فهرست عنوانها
گوشی vivo X50 یکی از میانردههای جدید شرکت چینی است که با تمرکز بر کیفیت دوربین ساخته شده است.
این گوشی در بین دو مدل X50 این شرکت قیمت کمتری دارد و گوشی دیگر vivo X50 Pro و یک پرچمدار ممتاز است.
مدل استاندارد X50 5G از نظر مشخصات تفاوت چندانی با مدل پرو ندارد. تفاوت اصلی بین این دو گوشی از نظر نمایشگر و همچنین بخشی از قابلیتهای مجموعه دوربین عقب است.
این تفاوت در مدل 4G گوشی vivo X50 حتی بیشتر است که به جای یک چیپست 5G از اسنپدراگون 730 استفاده میکند.
تفاوت مدل 4G که در این مطلب بررسی خواهیم کرد با مدل پرو استفاده از یک نمایشگر تخت به جای خمیده است و دوربین عقب سیستم لرزشگیر «گیمبال» را ندارد و جای دوربین تلهفوتو را یک لنز ماکرو گرفته است.
سایر مشخصات این دو گوشی در کمال تعجب مشابه است، از جمله حسگر دوربین اصلی در عقب. با این مقدمه اجازه دهید ببینیم گوشی X50 ویوو چه حرفهایی برای گرفتن دارد.
پس تا انتها با روکیدا باشید. (برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگ روی آنها کلیک کنید.)
مشخصات گوشی vivo X50:
- بدنه: فریم آلومینیومی، شیشه تقویتشده در عقب و جلو، ابعاد 159.5 در 75.4 در 7.5 میلیمتر، وزن: 173 گرم
- نمایشگر: امولد 6.56 اینچ، حفره نمایشگر، دقت 2376 در 1080 پیکسل، تراکم پیکسلی 398 پیکسل در هر اینچ، پشتیبانی از استاندارد +HDR10، فضای رنگ DCI-P3
- دوربینهای عقب: حسگر اصلی: 48 مگاپیکسل، فیلتر Quad Bayer، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، طول کانونی معادل 25 میلیمتر، لنز f/1.6، فوکوس خودکار تشخیص فازی (PDAF)، لرزشگیر اپتیکال تصویر. دوربین فوق عریض: 8 مگاپیکسل، اندازه حسگر 1/4.0 اینچ، اندازه پیکسل 1.12 میکرومتر، لنز f/2.2، 16 میلیمتری، فوکوس خودکار. دوربین تلهفوتو: 13 مگاپیکسل، لنز f/2.5، 25 میلیمتری، زوم اپتیکال دو برابر، PDAF. دوربین ماکرو: 5 مگاپیکسل، لنز f/2.5، فوکوس ثابت (1.5 سانتیمتر)
- دوربین فیلمبرداری: دوربین اصلی: حداکثر 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه، سایر دوربینها فول اچدی 30fps، لرزشگیر اپتیکال و الکترونیک تصویر
- دوربین جلو: 32 مگاپیکسل، اندازه حسگر 1/2.8 میکرومتر، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، لنز 26 میلیمتری f/2.5
- سیستم عامل: اندروید 10، لانچر Funtouch 10.5
- چیپست: اسنپدراگون 730 کوآلکام: پردازنده هشت هستهای (2 هسته کریو 470 گلد با سرعت کلاک 2.2 گیگاهرتز + 6 هسته کریو 470 سیلور با فرکانس پایه 1.8 گیگاهرتز)، پردازنده گرافیکی آدرنو 618
- حافظه: 8 گیگابایت رم، حافظه داخلی UFS 2.1 به ظرفیت 128 یا 256 گیگابایت
- اتصالات: دو سیمکارت، LTE-A، پورت یواسبی C، استاندارد Wi-Fi a/b/g/n/ac، باند دوگانه جیپیاس، بلوتوث 5.0؛ NFC
- سایر مشخصات: حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر، تک بلندگو در انتهای گوشی
برگه مشخصات گوشی vivo X50 نشان میدهد که کاربردیترین انتخاب برای اکثر کاربرانی است که دنبال بهترین مجموعه مشخصات نیستند.
