روکیداروکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
می‌خوانید: بررسی و مقایسه آی درایو، دراپ باکس و پی کلود
Notification بیشتر
تغییر اندازه فونتAa
تغییر اندازه فونتAa
روکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
Search
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.

روکیدا - لپ تاپ و کامپیوتر

لپ تاپ و کامپیوتر

بررسی و مقایسه آی درایو، دراپ باکس و پی کلود

سمیرا گلکار
سمیرا گلکار
انتشار: دوشنبه , ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ ساعت ۱۹:۳۴
12 دقیقه
بررسی و مقایسه آی درایو، دراپ باکس و پی کلود
بررسی و مقایسه آی درایو، دراپ باکس و پی کلود

در حال حاضر استفاده از سیستم‌های ذخیره اطلاعات بر روی بستر ابر جزء الزامات هر کسب و کاری محسوب می‌شود. بهترین پلتفرم‌های ذخیره اطلاعات بر روی بستر ابر، به سازمان‌ها امکان می‌دهند همه فایل‌ها و اسناد مهم خودشان را به روشی امن، مقرون به صرفه و با حجم بالا ذخیره کنند.

عنوان‌ها
امکاناتعملکردپشتیبانیقیمت و طرح‌هارأی نهایی

اما همه این پلتفرم‌ها شبیه به هم نیستند. در این مطلب به بررسی سه مورد از پلتفرم‌های ذخیره ابر متفاوت اما بسیار محبوب می‌پردازیم و این سه را از ابعاد مختلف از جمله امکانات، عملکرد، پشتیبانی و قیمت مقایسه می‌کنیم. در نهایت مشخص می‌شود که هر یک از این پلتفرم‌ها نقاط ضعف و قوت خاص خودشان را دارند در نتیجه هر کدام از آنها برای یک نوع کسب و کار خاص مناسب هستند.

امکانات

دراپ باکس برای به اشتراک گذاری بی وقفه فایل بهترین پلتفرم محسوب می‌شود.
دراپ باکس برای به اشتراک گذاری یکپارچه فایل بهترین پلتفرم محسوب می‌شود.

در این بخش سه مجموعه ویژگی مهم برای راهکارهای ذخیره ابر مورد بررسی قرار می‌گیرد یعنی: قابلیت‌های به اشتراک گذاری فایل، ادغام با اپلیکیشن‌های متفرقه و استانداردهای رمزنگاری.

قابلیت به اشتراک گذاری لینک باعث شده که بتوان به راحتی فایل‌ها و داکیومنت‌های مهم را با همکاران و مشتریان به اشتراک گذاشت. این قابلیت به مدیران هم امکان می‌دهد دسترسی‌هایی در سطح فرد یا تیم تعریف کرده و کنترل کنند که چه شخصی به چه داکیومنت‌هایی دسترسی دارد.

از بین این سه پلتفرم، دراپ باکس کاملاً برجسته و متفاوت است و به همه قابلیت‌های ذکر شده و حتی فراتر از آن دسترسی دارد. این پلتفرم برای به اشتراک گذاشتن فایل بهترین پلتفرم محسوب می‌شود. در واقع به اشتراک گذاشتن فایل با استفاده از لینک‌های سفارشی اولین بار چند سال پیش توسط دراپ باکس معرفی شد و حالا این پلتفرم از نظر انتقال فایل‌های بزرگ از طریق اینترنت بهترین گزینه محسوب می‌شود.

اما آی دراو و پی کلود هم چندان دورتر از دراپ باکس نیستند. هر دو پلتفرم امکان به اشتراک گذاری لینک و سفارشی سازی دسترسی‌ها در سازمان‌ها را فراهم کرده اند.

نمونه ای از پلتفرم‌هایی که امکان ادغام دراپ باکس با آنها وجود دارد
نمونه ای از پلتفرم‌هایی که امکان ادغام دراپ باکس با آنها وجود دارد

ادغام با اپلیکیشن‌های شخص ثالث هم از جمله قابلیت‌هایی است که می‌تواند به کسب و کار شما برای عملکرد بی وقفه در فضای آنلاین کمک کند. معمولاً این اپلیکیشن‌ها یک پلتفرم ارتباطی آنلاین را با پلتفرم ذخیره ابر شما ترکیب می‌کنند.

