معرفی و بررسی بلک شارک 4: کوسه سیاه آماده حمله

توسط Avatar photoمحمد حسین
16 دقیقه
بلک شارک 4

صنعت گوشی‌های گیمینگ به سرعت در حال پیشرفت و توسعه است. این موضوع خصوصا در یکی دو سال اخیر با ورود گوشی‌های بیشتر به بازار مشهودتر از گذشته بوده. در این سال‌ها شاهد ورود پرچمداران گیمینگ بسیاری بودیم که هر کدام با نوآوری در چند زمینه سعی در تصاحب سهم بیشتر از این بازار را داشتند. از این رو هر ساله شاهد افزایش رقابت میان پرچمداران گیمینگ شرکت‌های گوناگون هستیم. در ساله گذشته دو مدعی جدی برای کسب عنوان بهترین گوشی گیمینگ جهان به بازار عرضه شدند که موفق به کسب نقدهای مثبت بسیاری از سوی کارشناسان و گیمرها شدند. این دو گوشی، شیائومی بلک شارک 3 و راگ فون 3 ایسوس بودند.

با شروع سال 2021 آتش رقابت میان پرچمداران گیمینگ شعله‌ورتر شده است. در سال جدید میلادی شاهد معرفی مدعیان تازه‌ای بودیم که هر کدام با فناوری‌های گوناگون به امید کسب مقام بهترین گوشی گیمینگ جهان راهی بازار شدند. تا به اینجای کار چند مورد از کاندیداهای اصلی برای عنوان قهرمانی به بازار عرضه شدند که به بررسی آن‌ها پرداختیم. یکی از این پرچمداران خانواده نوبیا رد مجیک 6 بود که از پنل‌های نمایشی با نرخ تازه سازی 165 هرتز استفاده می‌کرد. در کنار آن شاهد رونمایی از خانواده راگ فون 5 بودیم که با بهینه‌سازی‌های بسیار توانست خود را به عنوان قدرتمندترین گوشی اندرویدی جهان معرفی کند.

حال به تازگی یکی دیگر از مدعیان اصلی برای عنوان بهترین گوشی گیمینگ جهان وارد بازار شده است. این گوشی بلک شارک 4 است که در گذشته خبرهای زیادی در مورد آن شنیده بودیم. حال با توجه به عرضه جهانی بلک شارک 4 قصد داریم در این مقاله به معرفی و بررسی اجمالی این پرچمدار گیمینگ جذاب بپردازیم. لازم به ذکر است که خانواده بلک شارک 4 دارای دو عضو با نام‌های بلک شارک 4 و بلک شارک 4 پرو است که در مقاله‌ای دیگر به نسخه پرو خواهیم پرداخت. در ادامه با روکیدا همراه باشید:

بررسی شیائومی بلک شارک 4: جعبه گشایی

black shark 4 box inclusions 1Black Shark 4jpg 5

مانند تمام بررسی‌ها با جعبه گشایی بلک شارک 4 آغاز می‌کنیم. اولین نکته که با دیدن این محصول به چشم می‌آید جعبه شکیل و جذاب آن است. بر روی این جعبه خطوطی به شکل حرف X مشاهده می‌شود که در وسط آن علامت بلک شارک جلب توجه می‌کند. بلک شارک 4 دارای یک جعبه کامل است و در آن تمام آیتم‌های مورد نیاز برای شروع کار با گوشی قرار دارد. به جز خود گوشی که در بخش‌های بعدی به آن خواهیم پرداخت؛ درون این جعبه گارد محافظ سیلیکونی، استیکرهای بلک شارک، آداپتور شارژ 120 واتی (بله درست است، 120 وات!) و کابل شارژ تایپ C قرار دارد.

نکته‌ای که در خصوص جعبه بلک شارک 4 وجود دارد این است که آداپتور شارژ 120 واتی تنها در نسخه‌های تولید شده برای بازار چین قرار دارد و این گوشی در سایر مناطق جهان همراه با شارژر 67 واتی درون جعبه به دست کاربران خواهد رسید. البته این آداپتور نیز سرعت شارژ بسیار خوبی دارد و جای نگرانی نیست. همانطور که در تصویر جعبه گشایی ملاحظه می‌کنید، بلک شارک 4 بدون فن خنک کننده در جعبه وارد بازار شده و کاربران برای خرید این فن باید هزینه‌ای را به صورت جداگانه پرداخت کنند.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: طراحی

black shark 4 oficialne cover

به بخش طراحی می‌رسیم. بلک شارک 4 در مقایسه با سایر پرچمداران گیمینگی که در سال جدید مشاهده کرده بودیم از طراحی ساده‌تری برخوردار است. البته این موضوع به هیچ عنوان بدین معنی نیست که پرچمدار گیمینگ شیائومی طراحی بدی دارد. این گوشی در ابعاد 163.8 در 76.4 در 9.9 تولید شده است و 210 گرم وزن دارد که در مقایسه با سایر رقیبان خود سبک‌تر است.

