تسلا هک شده با هیدروژن کار می کند!

توسط امیر
4 دقیقه
تسلا هک شده با هیدروژن کار می کند!

شرکت هلندی تامین کننده ی گاز Holthausen Group موفق شده سری S اتومبیل های Tesla را هیدروژن-برق سوز کند .

[irp posts=”217″ name=”تسلا سریع ترین و پر بازده ترین خودرو الکتریکی را ساخت”]

با به کارگیری از این هیدروژن سوز کردن و استفاده از قطعات جدید “پروژه هسلا” موفق شدند مقدار مسافت طی شده قبل از نیاز به  سوخت گیری مجدد این اتومبیل را به ۱۰۰۰ کیلومتر که چیزی حدود ۲ برابر مسافتی است که مدل سری اس تسلا قادر بود برود ، برسانند.

تسلا + هیدروژن = هسلا

سری S تسلا یکی از مشهور ترین ماشین های الکتریکی داخل بازار است.

ارزان ترین مدل آن که 75D می باشد قابلیت طی مسافت ۴۱۶ کیلومتر خود را به رخ می کشد در حالی‌که مدل‌های 100D و P100D هر کدام به ترتیب ۵۳۹ کیلومتر و ۵۰۶ کیلومتر می پیمایند.

اگر می خواستید با ماشین تسلای سری اس  خود چیزی فراتر از این بروید چه؟

درست است که می توانستید در یکی از جایگاه های سوپرشارژر شرکت تسلا توقف کنید و ماشین خود را شارژ کنید، ولی اگر شما مجبور نبودید توقف کنید و می توانستید ۵۰۰ ، ۶۰۰ کیلومتر دیگر هم رانندگی کنید چه؟ تنها چیزی که نیاز است مقداری هیدروژن است.

یک تامین کننده گاز به اسم Holthausen Group موفق شد با افزودن یک منبع هیدروژنی محدودیت مسافت طی شده توسط سری S تسلا را افزایش دهد. موفقیت این شرکت در ساخت ماشینی هیدروژنی-الکتریکی باعث شد که آنها اولین شرکتی باشند که این کار را انجام داده‌اند. آن ها حتی به این پروژه یک اسم هم تخصیص دادند. 

تسلا هک شده با هیدروژن کار می کند!

پروژه هسلا

چون تسلا در جریان این پروسه نبوده ، آنها مجبور شدند اتومبیل تسلای خود را دست دوم تهیه کنند.

هیدروژن خور کردن این اتومبیل کار راحتی نبود. مهندس Holthausen که شرکت نام او را به یدک می کشد ماشین تسلا را به یک “هزارتوی بزرگ” تشبیه می‌کند.

Holthausen مجبور بود بدون اطلاع از نحوه کارکرد سیستم‌های داخلی ماشین روشی برای هیدروژن‌خور شدن این ماشین پیدا کند. این عدم اطلاعات از سیستم‌های داخلی ماشین سختی پروژه را دو چندان کرد.در نهایت تیم Holthausen موفق شد که پروژه را عملی کند.

ماشین هسلا حالا از ۲ منبع انرژی استفاده می کند.

اولین منبع که همان باتری اولیه می‌باشد و دومین منبع هیدروژن ذخیره شده در مخزن‌هایی است که داخل ماشین قرار گرفته‌اند. این که این ماشین چگونه کار می کند در واقع بسیار ساده است:

مولکول‌های هیدروژن داخل یک سلول سوختی تزریق می شوند، جایی که یک آند الکترون‌های آنها را حذف می کند.

سپس این الکترون‌ها داخل مدار حرکت می کنند و به باتری می رسند و به باتری شارژ اضافه منتقل می کنند.

هیدروژن ( که الان به صورت یون در آمده ) سپس به سمت یک کاتد می رود، جایی که دوباره با الکترون‌ها ملاقات می کند، الکترون‌ها با اکسیژن پیوند آب می دهند و از سلول سوختی خارج می شوند.

در مقایسه با مدل P100 که در نهایت ۵۰۶ کیلومتر مسافت طی می کرد این سلول‌های سوختی بهینه و جدید این اتومبیل به آن این امکان را می‌دهند که در حالتی که باتری و مخزن‌های هیدروژنی آن پر است حدود ۱۰۰۰ کیلومتر را بتواند طی کند.

آیا استفاده از هیدروژن ایده ی خوبی است؟

هیدروژن پتانسیل جایگزین شدن بنزین و حتی الکتریسیته را دارد.

 ترکیب کردن هیدروژن به هزینه زیادی نیازمند است.

تبدیل هیدروژن حدود ۵۸ هزار دلار یا بیشتر هزینه دارد که این هزینه، هزینه ای اضافه بر ۷۹ هزار و ۵۰۰ دلاری است که برای تهییه سری اس تسلا باید بپردازید.

 دوباره پر کردن مخزن‌های هیدروژنی مشکلی بزرگ است.

این کار غیر ممکن نیست ولی به راحتی شارژ کردن ماشین های الکتریکی نیست.

در حال حاضر در ایالات متحده فقط ۳۹ جایگاه سوخت هیدروژنی وجود دارد که اکثر آنها در منطقه West Coast ایالت کالیفرنیا وجود دارند. با وجود کمیابی جایگاه‌های پر کردن سوخت هیدروژنی و هزینه روند هیدروژن‌خور کردن ماشین الکتریکی ، پروژه هسلای همچنان به سمت جلو حرکت می کند.

این شرکت تلاش می کند که نمونه اولیه خود را کامل کند و در چند ماه آیند داده‌های بیشتری جمع آوری کند. اگر با کمک این تست‌ها اطلاعات مربوطه را جمع آوری کند، ممکن است به شرکت های دیگر که در ماشین های هیدروژنی سرمایه گذاری کرده اند صلاحیت فنی را بدهند تا از بقیه شرکت‌ها جلو بیافتند.

در حال حاضر شرکت های معدودی ماشین های هیدروژنی خود را بیرون داده اند که می توان به هوندا ، تویوتا و کامیون هیدروژنی مرسدس بنز و SUV هیدروژنی‌اش، اشاره کرد.

این شرکت‌ها اولین شرکت‌های اتومبیل‌سازی را تشکیل می دهند که ماشین‌های هیدروژنی فانکشنال خود را برای اولین بار عرضه بازار کردند ولی هسلا می تواند باعث شوند افراد بلند همت‌تری در آینده نزدیک در این نوع سوخت سرمایه گذاری کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