از بین سه پلتفرم مورد بررسی ما دراپ باکس از نظر ادغام با اپلیکیشن‌های شخص ثالث پیشگام است. امکان ادغام این پلتفرم با فضاهای کاری Slack و همچنین Zoom و Salesforce وجود داشت. اگر شما هم به دنبال پلتفرمی هستید که با سیستم‌های فعلی خودتان خوب کار کند، به سختی می‌توان گزینه ای پیدا کرد که با دراپ باکس قابل رقابت باشد.

آی درایو بیشتر یک سرویس پشتیبان گیری از اطلاعات است بنابراین ادغام با اپلیکیشن‌های شخص ثالث جزء اولویت‌های این پلتفرم نیست. پی کلود هم قابلیت‌های زیادی در زمینه به اشتراک گذاری فایل دارد اما از نظر ادغام باز هم دراپ باکس پیشگام است.

برای افراد که بیشتر به امنیت الویت می‌دهند، پلتفرم پی کلود بهترین گزینه محسوب می‌شود.
برای افراد که بیشتر به امنیت الویت می‌دهند، پلتفرم پی کلود بهترین گزینه محسوب می‌شود.

از نظر امنیت بدون شک پی کلود گزینه برتر است. سیستم «پی کلود کریپتو» قابلیت رمزنگاری سرتاسری روی تعداد نامحدودی فایل را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این پلتفرم بین هر سه پلتفرمی که بررسی کردیم بی رقیب است.

هر چند پی کلود از نظر امنیت و رمزنگاری بهترین گزینه است اما آی دراو و دراپ باکس هم خیلی از آن عقب تر نیستند. آی درایو به کاربران امکان می‌دهد رمزنگاری سرتاسری را تنظیم کنند هر چند این فرایند کمی پیچیده است و در نتیجه کمی نسبت به مفید بودن آن دچار تردید هستیم.

دراپ باکس هم به نوبه خود قابلیت رمزنگاری کامل داده‌های در حال جریان و در حال سکون را فراهم می‌کند هر چند سیستم رمزنگاری سرتاسری پی کلود را ندارد.

عملکرد

اینترفیس‌های دراپ باکس کاملاً شفاف، قابل اعتماد و قابل درک هستند.
اینترفیس‌های دراپ باکس کاملاً شفاف، قابل اعتماد و قابل درک هستند.

هر سه پلتفرم از نظر عملکرد و سرعت بسیار قوی هستند و مشکل مهم و خاصی ندارند. هر سه داده‌های شما را به صورت تکراری ذخیره می‌کنند تا تصادفاً گم یا حذف نشوند. قطعاً می‌توانید به هر سه پلتفرم برای حفاظت از اطلاعات خودتان اعتماد کنید.

از نظر اینترفیس، بدون شک دراپ باکس برنده است و پی کلود هم فاصله چندانی با دراپ باکس ندارد. دراپ باکس در همه پلتفرم‌ها اپلیکیشن‌هایی قابل اعتماد با طراحی خوب و بدون باگ در اختیار کاربران قرار می‌دهد و در چند سال اخیر که از این پلتفرم استفاده کردیم هیچ مشکل خاصی در آن مشاهده نکردیم. بدون شک این پلتفرم عملکرد فوق العاده ای دارد و البته این عملکرد در قیمت بالای آن هم منعکس شده است (که در ادامه مقاله به این موضوع خواهیم پرداخت).

عملکرد پی کلود در سطح متوسط قرار دارد و از نظر زمان پاسخ در حد معمولی است و مشکلات خاصی در آن دیده نمی‌شود. اپلیکیشن‌های پی کلود می‌توانستند کمی مرتب تر و تمیزتر باشند اما در مجموع استفاده از این پلتفرم یک تجربه خوب و بدون مشکل است و همانطور که اشاره شد مشکل خاصی در آن مشاهده نمی‌شود.

