بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده 2020

توسط محمد امین نعمتی
14 دقیقه
بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده 2020

شرکت وان پلاس 6 سال پس از متحول کردن بازار گوشی‌های میان‌رده مجدد با گوشی وان پلاس نورد به آن برگشته است. با توجه به این که پرچم‌دارهای این شرکت روزبه‌روز با قدرت خرید کاربران اصلی این شرکت فاصله می‌گیرند، مدل Nord این شرکت قصد دارد بخشی از قابلیت‌های پرچم‌داران و ارزش‌های محوری آن‌ها را به کار بگیرد و برای سلطنت به قسمتی از بازار وارد شود که وان پلاس را به جایگاه امروزی آن رساند.

این اولین بازگشت مجدد وان‌پلاس به این این بخش نیست. این شرکت ابتدا سعی کرد با عرضه گوشی وان پلاس ایکس به موفقیت برسد که با وجود این که یک گوشی عالی بود، ولی مشتریان اشتیاق چندانی برای آن نشان ندادند و تولید این سری پس از یک سال متوقف شد.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

ولی حالا شرایط فرق کردند؛ قیمت گوشی OnePlus X در مقایسه با گوشی وان پلاس 2 که در آن زمان پرچم‌دار این شرکت به شمار می‌رفت تنها کمی کمتر بود، بنابراین اکثر افراد خرید آن را ضروری نمی‌دانستند. این مرتبه، قیمت گوشی وان پلاس 8 به مراتب بیشتر است و مدل 8 پرو نیز از نردبان قیمت گوشی‌هایی مانند اس 20 پلاس و آیفون 11 پرو بالا رفته است تا گوشی وان پلاس نورد یک گزینه جذاب‌تر از نظر قیمت باشد.

بنابراین ساخت این گوشی برای شرکت چینی برخلاف وان پلاس ایکس، مانند یک آزمایش کوچولوی سرگرم‌کننده نیست.  این گوشی یک سلاح جدی است که برای موفقیت بخشی از بازار را هدف قرار داده است که روزبه‌روز رقابت در آن بیشتر اوج می‌گیرد.

عرصه‌ای که در آن برندهایی مانند شیائومی و در بعضی از بازارها ریلمی، جولان می‌دهند و از نبود وان پلاس به عنوان فرصتی برای بالا بردن شهرت خود استفاده کردند.

از طرف دیگر اخیرا گوشی آیفون SE 2020 در این بازار تحول ایجاد کرده است و برخی از افراد وفاداری خود به سایر برندها را از یاد برده‌اند و تصمیم گرفتند گوشی کاملا جمع‌وجور اپل را بخرند.

با این مقدمه در این مطلب گوشی OnePlus Nord را با یکدیگر بررسی اجمالی خواهیم کرد و به زودی نقد کامل آن را نیز منتشر می‌کنیم. پس تا انتها روکیدا را همراهی کنید. (برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگ روی آن‌ها کلیک کنید.)

مشخصات اصلی گوشی وان پلاس نورد:

  • بدنه: فریم پلاستیکی، شیشه محفاظ گوریلا گلس 5 در عقب و جلو، ابعاد: 158.3 در 73.3 در 8.2 میلی‌متر، وزن 184 گرم
  • نمایشگر: 6.44 اینچ، امولد، دقت 2400 در 1080 پیکسل، نسبت تصویر 20:9، پشتیبانی از استاندارد HDR10 و HDR10+ و HLG، فضای رنگ DCI-P3
  • دوربین‌های عقب: اصلی: 48 مگاپیکسل، ضریب اف f/1.75، فوکوس خودکار تشخیص فازی، لنز 6P، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)، دوربین فوق عریض: 8 مگاپیکسل، ضریب اف f/2.25، فوکوس ثابت، دوربین ماکرو: 2 مگاپیکسل، ضریب اف f/2.4، فوکوس ثابت، حسگر عمق‌سنج: 5 مگاپیکسل، گشادگی دریچه دیافراگم f/2.4، فلاش ال‌ای‌دی دوتایی، فیلمبرداری 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه، فول اچ‌دی با نرخ 240 فریم بر ثانیه:
  • دوربین‌های جلو: اصلی: 32 مگاپیکسل، ضریب اف f/2.45، فوکوس ثابت، فوق عریض: 8 مگاپیکسل، ضریب اف f/2.45، فوکوس ثابت، فیلمبرداری 4k 60fps
  • سیستم عامل: اندروید 10، لانچر OxygenOS 10.5
  • چیپست: اسنپ‌دراگون 765G کوآلکام: پردازنده هشت هسته‌ای (1 هسته کریو 475 پرایم با سرعت کلاک 2.4 گیگاهرتز و 1 هسته کریو 475 گلد با فرکانس 2.2 گیگاهرتز و 6 هسته کریو 475 سیلور با سرعت کلاک 1.8 گیگاهرتز)، پردازنده گرافیکی آدرنو 620
  • حافظه: 8 یا 12 گیگابایت رم LPDDR4X، 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی UFS 2.1
  • باتری: 4115 میلی‌آمپر ساعت، فناوری شارژ سریع 30 وات Wrap Charge
  • اتصالات: دو سیم کارت، 5G، LTE-A، پورت یواس‌بی 2.0، استاندارد باند دوتایی Wi-Fi 2×2 MIMO 802.11ac، بلوتوث 5.1، سرویس‌های مسیریابی جی‌پی‌اس، GLONASS، Galileo، BeiDou، SBAS، NAvIC
  • سایر مشخصات: حسگر اثرانگشت زیر نمایشگر، تک بلندگو، موتور لرزشی خطی، قابلیت شناسایی چهره، اسلایدر هوشیار

بنابراین، گوشی وان پلاس نورد کار سختی در پیش دارد. در یک سمت طرفداران وان پلاس قرار گرفتند که بیشتر از گذشته از افزایش قیمت گوشی‌های این شرکت ناراحت هستند.

در سمت دیگر، باید با رقبایی رقابت کند که حالا در این حوزه سلطنت می‌کنند و در این بین افرادی مثل ما که به نقد گوشی‌های ارزان عالی عادت کردیم، سخت‌تر از یک گوشی تعریف خواهیم کرد.

محتویات جعبه فروش گوشی وان پلاس نورد

جعبه و بسته‌بندی فروش این گوشی متفاوت با چیزی است که از این برند می‌شناسیم. با آن که این شرکت قبل از سال 2019 و معرفی جعبه‌های قرمز از جعبه‌های سفید استفاده می‌کرد، مدل Nord در یک جعبه تمام مشکی وارد بازار شده که روی آن اسم گوشی با رنگ‌ آبی روشن حک شده است.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

جدا از این تفاوت رنگ، سایر قسمت‌ها مشابه با دیگر گوشی‌های وان پلاس است. داخل جعبه یک قاب محافظ نرم نیمه شفاف، یک شارژر و کابل قرار دارد.

به نظر ما وان پلاس می‌توانست از فرصت استفاده کند و مانند بسته‌بندی نسخه مک‌لارن، لوازم جانبی را نیز با رنگ‌های آبی و مشکی داخل جعبه بگذارد، ولی ظاهرا این کار قیمت گوشی را بالا می‌برده است. علت چنین تصمیمی در نسخه مک‌لارن با توجه به قیمت آن طبیعی است.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌ردهبررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

وجود قاب سیلیکونی داخل جعبه مانند همیشه خوشایند است. این قاب با گوشی کاملا جفت‌وجور می‌شود و به اندازه کافی از آن محافظت می‌کند. ما خوشحال هستیم وان پلاس این مرتبه برخلاف قاب‌های محافظ سری وان پلاس 8، نام برند خود را با حروف برجسته بزرگ حک نکرده است.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

در همین حین، بخش زیادی از این قاب با یک الگوی شفاف پوشانده شده است که شاید اسم ما را بی‌سلیقه یا بی‌سواد بگذارید، ولی چنگی به دل نمی‌زند. ما همچنین طرفدار درپوش پورت یواس‌بی روی آن نیستیم، چون دائما زمانی که می‌خواهید گوشی را به شارژ بزنید، روی اعصابتان است.

