روکیداروکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
می‌خوانید: مقایسه تمامی مدل های پژو پارس: سدان پرطرفدار و جذاب ایرانی
Notification بیشتر
تغییر اندازه فونتAa
تغییر اندازه فونتAa
روکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
Search
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.

روکیدا - خودرو

خودرو

مقایسه تمامی مدل های پژو پارس: سدان پرطرفدار و جذاب ایرانی

محمد حسین
محمد حسین
Avatar photo
توسطمحمد حسین
شیفته فناوری، یک گیک هستم.
انتشار: پنجشنبه , ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۰۰
19 دقیقه
پژو پارس

پژو پارس، خودروی محبوب ایرانی‌ها، خودرویی که در سالیان گذشته نماد لوکس بودن محسوب می‌شد. هرچند امروزه نیز افرادی وجود دارند که نمی‌توانند از پژوی محبوب خود دل بِکنند. اواخر دهه هفتاد بود که مسئولان ایران خودرو طی اقدامی دست به تغییر ظاهری خودروی 405 زدند. نسخه فیس‌لیفت پژو 405، به جدی‌ترین رقیب خودروی 405 تبدیل شد. کاری به جایی رسید که داشتن یک پژو پارس تنها آرزویی بود که هر جوان ایرانی آن را در سر می‌پروراند.

عنوان‌ها
1. پژو پارس سال2. پژو پارس ئی‌ال‌ایکس 1.8 لیتری (موتور زانتیایی)3. پژو پارس ال ایکس (LX)4. پژو پارس اتوماتیک5. پژو پارس ئی‌ال‌ایکس 2.0 لیتری6. پژو پارس دوگانه سوز7. پژو پارس داشبورد جدید8. کلاس‌بندی‌های پژو پارسپژو پارس کلاس 12پژو پارس کلاس 13پژو پارس کلاس 15پژو پارس کلاس 16پژو پارس کلاس 17پژو پارس کلاس 18 و کلاس 19پژو پارس کلاس 21پژو پارس کلاس 23پژو پارس کلاس 24پژو پارس کلاس 25پژو پارس کلاس 26پژو پارس کلاس 27پژو پارس کلاس 28پژو پارس کلاس 29پژو پارس کلاس 32نکته پایانی: کدام پژو پارس بهتر است؟

پژو پارس با داشتن فضای کابین بسیار جاداری که از 405 به ارث برده بود، امکانات بسیار خوبی را نیز برای سرنشینان خود فراهم می‌کرد. اولین نامی که برای این خودروی فرانسوی انتخاب کردند سفیر بود. سپس پرشیا جایگزین آن شد و در نهایت به پژو پارس تغیییر نام پیدا کرد. تا به امروز مدل‌های مختلفی از خودروی پژو پارس روانه بازار ایران شده است. برای آشنایی با تمامی مدل‌های عرضه‌شده و مشخصات آنها، ادامه مقاله را با بخش خودرویی مجله علمی فناوری روکیدا همراه باشید.

1. پژو پارس سال

اولین نمونه پارس که پیشرانه‌ای دقیقا مشابه 405 را دارد. این موتور 1.8 لیتری که با نام XU7JP/L3 شناخته می‌شود، می‌تواند قدرتی معادل 100 اسب بخار و گشتاوری معادل 153 نیوتن متر را ایجاد کند. این پیشرانه 8 سوپاپ می‌تواند سرعت خودرو را در 11 ثانیه از صفر تا 100 کیلومتر بر ساعت برساند. علاوه بر موتور مشابه، پژو پارس سال دقیقا از همان گیربکس موجود بر روی 405 بهره می‌برد. مصرف سوخت ترکیبی این سدان خانوادگی 9.5 لیتر در 100 کیلومتر محاسبه شده است.

پژو پارس

موتور پرقدرت و پرشتاب XU7 مشکلاتی را نیز همراه داشت. این موتور در دورهای بالا صدای زیاد و آزاردهنده‌ای را تولید می‌کرد. علاوه بر این مورد، مصرف سوخت بالا، واشر سر سیلندر زدن و صدای تق‌تق فرمان در زمان دور زدن را نیز می‌توان به مشکلات آن اضافه کرد. اما اگر بخواهیم پژو پارس سال را با نمونه 405 مقایسه کنیم، باید اقرار کنیم که پژو پارس سال دارای امکانات نسبتا بیشتری در مقایسه با 405 می‌باشد.

