بهترین لپ تاپ های 2 در 1 به شما این امکان را میدهند که از قابلیتهای دو دستگاه در یک گجت هوشمند بهره ببرید. قدرت یک لپ تاپ به همراه قابلیت حمل آسان و دسترسپذیری آسانتر به تبلت، دو عامل اصلی تولید لپ تاپ های 2 در 1 هستند. همزمان با پیشرفت فناوری تولید قطعات موبایل و کامپیوتر، شاهد سبکتر و باریکتر شدن لپ تاپها هستیم. لپ تاپهایی با نمایشگرهایی فوقالعاده و مصرف باتری بهینه که به شما این اجازه را میدهند بدون نیاز به شارژر، آنها را در طول روز همراه خود داشته باشید.
امروزه به لطف پیشرفتهای روز افزون فناوری شاهد گجتهای هوشمند متنوعی از جمله رایانههای مجهز به ویندوز 10، آیپدها و کروم بوکها هستیم. در این میان نیز لپ تاپهایی دیده میشود که با تا شدن به تبلتهای بزرگ تبدیل شده و تبلتهایی که بالعکس با کمک کیبوردهای قابل اتصال، به لپ تاپ یا دستگاههایی برای نوشتن تبدیل میشوند. ممکن است در نگاه اول انتخاب یک لپ تاپ 2 در 1 متناسب با نیازهای خود، کمی دشوار به نظر برسد. بنابراین از شما میخواهیم ادامه مقاله معرفی بهترین لپ تاپ های 2 در 1 سال 2021 را با روکیدا همراه باشید.
بهترین لپ تاپ های 2 در 1 حال حاضر مارکت کدامند؟
گلکسی بوک پرو 360 سامسونگ در حال حاضر لقب بهترین لپ تاپ 2 در 1 سال 2021 را از آن خود کرده است. عملکرد فوقالعاده سریع، طول عمر باتری بینظیر به همراه وزن بسیار سبک و نمایشگر لمسی امولد از جمله برترین ویژگیهای این لپ تاپ است.
با این حال اگر با محدودیت بودجه روبرو هستید و به دنبال یک لپ تاپ 2 در 1 مقرون به صرفه میگردید، پیشنهاد ما لپ تاپ سرفیس Go 2 مایکروسافت است. این لپ تاپ مجهز به ویندوز 10 بوده و از طرفی وزن بسیار سبک و دوربین وبکم با کیفیتی دارد. عملکرد پردازشی این لپ تاپ به اندازهایست که از پس کارهای روزانه شما بربیاید. برچسب قیمتی لپ تاپ مایکروسافت Go 2 تنها 399 دلار است. درون جعبه محصول نیز میتوانید کیبوردی را با قابلیت جدا شدن نیز مشاهده کنید. این ویژگی را امروزه در کمتر لپ تاپی شاهد هستیم.
اگر مسئله طول عمر باتری برای شما در اولویت قرار دارد، پیشنهاد میکنیم برای خرید لپ تاپ 2 در 1، گلکسی بوک فلکس سامسونگ را در نظر بگیرید. این لپ تاپ دارای ویژگیهایی نظیر پنل لمسی فوقالعاده، پردازنده مرکزی قدرتمند Intel i7 و از همه مهمتر طول عمر باتری 15 ساعت و 44 دقیقهای است. در صورت نیاز به کروم بوک نیز میتوانید مدل Duet کمپانی لنوو با برچسب قیمتی کمتر از 300 دلار را مد نظر قرار دهید.
1. Samsung Galaxy Book Pro 360
بهترین لپ تاپ 2 در 1 حال حاضر مارکت
مشخصات فنی
نمایشگر: ابعاد 13.3 اینچی یا 15.6 اینچی، رزولوشن 1080p، سوپر امولد
پردازنده مرکزی: Intel Core i7
حافظه رم: 8 گیگابایت، 16 گیگابایت
فضای ذخیرهسازی: 512 گیگابایت، یک ترابایت
وزن: 1.3 کیلوگرم
بررسی کوتاه
گلکسی بوک پرو 360 با دارا بودن ویژگیهایی نظیر پنل لمسی سوپر امولد، طول عمر باتری فوقالعاده به همراه قلم بسیار کاربردی S Pen توانسته رتبه اول را در این لیست بهترین لپ تاپ های 2 در 1 سال 2021 به دست آورد. این لپ تاپ یکی از بهترین گزینههای حال حاضر مارکت برای افرادیست که به طور تخصصی به تولید محتوا میپردازند.