به هرحال، این گوشی میانرده است و ایجاد تعادل بین مشخصات، قیمت و عملکرد بسیار اهمیت دارد.
محتویات جعبه فروش گوشی X50 ویوو
بستهبندی فروش این گوشی در مقایسه با رقبا یک پله بالاتر است که اکثرا سعی میکنند برای جبران هزینهها از سر و ته لوازم جانبی داخل جعبه فروش بزنند.
داخل جعبه فروش مربعی شکل بزرگ به همراه گوشی یک شارژر سریع 33 وات، کابل شارژ، قاب محافظ سیلیکونی شفاف، آداپور آنالوگ صدا و یک جفت ایرفون داخل گوش با کیفیت قابل قبول قرار دارد.
طراحی گوشی vivo X50
بدون شک با یک گوشی جذاب با ظاهر و حس و حال ممتاز روبرو هستیم. پنل جلو زیاد خاص نیست، جدا از تک حفره نمایشگر در گوشه بالا سمت چپ.
همانطور که اشاره کردیم گوشی X50 ویوو نمایشگر خمیده مدل پرو را ندارد و به نظر ما اینطور بهتر است، حتی اگر به بهای جذابیت کمتر گوشی باشد.
فریم این گوشی از آلومینیوم ساخته شده است و یک سطح براق دارد. در سمت راست دکمههای تنظیم حجم صدا و پاور قرار گرفتند.
این دکمهها به شکل عجیبی شل هستند و میتوانید زمانی که گوشی را میلرزانید، صدای تکان خوردنشان را بشنوید. چنین چیزی در این گوشی با کیفیت ساخت خوب بعید است.
بالا و پایین گوشی کمی جالبتر هستند. بالای نمایشگر تخت است و سمت چپ آن عبارت «عکاسی حرفهای» نوشته شده است. اگر بتوانید یک سطح صاف و تراز پیدا کنید، گوشی را به خوبی روی این لبه میتوانید ایستاده نگه دارید.
پایین گوشی نیز جالب و تخت است. در این بخش تک بلندگو را در امتداد پورت یواسبی C نسل 2 به همراه شیار سیمکارت پیدا میکنید.
این شیار یک درزبند پلاستیکی دارد، گرچه گوشی ضدآب و گرد و غبار نیست. گوشی را روی این لبه پایینی نیز میتوانید ایستاده نگه دارید.
پنل پشتی گوشی vivo X50 بیشترین جذابیت را دارد. مدل تحت بررسی ما آبی است که پنل عقب آن را شیشه مات یخزده با یک گرادیان رنگی فوقالعاده جذاب زیر آن، پوشانده است.
شیشه یک بافت نرم ابریشمی در خود دارد که لمس آن لذتبخش است و درخشش نور هرگز به این زیبایی نبوده است.
در گوشه بالا سمت چپ این بخش مجموعه دوربین چهارگانه و تشکیل شده از لنز اصلی، فوق عریض، تلهفوتو و ماکرو است.
در کنار آن نوار الایدی سهگانه برای فلاش دیده میشود. برآمدگی دوربین بیش از حد نیست، ولی با وجود این اگر گوشی را روی یک سطح تخت قرار دهید و ضربه آهستهای به آن بزنید، وول میخورد.
به طور کلی، کیفیت قرارگیری گوشی vivo X50 و ساخت آن عالی است. تنها ای کاش این گوشی ضدآب بود.
همچنین شرکت چینی خوب بود دکمههای پاور و تنظیم حجم صدا را محکمتر میکرد. جدا از این مسائل، با یک گوشی با کیفیت طراحی و ساخت عالی روبرو هستیم.
نمایشگر گوشی X50 ویوو
گوشی X50 ویوو یک نمایشگر امولد 6.56 اینچی با دقت 2376 در 1080 پیکسل دارد. این نمایشگر از نرخ تازهسازی 90 هرتز پشتیبانی میکند و اطلاعات DRM و ابزار سفارشی تعیین نرخ تازهسازی تصویر ما گزارش دادند این نمایشگر حداکثر فرکانس اندکی عجیب 92 هرتز را دارد.