2. پژو پارس ئی‌ال‌ایکس 1.8 لیتری (موتور زانتیایی)

سال 82 بود که پژو پارس ئی‌ال‌ایکس متولد شد. خودرویی که نسبت به پارس سال موتور تقویت‌شده‌ای را همراه داشت. این موتور 16 سوپاپ همان موتور به کار رفته در زانتیا بود. به همین سبب پارس ئی‌ال‌ایکس در بین ماشین‌بازها به پارس موتور زانتیایی شهرت پیدا کرد. 8 سوپاپ اضافه‌تر باعث شد تا راندمان موتور به کلی تغییر پیدا کند. قدرت تولیدی این موتور با کمی افزایش نسبت به موتور 1.8 لیتری پارس سال به 110 اسب بخار رسید. گشتاور هم در دور 4250 به 155 نیوتن متر افزایش پیدا کرد.

7163730 1613 b 330950845

پارس ئی‌ال‌ایکس همچنین به اگزک معروف بود. اگزک مخفف executive بوده و به معنی خودروی مدیران است. شتاب نسبتا بالای این خودرو باعث شد تا بیشتر مورد توجه ارگان‌های دولتی قرار بگیرد. این خودرو علاوه بر شتاب بالایی که ارائه می‌کرد، نسبت به پارس سال از مصرف سوخت پایین‌تری نیز برخوردار بود. استاندارد آلایندگی با یک پله صعود به یورو 3 ارتقا پیدا کرد. در کنار این موارد، پارس ئی‌ال‌ایکس برخلاف پارس سال، از ترمز عقب دیسکی نیز بهره می‌برد.

3. پژو پارس ال ایکس (LX)

این بار نوبت به پژو 206 تیپ 5 می‌رسد که موتور خود را در اختیار پژو پارس قرار دهد. موتور تیوفایو با حجمی معادل 1600 سی‌سی توانایی تولید 105 تا 108 اسب بخار قدرت و 142 نیوتن متر گشتاور را دارد. موتور تیوفایو یکی از محبوب‌ترین موتورها و پژو پارس ال ایکس یکی از محبو‌ب‌ترین خودورهای ساخت داخل محسوب می‌شوند. صفر تا صد پژو پارس در نسخه ال ایکس تنها 13.2 ثانیه می‌باشد. با این حال مصرف سوخت کاهش چشمگیری پیدا کرده و به 7.6 لیتر در هر 100 کیلومتر رسیده است.

پارس TU5

با اینکه پژو پارس ال ایکس و پژو 206 صندوق‌دار از موتور یکسانی برخوردار هستند اما پژو پارس به علت وزن بالاتر و آیرودینامیکی پایین‌تر، شتاب کمتری را نسبت به 206 صندوق‌دار ارائه می‌کند. در بحث امکانات نیز پیشرفت زیادی در نسخه ال ایکس مشاهده نمی‌شود. مهم‌ترین تفاوت مدل ال ایکس با مدل سال، موتور 16 سوپاپ با راندمان بهتر است که می‌تواند علاوه بر عملکرد مناسب، آلایندگی کمتری را نیز ایجاد کند.

4. پژو پارس اتوماتیک

مدل اتوماتیک پژو پارس همان مدل ال ایکس بوده اما این بار گیربکس اتوماتیک چهار سرعته وظیفه انتقال قدرت موتور تیوفایو را به چرخ‌ها برعهده دارد. گیربکس به کار رفته در پژو پارس اتوماتیک، از پژو 206 تیپ 4 قرض گرفته شده است. برخی افراد گیربکس پژو پارس اتوماتیک را مشابه گیربکس پژو 206 تیپ 6 می‌دانند، این در حالیست که گیربکس 206 تیپ 6 دارای قابلیت تیپ ترونیک بوده اما 206 تیپ 4 از این قابلیت بی‌بهره است.

