یکی از معروفترین شرکتهای فناوری دنیا که از سال 1980 وارد بازار سیستمعاملها شد و رتبه نخست بزرگترین شرکتهای نرمافزاری جهان را در سال 2016 بهدست آورد، شرکت مایکروسافت است. این شرکت بهعنوان فرمانروای بازار سیستمعاملهای کامپیوتر و لپتاپ، با برگزاری دوره mcse کاربردی به افراد علاقهمند کمک میکند که با شرکت و قبولی در آزمون مدرک معتبر دریافت کنند و بهعنوان یک فرد متخصص در حوزه طراحی و راهاندازی شبکه وارد بازار کار شوند. دوره آموزش mcse کاربردی سرفصلهای مختلفی دارد. در این مطلب، قصد داریم اطلاعات بیشتری راجعبه آموزش mcse کاربردی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم و به معرفی سرفصلها و مدرک mcse مایکروسافت بپردازیم.
آموزش mcse کاربردی چیست و چه موضوعاتی را پوشش میدهد؟
دوره آموزشی mcse کاربردی بهعنوان یکی از دورههای پرکاربرد و معتبر شرکت مایکروسافت مخفف عبارت Microsoft Certifief Solutions Expert است؛ معنی این عبارت «متخصص معتبر راهکارهای مایکروسافت» است. البته، دوره mcse کاربردی تا قبل از سال 2008 مخفف عبارت Microsoft Certified System Engineer بود.
مدیران شبکه، مهندسین شبکه، مسئولین پشتیبانی شبکه، تکنسینهای شبکه، مدیران و مشاوران سیستمهای شبکه، فارغالتحصیلان رشتههای مرتبط با فناوری اطاعات و شبکه، کارمندان شبکه و سیستم در شرکتها و سازمانها و کلیه افراد علاقهمند به مباحث شبکه افرادی هستند که در کلاس mcse کاربردی شرکت میکنند تا با کسب آموزشهای لازم و یادگیری مهارتهای مدیریت شبکههای مبتنی بر ویندوز سرور دوره آموزش mcse کاربردی را با موفقیت پشت سر بگذارند و به یک متخصص شبکه تبدیل شوند. موضوعات و مباحث پیشرفتهای که در آموزش دوره mcse کاربردی پوشش داده میشوند عبارتاند از: نصب ویندوز سرور، مدیریت و عیبیابی ویندوز سرور، پیکربندی ویندوز سرور و بهطور کلی، تمامی جنبههای مدیریت و پیکربندی شبکههای مایکروسافت.
با گسترش روزافزون ارتباطات و شبکههای کامپیوتری روزبهروز نیاز به متخصصان شبکه توانا به مدیریت و پیکربندی این شبکهها روزبهروز بیشتر احساس میشود و بهترین راهکار برای دستیابی به چنین افرادی، برگزاری دوره آموزش mcse کاربردی توسط مراکز آموزش معتبر و ارائه مدرک به شرکتکنندگان است.
به این نکته توجه داشته باشید که مدرکی که پس از شرکت در کلاس mcse کاربردی به شرکتکنندگان ارائه میشود، هر چند سال یکبار باید بهروزرسانی شود. در دورههای بهروزرسانی افراد پس از شرکت در دوره و پشتسرگذاشتن آزمونهای جدید مهارتهای خود را بهروز میکنند.
معرفی سرفصلهای دوره آموزش mcse کاربردی
سرفصلهای دوره mcse کاربردی شامل موارد زیر است:
سرفصل نصب و پیکربندی ویندوز سرور 2022
در این سرفصل، افراد با نسخهها و سیستمهای موردنیاز ویندوز سرور آشنا میشوند و گزینهها و مراحل نصب ویندوز سرور به آنها آموزش داده میشود. همچنین، به موارد دیگری شامل مدیریت نقشهای کاربردی و ویژگیهای سرور ویندوز و راهاندازی خدمات زیرساخت اصلی نیز میپردازند.
سرفصل خدمات AD DS
در سرفصل خدمات AD DS مخفف عبارت Active Directory Domain Services به مباحثی شامل نصب و پیکربندی AD DS، استقرار و مدیریت کنترلکنندههای Damain یا دامنه، طراحی و مدیریت ساختار واحد سازمانی یا OU و پیادهسازی و مدیریت Group Picy پرداخته میشود.
سرفصل پیادهسازی زیرساخت شبکه
آموزشهای ارائهشده در این سرفصل عبارتاند از: طراحی و پیادهسازی خدمات زیرساخت شبکه، پیکربندی آدرسدهی و مسیریابی IPv4/IPv6، اجرای ویپیان و DirectAccess، و پیکربندی Network Load Balancing (NLB).