متأسفانه آی درایو یک اینترفیس نسبتاً ساده دارد که خیلی خارق العاده یا خاص نیست. بدون شک نرم‌افزار و طراحی تجربیات کاربری آی درایو جای ارتقای بیشتر دارد.

پشتیبانی

مرکز پشتیبانی پی کلود به انواع سوالات متداول و غیر متداول شما پاسخگویی می‌کند.
مرکز پشتیبانی پی کلود به انواع سوالات متداول (و غیر متداول) شما پاسخگویی می‌کند

از این نظر تفاوت زیادی بین این سه سرویس وجود ندارد. هر سه پلتفرم امکان دسترسی به یک مرکز پشتیبانی با راهنماهای جامع را برای کاربرانشان فراهم کرده اند. اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره این پلتفرم‌ها هستید، بهترین منبع همین مراکز پشتیبانی است.

برای مسائل پیچیده تر می‌توانید با تیم پشتیبانی تماس بگیرید. در مجموع اگر قرار بود ما یکی از این سه پلتفرم را انتخاب کنیم، انتخابمان آی درایو بود. چون همه چه مشتری‌هایی که هزینه پرداخت می‌کنند و چه دیگران می‌توانند در ساعات کاری با این شرکت تماس بگیرند. پی کلود و درایوباکس بیشتر از طریق یک چت بات آنلاین مشتریان را راهنمایی می‌کنند که قطعاً گفتگوی شخصی و تلفنی بهتر از آن به نظر می‌رسد.

قیمت و طرح‌ها

آی درایو به ارائه طرح‌هایی با ظرفیت بالا و هزینه کم شناخته شده است.
آی درایو به ارائه طرح‌هایی با ظرفیت بالا و هزینه کم شناخته شده است

از نظر هزینه‌ها تفاوت چندانی بین این سه شرکت وجود ندارد. هر چند آی درایو با توجه به طرح قیمت گذاری بر اساس هر گیگابایت مقرون به صرفه ترین راهکار به نظر می‌رسد اما دراپ باکس هم جزء گران ترین‌ها محسوب می‌شود که در ادامه به نوبت هر سه را بررسی می‌کنیم.

قیمت طرح‌های بیزنسی آی درایو از 74.62 دلار شروع می‌شود که 500 گیگابایت فضای ذخیره اطلاعات در اختیار شما قرار می‌دهد. طرح 1.25 ترابایتی هم 374.62 دلار قیمت دارد. این پلتفرم طرح‌هایی با ظرفیت بالا هم دارد مثلاً طرح 50 ترابایتی آن 8669.62 دلار در سال قیمت دارد و قیمت طرح 25 ترابایتی 4424.62 دلار در سال است.

همه این طرح‌ها شامل پشتیبانی از تعداد نامحدودی کاربر هستند که امتیاز بزرگی محسوب می‌شود. از نظر هزینه به ازای هر گیگابایت و هر کاربر، کمتر پلتفرمی به اندازه آی درایو مقرون به صرفه است.

دراپ باکس از نظر میزان هزینه به ازای هر کاربر گران تر است اما برای کسب و کارهایی با ابعاد متوسط و بزرگ ارزش فوق العاده ای دارد. قیمت طرح‌های بیزنسی دراپ باکس از 12.5 دلار به ازای هر کاربر برای مدل استاندارد شروع می‌شود که شامل 5 ترابایت فضا است که بین سه پروفایل کاربری به اشتراک گذاشته می‌شود همچنین مجموعه ای وسیع از امکانات مخصوص بیزنس‌ها.

هزینه طرح Advanced به ازای هر کاربر در ماه 20 دلار است (همچنین با حداقل سه کاربر) اما شامل فضای ذخیره نامحدود و یک مجموعه از امکانات پیشرفته تر نسبت به طرح استاندارد می‌شود.

