بررسی لپ تاپ ۲ در ۱ لنوو تینک بوک 14S یوگا: همه کاره و زیبا!

by امیرحسین حیدرزاده

چند روز اخیر در حال بررسی محصولات ساخته شده برای بازی بودیم. غول‌های بی شاخ و دم که برای بهترین کیفیت و بالاترین تعداد فریم ساخته شده‌اند.

آیا تمام کاربران گیمرهای حرفه‌ای هستند؟ قطعا اینطور نیست. افراد زیادی از لپ تاپ برای کار استفاده می‌کنند. برای آن‌ها عمر باتری، وزن، کیفیت نمایشگر و مواردی شبیه به آن‌ها اهمیت دارد.

امروز در روکیدا یک محصول خوب و کاربردی را برسی می‌کنیم. آن محصول لنوو تینک بوک 14s یوگا 2 در ۱ نام دارد. یک لپ تاپ که در قالب تبلت نیز قابل استفاده است.

قیمت پایه دستگاه کم‌تر از ۱۰۰۰ دلار تمام می‌شود. حسگر اثر انگشت یک دست با دکمه پاور، وب کم با ویژگی حفظ حریم خصوصی و قلم استایلوس با شارژ سریع از قابلیت‌های جالب آن به حساب می‌آید.

دستگاه از آلومینیوم ساخته شده. آلومینیوم سبک و با دوام است. رنگ آبی جذابی دارد. صفحه کلید و صفحه لمسی (ترک پد) بسیار با کیفیت به نظر می‌رسد.

بررسی لپ تاپ 2 در 1 لنوو تینک بوک 14S یوگا: همه کاره و زیبا!

نمایشگر دستگاه کیفیت 1080p و شدت روشنایی ۳۰۰ نیت را به همراه دارد. لمسی بودن آن را فراموش نمی‌کنیم. زیر نور آفتاب تابستان شاید کمی نا مناسب به نظر برسد اما نا امید نمی‌شوید.

پیشنهاد می‌کنیم زیر سایه از دستگاه استفاده کنید. به طور کلی برای افراد درگیر تجارت آن را مناسب می‌دانیم. نشان دادن چارت و روندهای اقتصادی، همه و همه به خوبی انجام می‌شود.

قیمت و خرید

قیمت این دستگاه دقیقا از ۹۶۷ دلار آغاز می‌شود. مدل پایه از تراشه اینتل کور i5 مدل 1135G7، ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت حافظه SSD کمک می‌گیرد.

البته اگر از بازار ایالات متحده این محصول را خریداری کنید، حداقل فضای ذخیره سازی از ۵۱۲ گیگابایت آغاز می‌شود. برای بازار ایالات متحده و احتمالا بازارهای دیگر، تنها یک مدل قوی‌تر وجود دارد.

آن مدل از تراشه اینتل کور i7 مدل 1165G7 تا ۲۴ گیگابایت رم و ۱ ترابایت حافظه SSD استفاده می‌کند. قیمت این مدل ۱۲۶۰ دلار است.

Screenshot 2021 05 04 160620

سر شما را با جزئیات فروش لپ تاپ لنوو در بازارهای مختلف به درد نمی‌آوریم. روند کار کمی عجیب به نظر می‌رسد. برای مثال بالاترین مدل در بازار استرالیا، بهترین مدل در آمریکا نیست!

مشخصات کامل لنوو تینک بوک 14S یوگا (مدل مورد بررسی)

  • پردازنده: اینتل کور i7 مدل 1165G7
  • گرافیک: اینتل آیریس Xe
  • رم: ۱۶ گیگابایت
  • نمایشگر: ۱۴ اینچ با کیفیت FHD، پشتیبانی از چند لمس، شدت روشنایی ۳۰۰ نیت، دالبی ویژن، استاندارد رنگ sRGB 100%
  • فضای ذخیره سازی: ۵۱۲ گیگابایت از نوع SSD
  • درگاه: ۲ ورودی USB تایپ سی ۳.۲ نسل دوم برای شارژر و اتصال نمایشگر، یک درگاه USB تایپ سی به همراه پشتیبانی از تاندربولت، یک درگاه HDMI 1.4b، یک درگاه حافظه میکرو SD، یک درگاه USB تایپ A، جک صوتی، یک درگاه قفل کنزینگتون و قلم استایلوس
  • اتصالات: وای‌فای ۶ و بلوتوث ۵.۱
  • دوربین: وب کم با کیفیت 720p با ویژگی‌های حفظ حریم خصوصی
  • وزن: ۱.۵ کیلو گرم
  • ابعاد: ۳۱۰ در ۲۱۶ در ۱۶.۹ میلی متر
  • باتری: ۶۰ وات ساعت، شارژ سریع

