روکیداروکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
می‌خوانید: 16 دلیل که مردم واتساپ را بخاطر تلگرام ترک می‌کنند
Notification بیشتر
تغییر اندازه فونتAa
تغییر اندازه فونتAa
روکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
Search
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.

روکیدا - نرم افزار و اپلیکیشن

نرم افزار و اپلیکیشن

16 دلیل که مردم واتساپ را بخاطر تلگرام ترک می‌کنند

فرشته داورپناه
فرشته داورپناه
انتشار: شنبه , ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۷:۳۱
12 دقیقه
telegram logo 1

از زمانی که واتساپ سیاست جنجالی حریم خصوصی خود در سال 2021 را اعلام کرد، کاربران به دنبال جایگزینی ایمن تر هستند که همخوانی کمتری با فیسبوک داشته باشد. و به نظر می رسد آن را پیدا کرده اند.

عنوان‌ها
جنجال سیاست حفظ حریم خصوصی واتساپ و نگرانی درباره‌ی فیسبوک1. چت‌های مخفی2. پیام‌های خود مخرب3. امکان پنهان کردن شماره‌ی خود4. اندازه‌ی فایل‌های انتقالی تلگرام5. ذخیره‌ی نامحدود6. ذخیره‌ی خودکار ابر7. پشتیبانی از چند پلتفرم8. قابلیت برگزاری جلسات متعدد9. چت‌های گروهی پر تعداد10. کانال‌ها11. ذخیره‌ی پیام‌ها در تلگرام12. پیش نویس‌های مشخص شده13. برنامه ریزی پیام تلگرام14. سفارشی سازی ظاهر15. تلگرام منبع باز است16. به روز رسانی‌های مکررشاید زمان ترک واتساپ بخاطر تلگرام فرا رسیده باشد

تلگرام دارای ویژگی‌هایی است که نه تنها به شما حریم خصوصی می‌دهد بلکه ابزارهای منحصر به فردی در اختیار کاربران قرار می‌دهد که واتساپ فاقد آن است. و با بیش از 500 میلیون کاربر و یا بیشتر، ممکن است تنها رقیب اصلی واتساپ شود.

این مقاله دلایلی که افراد واتساپ را بخاطر تلگرام ترک می‌کنند و اینکه چرا شما نیز باید این دلایل را به دقت بررسی کنید را مورد بحث قرار می‌دهد.

جنجال سیاست حفظ حریم خصوصی واتساپ و نگرانی درباره‌ی فیسبوک

اطلاعیه‌ی سیاست حفظ حریم خصوصی واتساپ در سال 2021 نشان می‌دهد که این برنامه‌ی پیام رسانی چگونه می‌تواند داده‌های خاصی را با فیسبوک به اشتراک بگذارد – و کاربران از این موضوع خوشحال نشدند.

این برنامه ادعا می‌کند که مکالمات شخصی با رمزگذاری سرتاسری محافظت می‌شود. با این حال، با توجه به سابقه‌ی فیسبوک در نقایص حریم خصوصی، جمع آوری داده‌ها و لو رفتن آن‌ها، مردم کاملاً قانع نشده اند. چه کسی تضمین می‌کند که رسوایی کمبریج آنالیتیکا دیگر تکرار نخواهد شد؟

خط مشی امنیت و حریم خصوصی واتساپ خاطرنشان می‌کند که اگر از واتساپ برای ارتباط با مشاغل استفاده می‌کنید ، اطلاعات ثبت نام حساب (شماره تلفن)، داده‌های تراکنش، اطلاعات دستگاه تلفن همراه، آدرس IP و اطلاعات مربوط به سرویس شما را با فیسبوک به اشتراک می‌گذارد. این اطلاعیه سروصدایی در بین کاربران واتساپ به راه انداخته و آن‌ها را تشویق کرده است تا گزینه‌های دیگری را برای استفاده در نظر بگیرند که یکی از آن‌ها تلگرام است.

