فهرست عنوانها
مقدمه
رونمایی از گوشی Galaxy Z Flip غیرمنتظره نبود ولی تعداد افراد خیلی کمی انتظار داشتند این اتفاق در رویداد Unpacked سامسونگ و به همراه اعضای جدید خانواده گلکسی اس 20 انجام شود. نکته بهتر ماجرا امکان پیش خرید این گوشی همانند سری جدید اس است. قیمت این گوشی حتی مشخص شده است و کسی از آن تعجب نمیکند. اولین الماس تاشو عمودی سامسونگ 1380 دلار قیمت خواهد داشت.
این گوشی گرانقیمت است و سختافزاری داخلی ممتازی دارد ولی حتی جدا از آن بابت پولی که پرداخت میکنید یک گوشی هوشمند خوب به دست میآورید. اگر بخواهیم مقایسه کنیم از این نظر به مراتب با محصول بهتری از Razr 2019 موتورولا روبرو هستیم.
بدون شک در آیندهای نزدیک این دو گوشی به دفعات با یکدیگر مقایسه خواهند شد. ولی Z Flip جدا از سختافزار داخلی و مهمتر از هر چیزی یک محصول عالی است و واقعا بخواهیم بگوییم ما را کاملا شگفتزده کرد.
مشخصات اصلی گوشی Galaxy Z Flip سامسونگ:
- بدنه: در حالت باز: 167.3 در 73.6 در 7.2 میلیمتر، در حالت تاشده: 8.4 در 73.6 در 17.3 میلیمتر، وزن: 183 گرم؛ قالب آلومینیومی، بدنه شیشهای، عرضه شده به رنگهای مشکی، بنفش و طلایی
- نمایشگر: اصلی: 6.7 اینچ، پنل نمایش تاشو Dynamic AMOLED، دقت 1080 در 2636 پیکسل، نسبت تصویر 21.9:9، تراکم پیکسلی 425 پیکسل در هر اینچ، پشتیبانی از استاندارد +HDR10، شیشه محافظ فوقالعاده نازک سامسونگ، نمایشگر کاور: 1.1 اینچ، سوپر امولد، دقت 112 در 300 پیکسل (شیشه محافظ گوریلا گلس 6 شرکت کورنینگ)
- چیپست: اسنپدراگون 855 پلاس کوآلکام (7 نانومتری): پردازنده هشت هستهای (1 هسته کریو 485 با سرعت کلاک 2.95 گیگاهرتز و 3 هسته کریو 485 با سرعت کلاک 2.41 گیگاهرتز و 4 هسته کریو 485 با سرعت کلاک 1.78 گیگاهرتز)؛ پردازنده گرافیکی آدرنو 640
- حافظه: 8 گیگابایت رم، 256 گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.0
- سیستم عامل: اندروید 10، لانچر One UI 2.0 سامسونگ
- دوربین عقب: دوربین عریض (اصلی): 12 مگاپیکسل، 2.55/1 اینچ، حسگر 1.4 میکرومتر، گشادگی دریچه دیافراگم f/1.8، طول کانونی معادل 27 میلیمتر، فوکوس خودکار تشخیص فازی دو پیکسلی، لرزشگیر اپتیکال تصویر. دوربین فوق عریض: 12 مگاپیکسل، ضریب اف f/2.2، 12 میلیمتری (میدان دید 123 درجه)، فوکوس ثابت
- دوربین جلو: 10 مگاپیکسل، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.4، 25 میلیمتری، 1.22 میکرومتر، فوکوس خودکار تشخیص فازی، فیلمبرداری با دقت 4K و نرخ 30 فریم بر ثانیه
- باتری: 3300 میلیآمپر ساعت، شارژ سریع 15 وات
- سایر مشخصات: ترکیب دکمه پاور و حسگر اثرانگشت، NFC، استاندارد باند دوتایی ac وایفای، بلوتوث 5.0، +ANT، تک بلندگو در انتهای گوشی
غول کرهای مشخص است موفق شده است از تجربه گوشی گلکسی فولد، فاجعه مربوط به ماندگاری نسل اول نمایشگر تاشوی آن و عواقب بعدی آن درس بگیرد و محصولی تاشو بسازد که هیجانانگیز باشد.
