شیوه نوین پرینت سه بعدی با سرعت بالا: تولید اندام‌های بدن انسان در زمانی باورنکردنی!

توسط Avatar photoامیر بلادی
2 دقیقه

محققان دانشگاه بوفالو با استفاده از شیوه نوین در پرینت سه بعدی که به فرایند سرعت بالای خود معروف است توانسه‌اند در 20 دقیقه دستی مصنوعی بسازند! جزئیات این خبر را در ادامه‌ی مطلب با روکیدا دنبال کنید.

ساخت اندام‌های بدن انسان با پرینت سه بعدی در کمتر از یک ساعت!

ساخت اندام مصنوعی به وسیله فناوری پرینت سه بعدی خصوصا با شیوه‌ی نوین سرعت بالا آسیب سلولی و تغییر شکلی که در زمان صورت می‌گیرد را به میزان حداقل می‌رساند. این فناوری اکنون به وسیله ارتقای سرعت خود به ابزاری بی‌نقص در تولید اندام‌های مصنوعی تبدیل خواهد شد.

تصویر مربوط به پرینت سه بعدی دست مصنوعی در ویدیوی دانشگاه بوفالو

بر اساس ویدیویی که در یوتیوب منتشر شده است؛ محققان دانشگاه بوفالو در کمتر از 20 دقیقه دستی مصنوعی را با جزئیات کامل توسط فناوری پرینت سه بعدی با سرعت بالا چاپ می‌کنند. دیدن چنین تصویری از یک ماشین که به سادگی در زمانی کوتاه دستی مصنوعی را با جزئیات دقیق می‌سازد مانند سکانسی از فیلم‌های علمی تخیلی است!پرینت سه بعدی

محققان دانشگاه بوفالو اعلام کرده‌اند اگر از فناوری سابق پرینت سه بعدی استفاده می‌شد، چاپ 6 ساعت به طول می‌انجامید.

پرینت سه بعدی

پرینت سه بعدی با سرعت بالا چه فوایدی دارد؟

فناوری پرینت سه بعدی با سرعت بالا نه تنها در تولید سریع‌تر ساختارهایی که تغییر ششکل می‌دهند و آسیب می‌بیند کاربرد دارد، بلکه راه‌حل‌های زیادی را در انواع دیگر چاپ ارائه می‌کند. شیوه نوین سرعت بالا در پرینت سه بعدی روشی مشابه با فرایند چاپ رزین را دارد که استریولیتوگرافی یا انجامد عکس می‌نامند.

محققان از این روش با استفاده از نور برای کارکرد بهتر و تخصصی‌تر محلول هیدروژن  استفاده می‌کنند. پرینت سه بعدی با سرعت بالا سرعتی بین 10 تا 15 برابر چاپ معمولی (بیولوژیکی ساده) ارائه می‌کند.

پرینت سه بعدی

استفاده از شیوه استریولیتوگرافی بیوژل در حال‌حاضر در ساخت سلول‌های مشابه با شبکه‌های عروق خون استفاده‌ می‌شود کاربرد دارد. میزان دقت و اندازه‌گیری در این سرعت اکنون به سانتی‌متر محدود شده است؛ امید است که به‌زودی توان اندازه‌گیری میزان‌های مورد نیاز و ظریف اورگان‌های بدن را به‌طور کامل داشته باشد.

تصور وجود این دستگاه در هر بیمارستانی چندان بعید بنظر نمی‌رسد. هروزه شاهد پیشرفت و ارائه شیوه‌های جدیدتر در دنیای علم و تکنولوژی هستیم؛ منطقی است که در نظربگیریم بااستفاده از پرینت سه بعدی بتوان نیاز به پیوند اندام از انسان به انسان را از بین برد.

تصویر مربوط به پرینت سه بعدی در ویدیوی دانشگاه بوفالو

تصویر پرینت سه بعدی دست مصنوعی در ویدیوی دانشگاه بوفالو

منبع: reviewgeek.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