پیدا کردن بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 در پلی استور که امروزه بیش از 2.9 میلیون اپلیکیشن دارد کار سختی است. بعضی از آنها شاهکار و بعضی دیگر واقعا بیخود هستند. نیازی نیست که وقت خودتان را برای پیدا کردن بهترین اپلیکیشن های اندرویدی تلف کنید، چون ما در این مطلب قصد داریم با معرفی 100 اپلیکیشن گلچین شده به هر نیاز شما رسیدگی کنیم.
عناوینی که در زیر معرفی میشوند در 14 دسته مختلف قرار میگیرند از جمله موسیقی، بهرهوری، امنیت و کاربردی، بنابراین بهتر بتوانید انواع اپلیکیشنهای مورد نظر خود را پیدا کنید. علاوه بر این، قیمت یا رایگان بودن هر اپلیکیشن را نیز مشخص کردیم.
در انتخاب این فهرست به دو نکته مهم یعنی کاربردی بودن و طراحی توجه کردیم. یک اپلیکیشن کاربردی یا از نظر امکاناتی که دارد بیهمتا است یا به سادگی بهتر از سایرین کار میکند و استفاده از اپلیکیشنهایی که از نظر طراحی زیبا هستند، لذت خاص خود را دارد.
هر کدام از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 که معرفی میکنیم به طریقی عالی است. میتوانید به این مطلب به عنوان یک گلچین از بهترین اپلیکیشنهای پلی استور نگاه کنید. پس تا انتها همراه روکیدا باشید.
بهترین مرورگرها برای اندروید
به کمک اپلیکیشنهای زیر تجربه گردش در وب خود را بهتر کنید.
اپلیکیشن Brave Privacy Browser – رایگان
Brave Browser یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید با مجموعه امکاناتی است که هدف از آنها حفاظت از امنیت و حریم خصوصی کاربر در محیط وب است. این مرورگر به عنوان مثال، قابلیت داخلی انسداد تبلیغات، پاپآپها، اسکریپتها و کوکیهای شخص ثالث دارد.
این اپلیکیشن که یکی از بهترین مرورگرها برای اندروید است حتی از افزونه HTTPS Everywhere استفاده میکند تا مطمئن شوید اتصال شما به سایتها امن است. طراحی سبک و مینیمال این اپلیکیشن نیز عالی است.
اپلیکیشن فایرفاکس – رایگان
فایرفاکس فوقالعاده سرعت بالایی دارد و استفاده از این اپلیکیشن با توجه به طراحی تمیز آن لذتبخش است. موزیلا همیشه تاکید داشته است که دادههای کاربران را جمعآوری نمیکند و با خوشحالی باید بگوییم این مرورگر مجموعهای کامل از تنظیمات امنیتی دارد از جمله یک گزینه برای حفاظت از اطلاعاتتان در برابر تبلیغکنندگان و یک حالت گردش در وب به حالت شخصی.
نسخه موبایل فایرفاکس مانند نسخه کامپیوتری آن مجموعهای عظیم از پلاگینها، قابلیت مدیریت تب عالی و یک صفحه شروع داینامیک برای بوکمارکها و جدیدترین اخبار دارد. اگر دوست داشته باشید حتی میتوانید تنظیمات، هیستوری و تبها را با نسخه دسکتاپ همگام کنید.
اپلیکیشن مرورگر مایکروسافت اج – رایگان
مایکروسافت اج به عنوان یکی دیگر از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 به کاربر اجازه میدهد به راحتی صفحات وب، بوکمارکها و تاریخچه گردش در اینترنت را بین دستگاه اندرویدی و مرورگر اج روی سیستم رومیزی خود همگام کند.
از جمله قابلیتهای ممتاز نسخه موبایل میتوانیم به یک نمای مطالعه یکپارچه، رتبهبندی اخبار و مسدودکننده محتوا (توسط افزونه Adblock Plus) اشاره کنیم.
کاربر میتواند به کمک صدا یا با انتخاب یک عکس در موتور Bing جستجو کند و همچنین به کمک برنامه Rewards (پاداشها) مایکروسافت امتیاز به دست آورد. هر دو تمهای روشن و تیره مایکروسافت اج شیک بوده و گردش در آنها ساده است.
اپلیکیشن مرورگر تور – رایگان
مرورگر معروف تور یک اپلیکیشن رسمی (و با ظاهر مدرن) اندرویدی دارد. پروژه تور بر این اساس بنیادگذاری شده است که «کاربران اینترنت باید دسترسی شخصی به یک محیط وب سانسور نشده داشته باشند.»
پیش از استفاده از تور حتما نحوه عملکرد آن را مطالعه کنید، چون به انواع تهدیدهای حریم خصوصی اشاره میکند. مرورگر تور ممکن است در مقایسه با سایر مرورگرها سرعت آهستهتری به دلیل کارهای پیچیدهای داشته باشد که در پس زمینه انجام میدهد، ولی یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید در دسته مرورگرها است و این قضیه باید برای کاربرانی که اهمیت زیادی برای حفاظت از حریم خصوصی قائل هستند، مهم نباشد.
بهترین اپلیکیشن های ارتباطی برای اندروید
نمونههای زیر از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای برقراری ارتباط با دوستان و همکاران هستند.
اپلیکیشن فیسبوک مسنجر – رایگان
مشکل اکثر اپلیکیشنهای پیامرسانی موبایل این است که دوستان خود را متقاعد به نصب و استفاده از آن کنید. اما اکثر افراد به احتمال زیاد یک اکانت فیسبوک دارند. همین قضیه باعث میشود اپلیکیشن فیسبوک مسنجر مفید باشد.
این اپلیکیشن ساده است، طراحی خلوتی دارد و به آسانی میتوانید با آن تماس صوتی و تصویری داشته باشید. بنابراین حضور آن در فهرست بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 ما جای تعجب ندارد.
اپلیکیشن لینکدین – رایگان
اکثر افراد بدون شک با لینکدین به عنوان سرویسی آشنا هستند که تنها در زمان ناامیدگی به آن مراجعه میکنند یعنی پس از یک اخراج از کار و استعفا یا پس از یک روز بد کاری که دیگر نمیتوانید ادامه دهید.
با این حال، اپلیکیشن لینکدین قصد دارد یک مکمل برای سرویس تحت وب لینکدین که هر روز آن را بررسی میکنید باشد. بدون شک، صفحه پروفایل که تجربه کاری شما را نشان دهد و ابزارهای مفید شبکهسازی وجود دارند، ولی این سرویس حالا شامل شاخصهای بازدیدکننده و یک فید اخبار برای یک حس و حال اجتماعیتر میشود.
همچنین گاهی اوقات تنها راه گفتگو با فردی است که قصد دارید با او ارتباط کاربری برقرار کنید. این اپلیکیشن مانند فیسبوک است ولی برای افراد بزرگسال.
اپلیکیشن اسنپ چت – رایگان
اسنپ چت در ابتدا یک اپلیکیشن محبوب در بین نوجوانان بود، ولی امروزه یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید محسوب میشود که همه را مشغول به خود کرده است. به کمک این اپلیکیشن میتوانید یک عکس فوری بگیرید و آن را با یک یا بیشتر از یک دوست خود به اشتراک بگذرید.
این اپلیکیشن همچنین از ویدئوهای فوری و تماس صوتی و تصویری پشتیبانی میکند. نکته این جا است هر چیزی که پست میکنید پس از یک روز ناپدید میشود. استفاده از این اپلیکیشن یک راه سرگرمکننده و با ماندگاری بسیار کوتاه برای به اشتراکگذاری جهان اطرافتان است و باید گفت اسنپ چت خیلی زود به یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید تبدبل شد.
اپلیکیشن مسنجر خصوصی سیگنال – رایگان
اپلیکیشنهای زیادی وجود دارند که ادعا میکنند به مسائل امنیتی و حفظ حریم شخصی توجه دارند، ولی اپلیکیشن سیگنال از همان ابتدا با هدف اجازه به افراد برای برقراری ارتباط ساده بدون نگرانی تجاوز به حریم خصوصیشان ساخته شده است.
سیگنال به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 یک کلاینت کامل و جایگزین برای برقراری تماس و پیامک (گرچه به عنوان یک اپلیکیشن مستقل نیز به خوبی کار میکند) است که از آن برای فرستادن و دریافت تماسها و پیامهای رمزنگاری شده میتوانید استفاده کنید. ظاهر این اپلیکیشن نیز روزبهروز بهتر میشود.
اپلیکیشن Textra – رایگان، 3.99 دلار برای نسخه پرمیوم
Textra یک جایگزین عالی برای اپلیکیشن Messages در اندروید است. این اپلیکیشن دهها گزینه سفارشیسازی بصری دارد که در اپلیکیشن پیشفرض پیامدهی اندروید پیدا نخواهید کرد از جمله رنگ سفارشی برای مخاطبان تماس، حبابهای متنی و آیکونهای نوتیفیکیشن.
علاوه بر این، قابلیتهای بیشتری در اختیار خواهید داشت از جمله زمانبندی فرستادن پیامک، توانایی قرار دادن مخاطبان تماس در لیست سیاه و گزینه تغییر نام گفتگوهای گروهی. این اپلیکیشن همچنین حالات تیره و روشن عالی دارد.
اپلیکیشن مسنجر واتس اپ – رایگان
اگر بهترین اپلیکیشن های اندروید در بخش برقراری ارتباط را بررسی کنید، واتس اپ جزو موفقترین آنها است چون یک پایگاه کاربری عظیم و وفادار دارد. در کنار آن نسخه وب این اپلیکیشن را قرار دهید که به کاربران اجازه میدهد در محیط دسکتاپ گفتگوهای خود را انجام دهند.