طراحی

تیم بازاریابی و فروش لنوو به خوبی می‌تواند از طراحی عالی این دستگاه استفاده کند. وزن ۱.۵ کیلوگرم به لطف ساختار آلومینیومی ممکن شده.

کمی سنگین‌تر از ایسر اسپین ۵ به حساب می‌آید از طرفی وزن کم‌تری از ایسوس ویوو بوک فلیپ ۱۴ دارد. درگاه زیادی برای عبور هوا وجود ندارد اما دستگاه گرم نمی‌شود.

در واقع قدرت زیادی در نیروگاه لنوو وجود ندارد که گرمای زیادی تولید کند. کلیدها عملکرد و جایگاه مناسبی دارند. برای یک لپ تاپ کوچک و جمع و جور آن را تایید می‌کنیم.

صفحه لمسی کاملا صاف است. سرعت پاسخگویی آن شما را راضی نگه می‌دارد. طراحی و قرار گرفتن آن احساس کیفیت را به دست و چشم شما منتقل می‌کند.

Screenshot 2021 05 04 160635

برای حرکات چند لمسی با مشکل رو به رو نمی‌شوید. ابعاد آن به قدر کافی بزرگ است. قلم دستگاه ابعاد کاملا مناسبی دارد.

شاید با اندازه کاملا بزرگ نباشد اما میان انگشتان شما به خوبی قرار می‌گیرد. کمی شکننده به نظر می‌رسد. باید با آن مهربان برخورد کنیم!

به هر حال بعد از اتمام کار، آن را سر جای خود قرار دهید. عملکرد بلندگو عالی نیست. مشکلات زیادی به چشم می‌رسد. انتظار سالن اپرا از بلندگو نداشته باشید.

با توجه به کاربران هدف این دستگاه، بلندگو قطعا جزو اولویت‌ها قرار نمی‌گیرد. اگر کار شما به صدا ارتباط دارد، باید از هدفون یا بلندگو خارجی کمک بگیرید.

لنوو از درگاه کم نگذاشته. برای یک لپ تاپ نازک عالی به حساب می‌آید. از USB تایپ سی تا HDMI و درگاه میکرو SD دیده می‌شود.

Screenshot 2021 05 04 160649

بر خلاف اپل، لنوو نمی‌خواهد برای هر کاری به یک آداپتور نیاز داشته باشید.

عملکرد

نسل یازدهم پردازنده‌های اینتل به شما قول می‌دهد که برای کاری با مشکل رو به رو نمی‌شوید. در برابر HP مدل اسپکتور X360 حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.

البته در کنار افزایش عملکرد و قدرت خوب دستگاه، باتری آن فدا می‌شود. اینتل یک استاندارد با نام “اینتل اِوو” دارد.

هر کدام از سازندگان لپ تاپ با اینتل همکاری می‌کنند تا آن را داشته باشند. اگر برچسب Intel Evo را ببینید یعنی دستگاه از نظر مصرف انرژی، امنیت و عملکرد استاندارد بالایی دارد.

استاندارد Evo می‌گوید که طول عمر باتری، حداقل باید به ۹ ساعت برسد. متاسفانه در بررسی‌های ما محصول لنوو مقدار کم‌تری را نشان داد.

Screenshot 2021 05 04 160717

در مقایسه با اسپکتور X360 باتری دستگاه کم می‌آورد. این دستگاه در آزمون پخش فیلم HD تا ۱۱ ساعت و ۲۲ دقیقه دوام آورد.

لنوو در همین آزمون ۸ ساعت و ۴۵ دقیقه همراه ما ماند. به پردازنده می‌رسیم. هر دو لپ تاپ از تراشه اینتل کور i7 مدل 1165G7 استفاده می‌کنند.

