روکیداروکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
می‌خوانید: معرفی 7 مورد از بهترین ابزارهای جایگزین گوگل ترنسلیت در سال 2021
Notification بیشتر
تغییر اندازه فونتAa
تغییر اندازه فونتAa
روکیداروکیدا
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
Search
  • اخبار فناوری
  • آموزش
  • گجت‌ها
    • اخبار موبایل و گجت ها
    • گجت های پوشیدنی
    • نقد و بررسی تخصصی گجت ها
    • راهنمای خرید
  • فیلم و سریال
  • نرم افزار و اپلیکیشن
  • موفقیت و پیشرفت
  • خودرو
  • تبلیغات در روکیدا
  • تماس با ما
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.

روکیدا - اخبار موبایل و گجت ها

اخبار موبایل و گجت ها

معرفی 7 مورد از بهترین ابزارهای جایگزین گوگل ترنسلیت در سال 2021

سمیرا گلکار
سمیرا گلکار
انتشار: یکشنبه , ۲ خرداد ۱۴۰۰ ساعت ۲۲:۳۰
12 دقیقه
گوگل ترنسلیت

قطعاً هیچ ابزاری قادر نیست جای مترجم‌های انسانی را بگیرید اما نمی‌توان همیشه چنین مترجمی را همراه داشت. در نتیجه برای مواقعی که نیاز به ترجمه فوری وجود دارد، راهکارهای خاصی در گوشی‌های موبایل تعبیه شده اند.

عنوان‌ها
چرا به دنبال جایگزین گوگل ترنسلیت باشیم؟1. گوگل ترنسلیت از انواع فایل‌های محدودی پشتیبانی می‌کند2. امکان تنظیم و سفارشی سازی ترجمه‌های تولید شده توسط گوگل ترنسلیت وجود ندارد3. گوگل ترنسلیت برای شرکت‌ها راهکار مناسبی نیست4. داده‌هایی که وارد گوگل ترنسلیت می‌کنید، ایمن نیستند7 ابزار مورد توصیه ما به عنوان جایگزین گوگل ترنسلیت1.      Microsoft Translator2.      iTranslate3.      Linguee4.      Babylon Translator5.      Reverso Translation6.      TripLingo Translator7.      MemSourceنتیجه گیری

چه قصد سفر به چین را داشته باشید یا ارسال پیام برای یک دوست اسپانیایی یا سفارش دادن غذا در یک رستوران هندی، در هر صورت استفاده از اپلیکیشن‌های مترجم بهترین راهکار محسوب می‌شود.

اما شاید بتوان گفت که بین همه اپلیکیشن‌های موجود، گوگل ترنسلیت در دسترس ترین محسوب می‌شود. این ابزار با بیش از 200 میلیون کاربر فعال در روز قطعاً یک مترجم قابل اعتماد چند زبانه است.

گوگل ترنسلیت
گوگل ترنسلیت

گوگل ترنسلیت قابلیت‌های فوق العاده‌ای دارد، از جمله:

  • امکان ترجمه انواع متون، فایل‌ها و گفتار
  • قابلیت ترجمه عکس و دست نوشته از طریق اتصال به دوربین گوشی
  • پشتیبانی از 104 زبان در سطوح مختلف
  • ذخیره ترجمه به شکل آفلاین

اما گوگل ترنسلیت با وجود تغییرات و آپدیت‌هایی که داشته گاهی اوقات ترجمه دقیق و بی نقصی ارائه نمی‌کند. در بعضی از موارد از جمله در مواقعی که نیاز به دقت بالا وجود داشته باشد، نمی‌توان به عملکرد این مترجم دل بست.

مثلاً یک کلمه ساده مثل light به زبان انگلیسی مفاهیم مختلفی دارد از جمله “سبک و کم وزن” اما گوگل ترنسلیت این معنا را برای ترجمه انگلیسی به هر زبانی ارائه نمی‌کند.

