صنعت تولید روز به روز در حال پیشرفت و نوآوری است و هر از چند گاهی شاهد آن هستیم که برخی از فناوریهای جدید در دسترس کاربران قرار میگیرند. در همین راستا کمپانی شیائومی نیز فناوری شارژ بیسیم شگفتی ساز خود را به معرض عموم درآورد.
فناوری جدید شارژ Mi Air شیائومی که به تازگی عرضه شده است، قصد دارد قدم مهمی را در تبدیل کردن کل خانه به یک شارژر بیسیم بردارد. به کمک این فناوری، شما میتوانید هر کجای خانه که قرار دارید، گوشی خود را به راحتی شارژ کنید.
شما میتوانید گوشی خود را به کمک این فناوری جدید شیائومی در هر جای خانه چه در حال قدم زدن باشید یا در حال بازی یا حتی موقع خواب، بدون نیاز به سوکت شارژ کنید. شما همچنین به هیچ کابل یا پایه شارژ بیسیمی نیازی ندارید.
شرکت شیائومی فناوری شارژ جدید خود را در توییتر به این صورت عنوان کرد:
ما از ارائه فناوری شارژ از راه دور “Mi Air Charge” برای شما کاربران هیجان زده هستیم. شما میتوانید چندین گوشی هوشمند خود را به طور همزمان در حالی که بازی میکنید، قدم میزنید یا حتی هر موقعیتی از خانه که قرار داشته باشید، بدون استفاده از هیچ گونه کابل یا سیم، به راحتی شارژ کنید. شما اکنون در حال مشاهده یک جهش و تحولی دیگر در فناوری شارژ بیسیم هستید.
این فناوری چگونه کار میکند؟
این سوال به احتمال زیاد بیشترین و مهمترین موردی است که بسیاری از مردم میپرسند. هرچند این یک امر کاملا طبیعی بوده و به طور معمول هر فردی در مواجهه با یک فناوری جدید این سوال را خواهد پرسید.
کمپانی برای این فناوری مجبور شد پیل (پایه) شارژ ویژهای را طراحی کند که دارای آنتنهای تداخلی پنج فازی داخلی باشد. این آنتنها موقعیت گوشی هوشمند را تشخیص میدهند.
برای انتقال برق یا شارژ به گوشی، شیائومی برای دستگاه خود، 144 آنتن مجهز به فناوری آرایه کنترل فازی (یعنی آرایه ای از آنتنهای کنترل شده توسط رایانه که پرتویی از امواج رادویی تولید میکند که میتوان آن را بدون حرکت دادن آنتن به سمت نقطهای جهت دهی کرد) به کار برده است.
این آنتنها سپس میتوانند امواجی با عرض چند میلیمتر را از طریق فناوری بیم فورمینگ یا فناوری شکل دهی گلبرگ آنتن به سمت گوشی هوشمند شما منتقل کنند.
علاوه بر این، یک آرایه آنتن کوچک با یک آنتن داخلی از نوع بیکن (ارسال کننده) و یک آرایه آنتن دریافت کننده نیز وجود دارد. در حالی که آنتنهای اولی اطلاعاتی را در مورد موقعیت گوشی اعلان میکنند، گیرنده بعدی با 14 آنتن خود، سیگنالهای موج با عرض چند میلیمتر را از پایه یا پیل شارژ به انرژی الکتریکی تبدیل میکند.
آنتن مورد نظر این کار را از طریق یک مدار یکسو کننده انجام میدهد تا راه حل فناوری شارژ از راه دور کامل شود.
آیا این فناوری ایمن است؟
این یکی دیگر از سوالات مهمی است که احتمال دارد برای بسیاری از افراد پیش بیاید. با این حال، ما انتظار نداریم شیائومی محصول جدید خود را ناایمن معرفی کند، بنابراین نگاه خود را به کارکرد آن معطوف میکنیم. در حال حاضر، دستگاه شارژ Mi Air شیائومی تنها میتواند 5 وات توان تولید کند.
این میزان از توان به سختی کافی خواهد بود که در کوتاه مدت آسیب و صدمهای را به انسان وارد کند. هر چند در حال حاضر نمیتوان با قاطعیت درباره آسیبهای دراز مدت این فناوری شارژ جدید صحبت کرد.
این فناوری امکانی را فراهم میکند تا چندین دستگاه به صورت همزمان شارژ شوند. هر دستگاه تنها میتواند از توان 5 واتی شارژر استفاده کند. به گفته کمپانی شیائومی، این دستگاه میتواند تا بیش از چند متر را پوشش دهد.
با این حال، حد و مرز معینی را برای دستگاه مشخص نکردهاند. نکته قابل توجه این است که موانع فیزیکی نمیتوانند باعث کاهش کارایی دستگاه شارژ از راه دور شیائومی شوند. این دستگاه در حال حاضر تنها برای گوشیهای هوشمند کاربرد دارد.
منبع: gizchina.com