یک مکانیسم لولای خطی کاملا جدید، مشخصات سختافزاری بینظیر و جزئیات کوچک مانند یک لایه محافظ که گرد و غبار و ذرات را بیرون نگه دارد از جمله تدابیر جدید سامسونگ است. در کنار آن باید استفاده از سطح واقعا شیشهای تاشو روی نمایشگر Z Flip در مقایسه به پلاستیک در گلکسی فولد و همچنین موقعیت هوشمندانه کلیدهای کنترلی و استفاده از شکل و اندازه جدید اشاره کنیم.
با این مقدمه قصد داریم در این مطلب گوشی گلکسی Z Flip سامسونگ را بررسی کنیم. تا انتها همراه روکیدا باشید.
طراحی
در یک جمله باید گفت گلکسی Z Flip بدون شک زیبا است. حتی اگر شکل و اندازه جدید آن از نظرتان به ویژه مفید نباشد، جذابیت آن را نمیتوانید منکر شوید. زمانی که این گوشی را تا میکنید ممکن است با یک محصول جمعوجور اشتباه گرفته شود. سامسونگ یقینا یک محصول فوقالعاده گرانقیمت ولی باشکوه ساخته است.
ترکیب ظاهر ممتاز شیشهای، لبههای گرد، حالت کاملا تخت زمان تاشدن که به لطف طراحی تخصصی لولای جدید رخ میدهد غیرقابل انکار هستند. حال این موارد را در کنار ویژگیهای متعدد این گوشی قرار دهید مانند توانایی Z Flip در گرفتن تصاویر سلفی با دوربین خارجیاش تا بهتر متوجه منظور ما شوید. حتی میتوانید این گوشی را روی میز قرار دهید و با دوربین جلو آن یک عکس شخصی زیبا بگیرید، امتیازهایی که به احتمال خیلی زیاد توجه خریداران زن را جلب خواهد کرد.
اما معنای حرف ما این نیست که Z Flip برای سایرین نمیتواند جذاب باشد. برعکس، با نگاه به طراحی کلی آن شباهتهای خیلی زیادی با گوشی گلکسی فولد دیده میشود. گرچه، کاملا مشخص است سامسونگ دستی روی سر و روی محصول اولیه خود کشیده است.
طراحی لولا به ویژه مانند یک جهش عظیم به جلو حس میشود. خبری از شکاف هوا نیست و از طرفی همچنین یک حرکت روان و خطی را هنگام باز و بسته کردن گوشی میبینیم.
مجددا بخواهیم مقایسه کنیم لولای Z Flip به نسبت گلکسی فولد به مراتب بیشتر شبیه به لولای یک لپتاپ است. زمانی که گوشی را تا میکنید صدای «چفت شدن» به کمک آهنربا شنیده نمیشود و زمانی که آن را باز میکنید نیز خبری از یک حرکت «ناگهانی» نیست. بلکه در تمامی این حالات یک نوع اصطکاک بین لولا و بدنه حس میشود.
با این حال گوشی چه در حالت بسته و چه باز کاملا در جای خود ثابت حس میشود. حرکت خطی به Z Flip اجازه میدهد در یک موقعیت نیمه باز محکم و ثابت بماند. حالتی که سامسونگ در بخش نرمافزاری این گوشی واقعا روی آن تاکید داشته است با مواردی مانند کنترلهای اختصاصی که در نیمه پایین نمایشگر و رابط کاربری در نیمه بالا حضور دارند. در بخش کاربردپذیری این گوشی بیشتر به این مسائل رسیدگی میکنیم.
لولا کاملا خشک حس میشود. با تمرین کافی میتوانید انگشت شست خود را بین دو نیمه گوشی ببرید و آن را با یک دست باز کنید. سامسونگ در مراسم معرفی گوشی ادعا کرده است این گوشی تا 200 هزار مرتبه بدون مشکل قابل باز و بسته شدن است.
در رابطه با دوام و کیفیت ساخت باید بگوییم گلکسی Z Flip کاملا محکم حس میشود. بدون شک سطح این گوشی بهرحال شیشهای است، بنابراین زمانی که گوشی را در حالت بسته به اطراف حمل میکنید استفاده از یک کیف کیسهای فکر خوبی است.
گرچه همچنین بحثهایی در مورد با اطمینان داخل جیب قرار دادن Z Flip وجود دارد با توجه به این که سطح آن را کاملا شیشه مقاوم گوریلا گلس 6 پوشانده است. علاوه بر این که حداقل لولا در ابتدای کار احتمال انعطافپذیری جانبی اندکی را نشان میدهد یعنی در حین نشستن و قدم زدن میتوانید مطمئن شوید برای گوشی مشکلی پیش نمیآید.