در زیر دلایلی را که چرا برخی از کاربران ویژگی‌هایی که کاربران واتساپ را ترغیب می‌کنند تلگرام را به عنوان برنامه‌ی پیام رسان جدید خود انتخاب کنند مورد بررسی قرار داده ایم.

1. چت‌های مخفی

چت‌های مخفی در تلگرام دارای چندین ویژگی محرمانه و دارای یک لایه‌ی امنیتی اضافی با رمزگذاری سرتاسری هستند.

چت‌ها شامل سایر اقدامات حریم خصوصی نیز هستند، اقداماتی مانند ارسال کردن یک اعلان خودکار در چت زمانی که کسی از صفحه اسکرین شات می‌گیرد و قابلیتی که به شما امکان می‌دهد پیام‌های خود مخرب را فعال کنید.

2. پیام‌های خود مخرب

20210807 122637 scaled
در تلگرام ، می‌توانید یک تایمر برای پیام‌های ارسال شده خود تنظیم کنید تا در چت‌های مخفی به طور خودکار از بین بروند.

گزینه‌های دوره‌ی انتظار از چند ثانیه تا یک هفته متغیر است و پیام از دستگاه فرستنده و گیرنده پاک می‌شود.

3. امکان پنهان کردن شماره‌ی خود

20210807 122904 scaled

برای چت کردن در تلگرام نیازی نیست شماره خود را اعلام کنید. ویژگی نام کاربری به شما امکان می‌دهد یک نام کاربری ناشناس ایجاد کنید که می‌توانید با آن چت کنید، مانند ارسال دایرکت از یک حساب رسانه اجتماعی.
و شماره‌ی شما نیز لزوماً در چت‌های گروهی فاش نمی‌شود. تلگرام به شما این امکان را می‌دهد تا کنترل اینکه چه کسی شماره شما را ببیند در اختیار شما باشد.
در تنظیمات، می‌توانید آن را روی همه، مخاطبین من، هیچکس، تنظیم کنید یا اجازه دهید فقط کاربران خاصی آن را ببینند. با همین تنظیمات، می‌توانید از دسترسی افراد ناشناس با شماره‌ی شما به برنامه جلوگیری کنید.
این ویژگی تفاوت قابل توجهی با واتساپ، جایی که شماره‌ی شما در دسترس سایر اعضای گروه چت است، دارد.

4. اندازه‌ی فایل‌های انتقالی تلگرام

واتساپ حداکثر حجم فایل 16 مگابایت را برای همه‌ی رسانه‌ها (عکس‌ها، فیلم‌ها و فایل‌های صوتی) مجاز می‌داند. این در حالی است که تلگرام اجازه‌ی ارسال فایل‌هایی به اندازه‌ی 2 گیگابایت – که اندازه 39 فایل فیلم است – را می‌دهد!
ناگفته نماند ، شما می‌توانید هر نوع فایلی را ارسال کنید زیرا تلگرام از همه‌ی فرمت‌ها پشتیبانی می‌کند. این امکان در مورد واتساپ، جایی که بسیاری از کاربران از پیغام کشویی “این فرمت فایل پشتیبانی نمی‌شود” وحشت دارند، صدق نمی‌کند.

5. ذخیره‌ی نامحدود

تلگرام دارای فضای ذخیره‌ی نامحدود سرور است. بنابراین هر زمان که در یک چت معمولی که اطلاعات را در سرورهای خود ذخیره می‌کند هستید، هیچ محدودیتی در تعداد کاراکتر‌های متن، فایل رسانه ای و اسنادی که می‌توانید ارسال و دریافت کنید وجود ندارد. این بدان معناست که نگران تعیین محدودیت یا سهمیه ای برای حساب خود برای فایل‌های ارسال شده از سوی برنامه نباشید.