استفاده از حالت smart switch به گوشی اجازه میدهد بین استفاده از حالت 60 هرتز و 90 هرتز تصمیم بگیرد.
نمایشگر زمان استفاده از اپلیکیشنهایی مانند گوگل مپ، دوربین، گالری، قطبنما، موزیک و ویدئو روی حالت 60 هرتز میرود.
همچنین اگر به مدت چند ثانیه با گوشیتان کار نکنید، خودکار روی این حالت قرار میگیرد. نمایشگر گوشی vivo X50 سه پیشتنظیمات رنگ به اسامی استاندارد، نرمال و روشن دارد.
هر دو حالت استاندارد و روشن نقطه سفید خنکتر و رنگهای بیش از حد اشباع دارند، در حالی که حالت نرمال از فضای رنگ sRGB پشتیبانی میکند.
در هر سه حالت میتوانید به صورت دستی دمای رنگ را تنظیم کنید. ابعاد پنل نمایش این گوشی بزرگ و عالی است.
دقت رنگ در حالت استاندارد واقعا خوب بوده، رنگهای از نظر اشباع بودن عالی هستند و یک نقطه سفید استاندارد را اندازه گرفتیم.
نور صفحه در محیط بسیار روشن نسبتا زیاد است. تنها مشکل ما با آن زوایای دید بود، به نحوی که اگر حتی اندکی از زاویه بسته به آن نگاه کنید، یک تغییر بارز رنگ قرمز را خواهید دید.
این قضیه بیشتر در تصاویر با رنگ روشن مشهود است و پس از متوجه شدن، آن را به سختی میتوانید نادیده بگیرید.
ویوو ادعا میکند این پنل نمایش از استاندارد +HDR10 پشتیبانی میکند. گرچه اطلاعات DRM تنها پشتیبانی از HDR10 و HLG را گزارش میدهد.
از طرف دیگر، هر دو سرویسهای نت فلیکس و پرایم ویدئو از پخش محتوای HDR روی گوشی vivo X50 پشتیبانی نمیکنند.
یوتیوب تنها سرویسی است که میتوانید روی این گوشی چنین محتوایی را پخش کند.
بخش نرمافزاری و سختافزاری گوشی X50 ویوو
مدل تحت بررسی ما مجهز به لانچر Funtouch OS 10.5 و سیستم عامل اندروید 10 به همراه بسته امنیتی ماه ژوئن است.
لانچر مورد نظر از روزهای اولیه خود مسیر طولانی را طی کرده است و حالا کار با آن اکثرا لذت دارد. به عنوان مثال، خبری از تعداد بالای نرمافزارهای ناخواسته از پیش نصب شده نیست و مدل تحت بررسی ما کاملا از این نظر خلوت بود.
اکثر نرمافزارهای از پیش نصب شده برای گوگل هستند و برنامههایی مانند گوگل اسیستنت، گوگل لنز و گوگل فایلز آیکونهای اختصاصی دارند.
ویوو فروشگاه اپلیکیشن مخصوص خود به اسم V-Appstore را روی این دستگاه نصب کرده است که از آن میتوانید اپلیکیشنهای دلخواه را دانلود کنید، ولی مجددا برای افراد خارج از چین که به گوگل پلی دسترسی دارند، مزیت زیادی ندارد.
باز کردن این فروشگاه مانند پا گذاشتن روی میدان مین است که دائما با پاپآپهایی برای نصب اپلیکیشنها بمبباران میشوید و باید نهایت تلاش را از خود برای پیمایش در این میدان دید نشان دهید.
تنها مزیت استفاده از آن قابلیتی است که به کاربر اجازه میدهد چندین اپلیکیشن را همزمان علامتگذاری و پاک کند، قابلیتی که از داخل لانچر قابل انجام نیست.
صحبت لانچر این گوشی شد که نسبتا محدود است و نمیتوانید مجموعه آیکون سفارشی داشته باشید یا کشوی اپلیکیشن را به شکلهای مختلف مرتب کنید.
