روکیدا
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • نجوم، هوا و فضا
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
No Result
View All Result
روکیدا
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • نجوم، هوا و فضا
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
No Result
View All Result
روکیدا: زندگی با فناوری
No Result
View All Result

نوکیا جی 50، نقد و بررسی کامل نوکیا جی 50

اقتصادی اما پر قدرت و کارآمد

محد حسین سرمد توسط محد حسین سرمد
2 سال پیش
موضوع: نقد و بررسی تخصصی گجت ها, گجت‌ها
نوکیا جی 50
دسترسی سریع به سرفصل‌های این مطلب پنهان
1. نقد و بررسی نوکیا جی 50: طراحی
2. نقد و بررسی نوکیا جی 50: صفحه نمایش
3. نقد و بررسی نوکیا جی 50: دوربین
3.1. مجموعه عکس‌های ثبت شده توسط نوکیا جی 50
4. نقد و بررسی نوکیا جی 50: مشخصات فنی و عملکرد
5. نقد و بررسی نوکیا جی 50: طول عمر باتری
6. نقد و بررسی نوکیا جی 50: قیمت و زمان عرضه
7. آیا خرید نوکیا جی 50 پیشنهاد می‌شود؟
7.1. بخرید اگر
7.2. نخرید اگر

نوکیا جی 50، نماینده ارزان قیمت کمپانی HMD گلوبال محسوب می‌شود که به تازگی به جمع گوشی‌های فایو جی مقرون به صرفه پیوسته است. جمعی که از قبل میزبان گوشی‌هایی نظیر ردمی نوت 10 فایو جی شیائومی و ریلمی 8 فایو جی بود. نوکیا جی 50 نیز مانند سایر رقبا برای مقرون به صرفه ماندن، ملزم به ملاحظاتی بوده است که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

نوکیا جی 50

در ابتدا باید به نمایشگر نوکیا جی 50 اشاره کنیم که کمپانی برای صرفه‌جویی اقتصادی از یک پنل IPS با رزولوشن 720p یا HD پلاس استفاده کرده است. نرخ نوسازی این نمایشگر نیز به 60 هرتز محدود شده است. تراشه به کار رفته در این گوشی هرچند می‌تواند عملکرد قابل قبولی را ارائه کند اما در بخش اتصالات فایو جی کمی ضعیف است.

در ادامه این مقاله به نقد و بررسی نوکیا جی 50، ارزان قیمت فایو جی HMD گلوبال خواهیم پرداخت. با وبسایت علمی فناوری روکیدا همراه باشید.

نقد و بررسی نوکیا جی 50: طراحی

  • بدنه ضخیم و سنگین
  • متریال به کار رفته با کیفیت

خوشبختانه کمپانی HMD گلوبال با تحت اختیار گرفتن گوشی‌های نوکیا، رویه طراحی‌های محکم و قابل اعتماد شرکت فنلاندی را ادامه داده است. نوکیا جی 50 نیز مانند سایر گوشی‌های این شرکت از استحکام بالایی برخوردار است. متریال به کار رفته در بدنه این گوشی کیفیت قابل قبولی دارند. قابل دور بدنه نوکیا جی 50 فلزی بوده و پنل پلاستیکی پشت دستگاه، بافتی نرم دارد و در لبه‌ها خمیدگی ظریفی پیدا می‌کند.

نوکیا جی 50

ابعاد نوکیا جی 50 نسبتا بزرگ است و معادل 173.8 در 77.7 میلی متر است. ضخامت بدنه آن نیز به 8.9 میلی متر می‌رسد. وزن نوکیا جی 50 220 گرم بوده، در حالی که ریلمی 8 فایو جی، ردمی نوت 10 فایو جی شیائومی و موتو جی 50 موتورولا به ترتیب 185 گرم، 190 گرم و 192 گرم وزن دارند. این مسئله چندان به نفع نماینده نوکیا نیست.

برخلاف ابعاد بزرگ نوکیا جی 50، قرارگیری دکمه پاور به درستی صورت گرفته است. دکمه پاور در مرکز سمت راست دستگاه قرار گرفته و از این رو دسترسی راحت‌تری را ارائه می‌کند. فرورفتگی دکمه پاور به گونه‌ایست که تشخیص آن را نسبت به دکمه‌های تنظیم صدا آسان‌تر می‌کند.

در لبه بالای دستگاه شاهد درگاه 3.5 میلی متری جک هدفون هستیم و در نهایت به دکمه دستیار گوگل می‌رسیم که در سمت چپ بدنه نوکیا جی 50 قرار دارد. دکمه‌ای که عملا بود و نبودش تفاوتی ندارد.