اخیرا، این اپلیکیشن که مالک اصلی آن فیسبوک است توسط افرادی که در طراحی اپلیکیشن سیگنال نقش داشتند، قابلیت پیامرسانی رمزنگاری شده خود را تقویت کرده است. این اپلیکیشن ممکن است بزرگترین سرویس پیامدهی امن در دنیای موبایل باشد و به راحتی یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید دنیا محسوب میشود.
اپلیکیشن Your Phone Companion – رایگان
اپلیکیشن Your Phone Companion مایکروسافت به شما اجازه میدهد گوشی اندرویدی خود را به کامپیوتر با ویندوز 10 خود متصل کنید و از آن جا پیام بفرستید. علاوه بر این، میتوانید به تصاویر دوربین خود دسترسی سریع داشته باشید و نوتیفیکیشنهای دستگاه خود را مدیریت کنید.
نصب این اپلیکیشن ساده بوده و یقینا تایپ پاسخهای طولانیتر با یک کیبورد فیزیکی در مقایسه با انجام آن با گوشیتان سادهتر است.
بهترین اپلیکیشن های آشپزی برای اندروید
اپلیکیشنهای زیر به شما کمک میکنند آشپز بهتری باشید یا رستورانگرد خوبی شوید.
اپلیکیشن Cookpad – رایگان
Cookpad به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید در زمینه آشپزی و پخت و پز شما را با طیف وسیعی از دستورهای آشپزی آشنا میکند. در این اپلیکیشن به آسانی میتوانید دستورهای پخت محبوب خود را اضافه کرده، لیست خریدتان را مدیریت کنید و با دستورهای پخت جدیدی آشنا شوید که براساس غذاهای محبوبتان نشان داده خواهند شد.
زمانی که شروع به استفاده از این اپلیکیشن میکنید، برای بیرون غذا نخوردن یک بهانه بیشتر خواهید داشت.
اپلیکیشن Yelp – رایگان
برخی از افراد نگاه همراه با تردید به نقدهای انبوه سایرین دارند، ولی اپلیکیشن Yelp به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 اطلاعاتی بیشتر از نظرات افراد در مورد یک کافی شاپ، رستوران یا هر مکان دیگری که پول آن جا خرج میکنید در اختیارتان میگذارد.
در این اپلیکیشن، اطلاعات دیگری مانند ساعات کاری، اطلاعات تماس و منوهای مکانهای متعددی قید شده است تا بتوانید به راحتی مکان کاملی را برای غذا خوردن در محله خود یا یک شهر جدید پیدا کنید.
بهترین اپلیکیشن های سلامتی و تناسب اندام برای اندروید
اپلیکیشنهای زیر به شما کمک میکنند روی سلامت بدن خود نظارت داشته باشید.
اپلیکیشن Clue – رایگان
بسیاری از خانمها از اپلیکیشن Clue لذت خواهند، یکی از بهترین اپلیکیشن های 2020 که با طراحی ساده و زیبای خود به آنها اجازه میدهد قاعدگی خود را پیگیری کرده و پیشبینی کنند مرتبه بعدی چه زمانی رخ خواهد داد.
با کمک اطلاعاتی که در مورد هر مرتبه قاعدگی خود به همراه موارد دیگر وارد میکنید، میتوانید توسط اپلیکیشن Clue قبل برنامهریزی داشته باشد، چه برای بارداری باشد یا این که بخواهید از تاریخ بعدی پریود خود آگاه باشید.
این اپلیکیشن برای کمک به شما از یادآورها و یک ابزار تقویم مفید استفاده میکند.
اپلیکیشن Eve by Glow – رایگان
پیگیری دوره قاعدگیتان فقط آگاهی از زمان آن نیست، بلکه همچنین باید از عوامل دیگر مربوط به این دوران باخبر باشید. اپلیکیشن Eve by Glow به شما اجازه میدهد وضعیت عاطفی و بدنی خود را دنبال کنید که نتیجه آن به دست آوردن اطلاعات مهم زمان بررسی دادههایتان است.
این اپلیکیشن همچنین یک جامعه کاربری برای برقراری ارتباط با سایرین و مجموعهای از اطلاعات مفید در مورد سلامت جنسی دارد.
اپلیکیشن فیت بیت – رایگان
بدون شک با نام فیت بیت به واسطه محصولاتی مانند دستبند و ساعتهای هوشمند آشنا هستید، ولی اپلیکیشن فیت بیت که در این دستگاهها استفاده میشود در حالت مستقل نیز قابلیتهای متعدد دارد.
اپلیکیشن فیت بیت به کمک فقط گوشی هوشمند شما (با این فرض که حداقل پیشنیاز سختافزاری را دارد) میتواند تعداد گامهای روزانهای که طی میکنید را بشمارد و فعالیتهای بدنیتان را گزارشدهی کند تا به کمک آن به اهداف روزانه خود برسید.
این اپلیکیشن همچنین قابلیتهای اجتماعی دارد تا بتوانید با دوستان خود رقابت کنید. استفاده از این اپلیکیشن برای کاربران فیت بیت، افرادی که دنبال بهترین اپلیکیشن های اندروید میگردند و همچنین کسانی که دوست دارند بیشتر فعال باشند، الزامی است.
اپلیکیشن MyFitnessPal – رایگان
این اپلیکیشن که پیگیریکننده فعالیت ورزشی شما و همچنین کالریشمار است، به شما به یک روش قدیمی کمک میکند وزن کم کنید: سوزاندن کالری بیشتر از آن چه میخورید.
این اپلیکیشن به کمک طراحی هوشمندانه و همچنین کتابخانه گستردهای از غذاها، کالریهایی که مصرف میکنید و مقدار کالری که باید در حین ورزش بسوزانید را سریعا محاسبه میکند.
این اپلیکیشن تناسب اندام همچنین با سایر اپلیکیشنهای مشابه در تعامل قرار میگیرد تا دادههای شما فقط در یک مکان نباشد.
MyFitnessPal یکی از بهترین اپلیکیشن های 2020 برای تناسب اندام است، ولی برنامه ورزشی در اختیار شما قرار نمیدهد و به کمک آن بیشتر میتوانید از عادات غذایی و ورزشی خود باخبر باشید.
اپلیکیشن Adidas Running by Runtastic – رایگان
اپلیکیشن Adidas Running که قبلا Runtastic PRO نام داشت، کاربردی بیشتر از فقط پیگیری فعالیت دو روزانه شما دارد. این اپلیکیشن عالی تناسب اندام تمام انواع دادههای مفید را پیگیری میکند و میتواند با نشان دادن نقشههای غنی اطلاعاتی به شما در برنامهریزی برای سفرهای آینه کمک کند. از آن برای دوچرخهسواری، پیادهروی و طبیعتگردی نیز استفاده کنید.
بهترین اپلیکیشن های اندرویدی در دسته پخش آنلاین موزیک و پادکست
به کمک اپلیکیشنهای زیاد خود را با سرعت دنیای موزیک وفق دهید.
اپلیکیشن Anchor – رایگان
اگر میخواهید پادکست خودتان را ضبط کنید، اپلیکیشن Anchor احتمالا یکی از سادهترین راهها برای انجام آن است. این اپلیکیش به شما اجازه میدهد پادکستهایتان را به تنهایی یا با دوستان خود ضبط کرده و تمامی قسمتهای پادکست را از روی گوشی خود کامل کنید.
اپلیکیشن Anchor به عنوان یکی دیگر از بهترین اپلیکیشن های اندروید حتی تعدادی ابزار ساده ویرایش صدا و تکمیل هر کلیپ دارد. اخیرا این سرویس یک برنامه درآمدزایی برای تولیدکنندگان محتوا روی این پلتفرم معرفی کرده است.
اپلیکیشن Bandcamp – رایگان
اپلیکیشن بندکمپ یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 برای خرید آهنگهای هیجانانگیز است. این اپلیکیشن ابتدا برای استریم آهنگهایی طراحی شده بود که از قبل در بندکمپ خریده بودید، ولی حالا یک فروشگاه برای خرید آهنگ است. اگر دوست دارید نبض دنیای موزیک را به دست بگیرید، داشتن این اپلیکیشن الزامی است.
اپلیکیشن Blackplayer – رایگان
سرویسهای استریم بسیار زیاد شدهاند ولی اگر دنبال یکی از بهترین پلیرهای موزیک برای اندروید هستید، اپلیکیشن BlackPlayer ارزش امتحان را دارد. ما به ویژه گزینه Discover را دوست داشتیم که 10 ثانیه از آهنگهایی که در کتابخانه خود دارید را دائما پخش میکند تا تصمیم بگیرید چه آهنگی را گوش کنید.
این اپلیکیشن همچنین یک ویرایشگر داخلی برای برچسب آهنگها و گزینههای سفارشی متعدد برای شکل دکمهها، فونتها، تمها و نوتیفیکیشنهای آهنگهای در حال پخش وجود دارد و بارها جزو بهترین اپلیکیشن های اندرویدی بوده است.
اپلیکیشن Pocket Casts – قیمت 3.99 دلار
سیستم عامل اندروید همیشه با پادکستها مشکل داشته است، ولی یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای کمک به این موضوع Pocket Casts است. این اپلیکیشن که کاملا قابل سفارشی بوده یک انتخاب عالی برای لذت از پادکستهای محبوبتان است و همچنین میتواند بین دستگاههای مختلف همگام شود تا بتوانید در یک دستگاه دیگر ادامه پادکستتان را گوش کنید.