Untitled 1 5

گیربکس اتوماتیک باعث شده تا این نسخه از پژو پارس برای مصارف شهری گزینه ایده‌آلی به شمار رود. همچنین مصرف سوخت ترکیبی آن نسبتا مناسب بوده و برای مصرف ترکیبی سوخت عدد 8.1 لیتر در هر 100 کیلومتر محاسبه شده است. اما این اتوماتیک بودن مزید بر علتی شده تا شتاب ماشین نسبت به دیگر مدل‌های پژو پارس با کاهش چشمگیری مواجه شود. شتاب صفر تا صد مدل اتوماتیک 15 ثانیه است و همین مسئله امکان دارد به مذاق خیلی از افراد خوش نیاید.

5. پژو پارس ئی‌ال‌ایکس 2.0 لیتری

پس از توقف خط تولید پژو پارس موتور زانتیایی ، ایران خودرو موتور XUM دو لیتری را جایگزین موتور زانتیا کرد. این موتور همان XU7 اما با حجم بالاتر بوده و متناسب با آن توان تولیدی بیشتری را نیز تولید می‌کند. XUM با داشتن 8 سوپاپ راندمان پایین‌تری را نسبت به موتور زانتیا ارائه می‌کرد، اما توان خروجی آن نسبت به پارس سال 10 اسب بخار بیشتر بود. حجم بالاتر نشان از مصرف بالاتر نیز دارد. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو به 8.5 لیتر در هر صد کیلومتر می‌رسد.

article 636992231143490403 thumb 960 542

در کنار معایب ذکر شده در بالا، باید بگوییم که پژو پارس ئی‌ال‌ایکس با موتور XUM در بین مدل‌های دیگر از کامل‌ترین تجهیزات و امکانات رفاهی برخوردار بود. از جمله امکانات این خودرو می‌توان به مواردی مانند صندلی‌های جلوی ارگونومیک دارای گرمکن، سنسور دنده عقب، سیستم ایموبلایزر، تهویه اتوماتیک، آینه‌های جانبی تاشونده اتوماتیک و دیگر موارد نظیر رینگ‌های آلومینیومی 15 اینچی و غربیلک فرمان چرمی اشاره کرد.

6. پژو پارس دوگانه سوز

همزمان با افزایش قیمت سوخت و سخت‌گیری‌های مربوط به مسائل آلودگی هوا، ایران خودرو تصمیم گرفت تا خودروهای خود را به صورت دوگانه سوز عرضه کند. در همین راستا ایران خودرو با اصلاح مسیر سوخت‌رسانی موتور XU7، سوخت سی ان جی را وارد مدار سوخت‌رسانی کرد.

این مسئله سبب کاهش چشمگیر قدرت خروجی موتور 1.7 لیتری XU7 شد. هرچند موتورهای XU7 پایه گازسوز در حال حاضر قدرت بیشتری را تولید می‌کنند اما قدرت اولیه آن در دور 6000 به 83 اسب بخار و گشتاور آن نیز در دور 3500 به 126 نیوتن متر رسید. این مقادیر برای یک خودرو با وزن بیش از یک تن واقعا ناکافی بود.

52d3 small
oE7f
article 636992231348424830 thumb 960 542
article 636992231310352349 thumb 960 542
article 636992231244586349 thumb 960 542

هرچند دوگانه سوز بودن خودرو می‌تواند هم از نظر مصرف سوخت و هم صرفه اقتصادی گزینه قابل توجهی باشد. اما همین مسئله معایب خاص خودش را نیز دارد. از جمله این معایب می‌توان به استهلاک بالاتر موتور خودرو در برابر سوخت گاز سی ان جی، اشغال فضای نسبتا زیاد صندوق عقب برای تعبیه مخزن سوخت گاز و کاهش غیر قابل چشم‌پوشی قدرت و کشش خودرو اشاره کرد.

7. پژو پارس داشبورد جدید

داشبورد جدید یا از نگاه بازاری‌ها داشبورد سوناتایی تغییر نسبتا متفاوت و جذابی بود که ایران خودرو در سال 92 به آن جامه عمل پوشاند. تکراری شدن تریم داخلی پارس باعث شد تا طراحان ایران خودرو داشبورد جدیدی را برای خودروی پارس و البته 405 طراحی کنند.