عملکرد دوربین وبکم گلکسی بوک پرو 360 کمی ناامید کننده ظاهر شده است. با این حال سامسونگ این نقص را با پنل لمسی امولد و پردازنده قدرتمند اینتل جبران کرده است. علاوه بر این محیط کاربری این لپ تاپ دقیقا مشابه محیط جذاب و شناخته شده گوشیهای گلکسی سامسونگ است.
مزایا
- نمایشگر فوقالعاده زیبای 1080p با لبههای بسیار باریک
- طول عمر باتری تحسین برانگیز
- بسیار سبک و با ضخامتی کم
- وجود قلم بسیار کاربردی S Pen
معایب
- کیفیت پایین دوربین وبکم
- نمایشگر میتوانست روشنتر باشد
- برنامههای از پیش نصب شده سامسونگ میتوانند برای برخی افراد غیرکاربردی و اضافی به نظر برسند
2. Lenovo Yoga 9i
بهترین لپ تاپ 2 در 1 تجاری
مشخصات فنی
نمایشگر: ابعاد 14 اینچی، رزولوشن 1080p
پردازنده مرکزی: Intel Core i7
حافظه رم: 16 گیگابایت
فضای ذخیرهسازی: 512 گیگابایت از نوع SSD
وزن: 1.3 کیلوگرم
بررسی کوتاه
Lenovo Yoga 9i یکی از بهترین لپ تاپ های 2 در 1 تجاری محسوب میشود که دارای ویژگیهای قابل توجهی نظیر طول عمر باتری مناسب، نمایشگر فوقالعاده، اسپیکرهای قدرتمند چرخشی و عملکرد پردازشی سریع است. کیفیت تصویر دوربین وبکم نیز مناسب بوده اما تعداد پورتها محدود است. در این لپ تاپ خبری از سنسور مادون قرمز نبوده و از این رو نمیتواند ورود به سیستم از طریق احراز هویت بیومتریک Windows Hello را پشتیبانی کند.
مزایا
- طول عمر باتری بینظیر
- نمایشگر زیبا با وضوح 1080p
- کیفیت عالی اسپیکرها
- عملکرد پردازشی سریع
معایب
- تعدا پورتهای محدود
- فاقد وبکم مجهز به سنسور مادون قرمز جهت احراز هویت بیومتریک
3. Microsoft Surface Go 2
بهترین لپ تاپ 2 در یک مقرون به صرفه
مشخصات فنی
نمایشگر: ابعاد 10.5 اینچی، رزولوشن 1920 در 1280
پردازنده مرکزی: Intel Pentium Gold 4425Y
حافظه رم: 4 گیگابایت، 8 گیگابایت
فضای ذخیرهسازی: 64 گیگابایت eMMC یا 128 گیگابایت SSD
وزن: 700 گرم
بررسی کوتاه
لپ تاپ Microsoft Surface Go 2 در مقایسه با نسل قبلی خود در بخش مشخصات فنی و ظاهر ارتقا یافته است. نسل جدید سرفیس گو دارای نمایشگر بزرگتر، لبههای باریکتر و طول عمر باتری طولانیتری است. زمانی که صحبت از لپ تاپهای 2 در 1 مقرون به صرفه اما قدرتمند میشود، بهترین گزینه روی میز، لپ تاپ Microsoft Surface Go 2 میباشد.
در بحث قدرت و عملکرد پردازشی لپ تاپ سرفیس گو 2 قابل قیاس با سرفیس پرو 7 و آیپد ایر اپل نیست. تنها گزینهای که باعث برتری سرفیس گو 2 مایکروسافت شده، قیمت بسیار مناسب آن است. بعلاوه اینکه با وجود دوربین بسیار باکیفیت وبکمی که در اختیار دارد، میتواند برای افرادی که تماسهای ویدئویی زیادی برقرار میکنند، گزینه ایدهآلی به شمار رود.