در نتیجه می‌توان گاهی اوقات از ابزارهایی جایگزین گوگل ترنسلیت استفاده کرد و خوشبختانه تعداد این ابزارها که کار شما را راحت تر می‌کنند، کم نیست.

چرا به دنبال جایگزین گوگل ترنسلیت باشیم؟

قبل از انتخاب سایر ابزارهای جایگزین گوگل ترنسلیت، به بررسی دلایل حرکت به این سمت می‌پردازیم تا بهتر بتوانید تصمیم گیری کنید.

1. گوگل ترنسلیت از انواع فایل‌های محدودی پشتیبانی می‌کند

شاید به هر دلیلی نیاز به ترجمه فایل‌های InDesign، پی‌دی‌اف یا انواع فایل‌های دیگری داشته باشید بدون اینکه نیاز باشد آنها را در یک فایل Word کپی کنید و همیشه ملزم به استفاده از یک نوع فایل مشخص باشید.

انواع داکیومنت های تحت پشتیبانی گوگل ترنسلیت
انواع داکیومنت های تحت پشتیبانی گوگل ترنسلیت

با گوگل ترنسلیت نمی‌توان از این تبدیل‌های کند و پرهزینه اجتناب کرد. در نتیجه بعضی از این جایگزین‌ها به شما کمک می‌کنند تا بدون نیاز به قالب بندی و تبدیل مطالب، آنها را ترجمه کنید.

2. امکان تنظیم و سفارشی سازی ترجمه‌های تولید شده توسط گوگل ترنسلیت وجود ندارد

گرچه گوگل ترنسلیت رایگان و استفاده از آن راحت است اما طرز کار خاص الگوریتم آن باعث ایجاد محدودیت‌هایی شده است.

با گوگل ترنسلیت، هیچ روشی برای تنظیم و سفارشی سازی موتور ترجمه و تغییر متون و گفتار ترجمه شده ندارید.

3. گوگل ترنسلیت برای شرکت‌ها راهکار مناسبی نیست

گوگل ترنسلیت برای استفاده‌های شخصی یا برای توریست‌ها گزینه خوبی است اما فاقد ویراستار ترجمه است و از قابلیت‌های همکاری کاربران پشتیبانی نمی‌کند.

بعضی از جایگزین‌های گوگل ترنسلیت، قابلیت‌های امنیتی و عملکردی خاصی برای شرکت‌ها دارند که به افزایش سرعت و راحتی کار کمک می‌کنند. چنین ابزارهایی کمک زیادی به صرفه جویی در وقت می‌کنند.

4. داده‌هایی که وارد گوگل ترنسلیت می‌کنید، ایمن نیستند

آیا می‌دانستید که وقتی اطلاعاتی را برای ترجمه در اختیار مترجم گوگل قرار می‌دهید، در واقع به گوگل امکان می‌دهید این متون را ذخیره، منتشر و بازنشر کند. چنین ویژگی ممکن است باعث ایجاد دغدغه‌هایی برای اشخاص نگران امنیت داده‌ها به خصوص کسب و کارها یا افرادی شود که با محتوای حساس سروکار دارند.

7 ابزار مورد توصیه ما به عنوان جایگزین گوگل ترنسلیت

در مقایسه با گوگل ترنسلیت، این ابزارها می‌توانند مورد اعتمادتر، انعطاف پذیر و ایمن تر باشند. با انتخاب بهترین‌ها نگرانی و دغدغه کمتری برای حفظ حریم خصوصی و امنیت خودتان خواهید داشت.

1.      Microsoft Translator

Microsoft Translator
Microsoft Translator

بین راهکارهای شخصی و بیزنسی، Microsoft Translator یک اپلیکیشن مترجم هوشمند است که نسخه‌های ویندوز، iOS و اندروید آن موجود هستند. این ابزار از ترجمه تصاویر، اسکرین شات‌ها، متون و صداها به بیش از 60 زبان مختلف پشتیبانی می‌کند و می‌توان این قابلیت‌ها را برای استفاده آفلاین هم دانلود کرد.

