بررسی شغل‌های تکنولوژی با بالاترین درآمد

توسط زهرا طلایی
2 minutes read

با وجود اخراج‌های گسترده در بزرگترین شرکت‌های تکنولوژی، بازار کار تکنولوژیک با آینده‌ای پررونق روبرو است. داده‌های تازه نشان می‌دهند تقاضا برای متخصصان تکنولوژیک به‌طور مستمر از تعداد افراد صلاحیت‌دار بیشتر است. در این مقاله، به بررسی شغل‌های تکنولوژی با بالاترین درآمد خواهیم پرداخت.

شرکت‌های تکنولوژیک بزرگی مانند گوگل، مایکروسافت و متا با موج اخراج‌های سنگینی مواجه شدند. با این حال، اطلاعات نشان می‌دهد که متخصصان در حوزه‌هایی مانند هوش مصنوعی، امنیت سایبری و پردازش ابری روزهایی روشن در پیش دارند. در این مطلب روکیدا، لیستی از شش شغل تکنولوژیک با بالاترین درآمد، تهیه شده توسط وبسایت TechSpot، را بررسی می‌کنیم.

متخصص بلاک‌چین:

مهندسین تخصص‌یافته در بلاک‌چین می‌توانند انتظار حقوق سالانه حداقل 150 هزار دلاری را داشته باشند. با رونق گرفتن بلاک‌چین در پرداخت‌ها، قراردادهای هوشمند و هویت دیجیتال در سال‌های اخیر، آینده این حوزه بهتر از گذشته به نظر می‌رسد.

متخصص هوش مصنوعی:

تا سال 2020، بیش از 80 میلیون شغل در حوزه هوش مصنوعی ایجاد شده و بازار کار این حوزه دارای رشد سالانه 21 درصدی است. ارزشمند بودن مهارت یادگیری ماشینی به گونه‌ای است که فرصت‌های استخدامی فراگیری در حوزه‌هایی خارج از تکنولوژی را نیز فراهم می‌آورد.

مهندس نرم‌افزار:

تا سال 2028، تقاضا برای مهندسان نرم‌افزار به میزان 20 درصد افزایش می‌یابد. این گروه از متخصصان فرصت‌های شغلی بیشتری در حوزه‌های فروش، کشاورزی و تولید خواهند داشت، زیرا بسیاری از کسب‌وکارها در پی دیجیتال‌سازی و هوشمند‌سازی عملیات خود هستند.

مدیر IT:

مدیران IT با مدیریت مناسب تیم فناوری شرکت، به افزایش کارایی و انگیزه کارکنان کمک می‌کنند. این حوزه شغلی تا سال 2030 نیاز به بیش از 82,000 مدیر دارد و افراد با تجربه در حوزه‌های فناوری مالی، استارت‌آپ و AI شانس بیشتری برای پیدا کردن فرصت‌های شغلی مناسب دارند.

مهندس امنیت سایبری:

با رشد تکنولوژی و استفاده روزافزون افراد و شرکت‌ها از آن، نیاز به امنیت سایبری افزایش یافته است. شغل‌های این حوزه تا سال 2029 به میزان 31 درصد رشد خواهند کرد و متوسط حقوق سالانه کارکنان این بخش 100 هزار دلار خواهد بود.

معمار سیستم ابری:

پردازش ابری در چند سال گذشته محبوبیت زیادی پیدا کرده و شرکت‌های بیشماری به این حوزه وارد شده‌اند. از این رو، تقاضا برای مهندسینی که بتوانند مهاجرت شرکت‌ها به پلتفرم‌های ابری را امکان‌پذیر سازند، افزایش یافته است. مهندسان تخصص‌یافته در طراحی، ساخت و راه‌اندازی سیستم‌های پردازش ابری، شغلی با آینده‌ای روشن دارند.”

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