در مورد دوامپذیری لولا باید به حرف خود سامسونگ ادعا کنیم که داخل لولا برسهای ریزی قرار دارد که باید جلوی ورود ذرات کوچک را به داخل لولا در حالت تا و باز شدن گوشی بگیرد.
به طور کلی، با وجود آن چه ممکن است در ابتدا به نظر برسد، گلکسی Z Flip گوشی بسیار با دوامی حس میشود.
کلیدهای کنترلی
اگر نگران دوام لولا هستید، سامسونگ یک نمایشگر سوپر امولد کوچک در کنار ماژول دوربین اصلی گلکسی Z Flip قرار داده است تا بدون باز کردن گوشی بتوانید نوتیفیکیشنها و غیره را ببینید.
گرچه این نمایشگر یک پنل نمایش رنگی با ورودی لمس و امکانات کامل است ولی همچنان در تعریف یک «نمایشگر Ticker» است (نمایشگری که اطلاعات مختلف را فقط نشان میدهد). سامسونگ اندازه آن را 1.1 اینچ اعلام کرده است ولی با توجه به تمامی گوشههای گرد آن بیشتر به 1.06 اینچ نزدیک است. البته این تفاوت در تجربه کار با این نمایشگر تفاوتی ایجاد نمیکند.
سامسونگ به خوبی شکل آن را بیضوی انتخاب کرده است تا این اولد کوچک یکدست با سایر عناصر طراحی گوشی قرار گیرد. این نمایشگر زمانی که روشن است تقریبا با ماژول دوربین دوگانه کنار خود متقارن به نظر میرسد.
این نمایشگر کاربردهای زیادی دارد. به عنوان مثال با دو مرتبه ضربه روی دکمه پاور در سمت راست گوشی دوربین اصلی باز میشود و یک نمایاب کوچک را میتوانید روی این نمایشگر ببینید.
با وجود محدودیتهای اندازه و دقت (112 در 300 پیکسل)، در کمال تعجب برای قاببندی تصاویر مناسب است. علاوه بر این، گرفتن عکس سلفی به کمک دوربین اصلی به این روش یک امتیاز افزوده است. همچنین برای گرفتن عکس سلفی دیگر نیازی نیست گوشی خود را باز کنید.
جدا از آن، این نمایشگر کوچک جلوی باز و بسته کردن اضافه گوشی را برای دیدن زمان یا نوتیفیکیشنی که دریافت کردید را میگیرد. گرچه متن نوتیفیکیشن دریافت شده را نمیتوانید بخوانید یا حداقل ما در نمونه آزمایشی این گوشی نتوانستیم چنین کاری را انجام دهیم.
با این حال، دیدن آیکون اپلیکیشنها به اندازه کافی خوب است تا بدانید باید گوشی خود را باز کنید یا نه. انتظار داریم سامسونگ در این بخش چند ویجت مانند پیشبینی هوا را نیز قرار دهد.
باید اشاره کنیم زمانی که روی یک نوتیفیکیشن در نمایشگر کوچک آهسته ضربه میزنید و سپس گوشی را باز میکنید، اپلیکیشن مربوطه خودکار باز خواهد شد. واقعا جالب است. همچنین میتوانید روی این اولد کوچک ببینید چه کسی با شما تماس گرفته است. گرچه متاسفانه، راهی به جز باز کردن گوشی برای جواب دادن به تماس مورد نظر وجود ندارد.
مجددا به موضوع کلیدهای کنترلی برگردیم که سامسونگ در انتخابی عالی آنها را در سمت راست نیمه بالایی Z Flip قرار داده است. یک دکمه پاور که همچنین نقش حسگر اثرانگشت را دارد در سمت راست دیده میشود. احتمالا از این به بعد از چنین ترکیبی در دستگاههایی به این اندازه و شکل استفاده خواهد شد.
جدا از آن سایر کلیدهای کنترلی آشنا به نظر میرسند یعنی درگاه یواسبی تایپ C در پایین که در امتداد آن یک اسپیکر و میکروفون اصلی قرار دارند. این گوشی فاقد اسپیکرهای استریو است.