نقد و بررسی نوکیا جی 50: صفحه نمایش

  •  نمایشگری بزرگ و روشن با ابعاد 6.82 اینچی و پنل LCD
  • رزولوشن 720p چندان مناسب نیست
  • نرخ نوسازی به 60 هرتز محدود شده است

نوکیا جی 50 از یک نمایشگر 6.82 اینچی برخوردار است. نکته عجیب این که پرچمدارانی مانند آیفون 13 پرو مکس و گلکسی اس 21 اولترا ابعاد کوچکتری دارند. روشنایی صفحه نمایش نوکیا جی 50 در استفاده معمولی به 450 نیت می‌رسد. اما رنگ‌ها در این صفحه نمایش به خوبی نمایش داده نمی‌شوند و نمایشگر از وضوح مناسبی برخوردار نیست.

تنها مزیت صفحه نمایش نوکیا جی 50، ابعاد بزرگ آن است. تراکم پیکسلی این صفحه نمایش 252ppi است. متاسفانه نرخ نوسازی نوکیا جی 50 به 60 هرتز محدود شده، از این رو اسکرول کردن در محیط کاربری منجر به تار شدن نوشته‌ها می‌شود. این در حالیست که سایر رقبای هم رده نظیر ریلمی 8 فایو جی، ردمی نوت 10 فایو جی و موتو جی 50 موتورولا علاوه بر پشتیبانی از شبکه فایو جی، دارای نمایشگری با نرخ نوسازی 90 هرتزی نیز هستند.

نوکیا جی 50

از طرفی اگر شبکه فایو جی برای شما اهمیت چندانی ندارد، می‌توانید با خرید پوکو X3 NFC از نمایشگر 120 هرتزی آن لذت ببرید. همچنین می‌توانید با تهیه ریلمی 8، از پنل با کیفیت اولد بهره‌مند شوید. به هر حال نوکیا جی 50 دارای نمایشگر بزرگی است که می‌تواند برای مشاهده ویدئو یا تولید محتوا گزینه مناسب به شمار رود.

نقد و بررسی نوکیا جی 50: دوربین

  • سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی عملکرد قابل قبولی ارائه می‌کند
  • عملکرد ضعیف دوربین فوق عریض در ثبت جزئیات و رنگ

نوکیا جی 50 در پنل پشتی خود دارای مجموعه دوربین سه تایی است. بار اصلی دوربین نوکیا جی 50 تماما بر روی دوش سنسور اصلی 48 مگاپیکسلی آن است. سنسور اصلی دارای رزولوشن 48 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/1.8 بوده و دوربین‌های فوق عریض و تشخیص عمق به ترتیب 5 مگاپیکسلی و 2 مگاپیکسلی هستند. دوربین سلفی نیز درون ناچ قطره‌‌ای بالای نمایشگر قرار گرفته و دارای رزولوشن 8 مگاپیکسلی است.

نوکیا جی 50

دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی نوکیا جی 50 عملکرد قابل قبولی دارد و به لطف فناوری ترکیب پیکسلی می‌تواند عکس‌های 12 مگاپیکسلی بسیار باکیفیتی را ثبت کند. تصاویر ثبت شده از این طریق وضوح بالایی دارند و بسیار طبیعی به نظر می‌رسند. عملکرد قابلیت HDR نیز مناسب است.

با همه این اوصاف، زمانی که به عکاسی در محیط خانه یا در شب می‌رسیم، عملکرد دوربین اصلی افت پیدا می‌کند. از طرفی نبود لرزشگیر اپتیکال (OIS) نیز می‌تواند یکی از معایب این دوربین به شمار رود. تصاویر ثبت شده با بزرگنمایی دو برابری نیز با وجود نویز کمی که دارند اما کنتراست خود را حفظ کرده‌اند.

نوکیا جی 50

عملکرد دوربین‌های فوق عریض و سلفی نیز چنگی به دل نمی‌زند و نمی‌توان روی آنها برای ثبت تصاویری با کیفیت، حساب کرد. در مجموع باید بگوییم که نوکیا جی 50 با وجود قیمت مقرون به صرفه‌ای که دارد، مجموعه دوربین کارآمدی را ارائه می‌کند. با این حال شما می‌توانید قید شبکه فایو جی را بزنید و گوشی‌های به مراتب بهتری را خریداری کنید.

