عنوانهای این مطلب
برای دسترسی به قسمت اول مقاله “۵۰ برگ از تاریخ معماری” روی این لینک، برای دسترسی به قسمت سوم روی این لینک و برای دسترسی به قسمت چهارم روی این لینک کلیک کنید.
عکس دوازدهم: دو خانه نیمه چوبی، کشور آلمان
تولد دو خانه به قرن ۱۸ و ۱۹ باز میگردد. بخشی از خانه با چوب و بخشی دیگر با سنگ و سیمان ساخته شده است. برای رسیدن به سوژه تصویر باید شهر کوئدلینبورگ را جست و جو کنید.
یکی از شهرهایی که از جنگ جهانی دوم در امان ماند.
تصویر سیزدهم: آتن
معماری یونان همیشه برای چشم همه جذاب است.
تصویر چهاردهم: قلعه نیوشوانشتاین، کشور آلمان
برف زیبایی را زیباتر به تصویر میکشد. این کاخ توسط لودویگ دوم، پادشاه باوریا ساخته شد. هدف از ساختن قلعه یک محل امن و خلوت شخصی بود. هزینه ساخت آن کمی از جیب خودش و اکثرا از جیب مردم پرداخت شد.
شاید به خاطر رضایت نداشتن مردم بود اما ساخت این قلعه هرگز به پایان نرسید. پادشاه در سال ۱۸۸۶ درگذشت. حالا هر نگاه یک نفرین را برای او میخرد. آیا ارزشش را داشت؟
تصویر پانزدهم: خانه درختی، کشور سنگاپور
بسیاری از مردم سنگاپور را به دلیل ترکیب طبیعت در معماری خود دوست دارند. آنها طبیعت را در قلب زندگی مدرن حفظ میکنند. امروز از یک معمار خواسته میشود تا نهایت پایداری را با حداقل قیمت و کمترین مقدار کربن ممکن کند.
زمانی که به انتخاب مصالح میرسیم، نام چوب میدرخشد. استفاده از چوب هزاران سال قدمت دارد. اولین کاربرد الوار به ۶ هزار سال قبل از میلاد مسیح باز میگردد.
آیا آینده معماری به راه حلهای سازگار با محیط زیست باز میگردد؟
تصویر شانزدهم: کازا باتلو بارسلونا، کشور اسپانیا
زیبایی که در تصویر میبینیم در سال ۱۹۰۴ توسط آنتونی گائودی طراحی شد. یکی از شاهکارهای او حساب میشود. البته که ساخت خانه به سال ۱۸۷۷ باز میگردد.
این خانه توسط جوزپ باتلو در سال ۱۹۰۳ خریداری شد. متاسفانه شرایط و معماری داخلی آن اصلا مناسب نبود. در ادامه کار آنتونی گائودی وارد میدان شد و معجزه را ممکن کرد.
عکس هفدهم: موزه پاریس، کشور فرانسه
آیا کسی هست که پاریس و فرانسه را نشناسد؟ روکیدا از شما میپرسد: چه بگویم؟ نگفته هم پیداست.
شماره هجدهم: پل رویی، کشور چین
گاهی اوقات، چینیها تلاش میکنند تا توانایی خود را به رخ بکشند. در این قسمت خودنمایی در معماری را تماشا میکنیم.
شماره نوزدهم: عمارت آستال، کشور انگلستان
زمان ساخت عمارت به سال ۱۶۲۰ باز میگردد. در سال ۱۹۱۰ یک نوسازی اساسی را تجربه کرد و بزرگتر شد.
تصویر بیستم: شب در برمن، کشور آلمان
تصویر بیست و یکم: قلعه مورد علاقه من در آلمان
زمان ساخت قلعه به قرون وسطا باز میگردد. حتی امروز که این مقاله را میخوانید، ادامه همان نسل و خاندان در همان قلعه زندگی میکنند. همان خانوادهای که قلعه را در قرن دوازدهم ساخت.
با توجه به نگاه مردم، شیشه اهمیت زیادی در آینده ساختمان سازی خواهد داشت. فناوریهای جدید برای استفاده بهینه از شیشه حرکت میکنند. آخرین پیشرفتها به شیشه عایق تمام شد. شیشهای که گرمای خورشید را وارد خانه نمیکند.
تصویر بیست و دوم: معبد لاس لاخاس، کشور کلمبیا
ساخت معبد در سال ۱۹۱۶ آغاز و در سال ۱۹۴۹ به پایان رسید. الهام بخش معماری این کلیسا به یک اتفاق تاریخی در سال ۱۷۵۴ باز میگردد. زمانی که ماریا منسس د کوئینونز آمریکایی و دخترش در طوفان شدیدی گرفتار شدند.
دخترش رزا فریاد زد: مستیزا مرا صدا میکند. یک شبح نورانی به سمت لاجا اشاره کرد. بسیاری از مردم اعتقاد داشتند نور همان مریم مقدس است. اولین زیارتگاه مردم از سنگ و چوب ساخته شد.
تصویر بیست و سوم: خانه قورباغه، کشور لهستان
تصویر بیست و چهارم: تالبوث تاورن، کشور اسکاتلند
میخانه تالبوث در سال ۱۵۹۱ ساخته شده. البته که در میان برگهای تاریخ کاربردهای متفاوتی داشته است. زمانی به عنوان ورودی عمومی شهر استفاده میشد. جایی که از مسافران در زمان ورود مالیات دریافت میکردند.
بعدها به اتاق شورا، دادگاه پلیس و زندان هم تبدیل شد. در نبردهای اسکاتلند محلی برای نگهداری اسلحه و نگهبانی شد.
منبع: boredpanda.com