همچنین آزاردهنده است زمانی که در صفحه هوم دست خودتان را روی صفحه به سمت پایین میکشید، به جای ظاهر شدن سایهبان نوتیفیکیشن، میانبر جستجو در تمام سیستم را میبینید.
همچنین هیچ راهی برای تغییر این وضعیت جدا از دانلود یک لانچر متفرقه نیست.
اگر قبلا گوشی یک شرکت دیگری را داشتید، عادت به اپلیکیشن تنظیمات زمان میبرد. ویوو مانند چند شرکت دیگر چینی در گوشی vivo X50، همه گزینههای مربوط به تنظیمات را جابهجا کرده است، بنابراین چند روز حسابی باید مشغول گوشی خود باشید.
تنها دلیل خوب برای باز کردن بخش تنظیمات استفاده از گزینههای فراوان برای سفارشیسازی گوشی است. تقریبا میتوانید همه چیز را روی گوشی خود سفارشی کنید.
از انیمیشنی که هنگام اسکن اثرانگشتتان پخش میشود گرفته تا انیمیشن باز کردن گوشی از قفل با اسکن چهره، انیمیشن زمان زدن گوشی به شارژ، انیمیشن آیکونهای صفحه هوم زمانی که گوشی خود را از قفل خارج میکنید و همچنین جهتی که نمایشگر زمان باز کردن گوشی از قفل یا قفل کردن آن روشن یا خاموش میشود.
این گوشی همچنین به شما اجازه میدهد زمان دریافت یک نوتیفیکیشن یک انیمیشن را پخش کنید. این انیمیشن به شکل یک حلقه نور است که اطراف نمایشگر را برای هر نوتیفیکیشن جدید در بر میگیرد.
این انیمیشن هر زمان که نمایشگر خاموش و همچنین روشن است، میتواند پخش شود. کاربر میتواند انیمیشن، رنگ و ضخامت حلقه و نوتیفیکیشنهایی که آن را فعال میکنند، تنظیم کند.
در موبایل vivo x50 همچنین حالتی به اسم اولترا گیم وجود دارد که عملکرد آن بهینهسازی منابع سیستم و نوتیفیکیشنها زمان بازی است.
این حالت قابلیتهای دیگری نیز مانند صدای محیطی برای بازیها، بازخورد لمسی برای بازیهای منتخب و حالتی به اسم Bot Mode دارد که بازی حتی زمان خاموش کردن صفحه قطع نمیشود. تعداد گزینهها واقعا زیاد است.
همین حرف را میتوان برای سایر بخشهای اپلیکیشن تنظیمات گفت که تعداد گزینههای بیانتهایی دارد. همگی آنها مفید نیستند، ولی هرکسی را راضی نگه خواهند داشت.
گوشی X50 ویوو همچنین از سیستم مسیریابی به کمک حرکات دست پشتیبانی میکند که همه باید با آنها آشنا باشید. گرچه، شیوه بهکارگیری آنها توسط ویوو فرق دارد.
هر زمان که برای رفتن به صفحه هوم به سمت بالا سوایپ میکنید و همچنین زمانی که این کار را انجام میدهید ولی دست خود را نگه میدارید تا app switcher باز شود، یک تاخیر وجود دارد.
همچنین راه سریعی برای باز کردن آخرین اپلیکیشن استفاده شده در حالت gesture mode وجود ندارد و موقعیت کیبورد در این حالت بسیار پایین است.
بنابراین، ما در طول بررسی این گوشی مجبور به استفاده از کلیدهای مسیریابی روی نمایشگر شدیم.
Vivo X50 مانند اکثر گوشیهای امروزی قابلیت حالت تیره دارد و همچنین میتوانید با استفاده از اسلایدر انتخاب کنید پسزمینه کاملا مشکی یا خاکستری تیره شود.
جالب است زمان فعالسازی این حالت و استفاده از اپلیکیشن توئیتر، ویوو تم خود را به دلیلی به توئیتر تحمیل میکند.
طرح رنگی ویوو به جای تم توئیتر استفاده میشود. ما دلیل قانعکنندهای برای این تصمیم پیدا نکردیم.