مزایا
- طول عمر باتری قابل توجه
- نمایشگر روشن و با کیفیت
- دوربین وبکم فوقالعاده
معایب
- عملکرد نه چندان خوب
- فرآیند راه اندازی کیبورد جدا شونده کمی دشوار است
4. Samsung Galaxy Book Flex
بهترین لپ تاپ 2 در 1 از نظر عملکرد باتری
مشخصات فنی
نمایشگر: ابعاد 15.6 اینچی، رزولوشن 1920 در 1080، QLED
پردازنده مرکزی: نسل دهم Intel Core i7 (Ice Lake)
حافظه رم: 12 گیگابایت
فضای ذخیرهسازی: 512 گیگابایت از نوع SSD
وزن: 1.5 کیلوگرم
بررسی کوتاه
لپ تاپ 2 در 1 Galaxy Book Flex سامسونگ دارای ویژگیهای برجستهای نظیر نمایشگر روشن با رنگهایی زنده و عملکرد پردازشی قدرتمندی است. مشخصه جالب توجهی که این لپ تاپ دارد، تاچ پد مجهز به شارژ بیسیم Qi است که در بین لپ تاپها تقریبا منحصر به فرد به شمار میرود.
جدای از ویژگیهای جذابی که این لپ تاپ ارائه میکند، نقاط ضعف آن نیز قابل توجه هستند. اولین مورد کیبورد لپ تاپ است که کار کردن با آن کمی دشوار بوده و بایستی به آن عادت کنید. حسگر اثر انگشت در جای مناسبی قرار نگرفته و کلیدهای کیبورد دارای عمق کمی هستند. اما تنها مولفه تحسین برانگیز این لپ تاپ، طول عمر باتری فوقالعاده آن است. طی تستهای عملکرد باتری، لپ تاپ گلکسی بوک فلکس توانسته تا 15 ساعت و 44 دقیقه بدون نیاز به شارژ مجدد دوام بیاورد.
مزایا
- طول عمری باتری بینظیر
- طراحی بسیار زیبا
- قابلیت پشتیبانی از قلم کاربردی S-Pen
معایب
- لولا میتوانست قویتر طراحی شده باشند
- جای قرارگیری حسگر اثر انگشت با عمل تایپ کردن تداخل دارد
- نمایشگر QLED میتوانست بهتر باشد
5. Lenovo Chromebook Duet
بهترین کروم بوک 2 در 1
مشخصات فنی
نمایشگر: ابعاد 10.1 اینچی، رزولوشن 1920 در 1200
پردازنده مرکزی: 2.0GHz octa-core MediaTek Helio P60T
حافظه رم: 4 گیگابایت
فضای ذخیرهسازی: 128 گیگابایت eMMC
وزن: 900 گرم
بررسی کوتاه
اگر با سیستم عامل ChromeOS آشنایی کامل دارید، کروم بوک Duet کمپانی لنوو با قیمت بسیار پایین 249 دلاری خود پیش روی شما قرار دارد. این کروم بوک همراه با یک کیبورد متصل شونده به دست مشتریان میرسد. از این رو برای تجربه حالت لپ تاپی کروم بوک نباید هزینه اضافهتری را پرداخت کنید.
طول عمر باتری و کیفیت نمایشگر در این لپ تاپ به معنای واقعی تحسین برانگیز است. اما از طرفی طراحی کیبورد و قرارگیری کلیدهای آن بسیار فشرده بوده و لولای آن نمیتواند حس اطمینانی را به کاربر منتقل کند. در این لپ تاپ همچنین میتوان شاهد بهینهسازی مرورگر کروم برای محیط کاربری تبلت بود. لپ تاپ Chromebook Due میتواند برای دانش آموزها و حتی خانوادهها گزینه مقرون به صرفهای جهت خرید به شمار رود.
