رزولوشن و نسبت تصویر چیست؟ هر آنچه که باید از رزولوشن و نسبت تصویر بدانید

توسط Avatar photoمحمد حسین
15 minutes read
رزولوشن

آیا تابحال به اعداد نوشته شده بر روی مانیتور و تلویزیون یا حتی اعدادی که در مشخصات یک ویدئو یا عکس آمده، دقت کرده‌اید؟ به عبارت دیگر هنگام خرید دوربین، مانیتور، تلویزیون و گوشی‌های هوشمند، آیا مشخصات نمایشگر و دوربین آن برای شما اهمیت دارد؟ دقت کرده‌اید که چرا تمامی فیلم‌های سینمایی به صورت تمام صفحه نمایش داده نمی‌شوند؟ یا حتی به این فکر افتاده‌اید که چرا تصویر یا ویدئوی شما در رسانه‌های اجتماعی اغلب اوقات به صورت برش خورده  منتشر می‌شود؟

رزولوشن و نسبت تصویر، امروزه کمتر کسی پیدا می‌شود که تابحال با این دو واژه سروکار نداشته باشد. هر حرفه‌ای که با فیلم یا عکس در ارتباط باشد، قطعا باید با تعریف دقیقی از این دو واژه آشنایی کامل داشته باشد. شغل‌هایی مانند چاپ، عکاسی، فیلم‌برداری، عکاسی و هزاران شغل دیگر، از جمله مواردی هستند که هر روزه از این اصطلاحات استفاده می‌کنند. جدای از مشاغل تخصصی، سایر افراد نیز بدون شک با این دو واژه برخورد کرده‌اند. برای این که  اهمیت این دو اصطلاح را بهتر متوجه شوید، از شما می‌خواهیم ادامه مقاله را با مجله علمی فناوری روکیدا همراه باشید.

رزولوشن چیست؟

رزولوشن در واقع معیاری برای وضوح و شفافیت یک تصویر یا یک عکس محسوب می‌شود. رزولوشن اغلب به عنوان معیاری برای سنجش کیفیت مانیتورها، پرینترها، تصاویر دیجیتالی و سایر فناوری‌های سخت افزاری و نرم افزاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. حال بیایید از دید سخت افزاری به موضوع نگاه کنیم. در حقیقت رزولوشن به تعداد پیکسل‌هایی گفته می‌شود که بر روی نمایشگر نشان داده می‌شوند.

پیکسل، کوچک‌ترین نقطه مربعی شکل روی نمایشگر است که رنگ مشخصی را از خود به نمایش می‌گذارد. زمانی که صحبت از کیفیت و وضوح یک تصویر یا یک ویدئو می‌شود، تعداد پیکسل‌ها اهمیت دو چندانی پیدا می‌کند. برای بیان رزولوشن یک ویدئو از واژه فرمت استفاده می‌کنیم که به عنوان مثال می‌توان به فرمت Full HD اشاره کرد. تعداد پیکسل‌های بیشتر نمایان‌گر وضوح بالاتر تصویر هستند. اگر تصویر شما از پیکسل‌های بیشتری برخوردار باشد، جزئیات آن را (حتی در بزرگنمایی‌های بسیار زیاد) بهتر می‌توانید مشاهده کنید.

به طور معمول رزولوشن را با کمک دو عدد نشان می‌دهند. عدد اول نشان دهنده تعداد پیکسل‌های ردیف افقی و عدد دوم نشان دهنده تعداد پیکسل‌های ردیف عمودی است. به زبان ساده‌تر، رزولوشن بیانگر تعداد پیکسل‌های یک عکس می‌باشد.

رزولوشن = تعداد پیکسل‌های در عرض * تعداد پیکسل‌های موجود در ارتفاع

بیایید مفهوم رزولوشن را با مثال‌های ملموس و آشناتری بیان کنیم. به عنوان مثال تمامی تلویزیون‌های قدیمی و بسیاری از تلویزیون‌های امروزی 32 اینچی دارای تقریبا یک میلیون پیکسل هستند. این تعداد نمایانگر رزولوشن 720p است. تلویزیون‌های امروزی‌تر و کمی بزرگتر نسبت به نمونه قبلی (حدودا 49 اینچی و کوچک‌تر) دارای بیش از دو میلیون پیکسل یا به عبارتی رزولوشن 1080p هستند.

video resolution measurements

تلویزیون‌های حتی جدیدتر و بزرگتر (حدودا 50 اینچی یا بزرگتر، هرچند نمونه‌های کوچک‌تر نیز به تعداد بالا وجود دارند) دارای 8 میلیون پیکسل یا به عبارتی رزولوشن 4K یا Ultra HD هستند. در نهایت نیز جدیدترین و حتی گران‌ترین تلویزیون‌های امروزی دارای 33 میلیون پیکسل یا به عبارتی رزولوشن 8K هستند. برای مشاهده پیکسل‌های تشکیل دهنده این نوع تلویزیون‌ها بایستی خیلی به صفحه تلویزیون نزدیک شوید یا از ذره بین استفاده کنید.