پنل پشتی این گوشی جاییست که اتفاقات جذابی رخ داده. برخلاف نسل‌های گذشته، بلک شارک 4 از پنلی یک دست استفاده می‌کند. گوشی که در این بررسی از آن استفاده می‌کنیم، نسخه آبی رنگ بلک شارک 4 است. نکته جالبی که در خصوص این رنگ آبی وجود دارد این است که با تکان دادن گوشی، تعداد زیادی الگو ایکس مانند را در اندازه‌های گوناگون مشاهده می‌کنید که بسیار جالب توجه است. این موضوع نشان می‌دهد که برای جذابیت گوشی‌های گیمینگ نیازی به قرار دادن صفحه نمایش ثانویه در پنل پشتی نیست و می‌توان با استفاده از همین موارد ساده نیز ظاهری خیره کننده را به یک پرچمدار گیمینگ اعطا کرد.

خطوط ایکس مانند در پنل پشتی، مشابه با الگوی روی جعبه است و در وسط آن لوگوی بلک شارک به چشم می‌خورد. در بالای پنل پشتی ماژول دوربین به صورت خطی قرار گرفته است که در آن سه لنز به همراه فلش LED مشاهده می‌شود. فریم دور گوشی از جنس فلز است که ظاهری براق دارد. در کناره سمت چپ این گوشی دکمه کم و زیاد کردن صدا به همراه اسلات سیم کارت قرار گرفته است. در قسمت بالای گوشی مورد خاصی مشاهده نمی‌شود.

در کناره راست بلک شارک 4 اتفاقات جالبی رخ داده است. این گوشی از دو دکمه حساس به فشار استفاده می‌کند که گیمرها می‌توانند در بازی‌های مختلف آن‌ها را بر اساس نیاز خود برنامه‌ریزی کنند. در کنار این دو دکمه، ضامن آزاد کننده آن‌ها قرار گرفته است بنابراین زمانی که از این کلید‌ها استفاده نمی‌کنید می‌توانید آن‌ها را به داخل فریم گوشی بازگردانید. همچنین در میان این دکمه‌های حساس به فشار، کلید پاور ادغام شده با حسگر اثر انگشت قرار دارد. در پایین دستگاه نیز درگاه تایپ C، جک 3.5 میلی‌متری هدفون و اسپیکر قرار دارد.

بهترین عبارت برای توصیف طراحی بلک شارک 4 زیبایی در عین سادگی است. این گوشی با پنل پشتی یک دست و الگوهای ایکس مانند، بسیار جذاب بوده و قطعا امتیاز کامل را از بخش طراحی دریافت خواهد کرد.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: صفحه نمایش

blackshark4lead

بخش صفحه نمایش یکی از قسمت‌های بسیار مهم برای گوشی‌های گیمینگ به شمار می‌رود که شیائومی در بلک شارک 4 تمام توان خود را به کار برده است. این پرچمدار گیمینگ همراه با پنل نمایشی سوپر امولد به اندازه 6.67 اینچ معرفی شد که روزولوشن 1080 در 2400 را برای کاربران به ارمغان می‌آورد.

صفحه نمایش بلک شارک از فناوری HDR 10 پلاس استفاده می‌کند و از بیشینه روشنایی 1300 نیت برخوردار است. پرچمدار گیمینگ شیائومی یکی از سریع‌ترین پنل‌های نمایشی را در میان رقبای خود دارد. نمایشگر این گوشی از نرخ تازه سازی 144 هرتز و نرخ نمونه‌ برداری لمسی 720 هرتز بهره‌مند است. نرخ نمونه برداری لمسی بلک شارک 4 در میان گوشی‌های معرفی شده تا به امروز، سریع‌ترین است. ترکیب نرخ تازه سازی بالا و نرخ نمونه برداری لمسی باعث شده تا نرخ تاخیر لمسی در پرچمدار گیمینگ شیائومی به 8.3 میلی‌ثانیه برسد. این مورد می‌تواند در بازی‌های رقابتی برای گیمرها حکم برگ برنده را داشته باشد.

