گوشیهایی با صفحه نمایش کشویی برای بسیاری از علاقه مندان به دنیای فناوری موضوع جالب توجهی است زیرا سرنوشت مشترکی دارند. از زمانی که سه تولیدکنندهی گوشیهای هوشمند شیائومی، لنوو و آنر در سال 2018 به طور متوالی گوشیهای تمام صفحه کشویی (MIX 3 ، Z5 Pro و Magic 2) را به بازار عرضه کردند، طراحی این مدل گوشیها از سال 2019 تا به امروز کم رنگ شده است.
برخی اعتقاد دارند که این طراحی باعث افزایش وزن گوشی هوشمند میشود. بنابراین به مرور از چرخهی تولید حذف شدهاست، اما به نظر میرسد مشکل اصلی این نیست. همه میدانیم که گوشی هوشمند تمام صفحهی معمولی حدود 200 گرم و یا کمی بیشتر وزن دارد. اما اتفاقاتی که طی دو سال گذشته افتاد، نشان داد که مشتریان از این طراحی استقبال نمیکنند. منظور ما این است که شاید فروش ضعیف، دلیل اصلی تولید نشدن چنین گوشیهایی تلقی شود البته دلایل دیگری هم وجود دارد.
مشکل اصلی گوشی تمام صفحه کشویی
در واقع، بزرگترین مشکل گوشیهای تمام صفحهی کشویی، هزینههای تولید و هزینههای پس از فروش است. از آنجا که طراحی پوشش کشویی به قطعات مخفی نیاز دارد و تعداد قطعات کوچک به کار رفته نیز بسیار زیاد است، در نتیجه هزینهی قطعات هم به همین نسبت بالا میرود. همچنین روند پیچیدهی مونتاژ نیز باعث افزایش شدید هزینههای تولید میشود.
در مورد هزینهی پس از فروش بدیهی است که گوشیهای فول اسکرین کشویی راحتتر از گوشیهای معمولی با نمایشگر پانچ شده آسیب میبینند. به عنوان مثال ، اگر یک مشتری به طور تصادفی گوشی هوشمند تمام صفحهی کشویی خود را روی زمین بیندازد، به احتمال زیاد این گوشی دچار نقص فنی و قطع و وصل شدن بدر زمان شارژ میشود. با این حال، اگر گوشی اثری از ضربه نداشتهباشد ، می توانید گارانتی رایگان پس از فروش دریافت کنید.
میتوانیم اینطور نتیجهگیری کنیم طراحی گوشیهای تمام صفحهی کشویی خوب است. اما هزینهی تولید، هزینهی فروش نهایی و هزینهی نگهداری پس از فروش زیاد میشود. بنابراین تولیدکنندگان، دیگر تمایلی به تولید این نوع طرح ندارند.
همچنین باید گفت که سه مدلی که در بالا به آنها اشاره کردیم فروش خوبی نداشتند. بدیهی است که گوشیهای کشویی جذاب به نظر میرسند و عملکرد کاملاً تمام صفحه را ارائه میدهند، اما دردسرهای زیادی به همراه دارند.
منبع: gizchina.com