امروزه گوشیهای هوشمند قابلیتی دارند که با متوقف کردن یا از کار انداختن اپلیکیشنها و پردازشهای غیرضروری که در پس زمینه اجرای میشوند به صرفه جویی در مصرف باتری کمک میکنند اما گاهی اوقات این قابلیت فراتر از انتظار عمل کرده و تأثیر شدیدی بر کارایی اپلیکیشنها ایجاد میکند.
حالا شرکت گوگل متوجه این اقدام شده و از طراحان اپلیکیشنها درخواست کرده که در نظرسنجی گوگل شرکت کرده و اعلام کنند که از چه روشهایی برای کاهش مصرف انرژی اپلیکیشنهای خودشان استفاده میکنند.
گوگل در این نظرسنجی نوشته: “اگر اپلیکیشن شما برای صرفه جویی باتری دچار محدودیت شده، لطفاً در این فرم همه جزئیات ممکن را بنویسید.” علاوه بر این اطلاعات، گوگل از طراحان اپلیکیشنها خواسته نام شرکت تولیدکننده اصلی تجهیزات گوشیهایی که این مشکل در آنها ایجاد شده را ذکر کنند.
گوگل برای مقابله با مشکل از کار افتادن اپلیکیشنها که سابقهای طولانی دارد قبل از عرضه سیستم عامل اندروید 11 از طرح جدید خودش با هدف فراهم کردن قابلیت کنترل بیشتر برای طراحان اپلیکیشنها رونمایی کرد. نسخههای جدید اندروید سیستم بهتری برای مدیریت منابع دارند که مانع از متوقف شدن اپلیکیشنهای مهم میشود اما بعضی از شرکتهای تولیدکننده اصلی تجهیزات موبایل از روش دیگری برای متوقف کردن اپلیکیشنهای پس زمینه استفاده میکنند که به ضرر بعضی از اپلیکیشنها کار میکند.
سامسونگ، نوکیا، وان پلاس و شیائومی جزء این شرکتها هستند. گرچه ممکن است این متوقف کردن اپلیکیشنها به نوعی برای طراحان آنها چالش ایجاد کند اما کاربران حس میکنند که این کار برای ماندگاری هر چه بیشتر شارژ گوشی ضروری است.
حالا که گوگل از طراحان اپلیکیشنها درباره این مسئله پرس و جو کرده باید دید که غولهای حوزه تکنولوژی چطور به این مسئله واکنش نشان داده و چطور میتوان بین منافع تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند، طراحان اپلیکیشنها و کاربران تعادل برقرار کرد.