جدا از چنین مسائل کوچکی، تجربه کلی کار با رابط کاربری Funtouch OS 10.5 خوب بود.
در مورد سختافزار گوشی X50 ویوو باید بگوییم ما مدل بازار هند را تحت بررسی داریم که مجهز به چیپست اسنپدراگون 730 کوآلکام است. در کنار آن از 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده بود.
عملکرد این گوشی بالاتر از سطح متوسط است. 90 هرتز بودن نمایشگر به تجربه روان کار با گوشی کمک میکند.
برای افراد غیر گیمر باید بگوییم قدرت این گوشی حداقل تا یک آینده قابل پیشبینی، بیشتر از حد کافی است.
خرید گوشی vivo X50 برای گیمرها با توجه به چیپست اسنپدراگون 730 و پردازنده گرافیکی آدرنو 618 داخل آن، بهترین گزینه نیست.
ولی منظور ما افرادی است که بازیهای سنگین اجرا میکنند و برای سایر افراد این گوشی به راحتی جوابگوی بازیهایشان است.
دوربین گوشی vivo X50
این گوشی مجهز به دوربین چهارگانه بسیار شبیه به گوشی vivo X50 Pro است.
به عنوان مثال، از همان حسگر عالی سفارشی 48 مگاپیکسل IMX598 سونی با دریچه دیافراگم f/1.6 استفاده شده است.
با وجود نبود سیستم لرزشگیر گیمبال، سیستم استاندارد OIS وجود دارد. دوربین فوق عریض نیز همان لنز f/2.2 هشت مگاپیکسل است و دوربین تلهفوتو 13 مگاپیکسل نیز فرقی نکرده است.
تنها تفاوت دوربین ماکرو بوده که جای دوربین پریسکوپ مدل X50 پرو را گرفته است.
اپلیکیشن دوربین نسبتا ساده است. در پایین نمایاب ردیف انتخاب حالات عکاسی است و گزینههای اضافه در انتهای سمت راست در بخش More قرار گرفتند.
به سادگی میتوانید ترتیب حالات عکاسی را تغییر دهید و آنهایی را که دوست ندارید پاک کنید.
بالای نمایاب گزینههایی هستند که به حالات انتخاب شده فعلی تعلق دارند. طبیعتا در این بخش گزینههای مربوط به فلاش، HDR، فیلترها، نسبت تصویر و منو تنظیمات را پیدا خواهید کرد.
دکمه HDR خاموش یا روشن میشود و خبری از حالت خودکار نیست. جالب است حتی اگر آن را خاموش کنید، هر زمان که دوربین را باز کنید فعال میشود.
روی نمایاب گزینههایی برای تغییر سطح زوم و جابهجایی بین دوربینهای مختلف قرار دارد. به نظر ما ویوو در این بخش خراب کرده است؛ گزینه تغییر دوربینها باید بخشی از گزینه انتخاب زوم باشد تا این که یک منو جداگانه پاپآپ داشته باشد، حداقل برای دوربین فوق عریض.
منو لنز تنها یک گام اضافه بیخود است تا توسط آن دوربین فوق عریض را باز کنید و سپس مجبور هستید روی دکمه کوچک x برای برگشت به دوربین اصلی، آهسته ضربه بزنید.
داخل منو لنز همچنین حالت بوکه قرار دارد که برای حالت پرتره مفید است، ولی به شما اجازه میدهد محوشدگی ساختی پسزمینه را با تنظیم یک دریچه دیافراگم ساختگی تغییر دهید.
این گزینه تنها روی محوشدگی تصویر تاثیر میگذارد و سطح نور را تغییر نمیدهد، چون دریچه دیافراگم واقعی ثابت است.
عجیب است، با آن که حالت بوکه تنها با لنز اصلی دوربین قابل استفاده است، با هر دو دوربین فوق عریض و تلهفوتو میتوانید از حالت پرتره استفاده کنید که همچنین گزینههایی برای کنترل محوشدگی پسزمینه دارد.
