روکیداروکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
می‌خوانید: آیا با پیشرفت تکنولوژی مهارت رانندگی ما کاهش می‌یابد؟
اطلاع‌رسانی آپدیت‌ها
تغییر اندازه فونتAa
تغییر اندازه فونتAa
روکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
Search
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.

روکیدا - خودرو

خودرو

آیا با پیشرفت تکنولوژی مهارت رانندگی ما کاهش می‌یابد؟

arashk68
arashk68
انتشار: چهارشنبه , ۸ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۵۳
9 دقیقه
auto-pilot

اتومبیل آئودی Q7 با امکانات ایمنی و تکنولوژی مختلف، مانند سیستم هشدار دهنده شهری که اتومبیل­‌ها را همانند عابران پیاده در نظر می‌­گیرد، و سیستم جلوگیری از تصادف، ساخته شده است.

عنوان‌ها
استفاده از بعضی از تکنولوژی­‌های ایمنی حواس رانندگان را پرت می‌­کند.رانندگان از سیستم­‌های ایمنی به عنوان منبع اولیه کمک در رانندگی استفاده می‌­کنند، نه به عنوان پشتیبان.خودروسازان برای گسترش این نمونه از تکنولوژی در رقابت هستند، در حالیکه بعضی از آنها کم‌­احتیاط‌­تر از بعضی دیگر هستند.ترکیب این فاکتور­ها با فاکتور­های زیادی که خود رانندگان رعایت نمی‌­کنند، باعث حواس‌­پرتی بیشتر آن­ها می‌­شود.نشان دادن نقطه کورپارکِ خودکار یا کمک­‌کننده پارککٌروز کنترل پویا، که به صورت خودکار فاصله امن خودرو را با اتومبیل جلویی حفظ می‌­کند، و در صورت نیاز سرعت را کم و زیاد می­‌کند.دستیار ماندن بین خطوط، که به هنگام خروج خودرو از خطِ خود متوجه شده و به راننده جهت برگشت بین خطوط کمک می‌­کند.هشدار تصادف از روبرو با ترمز اضطراری، وقتی­‌که خودرو بسیار نزدیک به خودرو جلویی می‌­شود با کشیدن ترمز به صورت خودکار مانع برخورد می‌­شود.سیستم­‌هایی که موانعی مانند عابران پیاده، جانوران بزرگ، و دوچرخه‌­سواران را تشخیص داده و با ترمز خودکار اضطراری خودرو را مهار می‌­کند.واقعیت نگران‌کننده خودروهای خودران تسلا

تحقیقات جدید نشان می‌­دهد که هرچه تکنولوژی بیشتری در خودرو استفاده شود، رانندگی ما بدتر خواهد بود. که این تکنولوژی‌­ها شامل سیستم‌­های اعلان اطلاعات خودرو و سیستم­‌های ایمنی فعال می‌­شود.

موسسه اتومبیل آمریکا، تحقیقی در مورد چگونگی حواس‌­پرتی رانندگان انجام داد. این تحقیق توسط محققانی از دانشگاه یوتا انجام شد و در اوایل ماه اکتبر 2017 منتشر شد. این تحقیق میزان ایجاد حواس‌­پرتی بالقوه سیستم‌های اعلان اطلاعات 30 خودرو مختلف را ارزیابی کرد. تحقیق نشان داد که سیستم‌­های جهت‌­یابی، بیشترین حواس‌پرتی را ایجاد می‌­کنند، و تنظیم کردن رادیو و انتخاب جهت و مقصدِ سیستم جهت‌­یاب بیشتر از مکالمه یا پیام دادن چشم رانندگان را از جاده منحرف می­‌کند. اما در کل، تمام برنامه‌­های اعلان سخن‌­گو مانند تماس گرفتن یا مکالمه، پیام دادن، تنظیم کردن رادیو یا انتخاب مقصدِ سیستم جهت‌­یاب با درجات بالاتری از سطح حواس‌پرتی مرتبط است.

2017 Audi SQ7 LW 15.jpg4

بخش تحقیقات موسسه اتومبیل آمریکا از یافته‌­های یک مطالعه دانشگاه میشیگان که در تابستان امسال منتشر شد حمایت می‌­کند. این تحقیق، که به وسیله یکی از خودروسازان انجام می‌­شد، برای دانستن این نکته که چگونه رانندگان از سیستم هشدار نقطه کور خودروسازان استفاده می‌­کنند، طراحی شده بود. محققان با شگفتی متوجه شدند، رانندگانی که از سیستم تشخیص نقطه کور اتومبیل استفاده می‌­کنند تمایل به تغییرِ مسیر خود بدون توجه به اطراف دارند. این دو تحقیق دو مشکل اصلی را شناسایی کرد و به سومین مشکل می‌­رسد:

استفاده از بعضی از تکنولوژی­‌های ایمنی حواس رانندگان را پرت می‌­کند.