بلک شارک 4 یکی از بهترین‌ پنل‌های نمایشی را در میان سایر رقبای خود دارد. با وجود این که نوبیا رد مجیک 6 توانسته حداکثر سرعت نرخ تازه سازی را به 165 هرتز برساند اما زمانی که بحث به مقایسه صفحه نمایش‌ها می‌رسد، شاهد برتری بلک شارک 4 هستیم. صفحه نمایش این گوشی از وضوح خوب با جزئیات بالا، اشباع رنگ مناسب و سرعت بسیار بالا برخوردار است که آن را برای تمامی گیمرها به انتخابی مناسب تبدیل می‌کند.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: پردازنده و سخت افزار

Xiaomi Black Shark 4 Smartphone Design 734x316 1

با پردازنده آغاز می‌کنیم؛ جایی که تفاوت اصلی میان بلک شارک 4 و نسخه پرو نمایان می‌شود. بلک شارک 4 مجهز به پردازنده اسنپدراگون 870 می‌باشد. این پردازنده از فناوری ساخت 7 نانومتری استفاده می‌کند. با این که تراشه به کار رفته در بلک شارک 4 جز پردازنده‌های قدرتمند بازار به شمار می‌رود اما به هیچ عنوان نمی‌توان آن را با پردازنده اسنپدراگون 888 مقایسه کرد. با این تعبیر، بلک شارک 4 هرچقدر هم که قدرتمند باشد در برابر رقبایی همچون راگ فون 5 حرفی برای گفتن ندارد. خوشبختانه شیائومی، برای باقی ماندن در میدان رقابت، بلک شارک 4 پرو را همراه با تراشه اسنپدراگون 888 معرفی کرد که در آینده به بررسی این گوشی خواهیم پرداخت.

در کنار این پردازنده، شیائومی بلک شارک 4 در 4 نسخه با حافظه داخلی و رم‌های گوناگون به بازار عرضه شده است. نسخه پایه این پرچمدار گیمینگ مجهز به 128 گیگابایتی حافظه داخلی است که در کنار آن رم 6 گیگابایتی نیز قرار دارد. نسخه بعدی این گوشی از حافظه داخلی 128 گیگابایت و رم 8 گیگابایت بهره‌مند است. همچنین نسخه 128 گیگابایتی با رم 12 گیگابایت نیز برای کاربران در دسترس است. گیمرهایی که نیاز به حافظه بیشتر دارند نیز می‌توانند نسخه نهایی بلک شارک 4 همراه با 256 گیگابایت حافظه داخلی و رم 12 گیگابایتی را خریداری کنند.

بلک شارک 4 از فناوری UFS 3.1 برای ذخیره سازی و بازخوانی اطلاعات استفاده می‌کند که سرعت بالایی دارد. متاسفانه پرچمدار گیمینگ شیائومی در بخش حافظه رم چندان قدرتمند ظاهر نمی‌شود و در مقایسه با رقبای خود از مشخصات پایین‌تری برخوردار است. همانطور که به خاطر دارید در سال جاری شاهد رونمایی از پرچمداران گیمینگی بودیم که از 16 گیگابایت یا 18 گیگابایت حافظه رم برخوردار بودند که عملکرد بهتری را در اجرای بازی‌های سنگین به نمایش می‌گذاشتند. در کنار این مورد بلک شارک 4 از فناوری 5G و وای فای 6 بهره‌مند است که برای استریم آنلاین بسیار کاربردی خواهد بود.

در مجموع مشخصات سخت افزاری شیائومی بلک شارک 4 قابل قبول به شمار می‌رود اما برای گیمرهایی که قصد دارند از تمام توان گوشی خود برای بازی کردن استفاده کنند، بلک شارک 4 پرو نسخه مناسب‌تری به شمار می‌رود.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: کنترلرها

xiaomi black shark 4 trigger button

همانطور که در بخش طراحی نیز اشاره کردیم، بلک شارک 4 در کناره سمت راست خود از دو دکمه حساس به فشار استفاده می‌کند. از نظر نویسنده، این دکمه‌ها جز بهترین کنترلرهاییست که تاکنون بر روی گوشی‌های گیمینگ قرار گرفته است. از آن جایی که این دکمه‌ها به فشار حساس هستند، گیمرها می‌توانند عملکردهای گوناگونی را برای فشار کوتاه مدت و بلند مدت تعیین کنند. همچنین سرعت بازخورد این دکمه‌ها نیز مانند صفحه نمایش بلک شارک 4 بسیار بالاست که مورد مثبتی به شمار می‌رود.