اپلیکیشن LiveXlive – ماهیانه 9.99 دلار
با آن که پاندورا ممکن است جهان را با استریم برنامههای رادیویی آشنا کرده باشد، ولی LiveXLive که از سوی شرکت اسلکر پشتیبانی میشود، انجام این کار را بهتر کرده است.
شما میتوانید به کانالهای رادیویی گوش کنید که شرکت اسلکر فکر میکند دوست دارید یا یکی از کانالها و لیست پخشهای ایجاد شده توسط کاربران را امتحان کنید.
این اپلیکیشن همچنین یک فهرست پخش ویژه دارد که برای سلیقهها و روحیههای مختلف جذاب است مانند Yacht Rock. اگر هنوز مشترک سرویس Slacker Radio نشدید، میتوانید نسخه رایگان آن را امتحان کنید.
اپلیکیشن Songkick – رایگان
Songkick یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 و در واقع پلی بین موزیکهای واقع در کتابخانه دیجیتالی شما و کنسرتهایی است که در نزدیکی شما برگزار میشوند. زمانی که این اپلیکیشن را نصب میکنید، در دستگاه شما دنبال آهنگهایتان میگردد و سپس به شما اطلاع میدهد هنرمند محبوبتان کنسرت بعدی خود را کجا و چه زمانی برگزار میکند.
اگر پس از اطلاع از یک کنسرت از آن خوشتان آمد، همچنین میتوانید از داخل اپلیکیشن بلیت بخرید.
اپلیکیشن اسپاتیفای – ماهیانه 9.99 دلار
اسپاتیفای با مجموعه وسیع آهنگهایی که داخل خود دارد به یک سرویس استریم موسیقی رایگان و قانونی تبدیل شده است. به کمک آن میتوانید به آهنگهایی که با هوش مصنوعی انتخاب شده است یا یکی از فهرست پخشهای عالی این سرویس گوش کرده و آلبومهای محبوبتان را پیدا کنید.
ارتباط نزدیک این اپلیکیشن با هنرمندان موسیقی به این معنا است که گاهی اوقات آهنگهای جدید در همان روزی که به بازار میآیند در دسترس کاربر قرار گیرند. اسپاتیفای همچنین یک نسخه محدود و رایگان دارد.
اپلیکیشن Stitcher – رایگان
با آن که اینترفیس این اپلیکیشن کمی گولزننده است، ولی به کمک آن میتوانید تقریبا به تمامی پادکستها دسترسی داشته باشید. پادکستها براساس موضوع دستهبندی شدند یا میتوانید به دنبال عناوین آشنا بگردید.
برنامهها را در مقابل برای استریم مداوم میتوان به شکل فهرست پخش مرتب کرد. زمانی که تمامی پادکستهای محبوب خود را گوش کردید، به Sticher اجازه دهید پادکست جدیدی پیشنهاد دهد. این اپلیکیشن با تاکید ویژه روی منابعی مانند NPR، CNN و ESPN تقریبا هر چیزی بخواهید را دارد.
بهترین اپلیکیشن های مدیریت زمان و بهرهوری برای اندروید
به کمک این اپلیکیشن روی وقت خود مدیریت داشته باشید و بهرهوریتان را بالا ببرید.
اپلیکیشن Evernote – رایگان
زمانی که شروع به استفاده از Evernote میکنید، این اپلیکیشن یادداشتبرداری تبدیل به یک ابزار قدرتمند برای نظم دادن به تقریبا هر چیزی میشود. یادداشتها هر چیزی میتوانند باشد از متن، تصاویر، فایل صوتی گرفته یا ترکیبی از آنها و میتوانید به شکل یک دفترچه یادداشت آنها را مرتب کنید.
یکی از قابلیتهای ممتاز این اپلیکیشن به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 منتخب ما بازشناسی کاراکترهای نوری است، یعنی متن داخل تصاویر را میتوانید جستجو کنید. قابلیت ذخیرهسازی در فضای ابری این اپلیکیشن باعث خواهد شد یک ابزار عالی برای مرتب کردن قطعات کوچک یک پروژه به شکل یک پیشنویس نهایی باشد.
اپلیکیشن IFTTT – رایگان
IFTTT که مخفف «if this, then that» (اگر این، سپس آن) است، به کاربر کمک میکند بدون هرگونه دانش کدنویسی بین دستگاهها و خدمات آنلاین گوناگون مکانیزمهای خودکار ایجاد کند.
این اپلیکیشن به ویژه انتخابی عالی برای کنترل دستگاههای هوشمند خانگی و یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای این منظور است.
اپلیکیشن Khan Academy – رایگان
بهتر است خرید کتابهای درسی گرانقیمت را فراموش کرده و به جای آن از اپلیکیشن Khan Academy استفاده کنید. با دروس و ویدئوهایی در زمینه هنر و بشریت، محاسبات، اقتصاد و امور مالی، ریاضیات و غیره، هیچ کمبودی از نظر موضوعاتی که میتوانید یاد بگیرید و مرور کنید وجود ندارد.
استفاده از این اپلیکیشن به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید ساده است و میتوانید هر زمان وارد اکانت خود شوید دروس را ادامه دهید.
اپلیکیشن Mint – رایگان
Mint یک سرویس آنلاین عالی برای پیگیری مسائل مالیتان است. زمانی که تمامی اطلاعات خود را وارد کردید، به راحتی میتوانید روی مسائل مالیتان کنترل داشته باشید. اپلیکیشن Mint به شما در پیگیری اهداف مالیتان کمک میکند و قابلیت جدید پرداخت قبوض آن باعث میشود هیچ پرداختی را فراموش نکنید.
حتما ویجتهای عالی این اپلیکیشن را نیز امتحان کنید.
اپلیکیشن Todoist – رایگان
اگر دوست دارید با ایجاد فهرستی از کارهایی که باید انجام دهید به زندگی خود نظم ببخشید، بدون شک یکی از بهترین اپلیکیشن های اندرویدی که میتوانیم برای این کار معرفی کنیم Todoist است. این اپلیکیشن به شما اجازه میدهد وظایفی که باید انجام شوند را پیگیری کنید؛ میتوانید آنها را براساس اهمیت کلیشان اولویتبندی یا بین پروژههای مختلف مرتب کنید.
این اپلیکیشن همچنین یک طراحی تمیز و کاربردی دارد و قابل استفاده در بین پلتفرمهای متعدد گوناگون است. تمامی افراد میتوانند این اپ را رایگان امتحان کنند، ولی اگر میخواهید وظایف را برچسب بزنید و یادآور تعیین کنید، فایل آپلود کنید و چارتهای بهرهوری را ببینید باید سالیانه 28.99 دلار برای استفاده از طرح پرمیموم هزینه کنید.
TurboTax Tax Return – قیمت 59.99 دلار
تمامی افراد باید سالیانه مالیات پرداخت کنند. برای اکثر مردم احتمالا استفاده از یک نرمافزار اختصاصی مالیاتی سادهتر است (و برخی ممکن است از تهیه دستی گزارشها لذت ببرند)، ولی انجام این کار با یک اپلیکیشن موبایل به مراتب میتواند بیدردسرتر باشد.
اپلیکیشن TurboTax Tax Return شرکت Intuit یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 برای تهیه گزارشهای مالیاتی است. از جمله قابلیتهای ممتاز آن میتوانیم به یک رابط کاربری عالی، پشتیبانی از تمامی انواع فرمهای مالیاتی و گزینههای مبتکرانه کمک به کاربر اشاره کنیم.
اگر در هر جای برنامه گیر کردید، میتوانید بخش دستیار مجازی را باز کنید که فهرستی از موضوعاتی که برای کمک جستجو کردید را دارد یا از قابلیت Smartlook برای برقراری ارتباط با یک متخصص مالیات از طریق تماس ویدئویی استفاده کنید.
بهترین اپلیکیشن های ویرایش عکس برای اندروید
به کمک اپلیکیشن های زیر ظاهر تصاویر خود را زیباتر کنید. همچنین میتوانید نیم نگاهی به بهترین اپلیکیشن های دوربین برای اندروید و آیفون داشته باشید.
ادوبی لایت روم – رایگان؛ ماهیانه 9.99 دلار برای استفاده از طرح عکاسی ادوبی
ادوبی لایت روم یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای ویرایش عکس است که تعداد زیادی از امکانات برنامههای دسکتاپی قدرتمند مانند لایت روم و لایت روم کلاسیک را دارد.
بعضی از ابزار ممتاز آن عبارتند از پروفایلهای فایل خام دوربین، کاهش پارازیت، تصحیح لنز براساس پروفایل و اسلایدرهای پیشرفته نورپردازی و رنگ. لایت روم همچنین تمامی این ویرایشها را بین اپلیکیشنهای موبایل و دسکتاپی همگام میکند.
اپلیکیشن Flickr – رایگان
همانطور که باید به یاد آورید Flickr یک سرویس به اشتراکگذاری عالی تصویر است و اپلیکیشن اندروید آن نیز قابلیتهای متعددی دارد. این اپلیکیشن برخلاف اینستاگرام که پر از تصاویر یادگاری و سلفی است، بیشتر برای علاقهمندان به عکاسی در نظر گرفته شده است.
Flicker یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 با اینترفیس به خوبی طراحی شده و ابزار عالی برای ویرایش عکس و فیلم است تا ارزش آن به مراتب بالا باشد.
این اپلیکشن همچنین شما را در ارتباط با جامعهای از عکاسان این سرویس قرار میدهد. نکته بهتر ماجرا این است که به صورت خودکار قابلیت تهیه نسخه پشتیبانی از تصاویر داخل گوشیتان را دارد. کاربران رایگان میتوانند تا 1000 تصویر بارگذاری کنند و مشترکان پولی با پرداخت سالیانه 50 دلار به ذخیرهسازی نامحدود تصاویر در فضای ابری دسترسی دارند.