سرفصل مدیریت هویت و دسترسی
این سرفصل به موضوعاتی مانند مدیریت کاربر و گروه در اکتیو دایرکتوری، استفاده از Group Policy Objects یا GOP برای امنیت و کنترل دسترسی، پیادهسازی Active Directory Certificate Services یا AD CS و استقرار Federation Servuces یا AD FS اختصاص دارد.
سرفصل پیادهسازی راهحلهای ذخیرهسازی
اساتید دوره آموزش MCSE کاربردی در این سرفصل به آموزش مباحثی مانند پیکربندی فایل و سرویسهای ذخیرهسازی، فضاهای ذخیرهسازی، فضای ذخیرهسازی مستقیم یا S2D، آموزش Data Deduplication و ذخیرهسازی Replica، پیادهسازی راهحلهای ذخیرهسازی در iSCSI و Fiber Channel میپردازند.
سرفصل پیادهسازی مجازیسازی
در سرفصل پیادهسازی مجازی یا Virtualization آموزش دوره mcse کاربردی درباره نصب و پیکربندی Hayper-V، استقرار و مدیریت ماشین مجازی، High availability و disaster recovery محیطهای مجازی و Containerization با استفاده از Docker و Kubernetes صحبت میشود.
سرفصل خدمات Active Directory پیشرفته
موضوعاتی که در این سرفصل از آموزش دوره mcse کاربردی به آنها میپردازند عبارتاند از: خدمات دامنه فعال دایرکتوری یا AD DS، خدمات مدیریت حقوق اکتیو دایرکتوری یا AD RMS و خدمات فدراسیون اکتیو دایرکتوری یا AD FS.
سرفصل Disaster Recovery و High Availability
پیادهسازی راهحلهای پشتیبانگیری و بازیابی، برنامهریزی و آزمایش Disaster Recovery، پیکربندی failover clustering و سایر راهحلهای مبتنی بر Azure Site Recovery بر ابر نیز مباحث ارائهشده در این سرفصل هستند.
سرفصل یکپارچهسازی با استفاده از خدمات ابری
در این سرفصل بهعنوان آخرین سرفصل آموزش دوره mcse کاربردی، به توضیح در رابطه با یکپارچهسازی محیطهای داخلی با Azure Active Firectory، سناریوهای استقرار ابر هیبریدی و پیادهسازی سرویسهای Azure در محیطهای ویندوز سرور میپردازند.
علاقهمندان با شرکت در دوره آموزش mcse کاربردی چه مهارتهایی میآموزند؟
کلیه افراد علاقهمند به مباحث شبکه با شرکت در کلاس mcse کاربردی مهارتهای گسترده و پیشرفتهتری را فرا میگیرند. مهمترین مهارتها عبارتاند از:
-
کسب مهارتهای لازم درباره نحوه مدیریت و پیکربندی ویندوز سرور شامل مدیریت امنیت شبکه، مدیریت کاربران، مدیریت دسترسیها، پیکربندی تجهیزات شبکه و تنظیمات مربوط با آنها.
-
کسب مهارتهای لازم درباره نصب، مدیریت و پیکربندی اکتیو دایرکتوری (Active Directory) برای ایجاد و مدیریت واحدهای سازمانی و اعمال سیاستهای گروه و کاربر.
-
کسب مهارتهای لازم برای مدیریت محیطهای مجازیسازی شامل مهارتهای مربوط به Hayper-V و تنظیمات ماشینهای مجازی.
-
کسب مهارتهای موردنیاز برای امنیت اطلاعات از طریق پیکربندی و مدیریت امنیت شبکه و سرویسها.
-
کسب مهارتهای لازم برای پیادهسازی و مدیریت راهحلهای ابری و استفاده از آنها برای بهبود کارایی شرکتها.
-
کسب مهارتهای موردنیاز برای مدیریت و پشتیبانی از پایگاه داده.
-
کسب مهارتهای لازم برای مدیریت و کنترل.
-
منابع ابری سازمان و دستیابی به بهرهوری بیشتر.
بهطور کلی، علاقهمندان با شرکت در دوره آموزش mcse کاربردی بهعنوان یک دوره پیشرفته و تخصصی مهارتهایی را میآموزند که روی مفاهیم شبکههای مبتنی بر ویندوز تمرکز بیشتری دارد. درواقع، افرادی که در این دوره حضور پیدا میکنند، کسانی هستند که تا حدود زیادی به مباحث مرتبط با فناوری اطلاعات و شبکه آشنا هستند و برای بهدستآوردن مهارتهای تخصصی بیشتر و تبدیلشدن به یک کارشناس حرفهای و متخصص به شرکت در دوره آموزشی mcse کاربردی تمایل دارند تا از طریق ارتقاء مهارتهای خود جایگاه شغلی بهتری برای خود ایجاد کنند.