همچنین زمانی که بازی کردن به اتمام رسید کاربران می‌توانند این دکمه‌ها را به وسیله ضامن‌های آزاد کننده به داخل فریم گوشی بازگردانند. ضمان‌های آزاد کننده دو کلید اسلایدر هستند که در کنار دکمه‌های حساس به فشار واقع شده‌اند. این دکمه‌ها با فریم دور گوشی یک پارچه هستند، بنابراین زمانی که غیر فعال هستند هیچگونه برآمدگی در کناره گوشی احساس نمی‌شود. همچنین با آزاد کردن این دکمه‌ها از طریق ضمن‌های آزاد کننده، افکت صوتی را می‌شنوید که بسیار جذاب است.

با وجود این که دکمه‌های حساس به فشار یکی از نوآوری‌های جالب و کاربردی شیائومی به شمار می‌رود باید به این نکته اشاره کرد که بلک شارک 4 از لحاظ تنوع کنترلرها چندان حرفی برای گفتن ندارد. در مقابل این گوشی، پرچمدار گیمینگ ایسوس، راگ فون 5 قرار دارد که با بهره‌گیری از کنترل‌های اولترا سونیک آزادی عمل بیشتری را به گیمر‌ها در هنگام بازی کردن می‌دهد. نسخه آلتیمیت راگ فون 5 با استفاده از مجموعا 18 نوع کنترلر یکی از بهترین پرچمداران گمینگ از لحاظ شخصی سازی است. حتی فن خنک کننده این گوشی نیز دارای دو کلید است که کاربران می‌توانند آن‌ها را برای اجرای بازی برنامه‌ریزی کنند.

در مجموع شیائومی بلک شارک 4 از لحاظ تنوع کنترل‌ها چندان رضایت بخش نیست. با این وجود کاربرانی که لوازم جانبی گیمینگ بلک شارک را خریداری کنند می‌توانند از کنترلرهای بیشتری برای بازی کردن بهره‌مند شوند.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: سیستم خنک کننده و لوازم جانبی

WhatsApp Image 2021 03 28 at 4.18.22 PM 1

از آنجایی که گوشی‌های گیمینگ برای پردازش‌های سنگین طراحی شده‌اند و همواره زیر بار بازی‌های سنگین هستند، باید از سیستم‌های خنک کننده استفاده کنند. در غیر این صورت گرمای تولید شده می‌تواند به برد و باتری گوشی آسیب برساند. شیائومی با معرفی خانواده بلک شارک 4 از سیستم خنک کننده جدیدی پرده برداری کرد که به آن خواهیم پرداخت.

با سیستم خنک کننده داخلی گوشی‌ آغاز می‌کنیم. هر دو نسخه از خانواده بلک شارک 4 از سیستم خنک کننده دو لایه مایع استفاده می‌کنند. لایه اول دقیقا زیر پنل نمایشی قرار گرفته است و تقریبا تمام سطح آن را پوشانده. لایه دوم بر روی پردازنده و سایر قطعات مهم گوشی قرار دارد و می‌توانند در کنار هم دمای گوشی را به شکل فوق‌العاده‌ای کاهش دهند. مسئولان شیائومی در مراسم رونمایی اعلام کردند که این سیستم دو لایه مایع می‌تواند پراکند‌ه‌سازی گرما را تا 30 درصد بهبود ببخشد. همچنین دمای پردازنده دستگاه نیز با کمک سیستم خنک کننده تا 18 درجه سانتی گراد کاهش خواهد یافت.

با این وجود در کنار سیستم خنک کننده پیشرفته، خانواده بلک شارک 4 مجهز به فن خنک کننده نیز هستند. البته کاربران برای خرید آن باید هزینه‌ای را به صورت جداگانه پرداخت کنند. طبق گفته مسئولان شیائومی این فن با قیمت 37.90 یورو برای کاربران در دسترس است. این فن خنک کننده که Fun cooler 2 Pro نام دارد می‌تواند هوا را تا منفی 1 درجه سانتی گراد خنک نگه دارد که برای یخ زدن آب کافیست! البته زمانی که این فن به گوشی متصل است دما تا بدین اندازه کاهش نمی‌یابد و سنسورهای درون این فن دما را در حد معینی ثابت نگه می‌دارند.