زمانی که صحبت از رزولوشن‌های شناخته شده نظیر 720p و 1080p می‌شود، عدد نوشته شده نمایانگر تعداد پیکسل‌های موجود در خط عمودی نمایشگر یا تصویر است. اما برای سایر رزولوشن‌ها نظیر 4K ،2K و 8K، اعداد نوشته شده تعداد پیکسل‌های خط افقی را نشان می‌دهند.

از نظر فنی رزولوشن به دو نوع مختلف تقسیم می‌شود:

  • رزولوشن مکانی: به ارتفاع و عرض یک تصویر گفته می‌شود که با تعداد پیکسل نمایش داده می‌شود. به عبارتی دیگر، به تعداد پیکسل‌های موجود در خط عمودی و خط افقی تصویر اطلاق می‌شود.
  • رزولوشن زمانی: این عبارت همان نرخ فریم یا وضوح تصویر در طول زمان محسوب می‌شود که نمایانگر تعداد فریم‌هایی است که در هر ثانیه نمایش داده می‌شود.

نکته: وضوح مکانی در واقع همان رزولوشن پیش فرض محسوب می‌شود.

رزولوشن همچنین بر روی حجم ویدئوی خروجی نیز تاثیر دارد. به عنوان مثال یک ویدئو با رزولوشن HD (High Definition) از ویدئویی با رزولوشن SD (Standard Definition) حجم بیشتری از حافظه را اشغال می‌کند. حتی اگر زمان هر دو ویدئو نیز کاملا یکسان باشد. از فیلم‌برداری گرفته تا ویرایش و بارگذاری آنلاین فیلم‌ها، رزولوشن تنها عاملی است که بر روی دید کلی محتوای شما تاثیر گذار است. امروزه نیز با وجود پیشرفت صنایع تکنولوژی و عرضه شدن گوشی‌های هوشمند مجهز به نمایشگرهای با وضوح بالا و دوربین‌های فوق پیشرفته DSLR پیشنهاد می‌کنیم جهت آشنایی بیشتر با مبانی پایه رزولوشن و نسبت تصویر با ما در روکیدا همراه باشید.

معرفی تمامی رزولوشن‌های ویدئو

در ابتدای امر بایستی خاطر نشان کنیم که رزولوشن یک ویدئو را می‌توان از زیاد به کم تغییر داد اما عکس این کار غیر ممکن است. از این رو شما هرگز نمی‌توانید رزولوشن یک ویدئو را افزایش دهید. هرچند رزولوشن بالا ممکن است شما را با کمبود فضای ذخیره‌سازی مواجه کند اما از طرفی ویدئو باید دارای رزولوشنی باشد که برای قالب‌های مختلف مناسب باشد و در پلتفرم نمایشی مورد نظر بسیار خوب دیده شود.

در ادامه جدولی را مشاهده خواهید که رایج‌ترین فرمت‌های ویدئویی را نمایش داده است:

[ninja_tables id=”106945″]

هرچند در حین استریم ویدئویی عوامل مختلفی از جمله فرایند فشرده سازی، نرخ فریم و سایر موارد بر کیفیت کلی ویدئو تاثیر گذار هستند اما رزولوشن ویدئو نسبت به سایر عوامل از اهمیت بیشتری برخوردار است، چرا که جزئیات فریم‌ها را به طور مستقیم منعکس می‌کند.

رزولوشن

اهمیت رزولوشن زمانی بیشتر مشخص می‌شود که بخواهیم ویدئو را در نمایشگرهای بزرگ‌تری پخش کنیم. در مجموع برای جذب مخاطبین بیشتر، رزولوشن مناسب یکی از کلیدواژه‌های مهم به حساب می‌آید. بدون معطلی به معرفی جزئیات رزولوشن‌های معرفی شده در جدول بالا می‌پردازیم.