آموزش دوره mcse کاربردی و دریافت مدرک mcse مایکروسافت چه مزایایی به همراه دارد؟
افراد با شرکت در این دوره آموزشی و دریافت مدرک معتبر آن از مزایای مختلفی بهرهمند خواهند شد. از مهمترین مزایا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
اعتبار جهانی و شناخت بینالمللی مدرک mcse
یکی از مهمترین مزایای شرکت در دوره mcse کاربردی و دریافت مدرک mcse مایکروسافت اعتبار جهانی و شناخت بینالمللی این مدرک است. افرادی که دارای این مدرک استاندارد باشند، نه فقط در داخل ایران بلکه در خارج از کشور نیز اعتبار بالایی دارند و با ارائه آن بهراحتی میتوانند وارد بازار کار در حوزه شبکه و سیستمهای مایکروسافت شوند.
دستیابی به فرصتهای شغلی بیشتر و حقوق بالاتر
مزیت دیگری که میتوان با دریافت mcse مایکروسافت از آن بهرهمند شد، دستیابی به فرصتهای شغلی بیشتر و حقوق بالاتر است. همانطور که اشاره کردیم این مدرک بینالمللی در تمام کشورهای جهان معتبر است و افراد با داشتن این مدرک میتوانند در شرکتهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات و شبکه بهعنوان یک متخصص مشغول بهکار شوند.
حقوق کسانی که دارای مدرک mcse هستند، نسبتبه افراد فاقد این مدرک بیشتر است؛ بنابراین، میتوان نتیجه گرفت که شرکت در دوره آموزش mcse کاربردی و کسب مدرک معتبر این دوره تأثیر زیادی در پیشرفت شغلی و افزایش درآمد دارد.
کسب مهارتهای تخصصی و دانش فنی پیشرفته
یکی دیگر از مزایای آموزش دوره mcse کاربردی کسب مهارتهای تخصصی و دانش فنی پیشرفته از طریق انجام تمرینهای عملی است. شرکتکنندگان این دوره با تمام اطلاعات مربوط به فعالیت حوزه فناوری اطلاعات (IT) و شبکه شامل نصب و پیکربندی سرورها، مدیریت و پشتیبانی از شبکهها آشنا میشوند و به این ترتیب، مهارتها تخصصی و دانش فنی خود را ارتقا میبخشند و با جدیدترین تکنولوژیها نسخههای Office 365، windows Server و Azure بهخوبی آشنا میشوند.
دسترسی به منابع آموزشی گسترده و جامعه متخصصان
با شرکت در دوره آموزشی mcse میتوانید به منابع آموزشی گستردهای مانند ابزارهای نرمافزاری، دورههای آنلاین و کتابهای مختلف دسترسی داشته باشید، دانش خود را بهروز نگه دارید و برای موقعیتهای مدیریتی در حوزه IT آمادگی داشته باشید.
افراد با دریافت مدرک mcse مایکروسافت بهسادگی به افراد متخصص در حوزه فناوری اطلاعات و شبکه دسترسی خواهند داشت و از طریق تبادل اطلاعات با آنها میتوانند مشکلات خود را حل کنند. دسترسی به جامعهای از متخصصان این حوزه تأثیر بهسزایی در رشد حرفهها افراد شرکتکننده در این دوره ایفا میکند.
انتخاب یک آموزشگاه معتبر برای شرکت در دوره آموزش mcse کاربردی
در این مطلب، درباره آموزش دوره mcse کاربردی بهعنوان یکی از بهترین دورههای آموزش تخصصی مایکروسافت و سرفصلهای آن صحبت کردیم و توضیح دادیم که افراد با شرکت در این دوره آموزشی و دریافت مدرک mcse مایکروسافت از چه مزایایی بهرهمند میشوند. برای ثبتنام و شرکت در این دوره حتما از یکی از آموشگاههای معتبر کمک بگیرید. آموزشگاههای معتبر و باسابقه این دوره را به صورت حضوری و غیرحضوری در 24 جلسه و 120 ساعت برگزار میکنند و با ارائه مدرک رسمی و بینالمللی mcse مایکروسافت به فراگیران شرایط ورود به بازار کار را برای آنها فراهم میسازند.