رتبه‌بندی گوشی‌های برتر انتوتو برای ماه می منتشر شد

توسط محمد امین نعمتی
3 دقیقه
رتبه‌بندی گوشی‌های برتر انتوتو برای ماه می منتشر شد

انتوتو اخیرا نسخه 9 اپلیکیشن بنچمارک خود را منتشر کرده است که تست‌های GPU بیشتر (از جمله تست‌های Vulkan) دارد، تست‌های CPU طراحی جدیدی دارند و تست‌های مموری و حافظه داخلی نیز تغییر کردند.

امتیازهای بنچمارک‌های نسخه 8 و 9 انتوتو مستقیما قابل قیاس نیستند. گرچه، رتبه‌بندی زیاد تغییر کرده است و در بخش پرچم‌دارها، 10 گوشی برتر همگی مجهز به چیپست اسنپ‌دراگون 888 هستند.

گوشی بلک شارک 4 پرو رتبه اول را حفظ کرده است. گرچه میانگین امتیاز آن افت کمی داشته است، چون انتوتو برای جلوگیری از هر نوع تقلبی میانگین امتیاز هزار دستگاه را حساب می‌کند.

همچنین اگر یک مدل حافظه داخلی و رم متفاوتی داشته باشد، تنها مدل با بهترین مشخصات در نظر گرفته می‌شود، چون در تست‌های حافظه امتیازی بیشتری خواهد گرفت. در حقیقت، بلک شارک به علت امتیاز حافظه بالای خود در راس این نمودار قرار دارد.

رتبه‌بندی گوشی‌های برتر انتوتو برای ماه می منتشر شد

گوشی گیمینگ دیگر یعنی رد مجیک 6 پرو به لطف عملکرد عالی پردازنده مرکزی و گرافیکی در رتبه دوم است. فن خنک‌کنندگی داخلی این گوشی به آن کمک کرده است که در مقایسه با هر گوشی دیگری فرکانس‌های بالاتر پردازنده را حفظ کند.

رد مجیک گوشی فایند ایکس 3 پرو اوپو را که رتبه چهارم را دارد، شکست داده است. پرچم‌دار اوپو از گوشی وان پلاس 9 پرو هم که رتبه سوم را دارد، شکست می‌خورد. باید اشاره کنیم تیم انتوتو گزارش داده است گوشی وان پلاس حرارت را به خوبی مدیریت نمی‌کند.

گوشی‌های گیمینگ رتبه‌های زیادی از این نمودار را به خود اختصاص دادند از جمله iQOO 7 رتبه 6، گوشی راگ فون 5 ایسوس رتبه 8 و ریلمی جی تی رتبه 9.

گوشی‌های با محوریت دوربین نیز عملکرد خوبی داشتند، جدا از فایند ایکس 3 پرو، گوشی ایکس 60 پرو پلاس ویوو در رتبه 5 و می 11 اولترا شیائومی رتبه 10 را به دست آوردند. گوشی وان پلاس 9 در رتبه پایین‌تر از برادر خود در رتبه 7 است.

گوشی لنوو لژیون 2 پرو (یک گوشی گیمینگ با چیپست اسنپ‌دراگون 888 دیگر) و مدل استاندارد می 11 از جدول 10 گوشی برتر خارج شدند (آن‌ها به ترتیب در رتبه‌های 5 و 10 نمودار ماه آوریل قرار داشتند).

این ماه شاهد ورود گوشی راگ فون 5 به جدول بودیم و ریلمی جی تی مجددا پس از نگرانی‌ها در مورد تقلب در بنچمارک‌ها، به نمودار بالا برگشته است.

حالا به میان‌رده‌ها می‌رسیم. گوشی می 11 لایت فایو جی شیائومی که اولین گوشی با چیپست اسنپ‌دراگون 780 است، در اولین حضور خود در نمودار این ماه، رتبه اول را به دست می‌آورد. تراشه 5 نانومتری با هسته‌های کورتکس A78 این گوشی واقعا رقبا را کنار زده است.

جایگاه دوم به قهرمان ماه قبل یعنی ردمی 10 ایکس فایوجی با چیپست دایمنسیتی 820 (7 نانومتری با هسته‌های A76) داده شده است. iQOO Z3 در رتبه سوم با چیپست اسنپ‌دراگون 768 جی است که نشان می‌دهد تراشه با طراحی نسبتا قدیمی آن همچنان قدرتمند و گزینه بهتری از چیپست جدیدترین اسنپ‌دراگون 750 جی است.

در رتبه‌های بعدی ترکیبی از گوشی‌های با چیپست کرین 985 و 820 قرار دارند.

رتبه‌بندی گوشی‌های برتر انتوتو برای ماه می منتشر شد

اسنپ‌دراگون 780 جی یک تراشه میان‌رده بسیار امیدوارکننده به نظر می‌رسد، اما اواخر ماه جاری میلادی اولین گوشی‌های مجهز به دایمنسیتی 900 (گوشی Reno 6 5G) وارد بازار خواهند شد و ممکن است عملکرد بهتری داشته باشند.

اگر دنبال خرید گوشی با نهایت قدرت و عملکرد ممکن هستید، گوشی‌های گیمینگ یقینا بهترین انتخاب هستند. اما خریداران باید مد نظر داشته باشند که همه چیز در مورد تراشه نیست، بلکه تراشه حافظه با کیفیت و سیستم خنک‌کننده نیز بسیار تاثیر دارند.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