رانندگان از سیستم­‌های ایمنی به عنوان منبع اولیه کمک در رانندگی استفاده می‌­کنند، نه به عنوان پشتیبان.

خودروسازان برای گسترش این نمونه از تکنولوژی در رقابت هستند، در حالیکه بعضی از آنها کم‌­احتیاط‌­تر از بعضی دیگر هستند.

ترکیب این فاکتور­ها با فاکتور­های زیادی که خود رانندگان رعایت نمی‌­کنند، باعث حواس‌­پرتی بیشتر آن­ها می‌­شود.

بیل وَن تِیسل، مدیر برنامه‌­های آموزش رانندگان در موسسه اتومبیل آمریکا می‌­گوید: “تکنولوژی‌­های جدید مانند دو لبه یک تیغ است. اگر سیستم‌­ها درست کار کنند و رانندگان به‌­درستی از آن­ها استفاده کنند، از مزایای حتمی ایمنی بهره خواهند برد. اما اگر این سیستم‌­ها به‌­درستی کار نکنند یا راننده رفتار خود را تغییر دهد، به طور حتم از عدم ایمنی ضربه خواهد خورد.”

آماری که موسسه ملی ایمنی ترافیک بزرگراه منتشر کرده نشان می‌­دهد که میزان مرگ ناشی از تصادفات به مقدار 2.6 درصد به اِزای هر 185 میلیون کیلومتری که رانندگی شده، افزایش یافته. اما دلیل این مرگ‌­و­میرها حواس‌­پرتی رانندگان نبوده. در واقع میزان مرگ­ و­ میرهایی که به دلیل حواس­‌پرتی اتفاق افتاده بیش از 2 درصد کاهش یافته است

اگرچه آمار مرگ‌­و­میر ناشی از حواس­‌پرتی پایین آمده، افزایش میزان عدم توجه رانندگان به جاده هنوز مشکل‌­ساز است. هم‌­اکنون، تعداد زیادی از رانندگان به بعضی از تکنولوژی‌­های رانندگی بدون راننده، که معمولا با نام تجاری سیستم‌­های ایمنی فعال در بازار موجود است، دسترسی دارند، که شامل این مشخصات می‌­شود:

نشان دادن نقطه کور

پارکِ خودکار یا کمک­‌کننده پارک

کٌروز کنترل پویا، که به صورت خودکار فاصله امن خودرو را با اتومبیل جلویی حفظ می‌­کند، و در صورت نیاز سرعت را کم و زیاد می­‌کند.

دستیار ماندن بین خطوط، که به هنگام خروج خودرو از خطِ خود متوجه شده و به راننده جهت برگشت بین خطوط کمک می‌­کند.

هشدار تصادف از روبرو با ترمز اضطراری، وقتی­‌که خودرو بسیار نزدیک به خودرو جلویی می‌­شود با کشیدن ترمز به صورت خودکار مانع برخورد می‌­شود.

سیستم­‌هایی که موانعی مانند عابران پیاده، جانوران بزرگ، و دوچرخه‌­سواران را تشخیص داده و با ترمز خودکار اضطراری خودرو را مهار می‌­کند.high tech

آسان است تصور کنیم هر­چه بیشتر این مشخصات در هر خودرویی که عرضه می­‌شود وجود داشته باشد، راننده به میزان کمتری عقیده خواهد داشت که باید به جاده توجه داشته باشد. اینجا است که مسیر تار می‌­شود: فرض بر این بود که سیستم‌­های ایمنی فعال به عنوان نیروی کمکی برای مهارت رانندگی رانندگان باشد، تا اگر راننده مرتکب اشتباه شود کمک کند. همان‌­طور که از اسم تکنولوژی خودروهای اتوماتیک و خودران پیدا است، راننده نیاز به انجام کاری پشت فرمان ندارد.

مساله دیگر آن است که هنوز بیشترِ این سیستم‌­ها نسبتا جدید می‌­باشند و به تازگی در خودروهای مقرون‌­به‌­صرفه و رده متوسط به کار گرفته شده است، که به این معنی است هنوز خیلی از مصرف­کننده‌­ها طرز استفاده از این سیستم‌­ها را نمی‌­دانند. عدم وجود یکپارچگی (به اجبار یا داوطلبانه) در میان خودروسازان از جمله موضوعات پیچیده بیشتری است، که این سیستم‌­ها با توجه به‌­وجود برند­ها و مدل­‌های مختلف می­‌توانند متفاوت عمل کنند.