مجموعه عکس‌های ثبت شده توسط نوکیا جی 50

نوکیا جی 50
نوکیا جی 50
نوکیا جی 50
نوکیا جی 50
نوکیا جی 50

نقد و بررسی نوکیا جی 50: مشخصات فنی و عملکرد

  • چیپست اسنپدراگون 480 فایو جی
  • چهار گیگابایت حافظه رم
  • سیستم عامل اندروید وان (خام)

چیپست به کار رفته در نوکیا جی 50، اسنپدراگون 480 فایو جی است که یک پایین رده محسوب می‌شود.  این چیپست همچنین در گوشی‌های موتو جی 50 موتورولا، نوکیا XR20 و اوپو A54 فایو جی نیز استفاده شده است. نتایج گیک‌بنچ 5 نوکیا جی 50 در مقایسه با رقبایی مانند ردمی نوت 10 فایو جی شیائومی و ریلمی 8 فایو جی با چیپست مدیاتک دایمنسیتی 700 فایو جی، عملکرد ضعیف‌تر نماینده نوکیا را نشان می‌دهند.

نتایج گیک‌بنچ 5 گوشی‌هایی نظیر موتو جی 50 موتورولا و اوپو A54 فایو جی نیز با وجود چیپست یکسان با نوکیا جی 50، در جایگاه بالاتری قرار می‌گیرند. نوکیا جی 50 در نسخه‌های رم 4 و 6 گیگابایتی عرضه شده است، با این حال در عملکرد روزانه گوشی تاثر چندانی ندارد.

نوکیا جی 50

در رابطه با بحث گیمینگ باید اقرار کنیم که هرچند نوکیا جی 50 می‌تواند از پس بسیاری از بازی‌های روز دنیا بربیاید اما بهتر است برای تجربه لذت‌بخش‌تر گزینه‌هایی نظیر پوکو X3 NFC را در نظر بگیرید. البته باید پشتیبانی از شبکه فایو جی را نیز فراموش کنید.

نوکیا جی 50 در نسخه‌های 64 گیگابایتی و 128 گیگابایتی بسته به موقعیت جغرافیایی عرضه شده است. با این حال اگر به فضای ذخیره‌سازی بالاتری نیاز داشتید، می‌توانید از کارت حافظه میکرو SD بهره ببرید.

یکی از نکات برجسته نوکیا جی 50 وجود اندروید وان (خام) است. در سری گوشی‌های نوکیا برخلاف برندهایی مانند اوپو یا شیائومی، خبری از رابط کاربری یا اپلیکیشن‌های سفارشی سازی شده نیست. از این رو در مقایسه با سایر گوشی‌های هم رده می‌توان محیط کاربری روان‌تری را در گوشی‌های نوکیا تجربه کرد. نکته بعدی، مسئله آپدیت دو ساله (در برخی سه ساله) سیستم عامل است که تمام گوشی‌های نوکیا زودتر از سایر رقبا دریافت می‌کنند.

نقد و بررسی نوکیا جی 50: طول عمر باتری

  • باتری 5000 میلی آمپری مناسب برای دو روز
  • پشتیبانی از شارژر 18 واتی اما درون جعبه تنها آداپتور 10 واتی موجود است

طول عمر باتری، برگ برنده نوکیا جی 50 محسوب می‌شود. باتری 5000 میلی آمپری این گوشی هوشمند زمانی که با صفحه نمایش 720p و چیپست کم مصرف اسنپدراگون 480، همراه می‌شود، نتیجه‌ای جز این در پی نخواهد داشت. طبق ادعای نوکیا، اگر استفاده شما از این گوشی در حد معمول روزانه باشد، باتری نوکیا جی 50 می‌تواند دو روز کامل را بدون نیاز به شارژ مجدد دوام بیاورد.

علی رغم این که مصرف باتری در استفاده ترکیبی به معنای واقعی قابل تحسین است اما این مسئله برای مصرف باتری در حین تماشای ویدئو صدق نمی‌کند. این در حالیست که ردمی نوت 10 فایو جی شیائومی عملکرد بهینه‌تری را در حین تماشای ویدئو ارائه می‌کند.

نوکیا جی 50

همانطور که قبلا نیز عنوان کردیم، نوکیا جی 50 نیز می‌تواند مانند گوشی‌های ردمی نوت 10 فایو جی شیائومی و ریلمی 8 فایو جی از قابلیت شارژ سریع 18 واتی پشتیبانی کند. با این حال، برخلاف رقبا درون جعبه خبری از آداپتور شارژ 18 واتی نبوده و تنها شاهد یک شارژر 10 واتی هستیم. با این که وجود شارژ همراه در مقایسه با نوکیا X20 (عدم وجود شارژ در جعبه محصول) یک مزیت محسوب می‌شود اما عدم استفاده از شارژ با توان بالاتر کمی عجیب به نظر می‌رسد.

