عدم موفقیت سونی در DxOMark با اکسپریا 1 II

توسط مژگان امیری
2 دقیقه
اکسپریا 1 II

اکسپریا 1 II

شاید سونی بیش از همه به خاطر تلویزیون‌های فوق‌العاده و دوربین‌های قدرتمندش شناخته‌شده باشد. به همین دلیل انتظار می‌رود که گوشی‌های هوشمند سونی مانند  اکسپریا 1 II هم این ویژگی‌های خارق‌العاده را حفظ کنند، ولی باوجوداینکه صفحه‌نمایش‌های گوشی‌های اکسپریا کیفیت خیلی خوبی دارند، اما نمی‌توانیم این را در مورد دوربین‌های آن‌ها هم بگوییم. سونی قول داده بود در این عرصه هم بهبود پیدا کند و Xperia 1 II هم ممکن بود مدرکی برای اثبات این ادعا باشد. ولی متأسفانه، ویژگی‌های ارائه‌شده برای این گوشی برای کمپانی به این بزرگی ممکن است خیلی کم و خیلی هم دیر اتفاق افتاده باشند.

اکسپریا 1 II

ویژگی‌های اکسپریا 1 II

شاید بتوانیم به‌راحتی سه دوربین Xperia 1 II را به خاطر سنسورهای 12 پیکسلی آن‌ها نادیده بگیریم، ولی مثل همیشه، پیکسل‌ها فقط بخشی از ماجرا هستند. از اندازه سنسور گرفته تا دیافراگم لنز، فاصله کانونی و حتی پردازش نرم‌افزار هم در عملکرد کلی گوشی نقش مهمی ایفا می‌کنند. با توجه به تجربه سونی در این زمینه و گذشته خجالت‌آور آن، شاید فکر کنید در مورد این گوشی خوب عمل کرده باشد.

اکسپریا 1 II

اگر بخواهیم منصف باشید، DxOMark یک پیشرفت خوب بین گوشی جدید و گوشی پرچم‌دار سال گذشته سونی یعنی Xperia 1 پیداکرده است. نوردهی این گوشی به‌طورکلی خوب است و هر دو دوربین‌های اولتراواید و تله فوتو باوجوداینکه خیلی منحصربه‌فرد نیستند، ولی عملکرد خوبی از خود نشان می‌دهند. این سایت همچنین توانایی دوربین این گوشی را برای جداسازی پیش‌زمینه و پس‌زمینه در شبیه‌سازی بوکه (تار کردن تصویر بدون فوکوس) و ایجاد یک تصویر محو قانع‌کننده تحسین کرده است.

متأسفانه گوشی Xperia 1 II به‌راحتی قربانی یکی از دشمنان عادی عکاسی، یعنی نور کم شد. حتی باوجود مقداری نور پایداری نوردهی و دامنه پویایی در فضای داخلی افت پیدا کردند. حتی در زمان فیلم‌برداری که معمولاً نور به شکل قابل‌توجهی افزایش پیدا می‌کند، این گوشی در محیط‌های کم‌نور به شکل ضعیفی عمل کرد.

درمجموع، سونی با ارائه گوشی اکسپریا 1 II نتوانست بر قول خود مبنی بر بهبود دوربین‌های گوشی‌های پرچم‌دار خود پایبند بماند. در زیر نور مناسب، دوربین این گوشی عملکرد رضایت بخشی دارد. متأسفانه این گوشی بافته جدا بافته نیست و ده‌ها گوشی با عملکرد بهتر از آن وجود دارند که لازم نیست مبلغی چهاررقمی برای خرید آن‌ها پرداخت کنید.

با سه روش تغییر خودکار حالت بی صدا در اندروید آشنا شوید

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