6. ذخیره‌ی خودکار ابر

از آنجا که سرورهای تلگرام محدودیت ذخیره ندارند ، لازم نیست نگران پشتیبان گیری یا بازیابی مداوم چت‌های خود باشید. همه‌ی داده‌های شما (که در یک گفتگوی مخفی نیست) به طور خودکار در ابر آن‌ها ذخیره می‌شود. می‌توانید هر زمان که بخواهید از هر تعداد دستگاهی که می‌خواهید بدون از دست دادن داده‌ها وارد سیستم و از آن خارج شوید. همچنین لزومی به پشتیبان گیری از خدمات شخص ثالث نیست.

7. پشتیبانی از چند پلتفرم

telegram site.jpg 1
تلگرام را می‌توان در پلتفرم‌های مختلفی استفاده کرد زیرا در سیستم عامل‌های آی او اس، مک، اندروید، ویندوز، و لینوکس و از طریق سایت خود در مرورگر در دسترس است.
این تعدد پلتفرم در مورد انتخاب دستگاه برای استفاده از برنامه آزادی عمل زیادی به شما می‌دهد.

8. قابلیت برگزاری جلسات متعدد

می‌توانید همزمان از چندین دستگاه به یک حساب کاربری وارد شوید. با همگام سازی فوری جلسات شما در همه‌ی دستگاه‌ها به روز می‌شود. بنابراین اگر در حالی که در آیفون خود پیام ارسال و دریافت می‌کنید به دستگاه مک خود وارد شوید، چت‌های مک شما آن را همزمان در آیفون شما نشان می‌دهد. حتی مرورگرها نیز جلسه‌ی شما را باز نشانی خواهند کرد.

9. چت‌های گروهی پر تعداد

در حالی که تلگرام حداکثر 200،000 عضو را چت گروهی مجاز می‌داند، واتساپ اجازه‌ی عضویت حداکثر 256 شرکت کننده را می‌دهد! این ویژگی اگر می‌خواهید به جوامع بپیوندید و نه فقط به گروه‌های کوچکتر می‌تواند مفید باشد.

10. کانال‌ها

تلگرام قابلیت کانال نیز دارد. کانال‌ها مشابه چت‌های گروهی هستند با چند تفاوت کلیدی که تعداد شرکت کنندگان نامحدود است و سازنده‌ی کانال می‌تواند کنترل کند که چه کسی مجاز به ارسال پست در کانال است. کسانی که اجازه‌ی پست گذاشتن ندارند فقط می‌توانند پست‌ها را مشاهده کنند.

11. ذخیره‌ی پیام‌ها در تلگرام

اگر پیام خاصی وجود دارد که می‌خواهید دوباره آن را مشاهده کنید، نیازی به گشتن و پیدا کردن آن در چت‌ها نیست. تلگرام به شما امکان می‌دهد را از طریق پیام‌های ذخیره شده در تنظیمات به آن پیام‌ها دسترسی داشته باشید. این ویژگی به عنوان یک قابلیت پین کردن یا نشانک گذاری مفید عمل می‌کند – که به ویژه هنگامی که می‌خواهید چیزی را بعداً به یاد بیاورید مفید است، چیزی مانند آدرس یا یادآوری اینکه مخاطبی برای شما چه چیزی ارسال کرده است.

12. پیش نویس‌های مشخص شده

درست مانند واتساپ، می‌توانید یک پیام را در نوار پیام پیش نویس کنید، از چت خارج شوید و هنگام بازگشت، متن همچنان در آنجا قرار دارد. تنها تفاوت این است که تلگرام با علامت گذاری آن‌ها با کلمه‌ی پیش نویس از پنجره‌ی چت به شما یادآوری می‌کند که در چه چت‌هایی پیش نویس‌های ارسال نشده دارید، این ویژگی برای پیام دهندگان فراموشکار بسیار مفید است.