اپلیکیشن گوگل فوتوز – رایگان
گوگل فوتوز بدون شک یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید است که قدرت غول دنیای جستجو را پشت خود دارد. این اپلیکیشن میتواند حتی پس از سالها گذشت عمر چهرهها و همچنین حیوانات، مکانها یا اشیاء را شناسایی کند.
کاربر همچنین میتواند تصاویر تاریخ یا مکانهای خاصی را جستجو کند. دستیار داخلی عالی این اپلیکیشن قادر به شناسایی بههمریختگی تصاویر یا حتی ایجاد کلاژ یا انیمیشنها به صورت خودکار است. این اپلیکیشن اگر کمی با افت کیفیت تصویر هنگام آپلود کنار بیایید قابلیت ذخیرهسازی نامحدود در فضای ابری را به همراه ابزار ویرایش عکس در اختیارتان میگذارد.
گوگل فوتوز همچنین قابلیتهای خود را به چاپ عکس توسعه داده است؛ بنابراین میتوانید به کمک قابلیت داخلی اسکن عکس تصاویر فیزیکی خود را دیجیتالی کنید یا حتی یک آلبوم عکس شخصی سفارش دهید.
اپلیکیشن گوگل لنز در ترکیب با گوگل فوتوز همچنین با اسکن تصاویر اطلاعات خاصی را در مورد آنها گزارش میدهد.
اپلیکیشن اینستاگرام – رایگان
انگار همین دیروز بود که به اپلیکیشن اینستاگرام که مالکیت آن برعهده فیسبوک است، امکان به اشتراکگذاری ویدئو و سپس پیامدهی مستقیم، قابلیت ویرایش پیشرفته عکس و اصلاح و دستکاری تصاویر اضافه شد.
قابلیت استوری اینستاگرام با آن که تقلیدی از قابلیت مشابهی در اسنپ چت است، ولی به محبوبیت بیشتری دست پیدا کرده و تدابیر این پلتفرم برای جلوگیری از زورگویی باعث شده است استفاده از آن برای برخی از افراد جذابتر باشد.
اینستاگرام بدون شک یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 با یک اینترفیس خلوت و با طراحی مینیمالیست است که در حال حاضر پادشاه فعلی اپلیکیشنهای به اشتراکگذاری تصویر محسوب میشود.
اپلیکیشن PicsArt Photo Studio – رایگان
اپلیکیشن PicsArt Photo Studio با برخورداری از انبوهی از افکتها، کنترل روی لایهها، ابزار طراحی و کلاژها میتواند با فوتوشاپ رقابت کند و یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای ویرایش عکس است. اگر به نظرتان این اپلیکیشن یک تقلید زشت از اینستاگرام است، اشتباه میکنید.
زمانی که قصد دارید تصاویر روی گوشی هوشمندتان را متحول کنید، فقط برای یک مرتبه این اپلیکیشن را امتحان کنید.
اپلیکیشن Snapseed – رایگان
اشتباه نکنید، ما واقعا عاشق اینستاگرام هستیم، ولی اگر دوست دارید بیشتر از آن چه اینستاگرام اجازه میدهد روی تصاویر خود کنترل داشته باشید، اپلیکیشن Snapseed گوگل را امتحان کنید.
این اپلیکیشن در مرز بین یک اپلیکیشن ویرایش عکس و فیلتر کامل قرار میگیرد و مانند یک بسته شیک و جذاب است. بهترین ویژگی این اپلیکیشن مقدار توانایی است که به کاربر در استفاده از فیلترها و افکتها برای تصاویرش میدهد.
این اپلیکیشن همچنین فایلهای با فرمت Raw دوربین را بدون از بین بردن آنها ادیت کرده و سطح جزئیات و نوردهی آنها را تنظیم میکند.
بهترین اپلیکیشن های خبری و مطالعه اندروید
اپلیکیشنهای زیر به شما کمک میکنند از جدیدترین اخبار مطلع باشید.
اپلیکیشن Calibre Companion – قیمت 3.99 دلار
سرویس Calibre غول دنیای مدیریت کتابهای الکترونیکی است و این اپلیکیشن تکمیلکننده کامل آن است. با تنها چند کلیک میتوانید هرگونه کتابی را از کامپیوتر خود از طریق یواسبی یا وایفای به ایبوک ریدر خود اضافه کنید.
علاوه بر این میتوانید کتابهای الکترونیکی خود را در فضای ابری ذخیره کنید تا در هر مکانی به آنها راحت دسترسی داشته باشید. از سادگی استفاده و نحوه عملکرد این اپلیکیشن شگفتزده خواهید شد. اگر کتابهای الکترونیکی زیادی دارید و میخواهید از اسارت آمازون در بیایید، این اپلیکیشن مناسب شما است.
اپلیکیشن ComiXology Comics – رایگان (ماهیانه 5.99 دلار برای اشتراک سرویس ComiXology)
سرویس ComiXology که مالک آن آمازون است و آی تیونز کتابهای کمیک دیجیتال محسوب میشود در اپلیکیشن Comics بینظیر خود یک فروشگاه و کتابخوان کمیک را در کنار یکدیگر قرار میدهد.
این اپلیکیشن به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 که رایگان نیز است، تبلت یا گوشی هوشمند اندرویدی شما را به یک مکان دیجیتالی برای قرارگیری خریدهایتان و همگام کردن آنها بین چندین دستگاه تبدیل میکند.
جنبه بهتر ماجرا این است که سرویس جدید Comixology Unlimited به کاربر اجازه استفاده از عناوین جدید را با پرداخت ماهیانه 5.99 دلار میدهد.
اپلیکیشن ESPN – رایگان
ویژگی ممتاز اپلیکیشن ESPN تعداد ورزشهایی است که تحت پوشش قرار میدهد. اخبار مربوط به مسابقات فوتبال آمریکایی تا لیگ برزیل و مسابقه موتورسواری ایندیاناپلیس در دسترس کاربر است. برای این که اخبار بازیها را از دست ندهید میتوانید هشدار تعیین کرده و اخبار مسابقات را پس از شروع دنبال کنید.
این اپلیکیشن همچنین شما را در ارتباط با تیتر اخبار و ویدئوهای مختلف قرار میدهد.
اپلیکیشن Feedly – رایگان
اپلیکیشن فیدلی دنیای فیدهای خبری را به یک عصر جدید میبرد و به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های 2020 محبوب ما، سادهترین راه برای اطلاع از آخرین اخبار منابع خبری محبوب به شمار میرود.
اگر دوست داشته باشید همه نوع اخبار را میتوانید در یک نگاه مرور کنید، ولی این اپلیکیشن همچنین به شما اجازه دستهبندی منابع خبری یا استفاده از تب Today خود را میدهد که اخبار مهم هر دسته در این بخش قرار میگیرند.
علاوه بر این میتوانید فضای این اپلیکشین را به تنها نشان دادن متن تغییر دهید تا ظاهر مینیمالیستی داشته باشد. فیدلی راهی عالی برای آگاهی از آخرین اخبار روز است و با سایر سرویسها نیز ادغام میشود.
اپلیکیشن فلیپ بورد – رایگان
فلیپ بورد (Flipboard) با رابط کاربری شیک و ساده خود یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای آگاهی از اخبار و مطالعه است. به کمک آن میتوانید در بین مقالات، ویدئوها، پادکستها و سایر رسانههایی که برایتان مهم است گردش کنید.
رابط کاربری معروف شبیه به مجله این اپلیکیشن به شما اجازه بررسی اخبار روز را در یک محیط زیبا میدهد. قابلیت Daily Edition این اپلیکیشن در اختیار شما مهمترین اخبار را به همراه اخبارهای طبق یک موضوع مشخص برای هر روز هفته قرار میدهد. فلیپ بورد چندین سال است جزو بهترین اپلیکیشن های اندرویدی قرار میگیرد و درک علت آن ساده است.
اپلیکیشن کیندل – رایگان
اپلیکیشن رسمی کیندل آمازون تمامی کتابهای الکترونیکی که از آمازون خریدید را روی گوشی همراهتان میآورد و توسط آن روی موبایل خود به فروشگاه کتاب الکترونیکی کیندل دسترسی دارید تا برای خرید وسوسه شوید.
ویژگی مثبت این اپلیکیشن همگام کردن یادداشتها، بوکمارکها و ادامه مطالعه یک کتاب روی یک دستگاه دیگر است.
اپلیکیشن Libby, by Overdrive – رایگان
کتابخانه یک محیط عمومی است که اغلب اوقات فراموش میشود، ولی شرکت OverDrive با کمک اپلیکیشن با طراحی جدید Libby خود به آن مفهوم جدیدی میبخشد. این اپلیکیشن از بیش از 30 هزار کتابخانه در دنیا پشتیبانی میکند و به شما اجازه دسترسی به کتابهای الکترونیکی و صوتیتان را میدهد.
تنها چیزی که برای این اپلیکیشن نیاز دارید یک کارت عضویت در کتابخانه است (یا معادل دیجیتالی آن).
اپلیکیشن پاکت – رایگان
اپلیکیشن پاکت (Pocket) مانند یک کیف است که محتوای اینترنتی را در خود نگه میدارد. به کمک آن میتوانید مقالات، تصاویر و ویدئوها را برای مطالعه و مشاهده در زمان دیگر ذخیره کنید. ویژگی عالی این اپلیکیشن تغییر فرمت مقالات برای مطالعه راحت روی یک دستگاه موبایل است و همچنین باید از قابلیت همگام کردن محتوا روی تبلت، گوشی و حساب آنلاینتان یاد کنیم.