لپ تاپ لنوو در بنچ‌مارک‌های گیک‌بنچ و پی‌سی مارک ۱۰ امتیاز بالاتری را کسب کرد. لنوو در آزمون تک هسته‌ای و چند هسته‌ای گیک‌بنچ ۵ به ترتیب اعداد ۱۵۴۹ و ۴۷۷۸ را کسب کرد.

اسپکتور X360 نیز به ترتیب امتیاز ۱۳۱۷ و ۴۵۴۱ را به دست آورد. در آزمون پی‌سی مارک امتیاز لنوو 14s به ۵۲۴۲ رسید. اسپکتور به عدد ۵۲۴۲ محدود شد.

آیا این مقدار عملکرد بهتر، ارزش عمر باتری کمتر را دارد؟ جواب به این سوال، به استفاده شما ارتباط دارد. به قدرت نیاز دارید یا عمر باتری؟

Screenshot 2021 05 04 160727

اگر در طول روز به یک پریز دسترسی دارید، یوگا انتخاب بدی نیست. برای سفرهای طولانی و پرواز بین شهرها اسپکتور X360 را پیشنهاد می‌کنیم.

نرم افزار و ویژگی‌ها

واقعاً خوشحالیم که برنامه‌های اضافه را مشاهده نمی‌کنیم. ویندوز هر آنچه که باید داشته باشد را به همراه دارد. معمولا نرم افزارهای اضافه شده توسط سازندگان دیگر، تنها وزن روی دوش لپ تاپ را سنگین می‌کند.

تنظیمات قلم به خوبی شخصی سازی می‌شود. یادداشت برداری حتی زمانی که صفحه قفل باشد، قابل انجام است. در یک کنفرانس خبری، کوچک‌ترین نکته را از دست نمی‌دهید.

Screenshot 2021 05 04 160816Screenshot 2021 05 04 160825

کلید F9 اطلاعات مربوط به ضمانت لپ تاپ و سایر اطلاعات خاص دستگاه را نمایش می‌دهد. متاسفانه این دکمه درست کنار دیگر دکمه‌های کاربردی قرار دارد.

فشار دادن ناخواسته آن به راحتی ممکن است. از دیگر ویژگی‌های مهم و مثبت دستگاه، حسگر اثر انگشت به حساب می‌آید. برای بهبود امنیت، حسگر اثر انگشت با سرویس “ویندوز هلو” همگام شده است.

اهمیت ویژگی حریم خصوصی دوربین لنوو را فراموش نمی‌کنیم.

آیا آن را به خانه ببریم؟

آن را به خانه ببرید اگر:

  • به محصول دو در یک قدرتمند اما اقتصادی نیاز دارید. قیمت لنوو تینک بوک 14S یوگا با قدرت بیش‌تر گران‌تر می‌شود اما در تمام مدل‌ها تعادل بین قیمت و مشخصات دیده می‌شود
  • حریم خصوصی برای شما اهمیت بالایی دارد. در تمام لپ تاپ‌ها ویژگی‌های لنوو تینک بوک برای حفظ حریم خصوصی را نمی‌بینیم. حسگر اثر انگشت، ویژگی‌های دوربین و دیگر موارد چشمگیر است
  • به قلم همراه نیاز دارید. این محصول یک قلم خوب با کارایی مناسب را با خود به همراه می‌آورد. اگر برخورد مناسبی با آن داشته باشید، قطعا برای مدت طولانی در خدمت شما خواهد بود

Screenshot 2021 05 04 160748

آن را به خانه نبرید، اگر:

  • به عمر باتری طولانی نیاز دارید. متاسفانه این لپ تاپ استاندارد اینتل اوو را به همراه ندارد. عمر باتری دلیل نداشتن این استاندارد است. محصول لنوو تنها برای کم‌تر از ۹ ساعت شما را همراهی می‌کند
  • به کارایی بالا نیاز دارید. این دستگاه به عنوان لپ تاپ دو در یک قدرت زیادی دارد اما قدرتمندترین محصول با قیمت بیش‌تر از ۱۰۰۰ دلار نیست

نکات مثبت و منفی

نکات مثبت

  • عملکرد عالی
  • طراحی و ساخت با کیفیت
  • قلم استایلوس
  • اقتصادی

نکات منفی

  • استاندارد اینتل اوو را به همراه ندارد
  • عمر باتری آنطور که باید و شاید نیست
  • نمایشگر روشنایی کافی را ندارد

منبع: techradar.com

You may also like

Leave a Comment