1. رزولوشن SD (Standard Definition)

در گذشته نه چندان دور، رزولوشن‌ها تنها به دو دسته SD (Standard Definition) و HD (High Definition) تقسیم می‌شدند. به طور کلی ویدئویی که دارای رزولوشنی کمتر از 720p باشد، به عنوان SD در نظر گرفته می‌شود. هرچند با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی کمتر ویدئویی با فرمت SD ضبط می‌شود.

رایج‌ترین رزولوشن‌های فرمت SD (Standard Definition):

  • 640 در 360 (360p)
  • 640 در 480 (480P)

2. رزولوشن HD (High Definition) یا 720p

720p کمترین رزولوشن فیلم محسوب شده و اغلب به عنوان فرمت HD شناخته می‌شود. در حال حاضر اغلب ویدئوها دارای رزولوشن 1080p هستند و رزولوشن 720p تنها در وبسایت‌های تازه کار مورد استفاده قرار می‌گیرند. از آنجا که امروزه اکثر نمایشگرهای موجود دارای وضوح HD هستند، بهتر است که برای کارهای مربوط به وبسایت و استریمینگ از رزولوشن‌های بالاتر از 720p استفاده شود.

رزولوشن رایج فرمت HD (High Definition):

  • 1280 در 720 (720p)

3. رزولوشن Full HD یا 1080p

رزولوشن 1080p که اغلب به عنوان فول اچ دی نیز شناخته می‌شود، در حال حاضر به استانداردی برای یک ویدئوی با کیفیت در صنعت تبدیل شده است. این رزولوشن علاوه بر کیفیت قابل قبولی که ارائه می‌کند، فضای آن چنان زیادی را نیز اشغال نمی‌کند. لازم به ذکر است که اغلب گوشی‌های هوشمند امروزی دارای رزولوشن 1080p هستند.

رزولوشن رایج فرمت Full HD:

  • 1920 در 1080 (1080p)

4. رزولوشن WUXGA

این رزولوشن کمی بالاتر از رزولوشن Full HD قرار گرفته و مخفف عبارت widescreen ultra extended graphics array است. رزولوشن نمایشگرهای WUXGA معادل 1920 در 1200 پیکسل می‌باشد. این رزولوشن همچنین می‌تواند از نسبت تصویر 16:10 نیز پشتیبانی کند. نسبت تصویر 16:10 نمونه استاندارد کامپیوترهای شخصی محسوب می‌شود و بازی‌های بیشتری از آن پشتیبانی می‌کنند.

5. رزولوشن QHD (Quad High Definition) و 2K

کواد اچ دی که بیشتر با نام QHD نیز شناخته می‌شود، معمولا در گوشی‌های هوشمند رده بالا و مانیتورهای گیمینگ دیده می‌شود. تعداد پیکسل‌های رزولوشن  1440p در واقع چهار برابر رزولوشن اچ دی یا همان 720p است. در برخی از گوشی‌های هوشمند لوکس و گران قیمت نیز شاهد رزولوشن کواد اچ دی پلاس (2880 در 1440) هستیم که در اصل همان رزولوشن 1440p می‌باشد. رزولوشن کواد اچ دی پلاس متناسب با نسبت تصویر ممکن است تغییر کند اما در مجموع وضوح و شفافیت تمامی آنها یکسان می‌باشد. پیکسل‌های اضافه‌تر در واقع نقش تکمیل کننده پنل نمایش را بر عهده دارند و تاثیری روی وضوح تصویر ندارند.

نام دیگر کواد اچ دی، WQHD می‌باشد که مخفف عبارت Wide Quad High Definition است.  نمایشگرهای WQHD همچنین دارای نسبت تصویر عریض 16:9 هستند که نشان می‌دهد کلمه Wide به معنای عریض در اول عبارت Wide Quad High Definition، از کجا ناشی می‌شود.

2K نیز یکی دیگر از رزولوشن‌های رایج نمایش محسوب می‌شود که فضای بیشتری را برای نمایشگرهای بزرگتر، تغیر فریم بدون افت کیفیت و ویرایش تصاویر فراهم می‌کند.

رزولوشن رایج فرمت QHD  و 2K:

  • 2560 در 1440 (1440p) برابر است با QHD
  • 2048 در 1080 (1080p) برابر است با 2K

6. رزولوشن (4K (UHD/Ultra High Definition

این رزولوشن که در اغلب مواقع با نام‌های 4K یا UHD نیز خوانده می‌شود، دارای ابعاد 3840 در 2160 پیکسل است. از نظر کیفیت تقریبا مشابه 2K بوده با این تفاوت که فضای بیشتری را جهت ویرایش و بزرگنمایی در اختیار سازندگان ویدئو قرار می‌دهد.