پژو 1

تغییراتی که همراه با داشبورد جدید به پژو پارس و پژو 405 اضافه شد، تغییر صفحه کیلومتر، اضافه شدن تریم طرح چوب و دکمه‌های کنترلی فرمان بود. تنها ایراد آزاردهنده‌ای که در مورد این داشبورد وجود داشت و تا الان هم وجود دارد، جنس پلاستیکی خشک آن است. این داشبورد بعد از گذشت چند سال به صدا افتاده و باعث آزار راننده می‌شود.

شما می‌توانید مشخصات و قیمت خودروی دیگنیتی بهمن خودرو و جک K7 کرمان موتور را در سایت علمی فناوری روکیدا مشاهده فرمایید.

8. کلاس‌بندی‌های پژو پارس

تا به امروز کلاس‌های مختلفی از پژو پارس معرفی شدند که ممکن است برای کاربران کمی گیج کننده به نظر برسند. هر کدام از این کلاس‌ها، تفاوت‌های اندکی با هم دارند که در ادامه به هر کدام از آنها اشاره خواهیم کرد.

پژو پارس کلاس 12

کلاس 12 نمایانگر اولین پژو پارس مجهز به موتور تیوفایو است که با نام ال ایکس می‌شناسیم. این خودرو نسبتا با امکانات مناسبی ارائه شد از جمله: سیستم صوتی مجهز به بلوتوث و درگاه‌های AUX و USB، ترمزهای دیسکی عقب و جلو، رینگ‌های آلومینیومی اسپرت 15 اینچی، آینه‌های برقی تاشو، تریم داخلی دو رنگ، پشتی‌های صندلی برقی و قفل مرکزی با ریموت.

پژو پارس کلاس 13

ایران خودرو کلاس 13 را به عنوان نمونه بهتر و کامل‌تر کلاس قبلی معرفی کرد. اما تنها تفاوتی که در این دو کلاس خودرویی به چشم می‌خورد، اضافه شدن سیستم برق‌کشی مالتی پلکس است. این سیستم در نوع خود کاملا یک ارتقا محسوب می‌شود. سیستم برق‌کشی مالتی پلکس با کاهش حجم سیم‌کشی خودرو، تعمیرات آن را آسان‌تر کرده و باعث بهبود کیفیت عملکردی خودرو می‌شود.

پژو پارس کلاس 15

کلاس 15 را می‌توان به عنوان نسخه فول آپشن کلاس‌های 12 و 13 پژو پارس محسوب کرد. از جمله امکاناتی که این رده نسبت به کلاس‌های 12 و 13 به مشتریان عرضه می‌کند عبارتند از: اتولاک یا قفل شدن درها پس از حرکت، مستر لاک یا سیستم قفل یا باز شدن همه قفل‌ها با یک کلید، اتو فلاشر یا فعال شدن فلاشرها هنگام ترمز ناگهانی، دریچه گاز برقی، استفاده از ECU بوش به جای ECU ایرانی، سوییچ تاشو طرح پژو 206.

پژو پارس کلاس 15 ایران خودرو به دلیل استفاده از ECU بوش آلمان و دریچه گاز برقی، مصرف سوخت پایینی را نسبت به کلاس‌های 12 و 13 ارائه می‌کند. در مقابل نیز از شتاب کمتری نیز نسبت به آنها برخوردار است.

پژو پارس کلاس 16

سال 97 ایران خودرو با کمبود رینگ‌های آلومینیومی مواجه شد. همین مسئله کمپانی را وادار کرد تا خودروهای جدید پژو پارس خود را با رینگ‌های فولادی 14 اینچی به جای آلومینیومی 15 اینچی عرضه کند. در واقع کلاس 16 همان پژو پارس کلاس 13 بوده که رینگ‌های آلومینیومی آن حذف شده است.