مزایا
- طول عمر باتری بسیار عالی
- وضوح بالا به همراه کیفیت قابل قبول نمایشگر
- مقرون به صرفهترین لپ تاپ 2 در 1 که همراه با کیبورد عرضه میشود
- سیستم عامل بهینه شده برای تجربه بهتر در تبلت
معایب
- کلیدهای کیبورد فاصله کمی با یکدیگر دارند و فشرده هستند
- لولای آن میتواست بهتر باشد
6. HP Spectre x360 14
لپ تاپ 2 در 1 تجاری با ظاهری براق
مشخصات فنی
نمایشگر: ابعاد 14 اینچی، رزولوشن 920 در 1280 یا پنل لمسی اولد با رزولوشن 3000 در 2000
پردازنده مرکزی: Intel Core i7-1165G7
پردازنده گرافیکی: Intel Iris Xe integrated graphics
حافظه رم: 8 گیگابایت
فضای ذخیرهسازی: 256 گیگابایت تا 512 گیگابایت از نوع SSD
وزن: 1.3 کیلوگرم
بررسی کوتاه
HP Spectre x360 نمونه یک لپ تاپ 2 در 1 تجاری قدرتمند است که علاوه بر مصارف کاری، میتواند برای گیمنیگ نیز گزینه مناسبی محسوب شود. این لپ تاپ بسیار باریک، از طراحی و رنگ بندی جذابی نیز برخوردار است. کمپانی برای این لپ تاپ رنگهای نقرهای، مشکی و آبی تیره را در نظر گرفته است.
شاید در نگاه اول قیمت لپ تاپ HP Spectre x360 کمی زیاد به نظر برسد اما طراحی جذاب، بدنه محکم و مشخصات فنی فوقالعاده میتوانند به راحتی قیمت بالای آن را توجیه کنند. در کنار این موارد باید خاطر نشان کنیم که همراه با لپ تاپ قلم قابل شارژ MPP2.0 Tilt Pen نیز عرضه میشود. قلم همراه میتواند برای طراحان دیجیتال و افرادی که به صورت دیجیتال یادداشت برداری میکنند، کاربردی باشد.
مزایا
- کیفیت بسیار بالای اسپیکرها
- نمایشگر فوقالعاده
- کنترل و استفاده از قلم و پنل لمسی بسیار آسان است
- حمل بسیار راحت
معایب
- قیمت نسبتا بالا
- تعداد محدود پورتها در نسخههای ارزانتر
- فاقد کیبورد اعداد
- عدم طراحی مناسب قلم برای افراد چپ دست
7. iPad Pro 2021 (12.9-inch)
بهترین آیپد 2 در 1 برای طرفداران اپل
مشخصات فنی
نمایشگر: ابعاد 12.9 اینچی، رزولوشن 2732 در 2048، mini-LED
پردازنده مرکزی: تراشه اختصاصی M1
حافظه رم: 8 گیگابایت، 16 گیگابایت
فضای ذخیرهسازی: 128گیگابایت، 2 ترابایت
وزن: 600 گرم
بررسی کوتاه
اگر به کار با سیستم عامل iPadOS علاقه داشته باشید، آیپد پرو 12.9 اینچی 2021 کمپانی اپل بهترین تبلت 2 در 1 حال حاضر مارکت به شمار میرود. جدیدترین نسل آیپد پرو اپل از تمامی تبلتهای رقیب سریعتر است. قلب تپنده این هیولا تراشه اختصاصی M1 اپل است.
نمایشگر Liquid Retina XDR آیپد پرو یک سر و گردن از نمایشگرهای رقبای موجود در این لیست بالاتر است. در خصوص روشنایی نیز نمایشگر آیپد پرو اپل میتواند 200 درصد روشنتر از سایر نمایشگرها باشد. قابلیت جذاب Center Stage نیز در تماسهای تصویری بسیار کاربردی محسوب میشود. این قابلیت باعث شده تا سوژه را در تماسهای ویدئویی همیشه در مرکز صفحه نمایش نگه دارد.
در کنار تمام این مزیتها خالی از لطف نیست که بگوییم قیمت آیپد پرو 2021 بسیار گران است. همچنین اگر میخواهید از تبلت خود به عنوان لپ تاپ نیز استفاده کنید، باید مبلغ اضافهتری را بابت خرید مجیک کیبورد نسل جدید هزینه کنید. هرچند مجیک کیبورد نسل قبلی نیز میتواند با آیپد پروی نسل جدید سازگار باشد اما به دلیل تفاوت در ضخامت تبلتها، این کار توصیه نمیشود.