دوربین فیلمبرداری گوشی vivo X50 میتواند فیلمهای 4K 30p یا 1080p 60p با دوربین اصلی خود بگیرد. قدرت فیلمبرداری دوربین فوق عریض تنها محدود به 1080p 30p است.
دوربین تلهفوتو اصلا فیلم نمیگیرد و تمام زومها دیجیتالی انجام میشوند. دوربین همچنین یک حالت Super Stabilized دارد که دوربین اصلی قادر به استفاده از آن است، ولی بهای آن کمی برش بیشتر تصویر است.
در مورد کیفیت تصاویر دوربین اصلی گوشی X50 ویوو در روز باید بگوییم عالی هستند. سطح جزئیات بالا با دامنه دینامیک، کنتراست و تعادل سفید خوب است.
رنگها شفاف هستند و شاید گاهی بیش از حد شفاف، ولی به طور کلی دیدن آنها لذت دارد. گوشی تصاویر را در فضای رنگ Display P3ذخیره میکند، ولی تصاویر از محدوده رنگ بیشتر بهره نمیبرند.
امکان عکاسی با دقت کامل 48 مگاپیکسل نیز وجود دارد که تصاویر را به مراتب با جزئیات بیشتر ثبت میکند، ولی بهای آن افت دامنه دینامیک است چون تصاویر با اندازه کامل به صورت جامع پردازش نمیشوند.
همچنین ذخیرهسازی آنها کمی طول میکشد. اگر دوست داشته باشید میتوانید با فرمت RAW عکاسی کنید. گرچه دامنه دینامیک محدود باعث میشود از تصاویری که از صحنههای با کنتراست بالا میگیرید، نتوانید زیاد استفاده کنید.
تصاویر دوربین فوق عریض به مراتب کیفیت کمتری از دوربین اصلی دارند. رنگها، کنتراست و دامنه دینامیک همچنان به طور کلی خوب هستند، ولی جزئیات سطح بالایی ندارند و ظاهر تصاویر ملایم و خارج از فوکوس هستند.
کیفیت تصاویر دوربین تلهفوتو حد واسط دو دوربین دیگر است. تصاویر همچنان کمی ملایم هستند و به ویژه در سطح زوم دو برابر از نظر جداسازی سوژه یا ثبت خوشایند آن، چنگی به دل نمیزنند.
با این حال، میتوانید به خوبی از آنها استفاده کنید.
در پایان به دوربین ماکرو گوشی vivo X50 میرسیم که در واقع دو حالت ماکرو دارد. یکی حالت استاندارد سوپر ماکرو که در منو لنز پیدا میشود.
گوشی در این حالت از دوربین فوق عریض استفاده میکند و اجازه میدهد به شکل معقولی به سوژه خود نزدیک شوید. حالت دیگر Fixed Macro است که از دوربین چهارم 5 مگاپیکسل استفاده میکند
متاسفانه زمان استفاده از این دوربین حتما باید در فاصله 1.5 سانتیمتری سوژه قرار بگیرد. این لنز فوکوس ثابت است و تصاویر در فاصله کمتر یا بیشتر از آن خارج از فوکوس ثبت میشوند.
بنابراین استفاده از این دوربین دردسر و مهارت بالایی میخواهد.
همچنین مشکل نور را باید در نظر بگیریم، دوربین معمولا به قدری به سوژه نزدیک شود که عملا هیچ نور مفیدی روی سوژه باقی نمیماند، چون گوشی جلوی اکثر آن را میگیرد.
این قضیه، مفید بودن این لنز را بیشتر کاهش میدهد، چون سوژه باید نور پشتی داشته باشد، خودش نورانی باشد یا به طور کلی محیط اطراف واقعا اینقدر روشن باشد و سپس باید با سایه خود گوشی کنار بیایید.
کاش کیفیت تصاویر ارزش این همه تلاش را داشت. تصاویر به علت دقت پایین دوربین جزئیات بالایی ندارند و زمان بررسی از نمای نزدیک پیکسلی بودن آنها مشخص است.
این حسگر واقعا کیفیت پایینی دارد و به طور کلی تمام تلاش برای استفاده از آن بیمعنا است.