در نهایت، یک خودروی خودران واقعی از تمام این سیستم‌­ها استفاده می‌­کند اگرچه هنوز فرض می‌­شود که رانندگان کنترل خودرو را در دست دارند. تا زمانی که خیلی از رانندگان صلاحیت خود را در استفاده از سیستم‌­های ایمنی فعال نشان دهند، متخصصان ایمنی در مورد متقاعد کردن مردم برای توجه به جاده در اتومبیل‌­های خودران نگران خواهند بود.

بعضی از متخصصان پیشنهاد می‌­کنند، استانداردسازی تعریف اصطلاحات تکنولوژی ایمنی به درک مصرف­‌کنندگان از این‌که چه‌­چیزی را می­‌خرند و چگونه کار می‌­کند، کمک خواهد کرد، اما وَن‌­تِیسل معتقد است که رانندگان باید بر امکاناتی که در اختیار دارند تمرکز کنند.

او می‌­گوید: “شما باید بدانید که خودرو شما چه کارهایی می‌­تواند انجام دهد و از انجام دادن چه کارهایی بر­نمی‌­آید. شما وسیله نقلیه را می‌­رانید، پس باید کار کردن با آن و نحوه راه‌­اندازی آن را بدانید.”

در حالی‌­که تمام مسولیت بر عهده راننده است، او می‌­گوید خودروسازان باید به صورت پیش­گیرانه و فعالانه عمل کنند. ون‌­تِیسل می‌­گوید: “خودروسازان باید اطلاعات و آموزش‌­های مناسب را در اختیار مشتریان بگذارند، و مدیر شبکه آن‌ها که با خریداران در ارتباط است باید با تلاشی درخور و شایسته اطلاعات مفید را در اختیار مشتریان بگذارد.”

ون­‌تِیسل در مورد سوال اصلی که آیا مهارت­های رانندگی ما، رو به اٌفول است کمی خوش‌­بین است. او به این موضوع اشاره می‌­کند که رانندگان هم‌­اکنون نیاز به یادگیری چگونه استفاده کردن از 20 تکنولوژی جدید یا بیشتر دارند، پس در یک نگاه، مجموعه مهارت‌­های ما در حال گسترش است.

او می‌­گوید: “من اطمینان ندارم که واقعا یک کاهش در مهارت­‌های رانندگی در سطح ملی در حال اتفاق است. در واقع، ما شاهد تجدید حیات درباره آموزش ایمنی رانندگان در سال­‌های اخیر هستیم، پس رانندگان باید نسبت به چند سال گذشته آگاه‌­تر شوند.”

در آینده، ممکن است نیاز به مهارت‌­های قدیمی رانندگی نباشد، اما هنوز تا رسیدن به اتومبیل‌­های خودران راهی طولانی مانده‌­است. برای چنین روزی، رانندگان باید خیلی بیشتر هوشیار باشند.

واقعیت نگران‌کننده خودروهای خودران تسلاTesla

شرکت خودروسازی تسلا تمام توجه خود را جهت دست­یابی به تکنولوژی رانندگی خودکار که “خودران” نامیده می‌­شود معطوف کرده است و شکست‌­های عمومی آن به خوبی ضبط شده است. تفاوت بین تسلا و بقیه خودروسازان در این است که تسلا اساساً تکنولوژی “خودران” را با آزمایش بتا به‌­وسیله مشتریان خود انجام داده، و بقیه را در جاده با خطر مواجه کرده است. حادثه تصادف مدل s خودران تسلا، بهترین شاهد داستان احتیاط برای رانندگانی است که اشتیاق زیادی به رانندگی خودکار اتومبیل‌­ها دارند.

برچسب‌ها:خودرو برقی
مطلب قبلی مریخ زیر لایه های خود کلی یخ پنهان نموده است ! مریخ زیر لایه های خود کلی یخ پنهان کرده!
مطلب بعدی a e1511860471853 سیارک منقرض کننده دایناسورها، فاجعه ای جهانی شگفت انگیزتر از آنچه تصور می‌شد به بار آورده
1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب

چرا قدرت تویوتا RAV4 مدل 2026 در اروپا کمتر است؟
چرا قدرت تویوتا RAV4 مدل 2026 در اروپا کمتر است؟
3 دقیقه
معرفی نسخه ویژه پانزدهمین سالگرد Xiaomi Watch S4
معرفی نسخه ویژه پانزدهمین سالگرد Xiaomi Watch S4
4 دقیقه
Side Button on Apple Watch
دکمه کناری اپل واچ چه کاربردی دارد؟
5 دقیقه
اولین تصویر گلکسی زد فولد 7 افشا شد
اولین تصویر گلکسی زد فولد 7 افشا شد
3 دقیقه
ظرفیت باتری گلکسی Buds Core فاش شد
ظرفیت باتری گلکسی Buds Core فاش شد
3 دقیقه
گلکسی واچ 8 با همان تراشه Exynos W1000 عرضه می شود1
گلکسی واچ 8 با همان تراشه Exynos W1000 عرضه می شود
4 دقیقه
خلاصه مهم ترین خبرهای اپل از آیفون 17 ایر تا عینک هوشمند
خلاصه مهم ترین خبرهای اپل از آیفون 17 ایر تا عینک هوشمند
6 دقیقه
اپل احتمالا مک بوک پرو را با چیپست M3 Ultra آزمایش کرده است
اپل احتمالا مک بوک پرو را با چیپست M3 Ultra آزمایش کرده است
4 دقیقه
چطور مدل مناسب ChatGPT را برای هر کاری انتخاب کنیم
چطور مدل مناسب ChatGPT را برای هر کاری انتخاب کنیم؟
5 دقیقه
تغییرات آزاردهنده در رابط کاربری One UI 7 سامسونگ
تغییرات آزاردهنده در رابط کاربری One UI 7 سامسونگ
7 دقیقه

پربازدید‌ترین‌ها

همه چیز درباره آپدیت اندروید 16
همه چیز درباره آپدیت اندروید 16
5 دقیقه
دوربین گلکسی S25 FE احتمالا همان مدل قبلی باقی می ماند
دوربین گلکسی S25 FE احتمالا همان مدل قبلی باقی می ماند
3 دقیقه
همه چیز در مورد سامسونگ گلکسی S25 Edge
همه چیز در مورد سامسونگ گلکسی S25 Edge
5 دقیقه
اپل می خواهد سیری را به رقیب جدی چت جی پی تی تبدیل کند
اپل می خواهد سیری را به رقیب جدی چت جی پی تی تبدیل کند
5 دقیقه
نسخه جدید ایرپاد با دوربین مادون قرمز سال آینده معرفی می شود
نسخه جدید ایرپاد با دوربین مادون قرمز سال آینده معرفی می شود
4 دقیقه
سیستم مورد نیاز بازی MindsEye برای رایانه اعلام شد
سیستم مورد نیاز بازی MindsEye برای رایانه اعلام شد
4 دقیقه
۵ نکته که گلکسی S25 Edge درباره آیفون 17 Air به ما می گوید
۵ نکته که گلکسی S25 Edge درباره آیفون 17 Air به ما می گوید
6 دقیقه
معرفی پلن AI Ultra گوگل و قابلیت های جدید Gemini
معرفی پلن AI Ultra گوگل و قابلیت های جدید Gemini
3 دقیقه
مقایسه کامل جمینی 2.5 فلش با چت جی پی تی 4o
مقایسه کامل جمینی 2.5 فلش با چت جی پی تی 4o
4 دقیقه
دسترسی جمینی به جیمیل و داکس فعال شد
دسترسی جمینی به جیمیل و داکس فعال شد
5 دقیقه
ابزار جدید گوگل برای شناسایی محتوای تولید شده با هوش مصنوعی
ابزار جدید گوگل برای شناسایی محتوای تولید شده با هوش مصنوعی
3 دقیقه
دوربین گلکسی S26 با تغییر غیرمنتظره همراه خواهد بود
دوربین گلکسی S26 با تغییر غیرمنتظره همراه خواهد بود
2 دقیقه
بررسی کامل تویوتا RAV4 GR Sport مدل 2026
بررسی کامل تویوتا RAV4 GR Sport مدل 2026
5 دقیقه
ربات های اپل از طریق ویدیوهای اول شخص آموزش می بینند
ربات های اپل از طریق ویدیوهای اول شخص آموزش می بینند
4 دقیقه

جالب از سراسر وب

محافظ برق

برقکار شبانه روزی

دوربین آنالوگ هایک ویژن

بیمه موبایل معلم

سرور مجازی ایران

خرید فالوور

خرید جم فری فایر

داکر

خرید سی پی فوری

هاست ووکامرس ارزان

تعمیر تلویزیون هیمالیا

طراحی ربات تلگرام

خرید رمان انگلیسی زبان اصلی

مرتبط با همین مطلب

نیسان میکرا 2026 با چهره ای جدید برگشت
خودرو

نیسان میکرا 2026 با چهره ای جدید برگشت

5 دقیقه
ولوی EX30 جایگزینی جدی برای تسلا
خودرو

ولوی EX30 جایگزینی جدی برای تسلا

9 دقیقه
رنو ۴ جدید با مدل دو دیفرانسیل جذاب تر از همیشه شد
خودرو

رنو ۴ جدید با مدل دو دیفرانسیل جذاب تر از همیشه شد

5 دقیقه
نسل ششم محبوب ترین شاسی بلند تویوتا در راه است
خودرو

اولین نگاه رسمی به تویوتا راو 4 مدل 2026

5 دقیقه
روکیداروکیدا
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

رمز عبور را فراموش کرده اید؟