کاربران می‌توانند متن مورد نظرشان برای ترجمه را تایپ کرده، بخوانند یا عکسی حاوی متن را به این ابزار آپلود کنند. Microsoft Translator قابلیت ادغام با سایر اپلیکیشن‌های مایکروسافت از جمله آفیس و اسکایپ را هم دارد و اپلیکیشن مخصوصی هم برای ساعت‌های هوشمند دارد.

برای استفاده حداکثری از Microsoft Translator می‌توانید جستجوهای اخیر را ذخیره و پین کنید تا بعداً به سرعت به آنها دسترسی پیدا کنید.

پلتفرم‌های تحت پشتیبانی: iOS، ویندوز و اندروید

قیمت: رایگان – 15 دلار

2.      iTranslate

iTranslate
iTranslate

اپلیکیشن iTranslate توسط شرکتی به اسم Sonico Mobile طراحی شده و به شما برای ترجمه متون، سایت‌ها یا جستجوی کلمات و صرف افعال به بیش از 100 زبان مختلف کمک می‌کند.

iTranslate برای انواع سیستم‌ها مثل ویندوز، iOS، مک، گوگل پلی و Kindle Fire طراحی شده و از قابلیت کنترل با ژست‌های حرکتی پشتیبانی می‌کند. این ابزار قادر است کاراکترهای چینی را برای ترجمه راحت تر به کلماتی خوانا تبدیل کند.

کار با نرم‌افزار این مترجم راحت است و قادر است تنها با تایپ متن یا بیان گفتار آن را ترجمه کند.

پلتفرم‌های تحت پشتیبانی: iOS، ویندوز و اندروید

قیمت: رایگان

3.      Linguee

Linguee
Linguee

Linguee یک سرویس تحت وب است که سال 2009 رونمایی شد و به شما برای ترجمه کلمات واحد یا جملات کمک کرده و از بیش از 25 گویش مختلف پشتیبانی می‌کند. مثل سایر مترجم‌ها امکان استفاده از این مترجم هم به صورت آفلاین وجود دارد که در مواقع عدم دسترسی به کانکشن اینترنت قوی مفید است.

Linguee جملات مورد استفاده در نشریات آنلاین را به زبان‌های مختلف به شما نمایش می‌دهد. به این ترتیب می‌توانید یاد بگیرید که یک کلمه یا عبارت در شرایط مختلف چگونه استفاده می‌شود.

شرکت‌های حقوقی بزرگ اروپا از این نرم‌افزار استفاده می‌کنند که دلیل آن پشتیبانی این نرم‌افزار از زبان‌های فرانسوی، آلمانی و هلندی است.

پلتفرم‌های تحت پشتیبانی: iOS، ویندوز و اندروید

قیمت: رایگان

4.      Babylon Translator

Babylon Translator
Babylon Translator

Babylon یکی از برترین مترجم‌ها و نرم‌افزارهای دیکشنری در سطح جهان محسوب می‌شود. این نرم‌افزار حاوی 1700 واژه نامه به زبان‌های مختلف است. این مترجم دارای بیش از 19 سال تجربه است و نتایج دقیق و خوبی ارائه می‌کند.

بر خلاف خیلی از نرم‌افزارهای مترجم، Babylon امکان ترجمه داکیومنت‌های آفیس بدون از دست رفتن فرمت اصلی آنها را برای شما فراهم می‌کند. با این نرم افزار نیازی به طی کردن مراحل کپی و پیست متن، باز کردن صفحه جدید یا خروج از اپلیکیشن را ندارید. Babylon به شما امکان می‌دهد تنها با یک کلیک هر متنی را ترجمه کنید.

این مترجم از 77 زبان مختلف از جمله انگلیسی و هلندی پشتیبانی می‌کند.