پژو پارس کلاس 17

کلاس 17 با کمی امکانات بیشتر نسبت به کلاس 16، نسخه آپشن‌دار محسوب می‌شود. برخی آپشن‌های آن نیز با کلاس 15 برابر است. اما تنها تفاوت آن با کلاس 15، حذف دریچه گاز برقی، ECU بوش آلمان و رینگ‌های آلومینیومی می‌باشند.

پژو پارس کلاس 18 و کلاس 19

باز هم  گرانی کار دست خودروساز ایرانی داد. ایران خودرو این بار نیز مجبور شد برای کاهش هزینه‌ها، برخی از امکانات خودروی خود را حذف کند. کلاس‌های 18 و 19 محصول این تعدیل قیمت‌ها بودند. پژو پارس کلاس 18 همان پارس کلاس 16 و پژو پارس کلاس 19 همان پارس کلاس 17 است، با این تفاوت که در هر دوی آنها ترمزهای عقب دیسکی به کاسه‌ای تغییر پیدا کرده‌اند.

پژو پارس کلاس 21

پژو پارس کلاس 18 به همراه امکاناتی نظیر سیستم مسترلاک، اتولاک و اتوفلاشر به کلاس 21 ارتقا پیدا کرد. پژو پارس کلاس 21 نسبت به کلاس 18 آپشن‌دارتر اما نسبت به کلاس 19 همچنان از امکانات کمتری برخوردار است.

پژو پارس کلاس 23

بعد از مدت زمانی پژو پارس کلاس 18 کامل از خط تولید ایران خودرو حذف شد و جای خود را به برادر ناتنی خود یعنی کلاس 23 داد. این دو کلاس کاملا مشابه یکدیگر هستند اما کلاس 23 با پسرفت مواجه شد. این تغییر حذف سیستم رادیو پخش سی دی خوان بود.

پژو پارس کلاس 24

کلاس 24 نتیجه حذف آپشن از پارس کلاس 19 است. آپشن حذف شده در پژو پارس کلاس 24، سیستم رادیو پخش سی دی خوان می‌باشد.

پژو پارس کلاس 25

جریان حذف آپشن به مرور در تمامی کلاس‌های پژو پارس اتفاق می‌افتاد. این بار نوبت به کلاس 21 رسید. کلاس 21 با حذف سیستم رادیو پخش سی دی خوان به کلاس 25 تغییر نام پیدا کرد.

پژو پارس کلاس 26

باز هم شاهد پسرفت، آن هم برای پژو پارس کلاس 25 هستیم. با حذف سیستم‌هایی نظیر اتولاک و مسترلاک از کلاس 25، کلاس 26 پژو پارس متولد شد.

پژو پارس کلاس 27

کلاس 27 تنها پژو پارسی بود که به مرحله عرضه نرسید. به همین دلیل نیز اطلاعاتی از آن وجود ندارد.

پژو پارس کلاس 28

اگر در کلاس‌های قبلی شاهد پسرفت در زمینه امکانات بودیم، این بار ایران خودرو امکانات حذف شده را مجددا در کلاس 28 استفاده کرد. کلاس 28 همان پارس کلاس 23 بوده و تنها دو آپشن اتولاک و مسترلاک به خودرو بازگشته‌اند.

پژو پارس کلاس 29

بار دیگر ایران خودرو از روال پسرفت خود فاصله گرفت. پژو پارس کلاس 29 در حقیقت نسخه پرآپشن‌تر پارس کلاس 28 محسوب می‌شود. اما در کل هیچ تفاوتی بین کلاس 29 و کلاس 25 وجود ندارد.

پژو پارس کلاس 32

غایبان این مرحله کلاس‌های 30 و 31 پژو پارس هستند، که هیچ اطلاعاتی از آنها در دسترس نیست. اما آخرین کلاس‌بندی پژو پارس که کلاس 32 نام دارد. تنها تفاوت این کلاس با پژو پارس کلاس 28، به بوق روی فرمان خلاصه می‌شود.