اگر به انواع دیگر قاب‌ها نیز علاقه دارید، وان پلاس همچنین چند مدل دیگر وارد بازار کرده است. در بین قاب‌های استاندارد، دو قاب سنداستونی قرار می‌گیرند. رنگ یکی از آن‌ها آبی و مطابق با رنگ خود گوشی است تا از پوشاندن جذابیت ظاهری این گوشی ناراحت نشوید. گرچه، این قاب کاملا لیز است چون به علت بافت روی عقب آن سفت در دست جا نمی‌گیرد.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

قاب مشکی رنگ جز رنگ، تفاوت دیگری ندارد و جذابیت آن کمتر است. گرچه، در کمال تعجب بهتر در دست جا می‌گیرد، حتی با آن که لمس بافت آن حسی مشابه با قاب قبلی دارد.

قاب بعدی یک قاب ضربه‌گیر شفاف است. وجود آن کمی عجیب است چون کاملا به قاب داخل جعبه فروش گوشی شباهت دارد. این قاب خشک‌تر است، ولی بیش از حد سفت نیست. بدون توجه به این که، با یک قاب قدیمی ساده و بی‌رنگ روبرو هستیم.

اگر به نظرتان قاب سیلیکونی داخل جعبه به اندازه کافی شفاف نیست، این قاب را توصیه می‌کنیم که همچنین درپوش آزاردهنده پورت یواس‌بی را ندارد.

طراحی

گوشی وان پلاس نورد بدون شک جذاب است. جذاب‌ترین نکته به ویژه در مورد مدل تحت بررسی ما رنگ آن است که وان‌پلاس اسم آن را «مرمر آبی» گذاشته است. این رنگ شبیه به آبی دریا است و ما خیلی وقت بود دوست داشتیم مجددا گوشی به این رنگ ببینیم، ما را به یاد دوران سلطنت نوکیا در بازار می‌اندازد.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

تنها نکته ناخوشایند به نظر ما درخشش رنگین کمانی نور است. عقب این گوشی نور را به شکل الگوهای رنگی منعکس می‌کند که جذابیت سایه زیبای رنگ آبی را از بین می‌برند. به نظر ما انتخاب فقط رنگ آبی بدون وجود الگوهای رنگی پر زرق‌وبرق می‌توانست بهتر باشد.

موقعیت مجموعه دوربین به گوشه سمت چپ انتقال یافته است تا شبیه به سایر گوشی‌هایی باشد که اخیرا وارد بازار شدند. برآمدگی این بخش همچنین قابل توجه است، بنابراین گوشی هرگز روی یک سطح صاف تخت قرار نمی‌گیرد.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

فریم گوشی وان پلاس نورد از پلاستیک ساخته شده و با یک رنگ کروم براق رنگ شده است تا مطابق را رنگ آبی باشد. ظاهر این فریم به اندازه کافی خوب است و می‌تواند شما را گول بزند که فلزی است.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌ردهبررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌ردهبررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

نمای جلو این گوشی برای برخی از افراد بحث‌برانگیز خواهد بود. وان پلاس نه تنها به استفاده از طراحی حفره‌ای شکل رو آورده است، بلکه یک بریدگی قرصی شکل را انتخاب کرده است تا داخل آن برای اولین مرتبه در یک گوشی از این برند دو دوربین جلو قرار گیرند.

