چطور از اختلالات اینترنتی داخل کشور با خبر شویم؟

by افشین معتمدزاده
چطور از اختلالات اینترنتی داخل کشور با خبر شویم؟

از دی ماه سال ۹۸ سامانه جدیدی تحت عنوان سامانه رادار از مجموعه ابرآروان، برای بررسی کامل وضعیت اینترنت اخلی کشور راه‌اندازی شده است.

هدف راه‌اندازی این سامانه، شفافیت اطلاعات، امکان دسترسی به آرشیو اختلالات، افزایش سرعت نمایش اطلاعات، گزارش لحظه‌ای وضعیت اینترنت کشور و بهبود دسترسی به دیتاسنترها است.

سامانه رادار، تنها منبع داخلی وضعیت اینترنت در کشور است و اطلاعات اینترنتی ۱۳ دیتاسنتر پرترافیک مانند: ایرانسل، همراه ‌اول، رسپینا، مبین‌نت، آسیاتک، افرانت و های‌وب را در شهرهای بزرگ تهران، مشهد، اصفهان و تبریز در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

سامانه رادار با بیش از ۱۰۰ هزار بازدید تا به امروز و رکورد بالاترین بازدید در زمان اختلالات اینترنت کشور، قابلیت جدید جابه جایی ردیف دیتاسنترها را برای دسترسی بهتر کاربران خود اضافه کرده است و به یکی از بزرگترین زیرساخت‌های ابری کشور تبدیل شده است.

این سامانه طراحی شده توسط مجموعه ابرآروان است که توانسته اطلاعات جامع از وضعیت اختلالات و اتصالات اینترنت داخلی و آرشیو اطلاعات کاربران از ابتدای مرداد ماه را در اختیار آن‌ها قرار دهد.

You may also like

Leave a Comment