تک میکروفون دوم در بالا قرار دارد و در سمت چپ تک شیار سیم کارت با قطع نانو را میبینیم. خبری از درگاه میکرو اسدی متاسفانه نیست و براساس اطلاعات برگه رسمی مشخصات این گوشی امکان پشتیبانی از eSIM نیز وجود دارد. بنابراین به هرحال میتوانید از دو سیم کارت روی این گوشی استفاده کنید.
نمایشگر
در مورد نمایشگر اصلی این گوشی باید بگوییم یک پنل نمایش 6.7 اینچ با دقت 1080 در 2636 پیکسل است. این نمایشگر تراکم پیکسلی بسیار خوب 425 پیکسل در هر اینچ را دارد و با توجه به تجربه شخصی دیدن این گوشی باید بگوییم دقت پایین نمایشگر اصلا مشکل خاصی نیست.
نکته مثبت استفاده از پنلهای نمایش جدید سامسونگ یعنی Dynamic AMOLED است. یعنی از مزایای کامل کنتراست عالی، رنگهای زنده و میزان روشنایی بالا لذت میبرید. حتی در کنار آنها از استاندارد جدید +HDR10 پشتیبانی میشود.
بنابراین دقت پایین را کنار بگذاریم، نمایشگر گوشی گلکسی Z Flip تجربهای در حد یک پرچمدار را در زمینه مولتی مدیا فراهم میکند. گرچه در مقایسه با خانواده اس 20 باید بگوییم خبری از نرخ تازهسازی تصویر 120 هرتز نیست.
ولی با توجه به این که پس از مدتها تازه از چنین قابلیتی در نمایشگرهای معمولی سامسونگ استفاده شده است، کمی رویاپردازی است همین الان انتظار استفاده از آن را روی یک نمایشگر تاشو نیز داشته باشیم.
با آن که نمایشگر این گوشی از نظر فنی و کیفیت عالی است، ولی احساس میکنیم در مورد طراحی آن باید چند نکته را بگوییم.
با وجود پیشرفت فناوری در مقایسه با دوران گلکسی فولد، ظاهرا پنلهای نمایش تاشو همچنان در اطراف لبهها به راهکارهای حفاظتی زیادی نیاز دارند. به همین دلیل است که در جلوی Z Fold حاشیه اطراف نمایشگر نسبتا ضخیم کاملی را میبینیم.
همین حاشیه همچنین باعث ایجاد یک لبه قابل توجه و تفاوت در ارتفاع بین بدنه و پنل واقعی میشود. متاسفانه در این بخش چند امتیاز از بحث طراحی باید کم کنیم ولی وضعیت فعلی فناوری آن را اجبار کرده است.
جنبه مثبت ماجرا این است که این لبه نمایشگر باعث میشود گوشی بهتر در دست جا گیرد و به از بین بردن شکاف در زمان بسته بودن گوشی کمک میکند. همچنین احتمال این که دو بخش نمایشگر به یکدیگر مالیده شوند یا برخورد کنند را حذف میکند.
در مورد احساس کار با نمایشگر باید بگوییم متناقض بود. سامسونگ سطح نمایشگر Z Flip را تغییر داده است. روی این نمایشگر را یک فیلم شیشهای فوقالعاده نازک پوشانده است. طبق تجربه شخصی بخواهیم صحبت کنیم لغزاندن انگشت روی شیشه نمایشگر این گوشی در مقایسه با ظاهر پلاستیکی نمایشگر گلکسی فولد به مراتب سادهتر و روانتر است.
انتخاب جدید سامسونگ همچنین دوام نمایشگر را بیشتر کرده است. گرچه هنوز برای ارزیابی این ادعاها خیلی زود است.
نکته منفی که ظاهر جدید نمایشگر و استفاده از شیشه روی آن به وجود آورده است واضحتر بودن خط تای صفحه نمایش در مقایسه با گلکسی فولد است. اگر انگشت خود را روی صفحه بکشید، با آن که ناخوشایند نیست ولی تدوام حضور این خط باعث خواهد شد متوجه آن شوید و حضور آن را به یاد بسپارید. از طرفی به علت تا شدن عمودی این گوشی و استفاده از طراحی صدفی شکل، خط تای مذکور همیشه در وسط نمایشگر باقی خواهد ماند.
با توجه به این که اکثر بخشهای رابط کاربری این گوشی برای اسکرول کردن و کشیدن دست روی صفحه عمودی بهینه شدهاند، خط تای مورد نظر همیشه زیر انگشت کاربر قرار خواهد گرفت.
