هوآوی بدون هیاهو در کنفرانس شانگهای سری جدید لپتاپ میت بوک E را معرفی کرد. این لپتاپ از آخرین نسخه سیستم عامل ویندوز ۱۰ استفاده میکند و با جدا کردن کیبورد به تبلت تبدیل میشود. مهمترین تفاوت مدل ۲۰۱۹ این لپتاپ با نسل قبلی این خانواده پردازنده مرکزی است. هوآوی این بار به جای استفاده از پردازنده های مرسوم و قدرتمند اینتل تصمیم گرفت تا از پردازنده ۸۵۰ اسنپ دراگون برای قدرت بخشیدن به این لپتاپ استفاده کند. پیش از این گفته میشد که هوآوی پردازنده اسنپ دراگون ۸۴۵ اورکلاک شده را (overclocked) برای این دستگاه در نظر گرفتهاست.
از لحاظ رده بندی لپتاپ میت بوک E جایی میان آیپد پرو و سرفیس مایکروسافت قراردارد. برای راحتی بیشتر در این دستگاه یک تکیهگاه داخلی تعبیه شدهاست که بتوانید در حالت تبلت یا کامپیوتر همراه با کیبورد متصل شده از آن استفاده کنید. طراحی قدرتمند پردازنده اسنپ دراگون ۸۵۰ امکان اتصال همیشه فعال LTE را فراهم کردهاست. لازم به ذکر است که این اولین پی سی همیشه متصل به اینترنت شرکت هوآوی تلقی میشود. هوآوی سعی کردهاست تا نوآوری در نسل جدید لپ تاپ های میت بوک را فقط به پردازنده مرکزی محدود نکند. از این نظر شاهد حضور سیم کارت الکترونیکی و اسکنر اثر انگشت در بدنه کناری این لپتاپ فوق سبک هستیم.
مشخصات سخت افزاری این مدل با نسل قبلی میت بوک E شباهت های زیادی دارد. در این مدل صفحه نمایش ۱۲ اینچی QHD با نسبت ابعادی ۳:۲ تعبیه شده که به نوعی سلیقه خاص هوآوی در طراحی را نشان میدهد. این لپتاپ در دو نمونه مختلف عرضه میشود؛ یک نمونه با حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایتی و ۴ گیگابایت رم LPDDR 4x و دیگری با ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی و ۸ گیگابایت رم در اختیار کاربران قرار میگیرد. اگر چه که میتوان به راحتی کیبورد را از بدنه جدا کرد اما متاسفانه این کیبورد نور پس زمینه ندارد. همچنین قلم M-Pen هوآوی با ۲۰۴۸ مرتبه حساسیت به فشار برای استفاده بهتر در اختیار کاربران قرار گرفتهاست.
هوآوی قیمت پایه میت بوکE با ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه اصلی را ۵۹۵ دلار برای عرضه در بازار چین پیش بینی کرده است. هنوز مشخص نیست که این دستگاه در بازار های غربی شامل اروپا و آمریکا عرضه خواهد شد یا نه اما این دستگاه در وبسایت«هوآوی مال» چین قابل سفارش و خریداری است.
کارشناسان هنوز از تناسب قیمت نسبتا بالای لپتاپ میت بوک E با پردازنده مرکزی اسنپ دراگون ۸۵۰ انتقادی نکردهاند. از این نظر پیش بینی میشود که با خرید این دستگاه در کنار عمرزیاد باتری تعبیه شده، برای اجرای بسیاری از نرم افزار های تخصصی از جمله اپلیکیشن های ۶۴ بیتی با چالش های جدی رو به رو خواهید شد. چرا که پردازنده های ساخته شده با معماری risc استفاده شده در دسکتاپ ها را نمیتوان با پردازنده های ARM گوشی ها و تبلت ها مقایسه کرد.
منبع: gsmarena