8 نکته برای پیش بردن کسب و کار، حتی اگر نمی‌دانید از کجا شروع کنید!

توسط Avatar photoمهرناز شهریاری
6 دقیقه
8 نکته برای پیش بردن کسب و کار، حتی اگر نمی‌دانید از کجا شروع کنید!

اگر می‌خواهید کسب و کاری را راه اندازی ولی نمی‌دانید از کجا شروع کنید، نگران نباشید؛ شما تنها نیستید. در واقع، با توجه به وضعیت اقتصادی جدید زمان ما، مردم بیش از گذشته متوجه شده‌اند شغلی که فکر می‌‌کردند در انتظار آنهاست، وجود ندارد. دیگران به این نتیجه رسیده‌اند که ترجیح می‌دهند کاری را شروع کنند که آن را دوست دارند، و متناسب با اهداف زندگیشان است. اهمیت ندارد که چه انگیزه‌ای قرار است رئیس شما بشود، امروز شروع کنید.

در اینجا 8 نکته برای شروع شما وجود دارد:

1- موضع بگیرید

اگر از شرایط کنونی خود ناراضی هستید، بپذیرید که هیچکس نمی‌تواند آن را درست کند جز خود شما. سرزنش اقتصاد، رئیستان، همسرتان و خانوادتان، درست نیست. تغییر تنها هنگامی رخ می‌دهد که یک تصمیم آگاهانه بگیرید تا آن را عملی کنید.

راهکارهایی برای افزایش بازدید سایت و افزایش فروش

2- بهترین کسب و کار را برای خود شناسایی کنید

به خودتان اجازه جستجو بدهید. به عناصر مختلف درون خود نگاهی بندازید (شخصیت، سبک اجتماعی و سن خود) و به ندای درون خود گوش فرا دهید. ما اغلب تمایل داریم که بینش خودممان را نادیده بگیریم حتی زمانی که از ته دل حقیقت را می‌دانیم.از خودتان بپرسید:”وقتی خسته‌ام، چه چیزی به من انرژی می‌دهد؟”

چگونه بفهمید که کدام کسب و کار برای شما “مناسب ” است؟ سه رویکرد رایج برای کارآفرینی وجود دارد:

چیزی که می‌دانید را انجام دهید:

آیا متوقف شده‌اید یا یک تغییر می‌خواهید؟ به کارهایی که در گذشته برای دیگران انجام داده‌اید نگاهی بندازید و در مورد این فکر کنید که چگونه می‎توانید آن مهارتها را جمع کنید و به عنوان خدمات یا محصولات ارائه دهید.

کاری را انجام دهید که دیگران انجام داده‌اند:

در مورد دیگر کسب و کارهای مورد علاقه خود بیاموزید. هنگامی که کسب و کار مورد علاقه خود را پیدا کردید، از آن تقلید کنید.

تجربه بزرگترین کارآفرین های جهان: 8 اشتباه معمول و فاجعه بار کارآفرین ها

یک مشکل متداول را حل کنید:

آیا شکافی در بازار وجود دارد؟ آیا محصول یا خدماتی وجود دارد که دوست دارید به بازار بیاورید؟ (نکته: این پرخطرترین رویکرد است). اگر تصمیم گرفتید که آن را انجام دهید، اطمینان حاصل کنید که به یک دانش‌آموز تبدیل شده‌اید و قبل از بکارگیری پول، اطلاعات جمع‌آوری کنید.

3- برنامه‌‌ریزی برای کسب و کار، شانس شما را برای موفقیت افزایش می‌دهد.

بیشتر مردم برنامه‌ریزی نمی‌کنند، اما این کار به شما کمک می‌کند تا زودتر به بازار راه پیدا کنید. یک برنامه کسب و کار شما را برای داشتن نظم و ترتیب، تمرکز و اعتماد به نفس، یاری می‌کند. نیاز نیست که این برنامه بیشتر از یک صفحه باشد. هنگامی که اهداف، استراتژی‌ها و مراحل انجام کار خود را یادداشت کنید، کسب و کار شما به واقعیت تبدیل می‌شود.

سوالات زیر را از خود بپرسید:

  • چه چیزی دارم می‌سازم؟
  • به چه کسی خدمات خواهم رساند؟
  • وعده‌ای که به مشتریان و به خودم می‌دهم، چیست؟
  • مقصود، استراتژی و مراحل اقدامات من برای رسیدن به اهدافم، چیست؟

نکته کسب و کار

4- قبل از خرج کردن حتی یک ریال، حضار هدف خود را بشناسید

قبل از بکارگیری پول، جستجو کنید که آیا مردم، واقعاً خریدار محصولات یا خدمات شما هستند یا خیر. می‌توانید این کار را با نفوذ به بازار خود، انجام دهید. به عبارت دیگر، دقیقاً چه کسی به جز خانواده و دوستانتان، خریدار محصولات یا خدمات شماست؟ (و نگویید که “همه مردم خوهان محصول من هستند”. باور کنید نیستند.) ابعاد بازار هدف شما چقدر است؟ مشتریان شما چه کسانی هستند؟ آیا محصول یا خدمات شما مرتبط با زندگی روزمره آنهاست؟ چرا به آن نیاز دارند؟

تحقیقات صنعتی در دسترسی وجود دارند که به صورت مجانی می‌توانید از آنها استفاده کنید. مقالات صعنتی را با داده‌ها (انجمن‌های صنعتی مربوط به گوگل) بخوانید و همچنین داده‌های آماری را برای یادگیری بیشتر مطالعه کنید. با این حال، مهم‌ترین راه برای بدست آوردن این اطلاعات، پرسش مستقیم از بازار هدف و مشتریان و سپس گوش دادن به آنهاست.

