بهترین هدستهای ایکس باکس سری ایکس برای این کنسول قدرتمند مایکروسافت بسیار مفید و کارآمد هستند. چنین هدستهایی که قابلیت ایجاد صدایی غنی و دقیق و میکروفونهایی با وضوح صدای بالا برای چت صوتی دارند به ارتقای تجربیات بازی تک نفره کمک میکنند و در بازیهای چند نفره هم به شما مزیت رقابتی میدهند. البته همه این صحبتها با این فرض است که ایکس باکس سری ایکس را خریده باشید چون موجودی آن کمی محدود است. اما خوشبختانه تقریباً همه هدستهای معرفی شده در این مطلب موجودی داشته و قابل خرید هستند. در این مطلب یک بررسی جامع از همه هدستهای ایکس باکس سری ایکس که مورد تست و بررسی قرار دادیم از مدلهای کم هزینه و ارزان تا مدلهای بی سیم و باسیم را به شما معرفی میکنیم.
بهترین هدستهای ایکس باکس سری ایکس چه خصوصیاتی دارند؟
در مجموع بهترین هدست برای ایکس باکس سری ایکس SteelSeries Arctis 7X است. این هدست دارای طراحی کامل و بی نقصی برای ایکس باکس سری ایکس است و همه قطعات آن از ایرکاپها گرفته تا میکروفون برای دستیابی به بهترین تجربه کاربری طراحی شده اند. حتی طراحی این هدست با تم رنگی سبز و مشکی کلاسیک ایکس باکس همخوانی دارد.
Razer Kaira Pro هم یکی دیگر از گزینههای خیلی خوب برای این کنسول محسوب میشود. این هدست هم به طور خاص برای ایکس باکس سری ایکس طراحی شده و کیفیت صدای خیلی خوبی دارد. HyperX Cloud Stinger هم گرچه وایرلس نیست اما با وجود قیمت پایین نسبت به سایر گزینهها، از صدا و راحتی بی نظیری برخوردار است.
بهترین هدستهای ایکس باکس سری ایکس در حال حاضر
1. SteelSeries Arctis 7X
بهترین هدست ایکس باکس سری ایکس در مجموع
درایورها: 40 میلی متری| پاسخ فرکانسی: 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز| بی سیم: بله | ماندگاری شارژ: 24 ساعت
- کانکشن قوی
- کیفیت صدای خیلی خوب در بازیها
- راحت
- کیفیت صدای موزیک به اندازه بازیها نیست
- پیدا کردن این مدل کمی سخت است
اگر امکان پرداخت هزینه SteelSeries Arctis 7X را داشته باشید، این هدست از نظر کیفیت صدا، راحتی و قابلیت اطمینان عملکرد اتصال بی سیم بهترین گزینه محسوب میشود. این هدست فاقد مشکلاتی مثل تأخیر ورودی یا قطع کانکشن است و یک دانگل USB همراه آن عرضه میشود در نتیجه میتوانید از آن با گوشیهای اندروید و کامپیوتر – یا حتی کنسولهای دیگر مثل نینتندو سوئیچ – هم استفاده کنید.
راحتی هم جزء ویژگیهای مهم این هدست است. هدست Arctis 7X یک هدبند انعطاف پذیر دارد که در عین سادگی راحتی کار با آن را افزایش میدهد. بنابراین Arctis 7X صرف نظر از ابعاد و شکل سر به راحتی روی آن قرار میگیرد و پس از گذشت چند ساعت کاربر را خسته نمیکند.