13. برنامه ریزی پیام تلگرام

20210807 123935 scaled
اگر پاسخ بی نظیری درباره‌ی چیزی به ذهن‌تان رسید اما نمی‌خواهید آن را فوراً ارسال کنید، یا اگر می‌خواهید یک پیام شبانه برای عزیزان خود ارسال کنید، می‌توانید پیام را در تلگرام برنامه ریزی کنید. با همه‌ی این‌ها این ویژگی کمی پنهان است؛ پیام خود را تایپ کنید نماد آبی ارسال را نگه دارید، زمانبندی پیام را از پنجره باز شده انتخاب و زمان و تاریخ را تنظیم کنید.

14. سفارشی سازی ظاهر

20210807 124137 scaled
تلگرام دارای طیف وسیع‌تری از شخصی سازی‌های ظاهری درون برنامه‌ای نسبت به واتساپ است. به نظر می‌رسد تنوع بی پایانی از زمینه‌های چت وجود دارد که می‌توان آن‌ها را حتی با رنگ‌های خاص سفارشی‌تر کرد. حباب‌ها و هجا‌های چت را می‌توان با رنگ‌های اصلی یا خاص شخصی کرد، به علاوه می‌توانید شکل گوشه‌ی پیام و اندازه‌ی متن را تغییر دهید. حتی می‌توانید سبک‌های مختلف آیکون برنامه که از صفحه اصلی مشاهده می‌شوند را، انتخاب کنید.

15. تلگرام منبع باز است

تلگرام منبع باز است به این معنی که هر کسی می‌تواند به کد منبع دسترسی داشته باشد و محققان امنیتی می‌توانند رمزگذاری برنامه را ارزیابی کنند.
منبع باز بودن برنامه همچنین به این معنی است که توسعه دهندگان مستقل می‌توانند اشکالات را برطرف کرده و کد اصلی را بهبود بخشند. این پروژه‌ها می‌توانند ورودی مستقل را از هر کسی و در هر مکانی دریافت کنند و احتمال اینکه توسط دستور کار شرکت محدود شوند بسیار کم است. در نهایت، این منجر به یک پروژه‌ی کاربر پسندتر و بازتر می‌شود.

16. به روز رسانی‌های مکرر

سرانجام ، یکی دیگر از دلایلی که مردم از واتساپ به تلگرام روی می‌آورند ماهیت پویای برنامه‌ی تلگرام است. تیم آن همیشه در حال گسترش ویژگی‌ها و ارائه‌ی قابلیت‌های جدید است.
در حالی که تلگرام در حال حاضر مملو از ویژگی‌های بیشتری نسبت به اکثر برنامه‌های پیام رسانی است، اما همچنان هر چند هفته یا چند ماه یکبار با به روز رسانی‌های بیشتر کاربران را شگفت زده می‌کند.

شاید زمان ترک واتساپ بخاطر تلگرام فرا رسیده باشد

سیاست حفظ حریم خصوصی جدید واتساپ باعث شده است بسیاری از کاربران از عدم ایمنی مطمئن شوند. اگر شما یکی از آن‌ها هستید، مزایای استفاده از تلگرام را که ما در این مقاله ذکر کرده ایم، در نظر بگیرید.
مطمئناً تلگرام از نظر حریم خصوصی حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و ساختار کلی و ویژگی‌های اضافی باعث می‌شود مردم در برقراری ارتباط به وسیله‌ی واتساپ تجدید نظر کنند.

برچسب‌ها:شبکه های اجتماعی
مطلب قبلی با این 9 نکته بیشترین بهره را از اپلیکیشن Notes سامسونگ ببرید با این 9 نکته بیشترین بهره را از اپلیکیشن Notes سامسونگ ببرید
مطلب بعدی پادشگاه گوشی‌های سامسونگ کدام خواهد بود تقابل گوشی گلکسی اس 21 اولترا با گلکسی زد فولد 3 سامسونگ پادشگاه گوشی‌های سامسونگ کدام خواهد بود: تقابل گوشی گلکسی اس 21 اولترا با گلکسی زد فولد 3 سامسونگ
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدید‌ترین‌ها

