فهرست عنوانها
پروژه لون (Project Loon) در پورتوریکو شروع به کار کرد و تا این جای کار توانسته است خدمات پایهای اینترنت را به بیش از صدهزار نفر از مردم این منطقه ارائه دهد. این آخرین اقدام مبتنی بر فناوری روز است که برای برگرداندن وضعیت عادی زندگی به مردم این منطقه پس از توفان ماریا صورت میگیرد.
بالنهای اینترنتی
پروژه لون شرکت آلفابت به منظور در دسترس قرار دادن اینترنت پایه در جزیره پورتوریکو رسما آغاز به کار کرد. توفان ماریا چندی پیش اکثر زیرساختهای حیاتی منطقه پورتوریکو را از بین برده بود و مردم دیگر به امکانات ارتباطی دسترسی نداشتند. این پروژه با بهرهگیری از بالنهای هلیومی و فناوری ارتباطی خاص خود، خدمات اینترنت را برای بیش از صدهزار نفر از مردم این کشور که به اینترنت دسترسی نداشتند، مهیا کند.
الاستر واثگارث، مدیر پروژه لون اظهار داشت: در مواقع بحرانی، امکان ارتباط با اعضای خانواده و نیروهای امدادی بسیار حیاتی است. ما امیدواریم که پروژه لون که در هفتههای اخیر به کار گرفته شده است، توانسته باشد به مردم این منطقه کمکی کرده باشد.
راه حلهای مبتنی بر فناوری
این بالنها از ایالات نوادا و با تکیه بر الگوریتمهای یادگیری ماشینی به آسمان پورتوریکو رسیدند. با وجود این که این بالنها نتوانستند تمام بخشهای این جزیره را به اینترنت متصل کنند، اما در بخشهایی که زیرساختها دچار آسیبهای شدیدی شده بود توانستند اینترنت را در اختیار افراد زیادی قرار دهند که مطمئنا کمک بزرگی به آن افراد بوده است.
آلفابت تنها شرکتی نبوده که به مردم این منطقه کمک کرده است. کمپانی AT&T نیز با ایجاد بسترهای لازم برای خدمات اینترنت بیسیم خود موسوم به Flying COW را به کمک هواپیماهای بدون سرنشین در اختیار مردم این منطقه قرار داد و حدود 8000 نفر در منطقه سن خوان از آن استفاده کردند.
ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت بزرگ تسلا نیز هزاران باتری و منبع تغذیه قدرتمند را در اختیار مراکز مهمی مانند بیمارستان اطفال قرار داد. ماسک همچنین در حال مذاکره با مسئولان دولتی پورتوریکو است تا سامانه برقرسانی تمام منطقه را تعمیر اساسی کند؛ اما برخی از منتقدان معتقدند این اتفاق ممکن است از بعضی جنبهها برای دولت و مردم منطقه مخرب باشد.
فناوری روز همچنان در حال کمک به مردم این منطقه است تا بتوانند هر چه سریعتر به زندگی عادی خود برگردند. این که کدام فناوریها میتوانند بیشتر به کمک مردم منطقه بیاید، به نوع استفاده مردم پورتوریکو از آنها بستگی دارد.
1 comment
خیلی خوب بود