نقد و بررسی نوکیا جی 50: قیمت و زمان عرضه

نوکیا جی 50 با قیمت شروع 299 دلاری و 199 یورویی از هم اکنون در دسترس کاربران برخی از کشورها قرار گرفته است. نوکیا جی 50 در مجموع یک گوشی ارزان قیمت فایو جی محسوب می‌شود. با این حال در این محدوده قمیتی می‌توانید روی گزینه‌های دیگری نیز مانند ردمی نوت 10 فایو جی شیائومی، ریلمی 8 فایو جی و موتو جی 50 موتورولا حساب کنید.

نوکیا جی 50

آیا خرید نوکیا جی 50 پیشنهاد می‌شود؟

بخرید اگر

  • گوشی هوشمند ارزان قیمتی می‌خواهید که در عین حال از شبکه فایو جی نیز پشتیبانی کند

نوکیا جی 50 نیز به خانواده گوشی‌های ارزان قیمت فای جی نظیر ردمی نوت 10 فایو جی شیائومی، ریلمی 8 فایو جی و موتو جی 50 موتورولا تعلق دارد. گوشی‌های نام برده سریع‌ترین و ارزان‌ترین راه رسیدن به شبکه فایو جی به شمار می‌روند.

  • گوشی هوشمند ارزان قیمتی می‌خواهید که ماندگاری شارژ و کارایی بالایی داشته باشد

نوکیا جی 50 با توجه به قیمتی که دارد می‌تواند به راحتی تا دو روز را بدون نیاز به شارژ مجدد دوام بیاورد. اگر به دنبال گوشی هوشمندی با قیمت پایین و مصرف بهینه هستید، نوکیا جی 50 شما را ناامید نخواهد کرد.

  • به دنبال رابط کاربری  و محیط ساده اندروید هستید

نوکیا جی 50 نیز مانند برندهایی مانند موتورولا و گوگل از اندروید وان برخوردار است. اندروید وان به نوعی نسخه خالص و بدون هیچ‌گونه برنامه اضافی سیستم عامل اندروید محسوب می‌شود. علاوه بر این، از دو سال آپدیت سیستم عامل و سه سال بسته‌های امنیتی گوگل نیز نباید غافل شد.

نوکیا جی 50

نخرید اگر

  • تماشای ویدئو با گوشی برای شما در اولویت قرار دارد

صفحه نمایش نوکیا جی 50 با وجود ابعاد بزرگی که دارد، از نظر کیفیت عملکردی ضعیفی را ارائه می‌کند. رزولوشن 720p به همراه تراکم پیکسلی بسیار پایین صفحه نمایش باعث شده تا تصاویر در نوکیا جی 50 وضوح مناسبی نداشته باشند. از طرفی رنگ‌ها نیز پویایی چندانی ندارند.

  • هدف شما تنها گیمینگ حرفه‌ای است

هرچند تراشه اسنپدراگون 480 عملکرد قابل قبولی را ارائه می‌کند اما برای گیمینگ حرفه‌ای اصلا مناسب نیستند. علاوه بر این، صفحه نمایش بی کیفیت نوکیا جی 50، جذابیت بازی‌ها را تحت تاثیر قرار می‌دهد. شما می‌توانید با همین بودجه گزینه‌های مناسب‌تری را (البته با عدم پشتیبانی از شبکه فایو جی) پیدا کنید.

  • به دنبال گوشی هوشمندی سبک و باریک هستید

نوکیا جی 50 با ضخامت 8.9 میلی متر و وزن 220 گرم به هیچ وجه یک گوشی سبک و باریک محسوب نمی‌شود. صفحه نمایش 6.82 اینچی آن می‌تواند برای تمامی کاربران مناسب نباشد. در مجموع نوکیا جی 50 گوشی جمع و جور و سبک وزنی نیست که برای عموم افراد کاربردی باشد.

منبع: techradar

برچسب‌ها: نقد و بررسی گوشی موبایل
مطلب قبلی

نمایشگر آیفون 13 پرو مکس امتیاز بالاتری از پی 50 پرو و اس 21 اولترا کسب می‌کند

مطلب بعدی

نتیجه بنچمارک پردازنده AMD RX 6600 گیمرها را مایوس کرد

محد حسین سرمد

محد حسین سرمد

شیفته فناوری، یک گیک هستم.