قابلیت های هوش مصنوعی گلکسی S25 به گوشی های اقتصادی سری A سامسونگ رسید
قابلیت های هوش مصنوعی گلکسی S25 به گوشی های اقتصادی سری A سامسونگ رسید
3 دقیقه
سه قابلیت جذاب و جدید برای ساعت های گلکسی با آپدیت One UI 8 Watch
سه قابلیت جذاب و جدید برای ساعت های گلکسی با آپدیت One UI 8 Watch
6 دقیقه
تمرین ۳۰ دقیقه ای فوری برای چربی سوزی و تقویت عضلات
تمرین ۳۰ دقیقه ای فوری برای چربی سوزی و تقویت عضلات
4 دقیقه
مک بوک پرو جدید اپل در راه است
مک بوک پرو جدید اپل در راه است
3 دقیقه
هوش مصنوعی در ویندوز 11 تنظیمات خود را با یک فرمان تغییر دهید
هوش مصنوعی در ویندوز 11 تنظیمات خود را با یک فرمان تغییر دهید
3 دقیقه
طراحی آیفون 18 پرو همه را غافلگیر می کند
طراحی آیفون 18 پرو همه را غافلگیر می کند
3 دقیقه
چطور بدون داشتن گوشی شماره IMEI را پیدا کنیم
چطور بدون داشتن گوشی شماره IMEI را پیدا کنیم
7 دقیقه
معرفی سرفیس لپ تاپ 13 اینچی و سرفیس پرو 12 اینچی با پردازنده اسنپدراگون X پلاس
معرفی سرفیس لپ تاپ 13 اینچی و سرفیس پرو 12 اینچی با پردازنده اسنپدراگون X پلاس
3 دقیقه
قابلیت جدید چت جی پی تی برای مدیریت تصاویر اضافه شد
قابلیت جدید چت جی پی تی برای مدیریت تصاویر اضافه شد
4 دقیقه
گلکسی اس 26 احتمالا فقط در اروپا با اگزینوس عرضه می شود
گلکسی اس 26 احتمالا فقط در اروپا با اگزینوس عرضه می شود
4 دقیقه
گوگل کیپ قابلیت جدید ویرایش متن را فعال کرد
گوگل کیپ قابلیت جدید ویرایش متن را فعال کرد
3 دقیقه
اپل آیفون تاشو بدون خط نمایشگر تولید می کند
اپل آیفون تاشوی بدون خط نمایشگر تولید می کند
5 دقیقه
گوگل طراحی جدید اندروید را لو داد
گوگل طراحی جدید اندروید را لو داد
5 دقیقه
چت جی پی تی و Gemini چه چیزی را باید از هم یاد بگیرند
چت جی پی تی و Gemini چه چیزی را باید از هم یاد بگیرند
5 دقیقه

جالب از سراسر وب

محافظ برق

برقکار شبانه روزی

دوربین آنالوگ هایک ویژن

سرور مجازی ایران

خرید جم فری فایر

داکر

طراحی ربات تلگرام

خرید رمان انگلیسی زبان اصلی

مرتبط با همین مطلب

هر 60 ثانیه یک کسب و کار در بریتانیا به هوش مصنوعی روی می آورد
نرم افزار و اپلیکیشن

هر 60 ثانیه یک کسب و کار در بریتانیا به هوش مصنوعی روی می آورد

4 دقیقه
امکان آپلود چند تصویر به جمینی اضافه شد
نرم افزار و اپلیکیشن

امکان آپلود چند تصویر به جمینی اضافه شد

3 دقیقه
حالت دسکتاپ اندروید در راه است
نرم افزار و اپلیکیشن

حالت دسکتاپ اندروید در راه است

4 دقیقه
حافظه SSD جدید اینودیسک با سرعت بالا و ظرفیت بی سابقه معرفی شد
لپ تاپ و کامپیوتر

حافظه SSD جدید اینودیسک با سرعت بالا و ظرفیت بی سابقه معرفی شد

4 دقیقه
روکیداروکیدا
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

رمز عبور را فراموش کرده اید؟