نکته پایانی: کدام پژو پارس بهتر است؟

جواب این سوال کاملا به نیازهای شما برمی‌گردد. اگر جوان هستید و شتاب برای شما در اولویت قرار دارد، قطعا نسخه ئی ال ایکس 1.8 لیتری (موتور زانتیایی) پژو پارس جواب‌گوی نیاز شما خواهد بود. اما تعداد این نسخه در بازار کمی محدود بوده و به همین دلیل کمی گران‌تر از دیگر نسخه‌ها برای شما تمام می‌شود.

اگر همچنان جزو افرادی باشید که علاوه بر شتاب مناسب، خودرویی را مد نظر دارید که تعمیر و تامین لوازم یدکی آن آسان و بدون دردسر باشد، پیشنهاد ما نسخه XU7 پژو پارس است. در طرف دیگر اگر امکانات و قدرت موتور، آن هم در قالب پژو پارس برای شما جذابیت دارد، نسخه ای ال ایکس با موتور 2.0 لیتری انتظار شما را می‌کشد.

pars

همچنین در صورتی که از مصرف بالای سوخت موتورهای XU7 خسته شده‌اید، می‌توانید نسخه دوگانه‌سوز پژو پارس را برای خود انتخاب کنید. علاوه بر این اگر از کلاچ‌گرفتن‌های مداوم در ترافیک‌های سنگین کلافه شده‌اید، بهتر است که نسخه اتوماتیک پژو پارس را خریداری کنید.

در نهایت اگر به دنبال خودرویی کم مصرف، کم استهلاک، دارای شتاب نسبتا مناسب و کم صدا هستید، می‌توانید پژو پارس با موتور تیوفایو (نسخه ال ایکس) را انتخاب کنید. همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، این خودرو دارای کلاس‌بندی‌های متفاوتی است. شما می‌توانید با مطالعه موارد بالا، خرید مطمئنی را تجربه کنید.

در آخر از شما می‌خواهیم اگر صاحب یکی از این مدل‌های پژو پارس هستید، نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید.

Avatar photo
توسطمحمد حسین
شیفته فناوری، یک گیک هستم.
مطلب قبلی کدام گوشی‌های جدید سامسونگ آپدیت اندروید 11 را دریافت می‌کننند؟ کدام گوشی‌های جدید سامسونگ آپدیت اندروید 11 را دریافت می‌کننند؟
مطلب بعدی تفاوت جوهر و تونر، جوهر و تونر، پرینتر جوهرافشان، پرینتر لیزری تفاوت جوهر و تونر در پرینتر چیست؟
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب

گلکسی واچ 8 با همان تراشه Exynos W1000 عرضه می شود1
گلکسی واچ 8 با همان تراشه Exynos W1000 عرضه می شود
4 دقیقه
خلاصه مهم ترین خبرهای اپل از آیفون 17 ایر تا عینک هوشمند
خلاصه مهم ترین خبرهای اپل از آیفون 17 ایر تا عینک هوشمند
6 دقیقه
اپل احتمالا مک بوک پرو را با چیپست M3 Ultra آزمایش کرده است
اپل احتمالا مک بوک پرو را با چیپست M3 Ultra آزمایش کرده است
4 دقیقه
چطور مدل مناسب ChatGPT را برای هر کاری انتخاب کنیم
چطور مدل مناسب ChatGPT را برای هر کاری انتخاب کنیم؟
5 دقیقه
تغییرات آزاردهنده در رابط کاربری One UI 7 سامسونگ
تغییرات آزاردهنده در رابط کاربری One UI 7 سامسونگ
7 دقیقه
گلکسی زد فلیپ 7 با چیپست 3 نانومتری جدید سامسونگ عرضه می شود
گلکسی زد فلیپ 7 با چیپست 3 نانومتری جدید سامسونگ عرضه می شود
4 دقیقه
عینک هوشمند اپل احتمالا تا پایان سال 2026 معرفی می شود
عینک هوشمند اپل احتمالا تا پایان سال 2026 معرفی می شود
3 دقیقه
ابزار جدید گوگل برای شناسایی محتوای تولید شده با هوش مصنوعی
ابزار جدید گوگل برای شناسایی محتوای تولید شده با هوش مصنوعی
3 دقیقه
ربات های اپل از طریق ویدیوهای اول شخص آموزش می بینند
ربات های اپل از طریق ویدیوهای اول شخص آموزش می بینند
4 دقیقه
سیستم مورد نیاز بازی MindsEye برای رایانه اعلام شد
سیستم مورد نیاز بازی MindsEye برای رایانه اعلام شد
4 دقیقه

