بی ام و نگران خودرو اپل نیست: این شرکت آماده رقابت است

توسط فاطمه شیردل
1 دقیقه

شایعاتی منتشر شده مبنی بر این‌که اپل در حال کار بر روی خودرویی با برند اپل است و در ده سال آینده روانه بازار می‌شود. امروزمدیر ارشد مالی بی ام و که نیکولاس پیتر نام دارد به خبرگزاری بلومبرگ گفت که او نگران تولید خودروی اپل نیست.

رقابت بی ام و با سایر شرکت‌ها

وقتی این خبرگزاری از پیتر درباره‌ی ورود اپل به بازار خودرو پرسید او گفت: من خیالم راحت است، من عاشق رقابت هستم چون باعث می‌شود تولیدکنندگان انگیزه‌ی بیشتری بگیرند.

وی در ادامه توضیح داد که بی ام و در جایگاه بسیار بالایی قرار دارد و می‌خواهد در صنعت خودرو پیشرو بماند.

رقابت بی ام و با اپل

مدیران بی ام و در مورد پیشرفت روزافزون تسلا در بازار خودرو هم نگران نیستند. الیور زیپسه مدیر عامل بی ام و در ماه فوریه گفت که برای تسلا سخت خواهد بود که با به ‌روز شدن اتومبیل‌های معمولی و برقی شدن آن‌ها به پیشرفت خود ادامه بدهد.

حدس می‌زنیم که که اپل درحال کار بر روی خودرویی با طراحی و برند اپل باشد که برقی است و مجهز به سیستم رانندگی خودکار خواهد بود. این شرکت، هیوندای و کیا را به عنوان شرکای خود در نظر گرفت. ما هنوز سال‌ها با خودروی اپل فاصله داریم، با این وجود شایعات حاکی از آن است که کار بر روی این ماشین در مراحل اولیه است و اپل قصد دارد در اولین فرصت خودروی خود را در سال 2025 به بازار عرضه کند.

منبع: macrumors.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