هر دو رزولوشن 2K و 4K  برای کارهایی نظیر رنگ آمیزی، گرافیکی و نمایشی بسیار مناسب هستند. از دید ظاهری بین این دو رزولوشن تفاوت محسوسی وجود ندارد و تنها زمانی این تفاوت آشکار می‌شود که بخواهید رنگ‌ها را ویرایش و اصلاح کنید یا از بزرگنمایی بیشتری برخوردار شوید. به عبارتی دیگر رزولوشن 4K  تنها برای مواردی کاربردی به شمار می‌رود که بخواهید جزئیات خاصی را ویرایش کنید، در غیر این صورت از دید یک ناظر بیرونی تفاوتی بین دو رزولوشن 2K و 4K وجود ندارد.

رزولوشن رایج فرمت 4K:

  • 3840 در 2160 (2160p یا 4K)

7. رزولوشن (8K (Full Ultra High Definition

این رزولوشن با وضوح بسیار بالایی که دارد برای مواردی بسیار کاربردی است که شما بخواهید یک عکس از راه دور را بدون ایجاد حالت پیکسل شدگی (خانه خانه) تا جای ممکن زوم کنید  یا این که بخواهید جلوه‌های ویدئویی بسیار خیره کننده‌ای را ایجاد کنید.

با این حال به ندرت سازندگان ویدئو یا فیلمسازان از رزولوشن 8K برای ساخت ویدئو یا فیلم خود استفاده می‌کنند. اما در مواقعی که به کار می‎‌گیرند تنها دو دلیل اصلی وجود دارد:

  1. جلوه‌های بصری پیشرفته: به علت وجود پیکسل‌های بیشتر برای مواردی مانند روتوسکوپی یا پرده سبز بسیار مناسب است.
  2. تغییر فریم یا قاب تصویر: امکان تغییر فریم یا قاب تصویر برای ایجاد یک نمای نزدیک (کلوزآپ)، آن هم بدون هیچ‌گونه افت کیفیتی وجود دارد.

رزولوشن رایج فرمت 8K:

  • 7680 در 4320 (4320p یا 8K)

سایر رزولوشن‌ها

رزولوشن 5K معادل 5120 در 2880 پیکسل و رزولوشن  UW-QHD یا Ultra Wide Quad HD معادل 3440 در 1400 پیکسل است.

word image 12

تفاوت بین QHD و qHD

qHD مخفف عبارت Quarter High Definition بوده که به معنای یک چهارم  اچ دی است.  رزولوشن یک نمایشگر qHD   معادل 960 در 540 می‌باشد. این عدد دقیقا معادل یک چهارم تعداد پیکسل‌هاییست که در یک نمایشگر با رزولوشن FHD (1920 در 1080) وجود دارد.  نمایشگرهای qHD را می‌توانید اغلب در گوشی‌های قدیمی‌تر نظیر گلکسی S4 مینی پیدا کنید.

حروف p و بعد از اعداد رزولوشن به چه معنایی هستند؟

زمانی که صحبت از رزولوشن می‌شود اغلب افراد تنها ارتفاع تصویر یا نمایشگر را عنوان می‌کنند. اعدادی که در انتهای آنها حروف p و i وجود دارد. این امر نشان می‌دهد که ارتفاع و پهنای تصویر یا نمایشگر دارای نسبت تصویر 16:9 است.

حرف i اول کلمه Interlaced برداشته شده و به معنای مشبک است. زمانی که این حرف بعد از رزولوشن قرار بگیرد نشان دهنده اسکن اینترلیس یا در هم آمیخته می‌باشد. در این نوع  از رزولوشن زمانی که فریم‌ها جابجا می‌شوند، کیفیت تصویر نیز افت پیدا می‌کند. در طرف دیگر حرف p قرار دارد که نشان دهنده اسکن پروگرسیو (Progressive) یا تک مرحله‌ای است.  تفاوت این دو اسکن را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید:

[ninja_tables id=”106776″]

نکته: لازم به یادآوریست که هر فریم (frame) تصویر، از مجموعه‌ای خطوط تشکیل شده است. به هر کدام از این خطوط یک فیلد (field) گفته می شود. از ترکیب این فیلد‌ها نیز یک تصویر کامل شکل می‌گیرد.