این که بتوانید با این موضوع کنار بیایید یا نه به سلیقه شخصی شما بستگی دارد. ولی از یک قضیه مطمئن هستیم، گلکسی Z Flip از آن دست گوشیهایی است که پیش از تصمیم به خرید باید حتما شخصا آن را به دست بگیرید و تست کنید.
دوربینها
زمانی که دوربینهای خانواده گلکسی اس 20 را در نظر میگیریم کمی سطح انتظاراتمان بیش از حد بالا میرود. کیفیت دوربینهای محصول تاشوی جدید سامسونگ الزاما آن قدر بالا نیست. نکته قابل توجه نبود قابلیت جنجالی زوم فضایی و در نتیجه مواردی مانند زوم 30 برابر و 100 برابر است.
در حقیقت، این گوشی حتی یک دوربین زوم ندارد. با این حال، دوربین 12 مگاپیکسلی اصلی این گوشی روی کاغذ مطمئن به نظر میرسد و از تست اولیه آن راضی بودیم. این دوربین حتی در ظاهر قابل مقایسه با دوربینهای اصلی اس 20 و اس 20 پلاس است.
به عبارت دیگر یک لنز به خوبی روشن f/1.8 را با چند قابلیت ممتاز مانند لرزشگیر اپتیکال تصویر و فوکوس خودکار تشخیص فازی پیکسل دوتایی میبینیم. در کنار دوربین اصلی یک لنز 12 مگاپیکسل دیگر نیز قرار گرفته است.
این دوربین میدان دید 123 درجه و گشادگی دریچه دیافراگم f/2.2 دارد و خبری از غافلگیری نیست. دوربین فیلمبرداری نیز معمولی بوده و برخلاف نسل اس 20 امکان فیلمبرداری با دقت 8K وجود ندارد.
دوربین سلفی یک حسگر 10 مگاپیکسل بدون فناوری پیکسل دوتایی و لنزهای اندکی تاریکتر f/2.4 است. گرچه کیفیت این دوربین براساس مشاهدات ما واقعا خوب است.
سختافزار داخلی
برخلاف مجموعه دوربین که در مقایسه با خانواده اس 20 در سطح به مراتب پایینتری بودند ولی در بخش سختافزار سامسونگ چیزی را کم نگذاشته است. در واقع از دستگاههایی که چنین شکلی دارند قدرت سختافزاری زیاد انتظار نمیرود، چون چرخه توسعه این گوشیها به مراتب طولانیتر است و در نهایت ممکن است از نظر قدرت سختافزاری عقب بمانند.
اما Galaxy Z Flip از چیپست قدرتمند اسنپدراگون 855 پلاس سال قبل استفاده میکند و خبری از مدل با چیپست اگزینوس نیست. 855 پلاس همچنان جزو بهترین تراشههای موجود در بازار است. استفاده از 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه داخلی نیز به اندازه کافی است.
استفاده از درگاه میکرو اسدی نیز میتوانست خوب باشد ولی زیاد نبود آن توی ذوق نمیزند. یک نتیجه جالب استفاده از سختافزار نسل قبل این است که اسنپدراگون 855 پلاس همچنان یک مودم داخلی X24 LTE برخلاف نسل بعدی خود یعنی اسنپدراگون 865 دارد.
در گوشی مانند گلکسی Z Flip که طراحی آن یک چالش است، کمترین چیزی که به آن نیاز دارید اجبار برای قرار دادن یک مودم خارجی اضافه داخل گوشی است. نیازی نیست دیگر به پیدا کردن یک مکان و موقعیت درست برای مجموعه آنتنهای بزرگ و پیچیده 5G اشاره کنیم.
استفاده از این مجموعه فعلا از بحث خارج است. بنابراین، جای تعجب ندارد Z Flip برخلاف دوستان اس 20 خود قصد شرکت در دنیای دستگاههای پشتیبان از شبکههای 5G را ندارد.
البته معنای این حرف کمبود قابلیتهای ارتباطی این گوشی نیست. برعکس، پشتیبانی از راههای ارتباطی و شبکهای 2×2 MIMO، 5CA، Cat.15 LTE (برای دانلود) و Cat.13 (برای آپلود)، استاندارد باند دوتایی MUMIMO Wi-Fi ac، بلوتوث 5.0، +ANT و NFC دیده میشود. سامسونگ حتی جا به اندازه کافی برای قرار دادن یک کویل شارژ بیسیم پیدا کرده است تا این گوشی حتی بتواند به کمک شارژ معکوس بیسیم سایر گجتهای هوشمند کاربر را شارژ کند.