2. Razer Kaira Pro
بهترین هدست بی سیم ریزر برای ایکس باکس سری ایکس
درایورها: 50 میلی متری| پاسخ فرکانسی: 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز| بی سیم: بله | ماندگاری شارژ: 20 ساعت
- فوق العاده راحت
- صدای خیلی خوب
- ایده آل برای کنسولهای ایکس باکس
- مشکلات بلوتوث
- کم بودن گزینهها برای سفارشی سازی و تنظیم
Kaira Pro هم که یکی دیگر از هدستهای طراحی شده برای ایکس باکس سری ایکس است، مجهز به یک میکروفون قابل حذف و قابلیت کار با بلوتوث است. وجود قابلیت پشتیبانی از بلوتوث باعث شده که امکان استفاده از Kaira Pro با لپ تاپ، گوشی یا تبلت همزمان با اجرای بازی با کنسول وجود داشته باشد اما توجه داشته باشید که روشن کردن هدست باعث روشن شدن ایکس باکس هم میشود حتی اگر بخواهید آن را با گوشی جفت کنید.
این هدست مشکل خاص دیگری ندارد. ایرکاپها طوری طراحی شده اند که هوا به راحتی از آنها عبور کرده و کاملاً راحت هستند. درایورهای 50 میلی متری بزرگ این هدست هم صدایی باکیفیت و دقیق برای بازیهای مختلف تولید میکنند. اما بر خلاف سایر لوازم جانبی طراحی شده برای گیمینگ، کار با Kaira Pro کمی پیچیده به نظر میرسد.
3. HyperX Cloud Stinger
یک هدست باکیفیت و با قیمت مناسب برای ایکس باکس سری ایکس
درایورها: 50 میلی متری| پاسخ فرکانسی: 18 هرتز تا 23 کیلوهرتز| بی سیم: خیر | ماندگاری شارژ: –
- طراحی بسیار راحت
- کنترلهای مفید و کارآمد
- قیمت پایین
- صدا در سطوح بالا حالت انفجاری پیدا میکند
Cloud Stinger یکی از بهترین هدستهای گیمینگ ارزان قیمت است و با توجه به عملکرد خیلی خوب و قیمت مناسب، برای ایکس باکس سری ایکس بسیار مناسب و ایده آل به نظر میرسد. با وجود طراحی به ظاهر ساده Cloud Stinger، این هدست به اندازهای سبک و راحت است که کاربر را در بازیهای طولانی مدت خسته نمیکند و مدل کنترل خاص دکمههای اسلایدری آن، باعث شده که استفاده از آن بسیار لذت بخش باشد.
به غیر از صداهای بلند که در آنها کیفیت صدای Cloud Stinger کمی افت میکند، این هدست به عنوان یک هدست گیمینگ ارزان قیمت کیفیت صدای خیلی خوبی دارد. همچنین میکروفون این هدست از قابلیت حذف نویز پشتیبانی میکند و قابلیت حذف صداهای اضافه پس زمینه را دارد. میتوان با حرکت دادن بازوی میکروفون این هدست به سمت بالا، به سرعت صدای آن را قطع کرد.
4. هدست بی سیم ایکس باکس
هدست رسمی ایکس باکس سری ایکس
درایورها: 40 میلی متری| پاسخ فرکانسی: 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز| بی سیم: بله | ماندگاری شارژ: 12 ساعت
- کیفیت صدای خوب
- راحت
- طراحی هوشمندانه
- محدودیت قابلیت تنظیم و سفارشی سازی
- میکروفون قابل حذف یا جمع شدن نیست
همانطور که انتظار میرود، هدست طراحی شده توسط خود مایکروسافت هم برای ایکس باکس سری ایکس بسیار مناسب و مفید است. Arctis 7X نسبت به این هدست راحت تر است اما هدست وایرلس ایکس باکس طراحی هوشمندانه خاصی دارد از جمله قابلیت حرکت دادن پنلهای ایرکاپ به چپ و راست برای تنظیم سطح ترکیب صدای بازی و چت و تنظیم صدای هدست.
این هدست قابلیت پشتیبانی کامل از فناوری Dolby Atmos را هم دارد هر چند برای استفاده از آن نیاز به دانلود اپلیکیشن Dolby Access برای کنسول دارید و دوره آزمایشی رایگان آن برای کار با این هدست در سپتامبر 2021 به پایان میرسد. همچنین کیفیت صدای این هدست بدون Atmos هم بسیار مناسب است و میکروفون تا شوی آن صدای کاربر را به صورت کاملاً شفاف و خوب ضبط میکند.