طرح‌های بیزنسی پی کلود برای هر کاربر در ماه 7.99 دلار قیمت داشته و شامل 1 ترابایت فضا برای هر کاربر می‌شود همچنین امکان دسترسی به پی کلود کریپتو. به این ترتیب پی کلود فوق العاده مقرون به صرفه و مقیاس پذیر محسوب می‌شود چون می‌توان بر حسب نیاز کاربران جدیدی به آن اضافه (یا از آن حذف) کرد. هر چند این سرویس از نظر هزینه به ازای هر گیگابایت به اندازه آی درایو مقرون به صرفه نیست اما 1 ترابایت فضا به ازای هر کاربر برای اکثر کسب و کارها کفایت می‌کند.

رأی نهایی

هر یک از سه پلتفرم بررسی شده برای مشاغل خاصی مناسب هستند.

از نظر ما آی درایو بیشتر برای مشاغلی که به دنبال حداکثر فضا با کمترین هزینه هستند مناسب تر است. همه طرح‌ها از تعداد نامحدودی کاربر پشتیبانی می‌کنند در نتیجه فقط باید متمرکز بر خرید فضای کافی با بهترین قیمت ممکن باشید. اما قیمت پایین این سرویس با نقاط ضعفی از نظر سایر ویژگی‌ها همراه است.

در مقابل، دراپ باکس یک راهکار ذخیره ابر سطح بالا برای شرکت‌هایی با ابعاد مختلف است که به دنبال بهترین سطح عملکرد، امکانات و قابلیت‌های همکاری هستند. اگر به دنبال حداکثر کارایی هستید و کمی افزایش هزینه برای شما مهم نیست، دراپ باکس بهترین گزینه محسوب می‌شود.

در نهایت، پی کلود برای اشخاصی که دغدغه‌های امنیتی بیشتری دارند، بهترین گزینه محسوب می‌شود. همه اکانت‌های بیزنسی این سرویس شامل رمزنگاری سرتاسری و انواع امکانات و قابلیت‌های دیگر هستند.

در مجموع هیچ یک از سه پلتفرم بررسی شده بد نیست و هر کدام برای یک نوع کسب و کار مناسب و ایده آل است.

مطلب قبلی gsmarena 002 6 مچ بند سری 6 هوآوی رسما رونمایی شد + مشخصات
مطلب بعدی بازی جدید واقعیت افزوده Pikmin شرکت Niantic و Nintendo بازی جدید واقعیت افزوده Pikmin را معرفی کرد
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جدیدترین مطالب

مقایسه تصویرسازهای هوش مصنوعی چت جی پی تی و Gemini
مقایسه تصویرسازهای هوش مصنوعی چت جی پی تی و Gemini
6 دقیقه
محدودیت های اپل برای تولید آیفون فولد چیست؟
محدودیت های اپل برای تولید آیفون فولد چیست؟
5 دقیقه
۵ روش هوشمندانه برای استفاده از Gemini Live با گوشی اندرویدی
۵ روش هوشمندانه برای استفاده از Gemini Live با گوشی اندرویدی
7 دقیقه
سامسونگ زمان عرضه One UI 8 را اعلام کرد
سامسونگ زمان عرضه One UI 8 را اعلام کرد
2 دقیقه
اپل می خواهد کنترل آیفون را با فکر ممکن کند
اپل می خواهد کنترل آیفون را با فکر ممکن کند
3 دقیقه
نسل ششم محبوب ترین شاسی بلند تویوتا در راه است
اولین نگاه رسمی به تویوتا راو 4 مدل 2026
5 دقیقه
قابلیت شنیداری جدید در One UI 8 معرفی می شود
قابلیت شنیداری جدید در One UI 8 معرفی می شود
2 دقیقه
آپدیت iOS 18.5 برای آیفون منتشر شد
آپدیت iOS 18.5 برای آیفون منتشر شد
3 دقیقه
آیفون 18 پرو با فناوری فیس آیدی زیر نمایشگر عرضه می شود
آیفون 18 پرو با فناوری فیس آیدی زیر نمایشگر عرضه می شود
3 دقیقه
معرفی رزوانی نایت خودروی زرهی بر پایه لامبورگینی اوروس
معرفی رزوانی نایت خودروی زرهی بر پایه لامبورگینی اوروس
4 دقیقه

