این سه قانون ایلان ماسک را روزانه دنبال کنید تا حتما موفق شوید

توسط soheila1992
4 دقیقه
این سه قانون ایلان ماسک را روزانه دنبال کنید تا حتما موفق شوید

ما در طول تاریخ تمایل داریم تا متفکران جسور را به خاطر بیاوریم. سعی کنید دنیا را بدون داشتن جسارت تغییر دهید. ایلان ماسک از بزرگ فکر کردن لذت می برد. از تاسیس پرهیجان‌ترین شرکت تولید ماشین سواری در قرن 21 با نام تسلا (Tesla) تا حقیقت بخشیدن به سفر فضایی (SpaceX). در کم‌ترین حد اگر حساب کنیم، ایلان ماسک حداقل پنج صنعت گوناگون را از هم گسسته است از جمله پرداخت‌ها، ماشین‌های سواری، فضا، حمل‌ونقل و تولید باتری. در میان کارآفرینان هم سطح خود، مقیاس ریسک پذیری ایلان ماسک او را از بیشتر کارآفرینان درگیر با بزرگ‌ترین مشکلات دنیا مجزا می‌کند.

این سه قانون ایلان ماسک را روزانه دنبال کنید تا حتما موفق شوید

 

سه قانون برای جسارت بیشتر به سبک ایلان ماسک:

1- بزرگ‌ترین ریسکی که می‌توانید بکنید این است که ریسک  نکنید.

در دنیایی با میزان بالایی از نااطمینانی، شما تا زمانی قادر به ریسک کردن هستید که به آسانی شکست خورده، به سرعت یادگرفته، و به پیش بروید. ماسک نشان می دهد که شما باید راه های معمول فکر کردن را درهم بریزید تا بتوانید از نو شروع کنید. او به خودش یک فرصت 100 روزه داد تا توسط ایجاد بزرگ ترین حوزه باتری در جهان اقدام به تعمیر شبکه برق استرالیای جنوبی کند یا اعلام کرد که این کار به صورت رایگان انجام خواهد شد. برقراری یک ضرب الاجل خود-تحمیلی روشی قوی برای به حرکت درآمدن و کم کردن فاصله بین صحبت تا عمل است. حاضرید امروز چه ایده جدید جسورانه ای را به معرض عمل بگذارید؟

2- ایلان ماسک و پیشگام شدن در شکست

یکی از معروف‌ترین کتاب‌ها در میان کارآفرینان کتاب اندیشه‌های مارکوس آئریولوس (Marcus Aurelius)، امپراتور رم می باشد. این کتاب اولیه حول و حوش یک ایده متقاعد کننده بنا شده است: “این شما هستید، نه وقایع خارجی که بر ذهنتان قدرت و تسلط دارید. این مساله را دریابید،  و درنتیجه نقطه قوت خود را خواهید یافت”.  ماسک احتمالا باید اولین شخصی باشد که این شعار را در زندگی خود به کار بسته است. داستان او الگویی برای غلبه کردن به موانع، مبارزه برای چیزی که به آن معتقدید ، و تسلیم نشدن است. او اهل یک بنیاد عمیق انسانیت است.

این سه قانون ایلان ماسک را روزانه دنبال کنید تا حتما موفق شوید

اشتباه کردن مشکلی ندارد. آن (اشتباه کردن) باعث نمی شود که شخص بی ارزشی شوید. او در یک مصاحبه برای 10 متفکر برتر از نظر سی ان ان (CNN) می گوید:” هنگام شروع به تولید تسلا و اسپیس ایکس، در هر دو مورد، من به این فکر کردم که شانس موفقیت کمتر از 50 درصد است…پس به نظر نمی رسید قانع شده باشم که تمام این ها به ثمر خواهد رسید. من فکر کردم، “خوب، احتمالا این کار موثر واقع نخواهد شد، اما ارزش امتحان کردن را دارد زیرا که نتیجه مهم است”.

 

3- داشتن روحیه کارآفرینی وایکینگی (Viking)

ماسک نه تنها در حرف هایش بلکه در اقداماتش نیز شجاعت به خرج می دهد و ازشکست به روشی نظام مند به عنوان محوری برای پیشروی سریع خود استفاده می کند. او می گوید: “ما نباید از انجام کاری واهمه داشته باشیم. تنهابه این دلیل که میزانی از احتمال شکست خوردن در آن وجود دارد. اگر پدران ما این رویکرد (ترس ازشکست) را اتخاذ کرده بودند، ایالات متحده آمریکا به وجود نمی آمد”.

وارد شدن به دنیای ناشناخته و دربرگرفتن نااطمینانی نیازمند اراده ای قاطع است. جایی که اراده ای قاطع جریان دارد، کارآفرینان سطح بالاتری از امید (اعتماد به نفس مستحکم)، خوش بینی (انتظار وقوع حوادث خوب را داشتن)، سماجت (ایستادگی در راه هدف و به آسانی تسلیم نشدن)، و انعطاف پذیری (توان سازگاری یافتن با موانع و تجدید قوای سریع) را گزارش داده اند.

این سه قانون ایلان ماسک را روزانه دنبال کنید تا حتما موفق شوید

گام بعدی برای موفقیت در کسب و کار

همان طور که سال 2017 به پایان خود نزدیک می شود، شما آماده تدارک چه نوع آینده ای برای خود هستید؟ بستن در و وارد شدن به درون ناشناخته ها همراه با آوردن جسورترین شخصیت خود به مقابله با بزرگ ترین چالش های پیش رویتان کار آسانی نیست. پیشفرض ما این است که در یک محیط آشنا (امن) قرار بگیریم و حتی قبل تلاش (برای موفقیت) پذیرای شکست باشیم. تا به حال چند بار پیش آمده است که در مورد یک ایده تغییردهنده بازی (ایده برای موفقیت) فکر کرده باشید و بعد این ایده مانند برفی که زیر نور خورشید ذوب شود از ذهنتان پرکشیده باشد؟ آن را”ناحیه پشیمانی” می گویند. همان طور که ماسک نشان می دهد شما باید هر روز خودی نشان بدهید، جسور باشید و به یاد داشته باشید که هزینه امتحان کردن هرچیزی در زندگی هیچگاه به اندازه هرگز ندانستن دردناک نخواهد بود.

مطالب مرتبط

4 نظر

اردلان یکشنبه , ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۸:۴۹ - ۰۸:۴۹

کارتون عالیه

Reply
soheila1992 پنجشنبه , ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۱۵ - ۲۲:۱۵

سلام خیلی ممنون از لطف شما دوست عزیز

Reply
Amaj شنبه , ۱۲ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۵:۴۵ - ۰۵:۴۵

مطلب خیلی خوب و مفیدی بود.

Reply
soheila1992 یکشنبه , ۱۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۳۳ - ۲۰:۳۳

سلام متشکرم از لطف شما

Reply

دیدگاه شما چیست؟