نسبت تصویر چیست؟

نسبت تصویر به معنای پهنای یک ویدئو است. به عبارتی نسبت پهنای یک عکس یا نمایشگر به ارتفاع آن، نسبت تصویر نامیده می‌شود. به زبان ساده نسبت تصویر همان نسبت طول به عرض است.

طبق تعریف، نسبت تصویر مشخصه‌ای از یک تصویر محسوب می‌شود که ارتباط بین پهنا (عرض) و ارتفاع آن را مشخص می‌کند. بنابراین  تمام اجسام از نظر فیزیکی دارای نسبت تصویر مشخصی هستند. اما بیشترین استفاده روزمره ما از مفهوم نسبت تصویر به بیان اندازه نمایشگر ختم می‌شود. حال می‌تواند نمایشگر یک گوشی باشد یا مانیتور یک کامپیوتر، تفاوتی در این میان وجود ندارد.

در ادامه مشاهده خواهید کرد که یک نسبت تصویر چگونه نوشته می‌شود:

  • 1:1
  • 4:3
  • 16:9

هر کدام از عددهای بالا نمایانگر مفاهیمی هستند که در ادامه مشاهده خواهید کرد:

  • 1:1 به معنای تصویر مربعی شکل است.
  • 4:3 به معنای یک تصویر استاندارد است.
  • 16:9 به معنای یک تصویر عریض (پهن) است.

نسبت تصویر در واقع معیاری است که  یک دوربین براساس آن، فیلم خود را ضبط می‌کند. بسیاری از دوربین‌های  DSLR، فیلم‌های خود را با نسبت تصویر 16:9 ضبط می‌کنند.

نسبت تصویرهای رایج

برخی از رایج‌ترین نسبت تصویرهای حال حاضر شامل 16:9، 1:1، 2.4:1 و 4:3 می‌شود.

  • برای صفحات عریض استاندارد، از نسبت تصویر 16:9 استفاده می‌شود. در واقع این همان نسبت تصویری است که در سراسر اینترنت نیز مشاهده می‌کنیم.
  • برای ویدئوهای عمودی، نظیر آنچه در گوشی‌های هوشمند امروزی مشاهده می‌کنیم، نسبت تصویر  9:16 مورد استفاده قرار می‌گیرد. این نسبت تصویر در واقع چرخش 90 درجه‌ای بدون  نقص نسبت تصویر 16:9 می‌باشد.
  • فیلم یا برنامه‌های تلویزیونی که در دهه‌های 80 و 90 میلادی تولید می‌شدند، دارای نسبت تصویر 4:3 بودند. به عبارت دیگر دوربین‌های فیلم‌برداری، ویدئوها  را با نسبت تصویر 4:3 ثبت می‌کردند. این نسبت تصویر کمی پهن‌تر از نسبت تصویر مربعی شکل یعنی 1:1 است.
  • برای ثبت تصاویر یا ویدئوهایی مربعی شکل، بایستی از نسبت تصویر 1:1 استفاده شود. بیشترین استفاده از این نوع تصاویر یا ویدئوها، در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و فیسبوک است.
  • برای دستیابی به تصویر یا ویدئوی آنامورفیک یا فوق عریض، بهترین گزینه استفاده از نسبت تصویر 2.4:1 است. اغلب از این نسبت تصویر در ساخت فیلم‌‌ها، جهت ایجاد جلوه سینمایی به کار برده می‌شود.

چرا استفاده از نسبت تصویر 16:9 رایج‌تر است؟

بسیاری از فیلم‌برداران در سطح دنیا نسبت تصویر 16:9 را به نسبت تصویرهای 21:9، 4:3 یا 16:10 ترجیح می‌دهند. فکر می‌کنید علت این مسئله چیست؟ ممکن است تعجب کنید اما تنها دلیل این کار محبوبیت  نسبت تصویر 16:9 در سطح جهان  می‌باشد.

در این روزها، نسبت تصویر 16:9 یکی از پر استفاده‌ترین رزولوشن‌هایی است که برای لپ تاپ‌ها، مانیتورها، تلویزیون‌ها و گوشی‌های هوشمند مورد استفاده قرار می‌گیرد. به عبارتی هر نمایشگری که در حال حاضر از آن استفاده می‌کنید و  این مقاله را می‌خوانید به احتمال زیاد دارای نسبت تصویر 16:9 است.