پاکت یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 است و با توجه به قابلیت ادغام آن با ابزار به اشتراکگذاری اندروید، تقریبا همه چیز را روی گوشی خود میتوانید در آن قرار دهید.
اپلیکیشن Reddit is fun – رایگان
تعداد اپلیکیشنهای ویژه انجمن ردیت در پلی استور گوگل بسیار زیاد است و انتخاب از بین آنها در نهایت به سلیقه شخصی بر میگردد، ولی reddit is fun (RIF) یک انتخاب عالی برای امتحان است.
ویژگی پیشفرض نمایش این اپلیکیشن یک لایهبندی شدیدا متنمحور دارد که بهترین (یا بدترین) تاپیکهای ردیت را در مرکز قرار میدهد. این اپلیکیشن دو تم روشن و تیره با گزینههای سفارشیسازی لایهبندی محتوای متفاوت دارد، حتی اگر نسخه پولی آن را تهیه نکرده باشید.
با توجه به این که در هیچکدام از دو نسخه این اپلیکیشن خبری از تبلیغات نیست، فورا باید آن را انتخاب کنید.
بهترین اپلیکیشن های امنیتی برای اندروید
با این اپلیکیشنها امنیت را به دستگاه اندرویدی خود هدیه دهید.
اپلیکیشن Bitdefender Mobile Security & Antivirus – سالیانه 14.99 دلار
به یک آنتی ویروس اندرویدی نیاز دارید؟ در بین بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 منتخب ما پیدا کردن گزینهای بهتر از بیت دفندر سخت است. این اپلیکیشن امتیازهای کاملی را از دو آزمایشگاه تحقیقاتی مستقل به دست آورده است و گوشی شما را در کسری از ثانیه اسکن میکند.
این اپلیکیشن همچنین یک ابزار عالی برای محافظت در برابر فیشینگ، ابزارهای ضد سرقت قدرتمند و قابلیت ادغام با سیستم عامل اندروید ویر دارد.
اپلیکیشن Bitwarden – رایگان
اپلیکیشن Bitwarden به عنوان یک ابزار مدیریت رمز عبور، تمام گزینههای لازم را تیک میزند. به عنوان مثال، از قابلیت تایید هویت دو عاملی و به اشتراکگذاری امن پسورد پشتیبانی میکند. این اپلیکیشن همچنین یک ابزار تولید رمز عبور دارد و میتواند به شما کمک کند پسوردهایتان را از سرویسهای دیگر ایمپورت کنید. مهمتر از هر چیزی این اپلیکیشن رایگان و متن باز است.
اپلیکیشن Dashlane – رایگان؛ 59.99 دلار نسخه پرمیوم
شما میانه خوبی با رمزهای عبور ندارید. خواهشا حرف ما را به دل نگیرید. همه اینطور هستند. به همین دلیل است که به اپلیکیشنهایی مانند Dashlane به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 نیاز داریم که قابلیت ایجاد، ذخیرهسازی و وارد کردن خودکار رمزهای عبور، اطلاعات پرداخت و سایر اطلاعات حیاتی را دارد و آنها را با ایمنی کامل ذخیره میکند و از دسترس همه دور نگه میدارد.
اپلیکیشن LastPass – رایگان؛ سالیانه 36 دلار
این اپلیکیشن مدیریت رمز عبور پس از تغییر مهمی که در بخش طراحی داشت، حالا ظاهری هماهنگ با قدرتش دارد. به کمک اپلیکیشن LastPass میتوانید به پسوردهای ذخیره شده و یادداشتهای امن دسترسی داشته باشید و روی دستگاه اندرویدی خود فرمهای مختلف را خودکار پر کنید و همچنین فرمهای جدید بسازید که روی تمام دستگاههایتان همگام شود.
نسخه جدید این اپلیکیشن قابلیت مدیریت رمز عبور را با یک مرورگر داخلی ادغام میکند و قابلیت لاگین خودکار این اپلیکیشن را در اولویت قرار میدهد. ایمن ماندن هرگز به این سادگی نبوده است.
اپلیکیشن Kaspersky Mobile Antivirus – رایگان
اپلیکیشن کسپراسکای برای اندروید دستگاه شما را برای بررسی بدافزارها اسکن کرده و در محیط وب فعالانه از شما محافظ میکند. علاوه بر این، مجموعهای از قابلیتهای ضد سرقت از جمله قفل کردن و پاک کردن اطلاعات از راه دور و مکانیابی و همچنین توانایی به صدا در آوردن یک هشدار را دارد.
حتی میتوانید در صورتی که میترسید گوشیتان دزدیده شود به عنوان یک تدبیر امنیتی اپلیکیشنهایتان را با یک پین قفل کنید. گرچه برای استفاده از تمامی این قابلیتها باید نسخه پولی Kaspersky Internet Security را تهیه کنید، ولی قابلیتهای پایه این اپلیکیشن به رایگان نیز در اختیار کاربر قرار دارد. کسپراسکای به سادگی یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 در دسته امنیت است.
اپلیکیشن Microsoft Authenticator – رایگان
تایید هویت دو عاملی به کمک پیامک یک راهحل رایج امنیتی است، ولی زمانی که یک سرویس از اپلیکیشنهای تایید هویت پشتیبانی میکند، باید از این گزینه استفاده کنید.
اپلیکیشن Microsoft Authenticatorمانند سایر اپلیکیشنهای تایید هویت رمز عبور یک مرتبه استفاده در زمان مشخص، به شما اجازه اضافه کردن اکانتها از طریق یک کد QR یا عددی و استفاده از کد ایجاد شده را برای لاگین به سرویس مورد نظرتان میدهد.
ویزگی عالی اپلیکیشن مایکروسافت سادگی و قابلیتهای اضافه آن مانند تهیه نسخه پشتیبانی در فضای ابری (برای زمانی که از یک دستگاه جدید استفاده میکنید) و یک قفل اپلیکیشن انتخابی است.
شما عدد نشان داده شده در اپلیکیشن را وارد میکنید که یک عدد دو رقمی است که توسط سرویسی نشان داده میشود که سعی دارید هویت خود را برای آن تایید کنید یا به سادگی در پاپآپ باز شده گزینه Allow را انتخاب میکنید.
اپلیکیشن NordVPN – ماهیانه 11.95 دلار
به کمک اپلیکیشن NordVPN میتوانید مطمئن شوید که هیچ چشم فضولی ترافیک اینترنت شما را نخواهد دید. این اپلیکیشن یک رابط کاربری عالی، یک ابزار مفید انتخاب سرور و صدها سرور ویپیان از کشورهای مختلف دارد.
قابلیت ممتاز این اپلیکیشن دستهبندی سرورهای تخصصیاش است که برای فعالیتهایی مانند دانلود نظیر به نظیر، استریم ویدئو و دسترسی به مرورگر تور بهینه شدهاند.
اپلیکیشن ProtonMail – رایگان
اگر فکر میکنید جیمیل اپلیکیشن امنی نیست، از ProtonMail استفاده کنید. این پلتفرم رمزنگاری شده ایمیل در طرحهای مختلف قیمتی از جمله رایگان قابل استفاده است، بنابراین هیچ بهانهای برای امتحان نکردن آن ندارید.
اپلیکیشن ProtonMail جدا از قابلیتهای امنیتی و حریم که دارد، مانند هرگونه اپلیکیشن ایمیل دیگر کار میکند. همچنین حتما اپلیکیشن ProtonVPN را برای امن کردن ترافیک شبکه خود امتحان کنید که یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید در دسته VPN و از قضا رایگان است.
اپلیکیشن Qustodio – سالیانه 54.95 دلار
Qustodio یک نرمافزار عالی برای والدین است تا به راحتی روی گوشی کودک خود کنترل داشته باشند، به ویژه به کمک اپلیکیشن همراه آن که طراحی خوبی دارد.
بهترین قابلیتهای آن فیلترهای محتوای وب مستقل از مرورگر و توانایی محدودیت زمان استفاده از دستگاه است. تکمیلکننده امکانات این اپلیکیشن مواردی مانند ردیابی موقعیت، گزارشدهی تماس و پیامک و مسدودسازی اپلیکیشنهای موبایل است. والدین همچنین از وجود گزینه دکمه اضطراب و قفل کردن فوری دستگاه قدردانی خواهند کرد.
اپلیکیشن TunnelBear VPN – ماهیانه 9.99 دلار
اپلیکیشنهای ویپیان پیچیده هستند، ولی TunnelBear VPN اینطور نیست. در طراحی این اپلیکیشن رنگهای روشن، گزینههای شفاف و بهتر از همه خرسهای دوستداشتنی و فراوان استفاده شده است.
این اپلیکیشن قابلیتهای ممتازی دارد از جمله split tunneling در اندروید. این اپلیکیشن یک نسخه رایگان با ترافیک محدود نیز دارد.
بهترین اپلیکیشن های خرید برای اندروید
عاشقان خرید از نصب بهترین اپلیکیشن های اندرویدی در این زمینه خوشحال خواهند شد.
اپلیکیشن Amazon Shopping – رایگان
آمازون بزرگترین فروشگاه اینترنتی است که در آن تقریبا هر چیزی را میتوانید بخرید و قیمت آنها نیز ارزان است! نسخه اندروید این اپلیکیشن دو قابلیت محبوب دارد یکی قابلیت استفاده از فرامین صوتی الکسا و دیگری جستجو تصویر تا مقایسه قیمتهای آمازون با سایر فروشگاهها ساده باشد.
