چگونه شرکت خود را به گونه‌ای طراحی کنید که به سوددهی بیشتری برسد؟

توسط Avatar photoماهان سرمد
4 minutes read

رشد یک شرکت هدف هر کارآفرینی است. این که محصول یا خدمات خود را تکرار پذیر کنید و در دسترس مشتریان بیشتری قرار دهید. رشد مستلزم این است که شما برای پشتیبانی از همه مشتریان و سفارشات جدید خود برنامه ریزی کنید. اما ترقی کردن نیاز به مهارت دارد و قبل از شروع، یک برنامه قدرتمند و عملی مورد نیاز است.

دیده ایم که بسیاری از تیم ها وقتی سعی می کنند ترقی کنند، با شکست مواجه می شوند. آن ها پیش از وقوع رشد، هیچ برنامه ای را از قبل تدارک ندیده بودند. اگر واقعاً می خواهید به شکلی پایدار و پرسود ترقی کنید، لازم است که ظرفیت و توانایی بالایی داشته باشید. در اینجا شش روش را معرفی می کنیم که می توانید به کمک آن یک چهارچوب قدرتمند از افراد و سیستم ها طراحی کنید که از رشد و ترقی شما پشتیبانی کند.

1- ترقی کردن با یک تیم درست آغاز می شود.

اهمیت تیم اصلی را نمی توان نادیده گرفت. افراد بزرگ کلید ساخت هر شرکتی با هر اندازه ای هستند. از مهارت های فنی گرفته تا مهارت های بازاریابی (و گاهی اوقات هر دو بصورت همزمان). نقش های ارشد شما باید رهبران درخشانی باشند که پایه های اصلی سازمان شما هستند. این افراد نمایانگر بسیاری از جنبه های مختلف زندگی هستند. تیم اصلی شما همچنین باید شامل افرادی باشد که مدت طولانی در کنار شما بمانند. زمانی که سازمان شما بزرگ می شود و دیگر نمی توانید همه کار ها را به تنهایی انجام دهید، به این افراد متخصص نیاز خواهد داشت.

2- از استعداد های مختلف کمک بگیرید.

دلایل بیشماری وجود دارد برای اینکه از استعدادهای مختلف برای ترقی دادن کسب و کار خود استفاده کنید. درست است که صرفه جویی کردن اهمیت دارد. اما به کار گیری این استعداد های نو بسیار ساده تر از قرارداد بستن با تیم های توسعه دهنده برای اجرای سیستم های جدید است.

تنوع در تیم شما نه تنها یک سرمایه، بلکه یک الزام است. تنوع، تیم شما را نیرومند تر می کند و با اقتصاد جهانی همراه می سازد. اما مهم تر از همه، هر چه تیم شما متنوع تر باشد، خلاق تر خواهد بود. از ابتدای کار، بنا را بر تنوع بگذارید.

3- صبر داشته باشید.

ترقی کردن می تواند خیلی وسوسه انگيز باشد. مشتریان بیشتر، محصولات بیشتر، پول بیشتر و افتخار بیشتر. اما اگر ترقی با سرعت خیلی بالا، بدون آن که زیر ساخت های لازم را مهیا کرده باشید، انجام شود، می تواند به راحتی شرکت شما را به زمین بکوبد.

مانند هر نوع نظام مهندسی، شروع کار با یک سیستم بسیار پیچیده، ناگزیر به یک شکست بدیهی تبدیل می شود. سازه های اصلی باید ساده اما مستحکم باشد. با داشتن چنین پایه های قدرتمندی، می توان هر نوع سیستم پیچیده ای را بر روی آن سوار کرد. بارها دیده ایم شرکت هایی را که با مشکل مواجه شده اند. آن ها افراد جدیدی را برای خدمات رسانی به مشتریان جدید استخدام کرده اند، اما توان مالی حمایت از این افراد را نداشته اند. سردرگمی منجر به خدمات رسانی ضعیف، مشکل در برقراری ارتباط، بى كفايتى و در نهایت فروپاشی کل مجموعه خواهد شد.

زمانی که در اندیشه ترقی هستید، باید به این مسائل هم فکر کنید. شرکت شما مجموعه ای است از افراد، جریان ها، محصولات و مشتری ها. از موضوعات ساده شروع کنید تا به تدریج به سیستم های اتوماتیک که شما را به سمت آینده هدایت می کنند، برسید.

4- فرصت هایی را برای پیشرفت خلق کنید.

استخدام نیروی های با استعداد تنها بخشی از کار است. مسئله مهم، نگه داشتن این افراد است. این کار آسانی نیست. بر اساس گزارش لینکدین، 45 درصد از افراد شغل خود را ترک می کنند، به این دلیل که هیچ جای پیشرفتی نداشتند.

برای ایجاد فرصت برای کارمندان خود برنامه ریزی کنید. به آن ها کمک کنید تا همراه با شما پیشرفت کنند. اگر شرکت شما در حال پیشرفت باشد اما کارمندان شما هیچ پیشرفتی نکنند، موجب ایجاد دلخوری در بین آن ها می شوید. افراد دوست دارند توانایی های خود را نمایش بگذارند و به چالش کشیده شوند. این شما هستید که باید با ایجاد فرصت های جدید و سپردن کار های مهم به آن ها این احساس را در آن ها ایجاد کنید.

5- به روز باشید.

وقتی صحبت از فناوری به میان می آید، استفاده از آن سیستم قدیمی که گوشه دفترتان افتاده فایده ای نخواهد داشت. باید ابزار مربوط به فناوری را ارتقا دهید تا در هزینه ها صرفه جویی کرده و به بازدهی بیشتری برسید. زمانی که سیستم های مختلف را دور خود جمع می کنید (مانند بسیاری از شرکت های نوپا)، سرعت کار شما پایین می آید. این مسئله مشکلات ارتباطی را نیز تشدید می کند. برای ترقی کردن از همین حالا سیستم های جدید را جایگزین کنید. به این شکل، از شر مشکلات اعصاب خرد کن و زمان بر خلاص خواهید شد.

6- از ایجاد تغییر نترسید.

به طول مداوم به فکر ایجاد تغییرات در فرآیند کار خود باشید. ترقی کردن می تواند تجارت شما را بسازد یا در هم شکند. با کمی آینده نگری و برنامه ریزی می توانید کسب و کار خود را به طور بهینه و به نرمی رشد دهید.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