علاوه بر این موارد 16:9، نسبت تصویر استاندارد و رسمی یوتیوب نیز محسوب می‌شود. از همین رو پیشنهاد می‌کنیم که برای آپلود ویدئو بهتر است از رزولوشن‌های زیر استفاده کنید:

  • 3840 در 2160 (2160p)
  • 2560 در 1440 (1440p)
  • 1920 در 1080 (1080p)
  • 1280 در 720 (720p)
  • 854 در 480 (480p)
  • 640 در 360 (360p)
  • 426 در 240 (240p)

به کمک این رزولوشن‌ها به طور قطع بهترین نتایج را کسب خواهید کرد. برای داشتن تصویری واضح‌تر سعی کنید که از رزولوشن بالاتری استفاده کنید. همچنین اگر می‌خواهید از نسبت تصویر متفاوتی استفاده کنید یا به طور ویژه‌ای برای یوتیوب ویرایش انجام دهید، پیشنهاد می‌کنیم از به کار بردن رزولوشن letterbox خودداری کنید.  (منظور از Letterbox این است که در فیلم‌ها، تصویر در وسط صفحه نمایش قرار دارد)

word image 13

در ادامه به برخی از سوالات متداول در این زمینه می‌پردازیم:

1. رزولوشن استاندارد برای یوتیوب چیست؟

بهترین رزولوشن‌های یوتیوب، 720p و 1080p هستند. علی رغم این که یوتیوب به شما اجازه بارگذاری یک ویدئو با فرمت‌ها و اندازه‌های مختلف را می‌دهد اما تمامی ویدئوهای شما بایستی از نسبت تصویر 16:9 تابعیت کنند. دو نمونه از رزولوشن‌هایی که دارای نسبت تصویر 16:9 هستند را در ادامه مشاهده خواهید کرد:

  • 1920 در 1080 پیکسل
  • 1280 در 720 پیکسل

به همین علت است که بهترین پیشنهاد برای یوتیوب، رزولوشن‌های 720p و 1080p  هستند.

2. رزولوشن استاندارد برای فیسبوک چیست؟

برای ویدئوهای قسمت فید و استریم‌های تبلیغاتی، بهتر است که با ملاحظه محدودیت‌های نسبت تصویر و اندازه فایل، محتوای خود را در بالاترین رزولوشن ممکن تولید کنید:

  • حداقل پهنای ویدئوها بایستی 120 پیکسل باشد.
  • نسبت تصویرهایی که توسط فیسبوک پشتیبانی می‌شوند عبارتند از: نسبت تصویر 16:9 برای محتوای افقی و نسبت تصویر 9:16 برای محتوای عمودی یا پرتره کامل

رزولوشن مناسب برای ویدئوهای تبلیغاتی carousel:

  • حداقل رزولوشن بایستی 1080 در 1080p با نسبت تصویر  1:1 باشد.

حداکثر سایز ویدئوهای 360 درجه فیسبوک:

  • 5120 در 5260p (حالت مونوسکوپی یا تک چشمی)
  • 5120 در 5120p (برای حالت استریوسکوپی یا دو چشمی)

3. رزولوشن استاندارد برای اینستاگرام چیست؟

برای ویدئوهای قسمت فید و تبلیغات نیز بهتر است همانند فیسبوک از بالاترین رزولوشن ممکن البته با توجه به محدودیت‌های نسبت تصویر و اندازه فایل، برای تولید محتوای خود بهره ببرید. تنها این نکته که توجه داشته باشید، حداقل پهنای ویدئو بایستی 500 پیکسل باشد.

رزولوشن مناسب برای ویدئوهای تبلیغاتی carousel:

  • رزولوشن پیشنهادی 1080 در 1080p
  • حداقل سایز 600 در 600p

رزولوشن مناسب برای بخش استوری:

بهتر است ویدوئوهای خود را با در نظر گرفتن محدودیت‌های نسبت تصویر و اندازه فایل، در بالاترین رزولوشن ممکن آپلود کنید. اطمینان حاصل کنید که پهنای آن بزرگتر از 500 در 889p با نسبت تصویر 16:9 به 4:5 و 9:16 باشد.

منبع: typito

مطالب مرتبط

1 comment

@m.tlqni شنبه , ۱۴ آبان ۱۴۰۱ ساعت ۲۳:۱۹ - ۲۳:۱۹

بسیار عالی و کامل درود بر شما

Reply

دیدگاه شما چیست؟