دهکده کوچک توییتر را میشناسید؟ نوشتههای کوتاه که جریان سازی میکند. سیاست تا ورزش با تیک آبی یا بدون آن تفاوتی ندارد. کاربران میتوانند یک مشکل را به میز وزیر و گاهی وزیر را به میز محاکمه بکشانند.
یکی از توییتهای بنده باز خورد زیادی دریافت کرد. میان افرادی که توییت من را ریتوییت کرده بودند افرادی با یک تیک کوچک قرار داشتند.
نکته: ریتوییت (Retweet) به معنی به اشتراک گذاشتن یک توییت از دیگران با مخاطبان خود است.
همان زمان بود که تاثیر یک تیک کوچک و آبی رنگ را متوجه شدم. حتی اگر معنی دقیق آن را ندانید، ظاهری رسمی به حساب شما میدهد.
خوانندگان بزرگ تا رییس جمهور آمریکا یکی از آنها را دارند. با کمی گشت و گذار میبینید که کنار اسم خبرنگارها، ورزشکاران و نویسندگان تیک آبی قرار دارد.
به فکرم رسید که برای بیشتر دیده شدن، به باشگاه تیک آبی بپیوندم. بر اساس راهنمای توییتر، این تیک یعنی حساب کاربری تایید شده و معتبر است.
در ادامه راهنما نوشته شده: انواع حساب کاربری با موضوع موسیقی، بازیگری، مد، دولت و سیاست، مذهب، روزنامه نگاری، ورزش و تجارت تایید میشود.
بر اساس همین توضیحات، شانس خود را امتحان کردم. یکی از دوستان من که در زمینه روانشناسی اعتبار زیادی دارد، برای دریافت تیک اقدام کرد.
او در رسانههای بزرگ دعوت شده است و ارزش ارتباط با مردم را میداند. توییتر برای برقراری ارتباط فوق العاده به نظر میرسد.
از او سوال کردم: چرا به تیک آبی نیاز داری؟ او گفت: با تایید شدن حساب کاربری میتوانم با منابع و نویسندگان مختلف ارتباط برقرار کنم.
داشتن یک حساب تایید شده، اعتبار کافی برای این کار را به من میدهد. همچنین حسابهای تایید شده گزینههای بیشتری برای ارتباط با افراد دارد.
مراحل کار سخت نیست. یک فرم را باید پر کنید. یکی از بخشهای مهم آن، وب سایتهایی است که نوشتههای شما را به نمایش میگذارد.
چرا فکر میکنید حساب شما نیاز به تایید شدن دارد؟ در یک پاراگراف کوتاه دلایل خود را برای توییتر بنویسید. در ادامه توییتر نکاتی را به شما میگوید:
حسابهای تایید شده به یک هدف برای هک شدن تبدیل میشوند. باید از بهترین راه و روشهای تامین امنیت مانند رمز عبور دو مرحلهای کمک بگیرید.
کاربران بعد از تایید باید ایمیل و شماره تلفن خود را در حساب خود قرار دهند. توییتر از این مسیرها برای تنظیم دوباره رمز عبور استفاده میکند.
در نهایت اگر اطلاعاتی مانند اسم و آیدی خود را تغییر دهید یا به طور کلی ماهیت کاربری حساب تغییر کند، توییتر تیک آبی را از شما پس میگیرد.
من و دوست خوبم آدرس مقالات خود در وبسایتهای مختلف را برای توییتر ارسال کردیم. امیدوار بودیم که تیک آبی به حرفها و نوشتههای ما اعتبار دهد.
خوشبختانه بعد از چند هفته و یک صبح فوق العاده، تیک آبی کنار اسم بنده نشست. دوستم خوش شانس نبود. چهار بار تلاش کرد و رد شد.
با پشتیبانی توییتر ارتباط برقرار کردیم. متاسفانه پاسخ درستی ارسال نکردند. در واقع توییتر استاندارد مشخصی ندارد. هر پرونده شخص به شخص توسط کارشناس بررسی میشود.
یکی از خبرنگاران مشهور با همان وضعیت رو به رو شد اما در نهایت تیک آبی را دریافت کرد. همچنان از روند دریافت تیک آبی اطلاعات کافی نداریم.
خبرنگار ماجرا با فاصله 6 ماه درخواست خود را برای توییتر ارسال کرد. از او در مورد راز موفقیتش پرسیدیم، گفت:
جواب مطمئن ندارم. احساس میکنم توضیح در مورد کمک تیک آبی به اعتبار کاری من کارساز بوده است.
در نهایت باید بگوییم که برای تیک آبی فرمول جادویی وجود ندارد. تنها آرزو میکنیم شانس همراه با شما باشد. توییتر به تعداد دنبال کنندگان شما، سال ورود به توییتر و عواملی شبیه به آن دقت میکند.
در نتیجه شما هم باید دقت کنید.
منبع: computer.howstuffworks.com