راهکارهایی برای افزایش بازدید سایت و افزایش فروش

5- توانایی مالی خود را بشناسید و سرمایه دقیق مورد نیاز کسب و کار خود را انتخاب کنید

به عنوان یک کارآفرین، زندگی شخصی و کاری شما، به هم متصل هستند. شما احتمالاً  اولین، و شاید تنها، سرمایه‌گذار خود هستید. بنابراین، داشتن درک دقیقی از توانایی مالی خود و دنبال کردن آن، اولین گام اساسی قبل از جستجوی سرمایه‌گذار خارجی است. به این خاطر است که پیشنهاد میکنم حساب‌های شخصی خود را در یک سامانه مدیریت مالی مانند mint.com ثبت کنید تا این فرایند ساده‌تر شود.

وقتی که در حال ایجاد برنامه کسب و کار خود هستید، لازم است در نظر بگیرید که در حال خلق چه نوع کسب و کاری هستید؛ کسب و کاری مرتبط با سبک زندگی (مستلزم مقدار کمتری سرمایه راه اندازی)، یک نمایندگی (مقدار متوسط سرمایه مورد نیاز بسته به نمایندگی) و یا یک کسب و کار پیشرفته (مستلزم مقدار قابل توجهی سرمایه). بسته به اینکه در کجای این زنجیره قرار دارید، به مقدار متفاوتی سرمایه برای راه اندازی و رشد دادن کسب و کار خود، احتیاج خواهید داشت. این موضوع نیز مهم است که چه نوع سرمایه‌ای را می‌پذیرید.

6- یک شبکه پشتیبانی بسازید

شما تعهد داخلی کسب و کار خود را ایجاد کرده‌اید. حالا نیاز دارید تا شبکه‌ای از پشتیبانان، مشاوران، شرکا، متحدان و فروشندگان را، گسترش دهید. اگر به کسب و کار خود ایمان داشته باشید، بقیه نیز خواهند داشت.

شبکه محلی، ملی و اجتماعی. به شبکه‌هایی چون اتاق بازرگانی محلی و یا دیگر گروه‌های کسب و کار ملحق شوید. در اینجا چند موضوع اساسی وجود دارد:

  • هنگامی که در حال رسیدگی به پیشامدهای شبکه‌ای هستید، از دیگران بپرسید که چه کار می‌کنند و در مورد این فکر کنید که چگونه می‌توانید به آنها کمک کنید. کلید موفقیت در گوش دادن بیشتر و حرف زدن کمتر است.
  • مهم نیست که به چه گروهی ملحق شدید؛ سخاوتمند باشید، به دیگران کمک کنید و و در معرفی کردن خود صادق باشید.
  • با تبدیل شدن به یک رهبر بخشنده، وقتی کسی که شما قبلاً کمک کرده‌اید به خدمات شما نیاز دارد یا شخص دیگری از او جویای خدماتی مانند آنچه شما ارائه می‌دهید می‌شود، شما اولین شخصی خواهید بود که به ذهن خطور می‌کند.

راهنمای فوق العاده‌ی رهبری کسب و کار

7- اعتبار بخرید

حتی اگر هر روز محصولات یا خدمات بیشتری بخریم، نمی‌توانیم مردم را بخریم. روی خدمات رسانی تمرکز کنید. هرچه بیشتر خدمات بدهید، پول بیشتری به جیب خواهید زد. هنگام رسیدگی به مشتریان، از خود بپرسید:

  • چه چیزی می‌توانم به آنها بدهم؟
  • چگونه می‌توانم به آنها در موفقیت حرفه‌شان کمک کنم؟

این رویکرد می‌تواند شما را به راه‌های جدیدی برای ارتقا محصول و یا خدماتتان و ارائه ارزش بیشتر هدایت کند، که مشتریان شما از آن قدردانی خواهند کرد.

8- بگذارید کلمات بیرون بیایند

بگویید کی هستید و چه کاری با سرزنش و بدون عذرخواهی انجام می‌دهید. ابزارهای آنلاین مؤثر (فیسبوک، توئیتر، یو‌تیوب و لینکدین) در دسترس را، برای به گوش رساندن اخبار خود بپذیرید و از آنها استفاده کنید. از شبکه‌های اجتماعی به عنوان پایگاه‌های “اشاره کننده” استفاده کنید؛ یعنی، اشاره کردن به هرچیزی که فکر می‌کنید موجب رضایت طرفداران و دنبال‌کنندگان شما خواهد شد.

مدیریت کسب و کار: 5 راه برای تبدیل شدن به رهبری که تیمتان ناامیدانه نیازمندش است

اگرچه شبکه‌های اجتماعی امروزه اساسی و مهم هستند (باید از آنها استفاده کنید!)، اما روش‌های دیگر را برای رساندن حرف‌های خود دست‌کم نگیرید: بازاریابی دهان به دهان، وب‌سایت و ابزارهای بازاریابی اینترنتی، روابط عمومی، پست‌های وبلاگی، ستون‌ها و مقالات، سخنرانی‌ها، پست الکترونیکی (ایمیل)، روزنامه و روشی قدیمی اما هنوز مهم و اساسی یعنی تلفن.

اگر شما این مراحل را رعایت کنید، در راه رئیس خود شدن موفق خواهید شد. مهم است که به یاد داشته باشید شما تنها نیستید. اگر می‌خواهید “رئیس خود” شوید اما هنوز احساس گیرافتادن می‌کنید، با دیگر کارآفرینان در حوزه‌های گوناگون، تماس برقرار کنید. ممکن است توسط تماس‌های ارزشمندی که درست در نوک انگشتان شما هستند، شگفت‌زده شوید.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