قابلیت مرتبط با Amazon Video به یک اپلیکیشن اختصاصی انتقال داده شده است ولی سایر سرویسهای مصرفکننده آن از جمله Fresh and Restaurants به چشم میخورد.
اپلیکیشن گوگل پی – رایگان
اپلیکیشن گوگل پلی (Google Pay) در طول سالهای گذشته تغییرات زیادی کرده است. این اپلیکیشن پرداخت فرد به فرد که قبلا به اسم Google Wallet شناخته میشد به شما اجازه فرستادن پول برای دوستان و آشنایانتان را میدهد. گوگل پی یک گزینه جایگزین عالی برای اپلیکیشن Venmo است.
اپلیکیشن Groupon – رایگان
اپلیکیشن Groupon با همکاری با کسبوکارها به مدت محدود و برای افراد محدود تخفیفهای قیمتی را اعلام میکند. با آن که ارزش پیشنهادات این اپلیکیشن گاهی اوقات جای سوال دارد، ولی یک گزینه مفید برای امتحان یک رستوران جدید یا یک فعالیت کاملا جدید است.
اپلیکیشن پین ترست – رایگان
پین ترست (Pinterest) به نوعی یک شبکه اجتماعی است، یعنی مکانی برای «سنجاق کردن» چیزهایی که دوست دارید روی تختههایی با موضوعات مختلف. این اپلیکیشن به عنوان یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 منتخب ما راهی عالی برای جمعآوری تصاویر مختلف در اینترنت برای ایجاد دستههای گوناگون یا فقط جمعآوری تصاویری است که توجهتان را جلب کردهاند.
از این اپلیکیشن میتوانید برای تغییر دکوراسیون اتاق نشیمن خود یا حتی انتخاب یک الگو برای نقاشی استفاده کنید. این اپلیکیشن به راحتی برای سنجاق کردن سریع در مرورگرتان ادغام میشود و میتوانید تصاویر سنجاق شده سایرین را نیز نگاه کنید.
اپلیکیشن اسلایس – رایگان
با وجود انواع استارتاپها و پیشرفتهای فناوری، تحویل فیزیکی مرسولهها همچنان بنیاد تجارت الکترونیک است. اپلیکیشن اسلایس (Slice) خودکار جزئیات خرید را از ایمیل شما شناسایی کرده و سپس مرسولهها را برایتان پیگیری میکند.
شما میتوانید روی فرآیند رسیدن مرسولهها به در خانهتان نظارت داشته باشید، زمان تحویل آنها هشدار دریافت کنید و حتی اگر قیمت افت کرده یا مرسولهها مرجوع شدهاند هشدار دریافت کنید. به طور خلاصه، اسلایس بهترین دوست خریداران آنلاین است.
اپلیکیشن Venmo – رایگان
راههای زیادی برای پرداخت با گوشیتان وجود دارد. ولی اپلیکیشن Venmo ترکیب هوشمندانهای از طراحی تمیز، استفاده راحت و قابلیتهای اجتماعی است که برگ برنده آن به شمار میرود. این اپلیکیشن کار زیادی انجام نمیدهد، ولی به راحتی توسط آن میتوانید برای دوستان خود پول بفرستید یا از آنها دریافت کنید.
این اپلیکیشن معمولا انتخاب افراد برای زمانی است که گروهی میخواهند هزینهها را تقسیم کنند.
بهترین اپلیکیشن های سفر برای اندروید
افرادی که به سفر میروند باید اپلیکیشنهای زیر را حتما نصب کنند.
اپلیکیشن AirBnB – رایگان
زمانی که میخواهید سفر بروید اپلیکیشن AirBnB باید انتخاب شما برای پیدا کردن اتاق، آپارتمان، خانه و سایر اقامتگاههای ارزان باشد، بدون شک یعنی زمانی که دوست ندارید به هتل بروید.
مدت زمان اقامت شما نیز نیازی نیست کوتاه باشد، بعضی از اماکن اجازه میدهند تا چندین ماه آنها را رزرو کنید که گزینه جذاب برای افرادی است که در جاهای جدید شغل موقتی دارند. AirBnB از قدیم یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید بوده است و همچنین رستورانها و سایر تجربههای جالب را معرفی میکند تا نسبت به همه چیز آگاهی داشته باشید.
اپلیکیشن CityMapper – رایگان
اگر در یک منطقه شهری بزرگ و مهم با وسیله نقلیه شخصی یا حمل و نقل عمومی تردد میکنید، اپلیکیشن CityMapper میتواند تمام جزئیات سفرتان را برنامهریزی کند.
این اپلیکیشن اطلاعات حمل و نقل دهها شهر مهم آمریکا و شهرهای مهم بینالمللی در قاره اروپا، آسیا و آمریکای لاتین را دارد.
علاوه بر این، برای هر شهر چندین گزینه استفاده از وسایل نقلیه عومی دارد، بنابراین اگر دوست دارید یک روز صبح در یک شهر ساحلی با قایق به آن طرف رودخانه بروید، هیچ چیزی جلویتان را نمیگیرد.
از جمله قابلیتهای برتر آن میتوانیم به Commute اشاره کنیم که اجازه میدهد سفر روزانه خود به محیط کار و سپس از کار به خانه را مشخص کنید و یک سیستم هشدار که از زبان طبیعی برای خبر دادن تاخیر یا لغو سرویسها استفاده میکند.
اپلیکیشن دولینگو – رایگان
اگر میخواهید یک زبان دیگر را یاد بگیرید، اپلیکیشن دولینگو (Duolingo) یادگیری زبان را با استفاده از درسهای به اصطلاح لقمهای و یک رابط کاربری دوستانه به حالت بازی در میآورد. همه چیز از یک دایره لغات ساده شروع میشود و سپس دولینگو شما را به سمت یادگیری یک زبان جدید راهنمایی میکند یا اطلاعات فعلیتان را افزایش میدهد.
هرچه بیشتر از این اپلیکیشن استفاده کنید، گزینههای بیشتری را از قفل خارج میکنید و با تمرین بیشتر یاد میگیرید. این اپلیکیشن رایگان در حال حاضر از زبانهای دانمارکی، آلمانی، هلندی، فرانسوی، ایرلندی، ایتالیایی، پرتغالی، اسپانیایی و سوئدی پشتیبانی میکند و یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید برای یادگیری زبان جدید است.
اپلیکیشن EventBrite – رایگان
اگر یک مراسم در فیسبوک برنامهریزی نشده باشد، احتمالا این کار از طریق اپلیکیشن EventBrite انجام شده است. به کمک این سرویس مدیریت دعوتها، درخواست پاسخ به دعوت نامهها و حتی خرید بلیط ساده میشود.
شرکتکنندگان در مورد مراسمی که قصد حضور در آن دارند یادآور دریافت میکنند و ادارهکنندگان مراسم میتوانند لیست مهمانان را ببینند. ما به ویژه از قابلیت تولید کدهای QR توسط این اپلیکیشن خوشحال شدیم و باعث شد آن را در فهرست بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 خود قرار دهیم.
اپلیکیشن گوگل مپس – رایگان
گوگل مپس سالیان سال نقش راهنمای سفر افراد بوده است و این اپلیکیشن دائما بهتر میشود. گوگل مپس تنها با چند ضربه آهسته به شما میگوید دقیقا چطور به مقصد خود برسید. این اپلیکیشن حتی از پیادهروی، دوچرخهسواری و همچنین اوبر پشتیبانی میکند.
اطلاعات این اپلیکیشن از جادههای مختلف به قدری زیاد است که میتواند بگوید زمان مسیریابی از کدام خطوط عبور کنید. از آن جایی که این اپلیکیشن برای گوگل است، به سادگی میتوانید برای اماکن مجاور جستجو کنید. با آن که امکان پاک کردن این اپلیکیشن وجود ندارد، ولی همچنان یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید در زمینه مسیریابی است.
اپلیکیشن گوگل ترنسلیت – رایگان
بسیاری از افراد میترسند هنگام سفر به یک کشور دیگر نتوانند با آنها رابطه برقرار کنند. اپلیکیشن گوگل ترنسلیت کمی از شدت این ترس کم کرده و سریعا یک متن نوشتاری یا کلمات شفاهی را به زبان دیگر ترجمه میکند.
شما حتی میتوانید متن را از طریق دوربین یا دستخط خود وارد این اپلیکیشن کنید و گوگل ترنسلیت برای شما آن را شفاهی ادا کند. این اپلیکیشن زمانی که آنلاین هستید قادر به ترجمه 103 زبان است و در حالت آفلاین تعداد آنها به 52 عدد کم میشود.
با این اپلیکیشن زبان آدم فضاییها را درک نمیکنید، ولی یقینا روی زمین یک ابزار مفید است. اپلیکیشن مشابه دیگر مایکروسافت ترنسلیتر است که در حالت آفلاین از 60 زبان، کتابچه اصطلاحات سفر و یک حالت گفتگو در زمان فوری پشتیبانی میکند.
گوگل ترنسلیت طی سالهای اخیر با پیشرفت فراوان جزو بهترین اپلیکیشن های اندروید قرار گرفته و زندگی کاربران خود را راحتتر کرده است.
اپلیکیشن Overdrop – رایگان
گرچه قابلیت اصلی یک اپلیکیشن هواشناسی ارائه اطلاعات دقیق پیشبینی هوا است، ولی نحوه نمایش دادهها نیز مهم است. اپلیکیشن Overdrop در هر دو زمینه موفق عمل میکند.
این اپلیکیشن دارای نمودارهای زمانمحور مفید براساس پیشبینی دما، باد و باران است. علاوه بر این، کاربر میتواند واحد اندازهگیری که اپلیکیشن نشان میدهد را به همراه سرویس هواشناسی تغییر دهید.