پلتفرم‌های تحت پشتیبانی: iOS، ویندوز، اندروید و مک

قیمت: رایگان

5.      Reverso Translation

Reverso Translation
Reverso Translation

Reverso Translation هم یکی دیگر از نرم‌افزارهای مفید و قابل درک است که توسط شرکت Softissimo طراحی شده است. این نرم‌افزار در سطح جهان بیش از 6 میلیون کاربر دارد. می‌توانید به راحتی عبارات و کلمات را یاد گرفته و به زبان‌هایی مثل انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی، هلندی، ایتالیایی، عربی و غیره ترجمه کنید.

این نرم‌افزار مترجم به شما امکان می‌دهد اصطلاحات محاوره‌ای را جستجو کنید و هنگام تایپ متون کلمات مشابه را به شما پیشنهاد می‌دهد. با Reverso می‌توانید اطلاعات ترجمه شده را از طریق ایمیل، توئیتر، فیسبوک و غیره با دیگران به اشتراک بگذارید.

این ابزار به شما امکان می‌دهد تلفظ‌ها را بررسی کنید و می‌تواند جایگزین خیلی خوبی برای گوگل ترنسلیت باشد.

پلتفرم‌های تحت پشتیبانی: iOS، ویندوز و اندروید

قیمت: رایگان

6.      TripLingo Translator

TripLingo Translator
TripLingo Translator

TripLingo نرم‌افزاری بسیار مفید برای کاربرانی است که به مسافرت‌های خارجی می‌روند. می‌توانید با این نرم‌افزار اصطلاحات مهم را یاد بگیرید، به سرعت یادداشت‌های صوتی را ترجمه کنید، به یک مترجم زنده متصل شوید و وقتی در یک کشور خارجی هستید، یک دوره آموزشی کوتاه و سریع برای یادگیری زبان آن کشور داشته باشید.

TripLingo از قابلیت ترجمه متنی و صوتی به بیش از 42 زبان مختلف پشتیبانی کرده و دارای یک ابزار امنیتی است که با استفاده از آن می‌توانید با سرویس‌های امنیتی کشوری که به آن سفر کرده اید (مثلاً 911 یا 108) تماس بگیرید.

TripLingo برای مسافران ابزار بسیار مفیدی محسوب می‌شود اما برای ترجمه متن‌های طولانی چندان مناسب نیست.

پلتفرم‌های تحت پشتیبانی: iOS، ویندوز و اندروید

قیمت: رایگان

7.      MemSource

MemSource
MemSource

Memsource یک پلتفرم مبتنی بر کلود است که برای همکاری امن و روان کاربرانی به زبان‌های مختلف طراحی شده است. این نرم‌افزار ابزارهای ترجمه ساده اما قوی دارد که به کاربران امکان می‌دهند با صدها گویش مختلف و انواع فایل‌ها کار کنند.

Memsource مورد اعتماد شرکت‌ها، مؤسسات و فریلنسرهایی است که در حوزه ترجمه کار می‌کنند و برای اشخاصی که در چنین حوزه‌هایی کار می‌کنند بسیار مفید است و به افزایش بهره وری، ارتقای دقت، انسجام و سرعت کارها کمک می‌کند.

پلتفرم‌های تحت پشتیبانی: iOS، لینوکس، ویندوز و اندروید

قیمت: رایگان

نتیجه گیری

فهرست جایگزین‌های گوگل ترنسلیت تقریباً بی پایان است. امیدواریم موارد معرفی شده در این مطلب به شما برای رفع نیازهایتان در زمینه ترجمه کمک کنند. تشخیص اینکه کدام گزینه برای شما مناسب تر است را به شما محول می‌کنیم. لطفاً نظرات و پیشنهاداتتان را با ما در میان بگذارید.

