در مقیاسهای نجومی و کهکشانی، ستاره Teegarden ستاره تقریباً در همین نزدیکی محسوب میشود. دانشمندان در میان سیارههای این ستاره کشف جدیدی کردهاند. دو سیاره مشابه زمین که در منطقه حیات فضایی قرار گرفته اند و میتوانند آب مایع در خود داشته باشد.
دو سیاره مشابه زمین چقدر به ما نزدیک هستند؟
سیارههایی که دانشمندان پیدا کردهاند فقط 12.5 سال نوری با ما فاصله دارند. هر چند شرایط آنها کاملاً مشابه زمین نیست. ستاره آنها بسیار سردتر و کم نور تر است طوری که اصلاً تا پیش از سال 2003 ناشناخته باقی مانده بود.
این سیارهها خودشان شباهت زیادی به سیارههای منظومه شمسی ما دارند. از نظر حجم و اندازه، سیارههای شبه زمینی کمی بزرگتر از سیاره ما هستند. نکته جالب توجه این است که طبق نظر دانشمندان ممکن است این سیارهها خودشان جزو یک سیستم بزرگتر و پر سیارهتر باشند.
آیا احتمال زندگی در این دو سیاره مشابه زمین وجود دارد؟
یکی از تصورات اشتباه در مورد سیارات مشابه زمین، وجود حیات در آنهاست. لزوماً قرار گیری یک سیاره در منطقه حیات به معنی داشتن حیات در آن نیست. همان طور که چندی پیش یکی از دانشمندان در تخمینی دقیقتر و با اضافه کردن عوامل از بین برنده دیگر حیات مثل گازهای سمی، گفته بود تعداد سیارات دارای حیات در واقع بسیار کمتر از آن است که تصور میکنیم.
ولی به هر حال اگر در این سیارات حیاتی یافت شود، اوضاع بسیار جالب توجه خواهد شد. چرا که این دو سیاره مشابه زمین بسیار به ما نزدیک هستند. در نتیجه تصور اینکه خیلی زود ما به آن جا یا حیات آن سیاره (در صورت هوشمند بودن) به زمین ما بیاید، بسیار زیاد خواهد بود.
منبع: cnet.com