حالا به باتری میرسیم که یک جفت باتری قابل قبول در قلب این گوشی قرار گرفته است که ظرفیت مجموع آنها به 3300 میلیآمپر ساعت میرسد. متاسفانه سرعت آنها حداکثر به 15 وات محدود است.
ویژگیهای کاربردپذیری
بخش نرمافزاری و سیستم عامل این گوشی مانند خانواده اس 20 بسیار آشنا است. استفاده از لانچر اختصاصی سامسونگ یعنی One UI 2.0 در کنار اندروید 10 به معنای یک تجربه نرمافزاری سرشار از قابلیتهای مختلف و مشخصا مخصوص دنیای سامسونگ است.
نکتهای که باید به آن اشاره کنیم این است که غول کرهای شروع به آزمایش یک API بصری جدید کرده است که به ویژه برای گوشی با این اندازه و شکل ساخته شده است. طبق آن چیزی که ما در وضعیت فعلی رابط کاربری سفارشی این گوشی دیدیم، بعضی از اپلیکیشنهای خاص در این گوشی نسبت به باز و بسته کردن گوشی واکنش نشان میدهند.
قابل توجهترین آنها اپلیکیشنهای گالری و دوربین هستند که زمانی گوشی در حالت نیمه باز قرار میگیرد کنترلها را در نیمه پایینی صفحه و محتوا را در نیمه بالا قرار میدهند.
بدون شک راهکار جالبی است و چندین منفعت در بحث کاربرپذیری و ارگونومیک دارد. گرچه هنوز باید صبر کرد و دید سامسونگ چطور این پروژه نرمافزاری جدید خود را پیش میبرد و چقدر آن را در اختیار توسعهدهندگان شخص ثالث قرار میدهد.
نباید فراموش کنیم گوگل در حال حاضر سخت در تلاش است تا در زمینه بهینهسازیهای رابط کاربری اندروید برای محصولات تاشو پیشرفتهایی داشته باشد.
جمعبندی
گلکسی Z Flip و معرفی آن در کنار سری اس 20 به اندازه کافی سوال به وجود میآورد و کاربران را گیج میکند. از یک طرف، منطقی است سرانجام کمکم ببینیم محصولات تاشو از نظر کیفیت ساخت دیگر امن هستند و آینده را احتمالا به خود اختصاص میدهند. ولی از سوی دیگر Z Flip را پرچمدارهایی احاطه کردند که فروش آنها قطعی است و از توجه مستقیم به Z Flip یا فشار روی آن کم میکنند.
حداقل اگر از دیدگاه بازار نگاه کنیم. همچنین این گوشی کاملا متفاوت با سایر دستگاههای جدیدا معرفی شده سامسونگ است و احتمالا سهم کمی از بازار خواهد داشت. حتی میتوانیم با خیال راحت فرض کنیم تعداد دستگاههای وارد شده به بازار گلکسی Z Flip در ابتدا خیلی کم خواهد بود.
اما از طرف دیگر، سامسونگ نسبت به این محصول تاشوی خود بسیار مطمئن است. بدون شک به مراتب بیشتری از گلکسی فولد. پیشفروشهای این گوشی در حال حاضر شروع شده است و قیمت این گوشی در یک سطح با هیولایی مانند گلکسی اس 20 اولترا قرار میگیرد. دو محصولی که نسل بسیار متفاوتی از کالاهای لوکس هستند. با این حال، اقدام سامسونگ عجیب به نظر میرسد.
حقایق بازار یا تصمیمات بخش روابط عمومی سامسونگ را کنار بگذاریم، Z Flips هیچ چیزی از یک محصول جذاب کم ندارد، یعنی چه از دیدگاه اندازه و شکل متفاوت و فناوری بهتر نمایشگر تاشو نگاه کنیم چه به سادگی از نظر زیبایی و طراحی، با یک گوشی دوستداشتنی روبرو هستیم.
در مورد عملکرد این دستگاه در قالب یک گوشی برای انجام کارهای روزانه کاربر بدون شک کاربران زیادی ممکن است از آن مطمئن نباشند و آینده بهتر این قضیه را نشان میدهد. خود ما نیز به زودی با نقد کامل این گوشی این موضوع را بررسی خواهیم کرد.
منبع: gsmarena.com