اپلیکیشن Transit – رایگان
واقعا چه کسی به سرویس اوبر نیاز دارد زمانی که بسیاری از شهرها سرویس حمل و نقل عمومی عالی دارند؟ اپلیکیشن Transit سرویسهای حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس و قطار را نشان میدهد و میتواند در 87 شهر آمریکای شمالی، اروپا و استرالیا زمان رسیدن آنها را تخمین بزند.
اپلیکیشن اوبر – رایگان
اپلیکیشن اوبر (Uber) بدون شک مشکلات خاص خود را دارد. با توجه به تاکتیکهای کسبوکار بحثبرانگیز و جلوه رسانهای بد، مشکوک بودن افراد به این سرویس قابل درک است. ولی واقعیت این است اگر بدون توجه به شهری که در آن هستید قصد گرفتن آژانس دارید، اوبر آن جا حضور خواهد داشت.
حتی در بعضی مناطق از این سرویس میتوانید برای سفارش غذا استفاده کنید. قابلیت عالی دیگر آن به شما اجازه میدهد یک خودروی با قابلیت دسترسی به ویلچر را درخواست کنید.
اپلیکیشن Weather Underground – رایگان
اپلیکیشن Weather Underground یک طراحی شیک را در کنار توجه به اطلاعات واقعا مفید هواشناسی قرار میدهد. ما به ویژه از قابلیت گزارش شرایط آب و هوایی در منطقه مورد نظرمان و پیشبینیهای مقایسهای فوقالعاده مفید لذت بردیم که با دقت نشان میدهد شرایط آب و هوایی نسبت به دیروز چه تغییراتی داشته است.
Weather Underground یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 است که با توجه به مجموعه ویجتهای مفیدی که دارد بهترین اپلیکیشن هواشناسی برای اندروید محسوب میشود.
بهترین اپلیکیشن های کاربردی برای اندروید
با کمک اپلیکیشنهای زیر کارهای متعددی را بهتر و سادهتر انجام دهید.
اپلیکیشن Grammarly Keyboard – رایگان
اپلیکیشن Grammarly Keyboard اشتباهات املایی و نگارشی شما را در حین تایپ تصحیح میکند. این کیبورد برای انجام هر کاری مفید است از نوشتن ایمیل و ارسال پست در رسانههای اجتماعی گرفته تا ویرایش اسناد با فرمهای طولانی.
اپلیکیشن Grammarly هنگام استفاده به راحتی اجازه میدهد تغییرات را بپذیرید یا به یک اینترفیس کارتمحور برای دیدن توضیح بیشتر و کامل علت یک اشتباه دسترسی داشته باشید.
این اپلیکیشن همچنین یک سری گزینههای سفارشیسازی بصری دارد مانند انتخاب از بین تم روشن و تیره و ارتفاع کیبورد و همچنین گزینههای ویرایش مانند تصحیح خودکار.
اپلیکیشن مایکروسافت لانچر – رایگان
اپلیکیشن مایکروسافت لانچر (Microsoft Launcher) میتواند لانچر پیشفرض گوشی اندرویدی شما را با یک فید مفید و قابل سفارشی برای دسترسی سریع به اپلیکیشنها، رویدادهای اخیر و افرادی که دائما با آنها تماس میگیرید، تبدیل کند.
شما میتوانید فهرست اصلی اپلیکیشنهای را به حالت افقی یا عمودی ببینید و یک نوار اسکرول شیک براساس حروف الفا برای دسترسی سریع به اپلیکیشنها دارد. سرعت عمل این لانچر به روانی نسخه خام اندروید است و روی استفاده از گوگل اسیستنت تاثیری نمیگذارد، گرچه کورتانا دستیار مجازی شما در این لانچر است.
اپلیکیشن Network Analyzer – رایگان
اپلیکیشن Network Analyzer مشاهده اطلاعات در مورد تمامی شبکههای وایفای مجاور را ساده میکند. با چند ضربه آهسته میتوانید آنتندهی شبکههای موجود در منطقه را روی یک نمودار پویا ببینید و اطلاعات کاملی را در مورد کانکشن خود از جمله آدرس IPv4، مک آدرس و آیپی گیتوی پیشفرضتان مشاهده کنید.
حتی میتوانید از داخل اپلیکیشن یک آیپی و نام دامنه را پینگ کرده یا حتی تنظیمات سرور DNS را بررسی کنید.
اپلیکیشن Ookla Speedtest – رایگان
آیا در مورد سرعت اینترنت خود کنجکاو هستید؟ اپلیکیشن Speedtest شرکت Ookla به سادگی این امکان را میدهد تاخیر و همچنین سرعت دانلود و آپلود خود را تست کنید. این اپلیکیشن همچنین یک گزارش از نتایج تست دارد تا بتوانید به مرور زمان عملکرد شبکه اینترنتتان را مقایسه کنید.
اگر بخواهید، حتی میتوانید نتایج خود را برای آنالیز بیشتر وارد اپلیکیشن کنید.
اپلیکیشن Otter Voice Notes – رایگان
Otter یک سرویس مبتکرانه ضبط خودکار صدا و رونویسی است که به صورت فوری عمل میکند. به سادگی کافی است دکمه ضبط را طی یک گفتگو یا جلسه فشار دهید و Otter چند دقیقه بعد یک نسخه رونویسشده قابل استفاده از آن تولید خواهد کرد.
اپلیکیشن Otter سرعت بالایی دارد و به خوبی طراحی شده است تا یک انتخاب ایدهآل برای دانشجویان و افراد حرفهای باشد که از دستگاه موبایل خود در کارشان استفاده میکنند.
این اپلیکیشن همچنین قابلیتهای عالی دیگری مانند ابزار جستجو عالی، شناسایی گوینده در بین چند گفتگو و یک ویرایشگر داخلی برای رونویسها دارد.
اپلیکیشن Steam Link – رایگان
پلتفرمهای استریم بازی امروزه بسیار محبوب هستند و تمامی شرکتهای معروف مانند اپل (آرکید)، گوگل (استادیا) و مایکروسات (ایکس کلاد) اخیرا سرویسهای خود را راهاندازی کردند.
Steam Link (همچنان در نسخه بتا) به کاربر اجازه انجام مستقیم بازیهای داخل کتابخانه Steam خود را روی گوشی اندرویدیاش میدهد، البته با این شرط که هر دو کامپیوتر شخصی و دستگاه موبایلتان به یک شبکه وصل باشند.
اپلیکیشن SwiftKey Keyboard – رایگان
اپلیکیشن SwiftKey Keyboard یک جایگزین عالی برای کیبورد پیشفرض اندروید است و کلمات بعدی که ممکن است تایپ کنید را با دقت بالایی پیشنهاد میدهد. این اپلیکیشن که یکی از پیشگامان این فناوری است میتواند سرعت تایپ شما را با درج کل کلمات با یک ضربه آهسته بالا ببرد.
این اپلیکیشن همچنین از وارد کردن متن مانند اپلیکیشن Swype، بیش از 100 زبان و 80 تم رنگی پشتیبانی میکند.
اپلیکیشن Tasker – قیمت 2.99 دلار
اجازه دهید صادق باشیم: کار با اپلیکیشن Tasker بسیار ترسناک است. اما به نظر ما این اپلیکیشن شاید قدرتمندترین اپلیکیشن موجود در گوگل پلی باشد. به کمک آن میتوانید کارهای سادهای را برای دستگاه اندرویدی خود به شکل یک اسکریپت در آورید مانند روشن کردن فلاش زمان دریافت یک پیامک.
یادگیری نحوه کار با این اپلیکیشن به این قدرتمندی میتواند سخت باشد، ولی نتایج ارزشمندی به همراه دارد و به عقیده ما به شایستگی آن را جزو فهرست بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 قرار میدهد.
بهترین اپلیکیشن های پخش آنلاین ویدئو
اپلیکیشنهای زیر دنیای مشاهده آنلاین فیلم را متحول میکنند.
اپلیکیشن fuboTV – ماهیانه 44.95 دلار
اپلیکیشن fuboTV یک انتخاب عالی برای تمام طرفداران مسابقات ورزشی است. این سرویس «اول ورزش، اما نه فقط ورزش» مجموعه عظیمی از مسابقات ورزشی زنده و محتویات سرگرمکننده (85 کانال) را روی دستگاه شما تحت پوشش قرار میدهد.
چه بخواهید روز یکشنبه بازیهای NFL را ببینید، بازی MLB که آن روز پخش شده است را از دست ندهید یا حتی در زمان نیاز یک فیلم آنلاین ببینید، fuboTV جوابگوی نیازتان است.
این اپلیکیشن همچنین قابلیتهای DVR عالی و سایر قابلیتها برای تماشای مراسم و نمایشهایی دارد که در صورت نبود این اپلیکیشن از دست میدادید.
اپلیکیشن Hulu – ماهیانه 5.99 دلار
اپلیکیشن Hulu (هولو) در حوزه استریم فیلم یکی از فعالان اصلی بوده است و کتابخانه بزرگ آن از برنامههای تلویزیونی فعلی و پخش شده در گذشته برای بسیاری از افراد جذاب است. قسمت پخش زنده تلویزیونی این اپلیکیشن نیز جذاب است و کانالهای تلویزیونی و اپلیکیشنهای با طراحی خوب دارد.
اپلیکیشن نت فلیکس – ماهیانه 8.99 دلار
نت فلیکس با وجود فراز و نشیبهایی که در کیفیت کتابخانه عناوین خود داشته است، در جهان پخش آنلاین فیلم و سریال سلطنت میکند و بدون شک جزو بهترین اپلیکیشن های اندروید است. این سرویس همچنین گاهی اوقات برنامههای خود را میسازد از جمله کمدیها، کارتونها، درامها و مستندهای اورجینال.
