تازه ترین اطلاعاتی که درباره پیکسل واچ 3 منتشر شده، به مشخصات پردازنده و حافظه این ساعت هوشمند اشاره دارد. طبق گزارش های جدید، پیکسل واچ 3 احتمالا از چیپست اسنپدراگون Wear 5100 و پردازنده کمکی Cortex M33 استفاده خواهد کرد. این ترکیب سخت افزاری پیشتر در پیکسل واچ 2 نیز دیده شده بود. علاوه بر این، همان 2 گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظه فلش eMMC در این مدل به کار خواهد رفت. بنابراین، تفاوت عمده ای نسبت به نسل قبلی در این بخش دیده نمی شود.
ظرفیت باتری و نرخ تازهسازی نمایشگر
ظرفیت باتری پیکسل واچ 3 نیز احتمالاً مشابه مدل قبلی باقی خواهد ماند. باتری 307 میلی آمپرساعتی در این مدل استفاده می شود که تغییر جزئی نسبت به باتری 306 میلی آمپرساعتی پیکسل واچ 2 دارد. با این حال، نسخه 45 میلی متری پیکسل واچ 3 به یک باتری بزرگتر 420 میلی آمپرساعتی مجهز خواهد شد. این اولین باری است که پیکسل واچ در سایز 45 میلی متری عرضه می شود، بنابراین امکان مقایسه مستقیم با مدل های قبلی وجود ندارد. هر دو مدل جدید، عمر باتری 24 ساعته با نمایشگر همیشه روشن یا 36 ساعته در حالت صرفه جویی در باتری ارائه می دهند.
همچنین، گوگل در پیکسل واچ 3 نرخ تازه سازی نمایشگر را به 60 هرتز افزایش داده است. این در حالی است که مدل های قبلی تنها از نرخ 30 هرتز پشتیبانی می کردند. این تغییر باعث می شود رابط کاربری ساعت روان تر و سریع تر به نظر برسد. نرخ تازه سازی در این مدل هوشمندانه تنظیم می شود؛ به این صورت که برای نمایشگر همیشه روشن به 1 هرتز کاهش یافته و هنگام استفاده فعال به 60 هرتز می رسد. این ساعت همچنین می تواند حداکثر روشنایی 2000 نیت را فراهم کند و در عین حال، روشنایی را تا 1 نیت کاهش دهد که برای استفاده در شب یا حالت Sleep Mode مناسب است.
استفاده از پردازنده کمکی و سیستم عامل
گوگل در پیکسل واچ 3 علاوه بر پردازنده اصلی، از یک پردازنده کمکی نیز استفاده می کند، اما برخلاف برخی رقبا مانند وان پلاس، از سیستم عامل دوگانه استفاده نخواهد کرد. این نشان می دهد که گوگل همچنان به بهینه سازی یکپارچه سیستم عامل و سخت افزار پایبند است.