وان پلاس این بریدگی را با کاغذدیواری جدید این گوشی مخفی می‌کند، ولی بیرون از صفحه هوم خبری از این مخفی بودن نیست. به عقیده ما و از نظر دیدگاه زیبایی چنین طراحی مشکلی ندارد، ولی دو دوربین قسمتی از فضای ارزشمند نوار وضعیت را به خود اختصاص می‌دهند تا ظاهر آن شلوغ و محدود باشد.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

از طرف دیگر اگر دقت کرده باشید، ممکن است متوجه شباهت‌هایی با گوشی Realme X50 Pro شده باشید. در واقع، حتی ابعاد این دو گوشی و مشخصات نمایشگر کاملا شبیه به یکدیگر هستند. آیا گوشی وان پلاس یک پوسته متفاوت از X50 Pro است؟

وان پلاس بدون شک این فرضیه را رد می‌کند، ولی کاملا این امکان وجود دارد، چون این دو شرکت خواهر، در بخشی از تلاش‌های دپارتمان توسعه و تحقیق با یکدیگر سهیم بودند و این گوشی حتی در کارخانه‌های اوپو در هند ساخته شده است.

اگر بخواهیم از نظر ابعاد حرف بزنیم، گوشی وان پلاس به ویژه سبک یا کوچک نیست. این گوشی در مقایسه با گوشی وان پلاس 8 ضخیم‌تر، پهن‎تر و سنگین‌تر است. این تفاوت روی کاغذ زیاد نیست، ولی گوشی OnePlus 8 به مراتب در دست سبک‌تر و باریک‌تر حس می‌شود که علت تا حدی نمایشگر خمیده آن است.

این تفاوت باعث می‌شود کیفیت ساخت مدل گران‌قیمت‎تر وان پلاس 8 به مراتب ممتاز به نظر برسد، ولی به هیچ‌وجه منظور ما بی‌کیفیت بودن مدل Nord نیست.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

این مدل در جایگاه خود کیفیت ساخت کاملا خوبی دارد. خمیدگی طرفین و طراحی سطح آن یک تجربه کاربری عالی به وجود می‌آورد و وزن آن متعادل است تا این که آزاردهنده باشد. انتظار ما از وان پلاس ساخت یک گوشی با ظاهر و حس و حال ممتاز است و گوشی OnePlus Nord به خوبی از عهده این وظیفه بر می‌آید.

متاسفانه، این گوشی ضدآب یا گرد و غبار نیست. البته جای تعجب ندارد، چون اکثر گوشی‌های میان‌رده چنین ویژگی ندارند. علاوه بر این، شرکت چینی وعده داده است این گوشی زمان پاشیدن تصادفی رطوبت مشکلی نخواهد داشت، ولی متعهد به تعمیر گوشی در صورت بروز مشکل نشده است.

این قضیه را نادیده بگیریم، گوشی جدید وان پلاس کیفیت ساخت خوب، طراحی قابل قبول با ظاهر و حس و حال ممتاز دارد تا به استانداردهای معمولا بالای این شرکت پایبند باشد.

دوربین‌های گوشی وان پلاس نورد

این گوشی مجموعا 6 دوربین دارد که بیشتر از هر گوشی دیگر وان پلاس است. 4 عدد از این دوربین‌ها روی پنل پشتی و دو عدد داخل نمایشگر قرار گرفتند.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

مجموعه دوربین عقب تشکیل شده است از دوربین اصلی 48 مگاپیکسل IMX586 سونی با ضریب اف f/1.75 با یک لنز 6P و قابلیت لرزشگیر اپتیکال (OIS)، یک دوربین فوق عریض فوکوس ثابت 8 مگاپیکسل با ضریب اف f/2.25، یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسل فوکوس ثابت با ضریب اف f/2.4 و در نهایت یک حسگر عمق‌سنج.

اگر بخواهیم واقع‌گرایانه نگاه کنیم، می‌توانیم بگوییم این گوشی در عقب تنها 3 دوربین دارد چون مورد چهارم عکس نمی‌گیرد.

در مورد ترتیب دوربین‌ها باید بگوییم بالاترین لنز فوق عریض است و پس از آن دوربین اصلی، حسگر عمق‌سنج و در نهایت دوربین ماکرو در انتها قرار می‌گیرند.