مزایا
- نمایشگر XDR میتواند روشنایی فوقالعادهای را تولید کند
- تراشه اختصاصی M1 اپل مرزهای قدرت و سرعت را در نوردیده است
- قابلیت Center Stage بسیار کاربردی و عالی محسوب میشود
- پشتیبانی از USB 4 و تاندربولت 3
- پشتیبانی از شبکه 5G
معایب
- نمایشگر تنها در نمایش محتوای HDR بهترین عملکرد را دارد
- قیمت بسیار بالای تبلت به همراه مجیک کیبورد و سایر لوازم جانبی
چگونه یک لپ تاپ 2 در 1 مناسب بخریم؟
عملکرد: اگر به لپ تاپی نیاز دارید که تنها به کارهای وبگردی و چک کردن ایمیل خود برسید، پیشنهاد ما کروم بوک 2 در 1 Duet کمپانی لنوو است. با این حال اگر به قدرت پردازشی بالاتر، انجام چندین کار همزمان، نصب برنامههای مور نیاز خود و ویرایش عکسها و ویدئوها نیاز داشتید، بهتر است به دنبال لپ تاپ بگردید که به جدیدترین پردازنده اینتل مجهز شده باشد. نمونه این لپ تاپ در لیست بالا مواردی مانند گلکسی بوک پرو 360 سامسونگ یا Lenovo Yoga 9i هستند.
گرافیک و گیمینگ: برای آن که دستگاههای معرفی شده در بالا بتوانند عملکرد خود را در حالتهای تبلت و لپ تاپ حفظ کنند، بایستی تا حد ممکن باریک و با مصرف بهینه انرژی باتری طراحی شوند. از این رو نمیتوان در آنها از کارت گرافیک جداگانهای بهره برد. بنابراین برای بازیهای سنگین امروزی گزینههای مناسبی به شمار نمیروند.
در نتیجه اگر عملکرد لپ تاپ در زمینه گیمینگ برای شما در اولویت قرار دارد، بهتر است گزینههای مجهز به جدیدترین CPU را تهیه کنید. در حال حاضر قویترین پردازنده گرافیکی یکپارچه در این لپ تاپها، Intel Iris Xe است. جدای از این مسئله، جهت اجرای هرچه روانتر بازیها سعی کنید لپ تاپهای با حافظه داخلی و رم بالا را انتخاب کنید. نقش یک نمایشگر با کیفیت را نیز در گیمینگ دست کم نگیرید.
ابعاد: نحوه استفاده شما از یک لپ تاپ 2 در 1 چگونه است؟ آیا در بیشتر مواقع از حالت تبلتی آن استفاده میکنید یا بالعکس؟ به هر حال اگر ابعاد کوچکتر و وزن سبکتر یک لپ تاپ برای شما اهمیت دارد و از طرفی بیشتر از حالت تبلتی آن استفاده میکنید، پیشنهاد ما تبلتهایی مجهز به کیبورد قابل جدا شدن نظیر آیپد پرو 2021 اپل (12.9 اینچی) یا سرفیس گو 2 مایکروسافت هستند.
اما در مقابل اگر لپ تاپهایی با ابعاد بزرگتر و با قدرت پردازشی بیشتر برای شما در اولویت قرار دارند و همچنین اگر از حالت لپ تاپی آنها بیشتر از حالت تبلتی استفاده میکنید، پیشنهاد ما گزینههایی نظیر گلکسی بوک پرو 360 سامسونگ یا Lenovo Yoga 9i هستند.
نوع سیستم عامل: به طور کلی اکثر لپ تاپ های 2 در 1 همراه به سیستم عامل مختلف عرضه میشوند. این سه سیستم عامل شامل ویندوز 10 برای اغلب لپ تاپ های 2 در 1، آیپد او اس برای آیپدهای اپل و در نهایت کروم او اس برای کروم بوکهای 2 در 1 میشوند.
در بین این سه سیستم عامل، ویندوز 10 رایجتر بوده و اکثر کاربران با محیط آن کاملا آشنا هستند. آیپد او اس نیز بیشتر برای افرادی مناسب است که با اکوسیستم اپل خو گرفتهاند. در نهایت کروم او اس قرار دارد که به نوعی یک سیستم عامل سبک و روان محسوب میشود. کروم او اس برای سیستمهایی ارزان و سریع طراحی شده است. خوشبختانه با گذشت زمان، میزان پشتیبانی از اپلیکیشنهای اندرویدی نیز در این سیستم عامل در حال ارتقا و بهبود است.
منبع: tomsguide