مرتبط با همین موضوع:

بهترین تلویزیون ایکس ویژن

بهترین تلویزیون ایکس ویژن

2 روز پیش
عینک هوشمند سامسونگ با نام “Samsung Glasses”

عینک هوشمند سامسونگ با نام “Samsung Glasses”

3 روز پیش
پروژه Q، هوش مصنوعی محرمانه OpenAI که کارشناسان را نگران کرده است

پروژه Q، هوش مصنوعی محرمانه OpenAI که کارشناسان را نگران کرده است

3 روز پیش
شیائومی به زودی گوشی با شارژ سریع 200 واتی را معرفی می‌کند

شیائومی به زودی گوشی با شارژ سریع 200 واتی را معرفی می‌کند

3 روز پیش
شارژر بی‌سیم زیر پوستی قابل‌تجزیه برای ایمپلنت‌های پزشکی

شارژر بی‌سیم زیر پوستی قابل‌تجزیه برای ایمپلنت‌های پزشکی

3 روز پیش
رندر مفهومی آیفون SE 4 با طراحی مدرن و دوربین 48 مگاپیکسلی

رندر مفهومی آیفون SE 4 با طراحی مدرن و دوربین 48 مگاپیکسلی

3 روز پیش
مطلب بعدی
نتیجه بنچمارک پردازنده AMD RX 6600 گیمرها را مایوس کرد

نتیجه بنچمارک پردازنده AMD RX 6600 گیمرها را مایوس کرد

خورخه گوتیرز تاریخ اکران انیمیشن سریالی مایا و سه را در ۲۰۲۲ اعلام کرد!

خورخه گوتیرز تاریخ اکران انیمیشن سریالی مایا و سه را در ۲۰۲۲ اعلام کرد!

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تازه‌های روکیدا

در اسپانیا از چه جاذبه هایی دیدن کنیم؟
کسب و کارها

در اسپانیا از چه جاذبه هایی دیدن کنیم؟

توسط شیرین معصوم زاده
دوشنبه 6 آذر 1402 ساعت 16:04

Read more
بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان: 8 معتبرترین بوکر فارکس برای تریدر ایرانی

بهترین بروکر فارکس برای ایرانیان: 8 معتبرترین بوکر فارکس برای تریدر ایرانی

دوشنبه 6 آذر 1402 ساعت 11:17
بهترین تلویزیون ایکس ویژن

بهترین تلویزیون ایکس ویژن

یکشنبه 5 آذر 1402 ساعت 17:51
عینک هوشمند سامسونگ با نام “Samsung Glasses”

عینک هوشمند سامسونگ با نام “Samsung Glasses”

یکشنبه 5 آذر 1402 ساعت 8:34
پروژه Q، هوش مصنوعی محرمانه OpenAI که کارشناسان را نگران کرده است

پروژه Q، هوش مصنوعی محرمانه OpenAI که کارشناسان را نگران کرده است

یکشنبه 5 آذر 1402 ساعت 7:05

جالب از سراسر وب

حمل دریایی از چین

نمایندگی ایسوس

ایمالز

چاپ و بسته بندی

تلویزیون شهری

تور لحظه آخری استانبول

چاپ و بسته بندی

کاور آیپد

نمایندگی اچ پی

نرم افزار حسابداری سنگبری

افزایش سرعت سایت وردپرس

رویال فلای

خرید هاست مخصوص وردپرس و ووکامرس

خرید اقساطی گوشی s23 ultra

افزایش سئو و طراحی سایت

املاکا : خرید، فروش، رهن و اجاره املاک مسکونی، تجاری، کشاورزی و صنعتی در سراسر ایران

  • درباره روکیدا
  • تماس با ما

© انتشار تمام یا بخشی از محتوای روکیدا در رسانه‌های آنلاین یا آفلاین، حتی با درج منبع و لینک به روکیدا، ممنوع بوده و صرفا با مجوز کتبی امکان‌پذیر است. 1402
میزبانی روکیدا توسط سرورهای قدرتمند هاست تخصصی وردپرس و ووکامرس روناتا انجام می‌شود.

No Result
View All Result
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • نجوم، هوا و فضا
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما

© انتشار تمام یا بخشی از محتوای روکیدا در رسانه‌های آنلاین یا آفلاین، حتی با درج منبع و لینک به روکیدا، ممنوع بوده و صرفا با مجوز کتبی امکان‌پذیر است. 1402
میزبانی روکیدا توسط سرورهای قدرتمند هاست تخصصی وردپرس و ووکامرس روناتا انجام می‌شود.