پربازدید‌ترین‌ها

نسخه جدید ایرپاد با دوربین مادون قرمز سال آینده معرفی می شود
نسخه جدید ایرپاد با دوربین مادون قرمز سال آینده معرفی می شود
4 دقیقه
دوربین گلکسی S26 با تغییر غیرمنتظره همراه خواهد بود
دوربین گلکسی S26 با تغییر غیرمنتظره همراه خواهد بود
2 دقیقه
نیسان میکرا 2026 با چهره ای جدید برگشت
نیسان میکرا 2026 با چهره ای جدید برگشت
5 دقیقه
مقایسه کامل جمینی 2.5 فلش با چت جی پی تی 4o
مقایسه کامل جمینی 2.5 فلش با چت جی پی تی 4o
4 دقیقه
ولوی EX30 جایگزینی جدی برای تسلا
ولوی EX30 جایگزینی جدی برای تسلا
9 دقیقه
دوربین گلکسی S25 FE احتمالا همان مدل قبلی باقی می ماند
دوربین گلکسی S25 FE احتمالا همان مدل قبلی باقی می ماند
3 دقیقه
همه چیز در مورد سامسونگ گلکسی S25 Edge
همه چیز در مورد سامسونگ گلکسی S25 Edge
5 دقیقه
بررسی کامل تویوتا RAV4 GR Sport مدل 2026
بررسی کامل تویوتا RAV4 GR Sport مدل 2026
5 دقیقه
ظرفیت باتری آیفون 17 Air فاش شد scaled
ظرفیت باتری آیفون 17 Air فاش شد
3 دقیقه
۵ نکته که گلکسی S25 Edge درباره آیفون 17 Air به ما می گوید
۵ نکته که گلکسی S25 Edge درباره آیفون 17 Air به ما می گوید
6 دقیقه
برنامه جدید اپل برای عرضه آیفون 18 چیست
برنامه جدید اپل برای عرضه آیفون 18 چیست؟
5 دقیقه
کارت گرافیک RX 9060 XT در راه رقابت با RTX 5060 scaled
کارت گرافیک RX 9060 XT در راه رقابت با RTX 5060
4 دقیقه
اپل دیگر نمی خواهد زودتر از موعد درباره قابلیت های جدید صحبت کند
اپل دیگر نمی خواهد زودتر از موعد درباره قابلیت های جدید صحبت کند
3 دقیقه
معرفی پلن AI Ultra گوگل و قابلیت های جدید Gemini
معرفی پلن AI Ultra گوگل و قابلیت های جدید Gemini
3 دقیقه

جالب از سراسر وب

محافظ برق

برقکار شبانه روزی

دوربین آنالوگ هایک ویژن

بیمه موبایل معلم

سرور مجازی ایران

خرید فالوور

خرید جم فری فایر

داکر

خرید سی پی فوری

هاست ووکامرس ارزان

تعمیر تلویزیون هیمالیا

طراحی ربات تلگرام

خرید رمان انگلیسی زبان اصلی

مرتبط با همین مطلب

رنو ۴ جدید با مدل دو دیفرانسیل جذاب تر از همیشه شد
خودرو

رنو ۴ جدید با مدل دو دیفرانسیل جذاب تر از همیشه شد

5 دقیقه
نسل ششم محبوب ترین شاسی بلند تویوتا در راه است
خودرو

اولین نگاه رسمی به تویوتا راو 4 مدل 2026

5 دقیقه
معرفی رزوانی نایت خودروی زرهی بر پایه لامبورگینی اوروس
خودرو

معرفی رزوانی نایت خودروی زرهی بر پایه لامبورگینی اوروس

4 دقیقه
تعمیرگاه گیربکس دیگنیتی در تهران
خودرو

تعمیرگاه گیربکس دیگنیتی در تهران

11 دقیقه
روکیداروکیدا
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

رمز عبور را فراموش کرده اید؟