5. Astro A10
یک هدست ارزان قیمت و فوق العاده دیگر برای ایکس باکس سری ایکس
درایورها: 40 میلی متری| پاسخ فرکانسی: 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز| بی سیم: خیر | ماندگاری شارژ: –
- طراحی خوب با وجود قیمت پایین
- کیفیت صدای خیلی خوب
- صدای شفاف میکروفون
- برای گوشهای بزرگ کمی تنگ است
اگر از نظر شما قیمت HyperX Cloud Stinger بیش از حد بالاست، میتوانید Astro A10 را جایگزین آن کنید. این هدست با سیم از طریق فیش 3 و نیم میلی متری به کنسول متصل میشود و صدای واضح اما تأثیرگذار و باکیفیتی ایجاد میکند.
هدست Astro A10 با وجود قیمت مناسبش طراحی خیلی خوبی هم دارد. این هدست کاملاً بادوام است و به لطف داشتن پدهایی که از جنس فوم حافظه دار هستند، استفاده از آن روی گوش بسیار راحت است به ویژه برای کاربرانی که گوشهای بزرگی ندارند.
6. Razer Kraken X
یک هدست فوق العاده راحت برای ایکس باکس سری ایکس
درایورها: 40 میلی متری| پاسخ فرکانسی: 12 هرتز تا 28 کیلوهرتز| بی سیم: خیر | ماندگاری شارژ: –
- طراحی شیک
- راحت
- کیفیت صدای خوب در بازیها
- امکان مخفی کردن میکروفون وجود ندارد
- کیفیت موزیک در سطح متوسط
Kraken X هم یکی از هدستهای ارزان قیمت ایکس باکس سری ایکس با صدای خیلی خوب (حداقل در بازیها) است. این هدست برای اجرای موزیک طراحی نشده اما برای بازی عملکرد بسیار خوبی دارد و از سیستم صوتی دیجیتال فراگیر 7.1 هم پشتیبانی میکند.
همچنین Kraken X با وجود قیمت مناسبش یکی از راحت ترین هدستهای طراحی شده توسط شرکت ریزر است. ایرکاپها و هدبنند این هدست به خوبی پدگذاری شده اند و هر چند هوا از آن به راحتی Razer Kaira Pro عبور نمیکند اما نرم و محکم است.
7. Astro A20 Gen 2
یک هدست بی سیم زیبا برای ایکس باکس سری ایکس
درایورها: 40 میلی متری| پاسخ فرکانسی: 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز| بی سیم: بله | ماندگاری شارژ: 15 ساعت
- صدای خیلی خوب
- راحتی ایرکاپها
- صدای واضح میکروفون
- اتصال با لوازم جانبی کمی سخت است
- روی گوش کمی فشار ایجاد میکند
As Gen 2 هم یک مرحله نسبت به مدل ساده Astro A10 پیشرفته تر است و هم یک نوسازی نسبت به مدل اصلی A20 محسوب میشود. با وجود اینکه از نظر تناسب و قرار گرفتن روی گوش کمی مشکل دارد و همه بخشهای هدست کاملاً روی سر قرار نمیگیرند اما استفاده از آن برای مدت طولانی راحت است و با قیمتی کمتر از SteelSeries Arctis 7X و Razer Kaira Pro قابلیت اتصال به صورت بی سیم را دارد.
فقط باید دقت داشته باشید که نسخه مخصوص ایکس باکس سری ایکس را بخرید که تم رنگی سبز دارد چون مدل آبی رنگ این هدست برای پلی استیشن 5 طراحی شده است. پس قبل از خرید به این نکات دقت داشته باشید تا حتماً نسخه مخصوص کنسول خودتان را تهیه کنید.
