استفاده از هوش مصنوعی به عنوان جایگزینی برای درامرها توسط کمپانی سونی!

by مهرناز شهریاری
سونی و هوش مصنوعی

سونی ، آخرین کمپانی‌ای است که تکنولوژی پخش موزیک بر پایه هوش مصنوعی را بکار می‌گیرد. این کمپانی اعلام کرد که محققان آن موفق به ساخت دستگاهی شده‌اند که می‌تواند با درام، ترک‌های موزیک تولید کند. طبق اظهارت این کمپانی ژاپنی، هوش مصنوعی توانایی ساخت الگوهای قابل قبول درام براساس آلات و ابزار موجود را، دارا می‌باشد.

سونی و هوش مصنوعی

به منظور تمرین دادن سیستم هوش مصنوعی، محققان سونی داده‌های ۶۶۵ آهنگ در ژانرهای مختلف پاپ، راک و الکترونیک را، جمع‌آوری کردند. برای تمام آهنگ‌ها، کیک (Kick)، بیس (Bass) و اسنیرهای (Snares) درام در ترک‌های ۴۴.۱ کیلوهرتزی، قابل دسترس بودند. با توجه سیگنال‌های متنی این ترک‌ها، محققان توانستند با قرار دادن نمونه‌های درام در رأس‌های میدان نوسان، کیک‌های درام را ایجاد کنند. سیستم هوش مصنوعی، الگوهای کیک درام را براساس ماهیت متریال دیگری تولید می‌کند که در اطراف آن قرار داده شده‌است؛ صرف نظر از اینکه تمپو و تغییرات سرعت و یا مدت زمان آهنگ چگونه می‌باشد.

سونی تنها کمپانی‌ای نیست که وارد حوزۀ موزیک‌های مربوط به هوش مصنوعی شده‌است. فیسبوک از هوش مصنوعی برای تبدیل موزیک یک ژانر به سایر ژانرها و سبک‌ها، استفاده کرده‌است. گوگل نیز در پروژه‌ای به نام مگنتا (Magenta) با هدف تولید اثرات هنری موسیقیایی و تصویری، از توانایی‌های هوش مصنوعی بهره برده‌است. کمپانی‌های دیگر نیز موفق شده‌اند تا از هوش مصنوعی برای تولید ریف‌های نامحدود گیتار و کامل کردن موزیک‌ها، استفاده کنند. اگرچه نتایج آنها از نظر کیفی، تا اندازه‌ای بحث برانگیز هستند.

 

منبع: www.engadget.com

You may also like

Leave a Comment