پربازدید‌ترین‌ها

پردازنده های AMD EPYC 9006 با معماری Zen 6 تا 256 هسته دارند
پردازنده های AMD EPYC 9006 با معماری Zen 6 تا 256 هسته دارند
4 دقیقه
مادربرد X870 گیگابایت با بایوس 64 مگابایتی معرفی شد
مادربرد X870 گیگابایت با بایوس 64 مگابایتی معرفی شد
4 دقیقه
اپل آیفون تاشو بدون خط نمایشگر تولید می کند
اپل آیفون تاشوی بدون خط نمایشگر تولید می کند
5 دقیقه
چرا Copilot هنوز هم ارزش استفاده دارد؟
چرا Copilot هنوز هم ارزش استفاده دارد؟
6 دقیقه
معرفی گلکسی S25 Edge نازک ترین گوشی سامسونگ تا امروز
معرفی گلکسی S25 Edge نازک ترین گوشی سامسونگ تا امروز
5 دقیقه
سامسونگ Messages تغییرات بزرگی در راه دارد1
سامسونگ Messages تغییرات بزرگی در راه دارد
3 دقیقه
قابلیت جدید چت جی پی تی برای مدیریت تصاویر اضافه شد
قابلیت جدید چت جی پی تی برای مدیریت تصاویر اضافه شد
4 دقیقه
قابلیت Motion Cues از iOS 18 حالا به مک هم می آید1
قابلیت Motion Cues از iOS 18 حالا به مک هم می آید
3 دقیقه
احتمال استفاده از تراشه مدیاتک در گلکسی S25 FE
احتمال استفاده از تراشه مدیاتک در گلکسی S25 FE
4 دقیقه
لپ تاپ گیمینگ لژیون 9i با نمایشگر 18 اینچی معرفی شد
لپ تاپ گیمینگ لژیون 9i با نمایشگر 18 اینچی معرفی شد
4 دقیقه
اتصال وای فای در iOS 19 ساده تر از همیشه می شود
اتصال وای فای در iOS 19 ساده تر از همیشه می شود
3 دقیقه
سریع ترین ترانزیستور بدون سیلیکون در جهان ساخته شد
سریع ترین ترانزیستور بدون سیلیکون در جهان ساخته شد
5 دقیقه
چطور کامپیوتر هنگ کرده را بدون آسیب ریستارت کنیم
چطور کامپیوتر هنگ کرده را بدون آسیب ریستارت کنیم؟
5 دقیقه
چرا Copilot هنوز هم ارزش استفاده دارد؟
چرا Copilot هنوز هم ارزش استفاده دارد؟
6 دقیقه

جالب از سراسر وب

محافظ برق

برقکار شبانه روزی

دوربین آنالوگ هایک ویژن

سرور مجازی ایران

خرید جم فری فایر

داکر

تعمیر تلویزیون هیمالیا

طراحی ربات تلگرام

خرید رمان انگلیسی زبان اصلی

مرتبط با همین مطلب

وصله جدید اینتل برای پردازنده های ناپایدار منتشر شد
لپ تاپ و کامپیوتر

وصله جدید اینتل برای پردازنده های ناپایدار منتشر شد

5 دقیقه
هوش مصنوعی در ویندوز 11 تنظیمات خود را با یک فرمان تغییر دهید
منتخب سردبیر

هوش مصنوعی در ویندوز 11 تنظیمات خود را با یک فرمان تغییر دهید

3 دقیقه
معرفی سرفیس لپ تاپ 13 اینچی و سرفیس پرو 12 اینچی با پردازنده اسنپدراگون X پلاس
لپ تاپ و کامپیوتر

معرفی سرفیس لپ تاپ 13 اینچی و سرفیس پرو 12 اینچی با پردازنده اسنپدراگون X پلاس

3 دقیقه
حافظه SSD جدید اینودیسک با سرعت بالا و ظرفیت بی سابقه معرفی شد
لپ تاپ و کامپیوتر

حافظه SSD جدید اینودیسک با سرعت بالا و ظرفیت بی سابقه معرفی شد

4 دقیقه
روکیداروکیدا
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

رمز عبور را فراموش کرده اید؟