برچسب‌ها:گوگل
مطلب قبلی سرقت وای فای چگونه سرقت وای فای را تشخیص دهیم؟
مطلب بعدی سامسونگ نام گوشی هوشمند زد اسلاید را ثبت تجاری می‌کند سامسونگ نام گوشی هوشمند زد اسلاید را ثبت تجاری می‌کند
بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پربازدید‌ترین‌ها

امکان آپلود چند تصویر به جمینی اضافه شد
امکان آپلود چند تصویر به جمینی اضافه شد
3 دقیقه
خودروهای الکتریکی همه چیز درباره نسل جدید حمل و نقل جاده ای
خودروهای الکتریکی همه چیز درباره نسل جدید حمل و نقل جاده ای
4 دقیقه
مک بوک پرو جدید اپل در راه است
مک بوک پرو جدید اپل در راه است
3 دقیقه
اپلیکیشن فیتنس اپل عالی است اما هنوز یک جای کار می لنگد
اپلیکیشن فیتنس اپل عالی است اما هنوز یک جای کار می لنگد
4 دقیقه
حالت دسکتاپ اندروید در راه است
حالت دسکتاپ اندروید در راه است
4 دقیقه
قابلیت های هوش مصنوعی گلکسی S25 به گوشی های اقتصادی سری A سامسونگ رسید
قابلیت های هوش مصنوعی گلکسی S25 به گوشی های اقتصادی سری A سامسونگ رسید
3 دقیقه
آیفون 17 ایر احتمالا باتری ضعیفی خواهد داشت
آیفون 17 ایر احتمالا باتری ضعیفی خواهد داشت
3 دقیقه
سه قابلیت جذاب و جدید برای ساعت های گلکسی با آپدیت One UI 8 Watch
سه قابلیت جذاب و جدید برای ساعت های گلکسی با آپدیت One UI 8 Watch
6 دقیقه
دوربین های آیفون 17 چه تغییراتی کرده اند1
دوربین های آیفون 17 چه تغییراتی کرده اند
5 دقیقه
ویجت جدید Gemini برای موبایل فعال شد
ویجت جدید Gemini برای موبایل فعال شد
4 دقیقه
حافظه SSD جدید اینودیسک با سرعت بالا و ظرفیت بی سابقه معرفی شد
حافظه SSD جدید اینودیسک با سرعت بالا و ظرفیت بی سابقه معرفی شد
4 دقیقه
گوگل طراحی جدید اندروید را لو داد
گوگل طراحی جدید اندروید را لو داد
5 دقیقه
تغییرات بزرگ در اسپاتیفای
تغییرات بزرگ در اسپاتیفای
4 دقیقه
برنامه جدید اپل برای معرفی آیفون همه را غافلگیر می کند
برنامه جدید اپل برای معرفی آیفون همه را غافلگیر می کند
4 دقیقه

جالب از سراسر وب

محافظ برق

برقکار شبانه روزی

دوربین آنالوگ هایک ویژن

سرور مجازی ایران

خرید جم فری فایر

داکر

طراحی ربات تلگرام

خرید رمان انگلیسی زبان اصلی

مرتبط با همین مطلب

معرفی سرفیس لپ تاپ 13 اینچی و سرفیس پرو 12 اینچی با پردازنده اسنپدراگون X پلاس
لپ تاپ و کامپیوتر

معرفی سرفیس لپ تاپ 13 اینچی و سرفیس پرو 12 اینچی با پردازنده اسنپدراگون X پلاس

3 دقیقه
هر 60 ثانیه یک کسب و کار در بریتانیا به هوش مصنوعی روی می آورد
نرم افزار و اپلیکیشن

هر 60 ثانیه یک کسب و کار در بریتانیا به هوش مصنوعی روی می آورد

4 دقیقه
چطور بدون داشتن گوشی شماره IMEI را پیدا کنیم
منتخب سردبیر

چطور بدون داشتن گوشی شماره IMEI را پیدا کنیم

7 دقیقه
رم 12 گیگابایتی آیفون 17 توسط سامسونگ تامین می شود 1
اخبار موبایل و گجت ها

رم 12 گیگابایتی آیفون 17 توسط سامسونگ تامین می شود

4 دقیقه
روکیداروکیدا
© تمامی حقوق برای رسانه روکیدا محفوظ است.
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

رمز عبور را فراموش کرده اید؟