۷۶ ساعت پرواز با هواپیمای خورشیدی بی وقفه در آسمان !

توسط Avatar photoمهرناز شهریاری
2 minutes read
۷۶ ساعت پرواز با هواپیمای خورشیدی بی وقفه در آسمان !

یک ماجراجوی سویسی با نام Andre Borschberg رکورد طولانی ترین پرواز تک نفره با هواپیمای خورشیدی ایمپالس را به نام خود ثبت نمود !

این خلبان که هدایت هواپیما را نظارت می نمود یک پرواز بدون توقف و طولانی ۷۶ ساعته را در ماجراجویی هیجان انگیز خودش خودش تجربه نمود و از این پرواز رضایت کامل دارد . ۷۶ ساعت پرواز با هواپیمای خورشیدی بی وقفه در آسمان !

۷۶ ساعت پرواز با هواپیمای خورشیدی بی وقفه در آسمان !

سفر هیجان انگیز این ماجراجوی سویسی از ژاپن آغاز شد و به سواحل هاوایی ختم شد . مسیری که انتظار می رفت ۱۲۰ ساعته باشد هم اکنون پس از ۷۶ ساعت طی شده است و به عنوان هشتمین سفر به دور کره زمین ، خلبان هواپیما را به فینیکس در آریزونا هدایت خواهد نمود .

۷۶ ساعت پرواز با هواپیمای خورشیدی بی وقفه در آسمان !

در ابتدا قرار یوده که پرواز دور جهان با هواپیمای خورشیدی طی ۱۲ مرحله انجام شود ، پرواز خورشیدی که از ابوظبی امارات آغاز شد ، اما در میانه راه و با بدی آب و هوا در ژاپن و توقف برنامه ریزی نشده در ژاپن و صرفنظر نمودن از آسمان منطقه نانجینگ چین باز هم به دلیل نامساعد بودن شرایط جوی ، سبب برخی تاخیرهای ناخواسته در برنامه شکستن رکورد پرواز با هواپیمای خورشیدی تک نفره ایمپالس ۲ شده است .

این ماجراجوی سویسی در میانه های پرواز خودش به اینترنت و شبکه های اجتماعی دسترسی کامل داشت و در تویتی اعلام نمود دقیقه به دقیقه و ساعت به ساعت احساس قوی تری نسبت به قبل در این پرواز هیجان انگیز تجربه می کند !

۷۶ ساعت پرواز با هواپیمای خورشیدی بی وقفه در آسمان !

هم اکنون این هواپیمای خورشیدی بسیار قدرتمند تک نفره پس از عبور بر فراز اسمان اقیانوس آرام در یک آشیانه در هاوایی قرار دارد و مراحل تعمیرات اساسی و چک نهایی برای آغاز مرحله بعدی سفر دور جهان خود را طی می نماید .

به نظر می رسد اکنون هواپیماهای سوخت خورشیدی به بلوغ لازم از نظر تکنولوژی جهت توسعه فزاینده رسیده اند و می توان آن ها را به عنوان پرنده هایی با مداومت پروازی بسیار بالا پذیرفت که از انرژی پاک خورشیدی برای پروازهای رویایی و شگفت انگیز استفاده می کنند .

مطالب مرتبط

4 نظر

معصومه یکشنبه , ۲۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۱:۴۷ - ۰۱:۴۷

بسیار عالی

Reply
امیر یکشنبه , ۲۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲:۰۱ - ۰۲:۰۱

بسیار عالی

Reply
سهراب یکشنبه , ۲۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲:۲۰ - ۰۲:۲۰

کارتون حرف نداره

Reply
مونا یکشنبه , ۲۳ آبان ۱۳۹۵ ساعت ۲:۲۸ - ۰۲:۲۸

سپاس بابت انتشار این مطلب

Reply

دیدگاه شما چیست؟