حالا به زمان عکاسی در شب میرسیم که دوربین اصلی گوشی vivo X50 واقعا هنرمندانه عمل میکند. منظور ما خاص بودن تصاویر نیست، گرچه قابل قبول هستند، ولی اجازه دهید توضیح دهیم.
در واقع استفاده از حالت night mode کیفیت این دوربین را در شب به مراتب بالاتر میبرد. منصفانه است بگوییم گوشی X50 ویوو مانند برادر بزرگترش، یکی از بهترین تصاویر را در شب زمان استفاده از night mode میگیرد.
تصاویر خروجی ظاهر تمیز، با جزئیات بالا و رنگ و تعادل سفید طبیعی دارند.
تمام تصاویر بالا در محیط فوقالعاده تاریک گرفته شدند که دیدن این مجسمه کوچولو با چشم بسیار سخت بود.
هر سه گوشی که با آن این تصویر را گرفتیم عملکرد قابل قبولی از روشن کردن سوژه تا حدی داشتند که به سختی میتوانستیم تصور کنیم این صحنه چقدر تاریک بوده است.
گرچه، تصویر دوربین گوشی ویوو روشنتر و با جزئیات بیشتر بود و رنگها را بهتر ثبت کرده بود. همچنین در مقایسه با دو گوشی وان پلاس فوکوس را بهتر انجام داد، سیستم فوکوس خودکار این گوشی حتی در محیط فوقالعاده کم نور مفید است.
دوربین فوق عریض نیز میتواند از حالت Night mode استفاده کند و عملکرد قابل قبولی از خود نشان میدهد.
تنها کیفیت این حسگر جلوی آن را در ثبت عالی تصاویر میگیرد، ولی آنها به طور کلی قابل قبول هستند. هرچند در سطح دوربین اصلی قرار نمیگیرند.
جمعبندی
گوشی vivo X50 از نظر ویژگیهایی مانند طراحی زیبا و شیک، نمایشگر عالی، بخش نرمافزاری نسبتا خلوت با مجموعه قابلیتهای فراوان و سفارشیسازی، عملکرد خوب و مجموعه دوربین تا حد زیادی چشمگیر با قدرت عکاسی بسیار عالی در شب، امتیاز بسیار بالا میگیرد.
این گوشی حتی تا حدی این سوال را به وجود میآورد که چرا با وجود قیمت گوشی vivo x50 باید مدل vivo X50 Pro را بخریم.
اما، با آن که قیمت آن از مدل پرو کمتر است، ولی در مقایسه با اکثر رقبا قیمت بیشتری دارد.
گوشی جدیدا عرضه شده وان پلاس نورد در بازار کشورهایی مانند هند از ارزانترین مدل X50 قیمت کمتری دارد و سپس به ریلمی میرسیم که با گوشیهایی مانند ریلمی X3 و X3 SuperZoom که هردو قیمت به مراتب کمتری از X50 دارند، کاربران را به سمت خود جذب کردند.
بنابراین، شاید اگر ویوو دوست دارد گوشیهای خود را متمایز کند، کمی اصلاح قیمت آنها عیب نداشته باشد.
گرچه، جدا از آن شکایت زیادی از این گوشی نداریم. گوشی X50 ویو یک میانرده عالی و کامل است که اگر برایتان عکاسی در شب مهم است، حتی شاید ارزش هزینه بیشتر را داشته باشد.
نکات مثبت:
- طراحی شیک، جذاب با ظاهر ممتاز
- نمایشگر با نرخ تازهسازی تصویر بالا و رنگهای دقیق
- رابط کاربری نسبتا خلوت با قابلیتهای فراوان
- عملکرد عالی دوربین، به ویژه در شب
- شارژ سریع 33 وات
نکات منفی:
- قیمت بالاتر از رقبا
- عملکرد نه چندان جالب دوربین ماکرو
- فاقد حالت فیلمبرداری 4k 60fps
- فاقد اسپیکرهای استریو
- این گوشی ضد آب نیست.
منبع: gsmarena.com