افکت حالت پرتره حتی زمانی که حسگر عمق‌سنج را می‌پوشانید به چشم می‌خورد تا بیشتر نشان دهد هدف از اضافه کردن این حسگر تنها افزایش تعداد دوربین‌ها بوده است.

با دوربین اصلی و فوق عریض حداکثر فیلم‌های 4K با نرخ 30 فریم بر ثانیه می‌توانید بگیرید. البته باید بگوییم، دوربین دوم دقت لازم برای فیلمبرداری 4K واقعی ندارد، به ویژه پس از این که شدیدا فیلم‌ها برش می‌خورند، بنابراین پشت صحنه درون‌یابی بسیار انجام می‌شود.

همچنین یک گزینه برای ضبط فیلم‌های برش‌خورده با نسبت تصویر 21:9 وجود دارد تا ظاهر سینمایی‌تری داشته باشند، ولی برای تکمیل این افکت حالت 24fps به چشم نمی‌خورد. گزینه‌ای برای فیلمبرداری 60fps دیده نمی‌شود و تنها در این حالت با دوربین‌های عقب می‌توانید فیلم‌های فول اچ‌دی بگیرید.

در جلو دو دوربین قرار گرفتند که عبارتند از حسگر فوکوس ثابت 32 مگاپیکسل IMX616 سونی با لنز f/2.45 در سمت راست و دوربین فوق عریض فوکوس ثابت 7 مگاپیکسل با لنز f/2.45 در سمت چپ.

دوربین فوق عریض تنها برای عکاسی است و نمی‌توانید با آن فیلم یا تصاویر پرتره بگیرید. هیچ‌کدام از این دو دوربین از حالت NightSight استفاده نمی‌کنند که همچنان کاربرد آن محدود به دوربین‌های عقب است.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

جالب است با دوربین جلو می‌توانید فیلم‌های 4K و فول اچ‌دی 60fps بگیرید. واقعا در این فکر هستیم چه چیزی جلوی وان پلاس را گرفته است تا این حالت را برای دوربین‌های عقب فعال کند.

نمونه تصاویر را زمان نقد کامل گوشی وان پلاس نورد منتشر می‌کنیم، ولی حدس عملکرد آن نسبتا باید ساده باشد. وان پلاس از دوربین‌های ماکرو و اصلی گوشی وان پلاس 8 مجددا استفاده کرده است. گرچه، دوربین فوق عریض عقب و هر دو دوربین جلو برای یک گوشی OnePlus جدید هستند و باید عملکرد آن‌ها را مفصل بررسی کنیم.

یک نمایشگر تخت 90 هرتز

گوشی OnePlus Nord یک نمایشگر 6.44 اینچ امولد با دقت 2400 در 1080 پیکسل دارد. نرخ تازه‎سازی تصویر این پنل نمایش 90 هرتز مانند OnePlus 8 است. گرچه، نورد برخلاف دو پرچم‌دار دیگر این شرکت یک پنل تخت دارد که جذاب به نظر نمی‌رسد، ولی برای کیفیت تصویر و کاربردپذیری بهتر است.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

همچنین می‌توانیم تایید کنیم این گوشی حسگر سخت‌افزاری مجاورتی مانند سری وان پلاس 8 دارد، بنابراین صفحه گوشی برخلاف سری وان پلاس که از یک راه‌حل نرم‌افزاری برای حس اطراف استفاده می‌کردند، در طول تماس‎ها روشن نخواهد ماند.

تک بلندگو و موتور لرزشی خطی

گوشی وان پلاس نورد در انتها یک بلندگو دارد. این بلندگو از نظر کیفیت صدا برای بازی یا تماشای فیلم ایده‎آل نیست، ولی کیفیت صدای خوب و به شکل معقولی بلند دارد. جک هدفون دیده نمی‌شود و داخل جعبه فروش رابط یا هدست (به جز بازار فرانسه) وجود ندارد. گرچه، اگر دوست داشته باشید می‌توانید آن‌ها را جداگانه به همراه هدفون‌های بی‌سیم وان پلاس بادز بخرید.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

پورت یواس‌بی این گوشی تنها با یواس‎بی 2.0 سازگار است، یعنی سرعت انتقال داده‌ها در حد دستگاه‌های با پورت یواس‎بی 3.1 نیست.