بعضی از این برنامهها به یک پدیده فرهنگی تبدیل شدهاند تا استفاده از نت فلیکس الزامی شود. سریالهای تلویزیونی مانند آینه سیاه، چیزهای عجیب و تاج (پرهزینهترین سریال تلویزیونی که تا حالا ساخته شده است) اغلب اوقات موضوع گفتگوهای روزمره هستند.
به عنوان کاربر نت فلیکس حتی میتوانید قسمتهای منتخب خود را برای مشاهده آفلاین و راحت دانلود کنید.
اپلیکیشن Twitch – رایگان
اپلیکیشن Twitch بهترین راه برای تماشای بازی سایر افراد و تعقیب عادات سرگرمی خلاقانه آنها روی دستگاه موبایل است. از ورزشهای الکترونیکی و آشپزی گرفته تا موسیقی و موارد متعدد دیگر، احتمالا برای هر فردی روی Twitch محتوایی وجود دارد که از آن لذت ببرد.
اگر سخاوت شعار شما است، همچنین میتوانید مستقیما از داخل اپلیکیشن از تولیدکنندگان محتوای محبوب خود حمایت کنید. اعضای سرویس Twitch Prime حتی میتوانند هر ماه از بازیهای رایگان و آیتمهای ارزشمند داخل بازی استفاده کنند.
اپلیکیشن YouTube TV – ماهیانه 49.99 دلار
یوتیوب تی وی یکی از بهترین سرویسهای پخش آنلاین فیلم برای مشاهده زنده کانالهای تلویزیونی با ترکیب عالی اخبار، مسابقات ورزشی و سرگرمی است. این سرویس همچنین اپلیکیشنهای عالی با قابلیت DVR دارد. عملکرد استریم این اپلیکیشن نیز بینظیر است.
بهترین اپلیکیشن های کسب و کار برای اندروید
اپلیکیشنهای زیر انتخاب اول کسبوکارها و محیطهای کاری هستند.
اپلیکیشن آسانا – ماهیانه 9.99 دلار (نسخه ساده رایگان است)
آسانا (Asana) یک اپلیکیشن قدرتمند برای مدیریت وظایف اعضای تیم است که توانسته در مقایسه سرویسهای محبوب دیگر مانند ترلو را کوچک نشان دهد.
آسانا برای محول کردن انجام وظایف مختلف به افراد است. این اپلیکیشن اندرویدی به شما اجازه میدهد در حین حرکت و به صورت آفلاین روی وظایف خود مدیریت داشته باشید و زمانی که آنلاین شدید پیشرفت کاریتان را همگام کنید.
آسانا یک ابزار قدرتمند با یک رابط کاربری عالی است و قابلیتهای جدید به صورت منظم به آن اضافه میشوند.
اپلیکیشن Doodle – رایگان
سختترین بخش برنامهریزی برای یک جلسه کاری به دست آوردن توافق همه است. سارا روزهای دوشنبه و چهارشنبه بیکار است. امید دوشنبه وقت دارد ولی سه شنبه نه و سایر افراد برنامههای خاص خود را دارند. اپلیکیشن Doodle به شما اجازه پیشنهاد وقت را میدهد و سپس ببینید افراد با چه زمانی مشکل ندارند.
این اپلیکیشن یکی از بهترین اپلیکیشن های اندرویدی است که برای برنامهریزی میتوانید داشته باشید.
اپلیکیشن دراپ باکس – رایگان
دراپ باکس پیشرو در خدمات ابری شخصی است، یعنی فضایی که در آن جا بدون توجه به دستگاهی که در حال استفاده هستید میتوانید به تمامی فایلهای خود دسترسی داشته باشید. دراپ باکس در اندروید حتی میتواند با گوگل درایو نیز رقابت کند.
این اپلیکیشن حتی میتواند یک محل پشتیبان عالی برای تصاویر شما باشد و خودکار هر تصویر را در فضای ابری بارگذاری کند. دراپ باکس حتی تعدادی ابزار ساده ویرایش عکس دارد. اگر از آن دسته افرادی هستید که در حال حاضر فایلهای زیادی در دراپ باکس ذخیره کردید، نصب این اپلیکیشن الزامی است.
اپلیکیشن Fax.Plus – رایگان
دوران فرستادن فکس تمام نشده است، ولی دستگاههای فکس را به راحتی به لطف سرویسهای آنلاین فکس میتوان پشت سر گذاشت. اپلیکیشن Fax.Plus به خوبی طراحی شده و استفاده از آن ساده است. این اپلیکیشن همچنین یک ابزار امضای دیجیتال و یک مدیر فهرست تماس دارد.
واقعا دیدن این که اپلیکیشنهای فکس به کاربران اجازه میدهند یک تصویر از یک پیوست بگیرند، یک برگه فکس الحاق کنند و فکس را سریع برای مخاطب خود بفرستند، لذت میبریم. اپلیکیشن Fax.Plus انجام این فرآیند را بینقص میکند.
اپلیکیشن وان درایو مایکروسافت – رایگان
اپلیکیشن وان درایو مایکروسافت یکی از بهترین اپلیکیشن های اندروید 2020 برای ذخیرهسازی در فضای ابری است. به کمک این اپ در دستگاههای مختلف خود، یک رابط کاربری تمیز و خلوت و یک ابزار عالی مرتب کردن فایل دارید تا هر جا بروید به تمام فایلهای خود دسترسی داشته باشید.
کاربران رایگان این اپلیکیشن 5 گیگابایت فضا دارند ولی اگر مشترک آفیس 365 شوید، این محدودیت به 1 ترابایت افزایش خواهد یافت. قابلیت گاوصندوق شخصی مایکروسافت نیز در این اپلیکیشن قرار دارد و به شما اجازه میدهد اطلاعات حساستان را پشت یک لایه امنیتی بیشتر مخفی کنید.
اپلیکیشن مایکروسافت آفیس لنز – رایگان
با وجود این حقیقت که در قرن بیست و یکم زندگی میکنیم، کاغذ همچنان یک پای ثابت ادارهها است. اما اپلیکیشن مایکروسافت آفیس لنز به شما اجازه میدهد با کمک دستگاه اندرویدی خود اسناد فیزیکی را به دیجیتالی تبدیل کنید.
این اپلیکیشن حتی میتواند یادداشتها و طرحهای روی یک وایت برد را ثبت کند. اگر قصد استفاده از اسکنرهای اسناد قابل حمل را دارید، ولی نمیخواهید یک اکانت Evernote داشته باشید، این اپلیکیشن میتواند مشکل شما را حل کند.
اپلیکیشن مایکروسافت ورد – رایگان
اپلیکیشن مایکروسافت ورد به سادگی بگوییم مانند آلفا و امگای پردازش لغات و یکی از اپلیکیشنهای مهم مایکروسافت آفیس 365 است. تقریبا در هر کامپیوتر و دستگاهی این اپلیکیشن را پیدا خواهید کرد و روی اندروید قادر به استفاده رایگان از آن هستید.
این اپلیکیشن به زیرساخت ابری مایکروسافت وصل میشود تا اسناد شما نظم داشته باشند، ولی ویژگی ممتاز آن واقعا ورد بودن است. این اپلیکیشن یک انتخاب حتمی برای افرادی است که در حین حرکت با فایلهای متنی کار میکنند.
اپلیکیشن Nine Email and Calendar – قیمت 14.99 دلار
Nine یک کلاینت ایمیل بسیار قابل اعتماد بوده که برای کار با تمامی اکانتهای ایمیل شما طراحی شده است. رابط کاربری تمیز و نمایش اختیاری گفتگوها، خواندن ایمیلها و پاسخ به آنها را ساده میکند.
یکی از جالبترین قابلیتهای این اپلیکیشن قابلیت سفارشی کردن اعمال نوتیفیکیشن از جمله یک گزینه فوقالعاده مفید به اسم «Mark as read» است.
البته این اپلیکیشن قیمت کمی ندارد و فقط کافی است تا یک مرتبه 14.99 دلار هزینه کنید تا تجربه کار با ایمیلهایتان به مراتب بهتر شود. این اپلیکیشن همچنین قابلیت ادغام با تقویم، مخاطبان تماس، یادداشتها و وظایف را دارد.
اپلیکیشن اسلک – رایگان
اسلک یکی از ابزار مفید بهرهوری است که زودتر از آن چه فکر کنید به یک اپلیکیشن اداری مهم تبدیل شده است. شروع کار با اسلک و آشنا شدن با آن با توجه به فضای شبیه به یک پیامرسان بسیار ساده است.
اما علت محبوبیت این سرویس همچنین به خاطر قابلیتهای پیشرفتهای است که دارد مانند هشدارهای قابل سفارشی و حالت مزاحم نشوید.
شما حتی میتوانید با همکاران خود از طریق اسلک تماسهای VoIP برقرار کنید. برای شروع میتوانید یک اکانت رایگان داشته باشید ولی پرداخت اشتراک ماهیانه ابزار جستجوی حتی بهتری را در اختیارتان خواهد گذاشت و همچنین برای بالا بردن حداکثر بهرهوری حتما پلاگین Giphy را نصب کنید.
منبع: pcmag.com
واقعا مرسی ، عالی بود ، تهیه همچین مطلبی کار ساده ای نمیتونه باشه ، خسته نباشید ♥
ممنون از نظرتون. بله چنین مطالبی یک روز راحت زمان می بره 🙂 امیدواریم بهتون کمک کرده باشه
بسیار مفید بود