8. Corsair HS50
ساده و مطمئن
درایورها: 50 میلی متری| پاسخ فرکانسی: 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز| بی سیم: خیر | ماندگاری شارژ: –
- راحت
- صدای خوب برای بازی
- قیمت مناسب
- عملکرد نه چندان خوب برای پخش موزیک
- طراحی کمی قدیمی
اگر فقط به دنبال یک هدست ساده برای ایکس باکس سری ایکس هستید که قیمت مناسب و صدای خوبی داشته باشد، Corsair HS50 میتواند همان گزینهای باشد که به دنبال آن هستید. گرچه این هدست ویژگیها و امکانات پیشرفتهای ندارد اما در عوض دارای ایرکاپهای راحت، میکروفون باکیفیت (و قابل حذف) و صدای جهت دار است که میتواند برای بازی بسیار مفید باشد و به گیمرها کمک کند تا صدای پای دشمن را بشنوند!
طراحی ظاهری این هدست کاملاً ساده است اما از طرفی کیفیت ساخت خیلی خوبی دارد. بعلاوه، قیمت آن به اندازه هدست معمولی مثل Astro A10 ارزان است.
انتخاب بهترین هدستهای ایکس باکس سری ایکس چگونه انجام میشود؟
اول باید مطمئن شد که هدست مورد نظر واقعاً برای ایکس باکس سری ایکس طراحی شده باشد چون شرکت مایکروسافت پروتکل وایرلس مخصوصی به اسم «ایکس باکس وایرلس» دارد و خیلی از هدستها با اینکه با PS5 و کامپیوتر کار میکنند اما امکان کار با ایکس باکس سری ایکس را ندارند. برای استفاده از هدستهای باسیم نیاز به یک کابل 3 و نیم میلی متری دارید تا بتوانید آنها را به فیش هدفون دسته متصل کنید. طبیعتاً همه هدستهای این لیست این قابلیت را دارند.
همچنین باید باسیم یا بی سیم بودن هدست را هم در نظر داشت. در مدلهای باسیم نیازی به نگرانی درباره ماندگاری شارژ یا وزن باتری ندارید اما وجود کابل حین اجرای بازی میتواند آزار دهنده باشد. حتی هدستهایی که ماندگاری شارژ کمی دارند هم در صورت استفاده سنگین تا چند روز شارژ خودشان را حفظ میکنند و البته قیمت بالاتری دارند.
در تستهای انجام شده، کیفیت صدای خروجی نسبت به کیفیت میکروفون امتیاز بیشتری داشت اما برای بعضی گیمرها که بازیهای چند نفره انجام میدهند، کیفیت میکروفون اهمیت زیادی دارد. چنین گیمرهایی معمولاً به قابلیتهایی مثل میکروفون قابل جمع شدن یا قابل باز شدن اهمیت میدهند چون علاوه بر کیفیت داشتن صدای مناسب در مواقعی که از آن استفاده نمیکنند میتوانند خیلی راحت آن را کنار گذاشته و جمع کنند.
نحوه تست هدستهای ایکس باکس سری ایکس
بهترین راه برای تست عملکرد هدست ایکس باکس سری ایکس، اجرای بازی با آن است. معمولاً برای تست هدستها بازیهای مختلف از شوترهای اکشن گرفته تا بازیهایی که گفتگو و مکالمه در آنها زیاد است اجرا میشود تا عملکرد هدست برای صداهای مختلف محک زده شود. پخش موزیک هم مورد تست و بررسی قرار گرفت چون گاهی اوقات از هدستهای گیمینگ برای کاربردهای روزمره هم استفاده میشود.
علاوه بر این، از هدست برای مکالمه با چند کاربر دیگر استفاده شده و نظر آنها را پرسیدیم. راحتی هدست هم جزء معیارهای مهم بود و گاهی اوقات حتی چند ساعت و چند روز از آنها استفاده کردیم تا راحتی استفاده از آن برای بازیهای طولانی مدت محک زده شود.