گوشی OnePlus Nord همچنین یک موتور لرزشی خطی دارد که در سری وان پلاس 8 نیز دیده می‌شوند. استفاده از آن به این گوشی اجازه بازتولید کلیک‌ها و ضربه‌های آهسته دقیق‎تر را می‌دهد، بدون وزوز غیرمشخصی که در اکثر گوشی‎ها پیدا خواهد شد.

لانچر OxygenOS 10.5

مدل تحت بررسی ما در زمان نوشتن این مطلب از لانچر OxygenOS 10.5 استفاده می‌کند. این نسخه ابتدا در گوشی OnePlus 8 شناسایی شده بود، ولی حالا تفاوت‌های جزئی دارد.

یک تفاوت که توجه ما را بیشتر از همه جلب کرد، استفاده از اپلیکیشن‌های فون و Messages گوگل به جای نسخه OxygenOS آن‌ها بود.

ما علت این تصمیم را متوجه نشدیم و نتوانستیم در مورد آن زمان نوشتن این مطلب از مسئولان وان پلاس سوال کنیم.

مدل Nord همچنین قابلیت دالبی اتموس سری پرچم‌دارهای جدید این شرکت را ندارد. به جای آن از استاندارد Dirac Audio با کیفیت مشابه استفاده می‌کند.

این گوشی برای حالت ambient display مجموعه‌ای از ساعت‌های با ظاهر جدید دارد. از جمله ساعت محبوب متنی که زمان را به شکل متن نشان می‌دهد. 7 شکل مختلف ساعت اضافه شده است. مجددا باید اشاره کنیم، هیچ‌ کدام از آن‌‌ها در سری وان پلاس 8 دیده نمی‌شود، گرچه با آخرین به‌روزرسانی به آن‌ها اضافه شدند.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

مورد آخر باتری 4115 میلی‌آمپر ساعت این گوشی است که با همان شارژر 30 وات Warp Charge 30T سری وان ‌پلاس 8 شارژ می‌شود، ولی از شارژ بی‌سیم پشتیبانی نمی‌کند.

نتیجه‌گیری

کبود وقت مانع شد تا فعلا این گوشی را کامل‌تر بررسی کنیم، ولی نتیجه برخورد اولیه ما با گوشی وان پلاس نورد مثبت بود. ظاهر آن شبیه به یک گوشی وان پلاس است، مانند یک گوشی وان پلاس عمل می‌کند و تاثیری شبیه به یک گوشی وان پلاس به جا می‌گذارد.

به عبارت دیگر، این گوشی در سطح همان استانداردهایی است که از برند چینی انتظار داریم. دستگاهی با کیفیت ساخت و طراحی ممتاز، نمایشگر با کیفیت، عملکرد خوب و یک اینترفیس کاربرپسند و خلوت.

بررسی اجمالی گوشی وان پلاس نورد: نامزد جدید سلطنت در بین گوشی‌های میان‌رده

مسائلی مانند کیفیت دوربین و عمر باتری باید بیشتر رسیدگی شوند و در نقد کامل این گوشی به آن‌ها توجه خواهیم کرد. البته، در تست‌های اولیه ما را شگفت‌زده نکردند، ولی دوست داریم با نگاه بی‌طرفدارانه‌تر به آن‌ها نزدیک شویم.

به طور کلی، برگشت وان پلاس به بازار گوشی‌های میان‌رده نویدبخش است، حتی اگر دیگر با یک قاتل پرچم‌دار روبرو نباشیم.

نقد کامل این میان‌رده را می‌توانید در مطلب بررسی کامل تخصصی گوشی OnePlus Nord بخوانید.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