گوشی جدید OnePlus با دوربین‌های عقب دوتایی و سه‌گانه در رندرهای ویدئویی ظاهر می‌شود

by عرفان میرزایی
گوشی

ممکن است OnePlus اطلاعات بیشتری درباره دو تلفن در راه OnePlus در حال توسعه ارائه دهد. منبع نشت یک طراح سه بعدی و مفهومی از گوشی است. Max J با توجه به جزییات ارائه شده، او توانست یک طرح کانسپت و سه بعدی از گوشی‌ها ارائه بدهد. مکس در توئیتی فاش کرد که این دستگاه با نام “بیلی” کدگذاری شده است، با این حال، اگرچه باید با نام Nord راه اندازی شده‌اند. اما آن‌ها تصمیم گرفتند که آن را Aurora بنامند.

این طرح همچنین مبتنی بر تخیل طراح است اما می‌تواند بسیار نزدیک به محصولات نهایی باشد. بله، ظاهرا دو گوشی وجود دارد، بیلی ۱ و بیلی ۲.که بدان معنی است که باید یک نسخه استاندارد و Pro / Lite وجود داشته باشد.

Screenshot 2020 08 04 New OnePlus phones with dual and triple rear cameras appear in video render Google Search

فیلم منتشر شده از طرح اولیه نشان می‌دهد که دو تلفن OnePlus دارای سوراخ پانچ در گوشه سمت چپ بالای صفحه هستند. تا زمانی که جزئیات بیشتر در سطح اخبار قرار بگیرند، ما سرعت تحلیل بالای خود را حفظ می‌کنیم.

وان پلاس سال گذشته اعلام کرد که تلفن‌های آتی آن نرخ تازه سازی و از آپدیت سیستم بالایی برخوردار است. و تاکنون این قول را حفظ کرده. با این حال، از آنجا که اکنون در حال ساخت تلفن‌های هوشمند ارزان قیمت (میان رده) می‌باشد.  یکی از تلفن‌ها نشان می‌دهد که دوربین‌های عقب سه گانه را به صورت عمودی تنظیم کرده است. فضای دوربین در سمت چپ گوشی و در کنار آن فلاش LED قرار دارد. همچنین نسخه تلفن دوم که دارای مدل دوربین یکسان با فلاش LED می‌باشد.

OnePlus همچنین کشویی هشدار را بر روی این دو گوشی نگه طراحی کرده است. در مورد این دو دستگاه هنوز چیز زیادی وجود ندارد و ما چندین سوال پیش رو داریم. با این حال، ما معتقدیم که این دو پردازنده، یک پردازنده مشترک دارند، که به احتمال زیاد Snapdragon 690 5G خواهد بود. اما در مناطق دیگر ممکن است متفاوت باشد.

You may also like

Leave a Comment