این فن خنک کننده از هفت تیغه تشکیل شده است و می‌تواند به حداکثر سرعت 6200 دور در دقیقه برسد. البته مادامی که از این فن خنک کننده استفاده می‌کنید باید آن را از طریق کابل تایپ C به برق متصل کنید که ممکن است برای برخی از گیمرها در هنگام بازی کردن احساس چندان خوشایندی نداشته باشد. این فن خنک کننده دارای نمایشگر درجه حرارت است و از ال ای دی RGB استفاده می‌کند.

در کنار این فن، لوازم جانبی‌های دیگری نیز برای بهبود تجربه گیمینگ با بلک شارک 4 وجود دارد. یکی از این گجت‌ها دسته بازی است که به دو طرف گوشی متصل می‌شود و می‌توانید از طریق آن کنترل بازی را در دست بگیرید. همچنین شیائومی با معرفی بلک شارک 4 از دستکش‌های انگشتی جدید خود نیز رونمایی کرد که به کاهش اصطکاک دست کاربر با صفحه نمایش کمک می‌کند و سرعت عملکرد گیمرها در بازی‌های ورزشی و وان شوتر را افزایش می‌دهد.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: دوربین

Black Shark 4 Kamera 970x647 1

به بخش دوربین می‌رسیم. پیش از هر چیز باید گفت که دوربین، یکی از نقاط قوت گوشی‌های گیمینگ به شمار نمی‌رود و کمپانی‌های سازنده این گوشی‌ها، توجه چندانی به این بخش ندارند. البته این موضوع بدان معنی نیست که کیفیت دوربین گوشی‌های گیمنگ پایین است. هدف از بیان این نکته این بود که نباید از دوربین گوشی‌های گیمینگ توقعی در حد پرچمداران بازار داشت.

یکی دیگر از تفاوت‌های میان نسخه پایه و پرو بلک شارک 4 در این بخش نمایان می‌شود که به آن می‌رسیم. همانطور که گفتیم بلک شارک 4 میزبان سه سنسور دوربین در ماژول پشت گوشی است. دوربین اصلی این گوشی 48 مگاپیکسلی می‌باشد و از گشودگی دیافراگم f/1.8 بهره‌مند است. در کنار آن دوربین اولترا واید 8 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.2 و زاویه دید 120 درجه‌ای قرار گرفته است. همچنین ماژول دوربین بلک شارک 4 توسط یک دوربین مارکو 5 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f/2.4 تکمیل می‌شود.

بلک شارک 4 در بخش فیلم برداری قادر به ضبط ویدیو‌های 4K با سرعت 30 تا 60 فریم بر ثانیه است. این گوشی همچنین می‌تواند ویدیو‌های 1080 را با سرعت‌ها 30، 60 یا 240 فریم بر ثانیه به ثبت برساند. تفاوتی که میان بلک شارک 4 و نسخه پرو وجود دارد در کیفیت دوربین اصلی می‌باشد به طوری که بلک شارک 4 پرو مجهز به یک دوربین 64 مگاپیکسلی است. سایر مشخصات دوربین‌ در هر دو گوشی مشابه یکدیگر است.

دوربین سلفی بلک شارک 4 درون حفره (پانچ هول) در بالا و مرکز پنل نمایشی قرار گرفته است. این دوربین دارای رزولوشن 20 مگاپیکسلی است که گشودگی دیافراگم آن f/2.0 می‌باشد. دوربین سلفی بلک شارک 4 قادر به ثبت ویدیو‌های 1080 با سرعت 30 فریم بر ثانیه است.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: باتری و شارژدهی‌

xiaomi black shark 4 3 700x394 1

به یکی از هیجان انگیزترین بخش‌ها در بررسی شیائومی بلک شارک 4 می‌رسیم. همانطور که در قسمت جعبه گشایی اشاره کردیم، پرچمدار گیمینگ شیائومی قادر به پشتیبانی از فناوری شارژ فوق سریع 120 وات است. تاکنون فناوری شارژ 120 وات را در کمتر گوشی هوشمندی مشاهده کردیم و شیائومی با قرار دادن این فناوری در پرچمدار گیمینگ خود آن را به سریع‌ترین گوشی گیمنگ جهان در زمینه شارژ شدن تبدیل کرده است.

بلک شارک 4 مجهز به یک باتری 4500 میلی آمپر ساعتیست که شارژدهی قابل قبولی را برای گیمرها به ارمغان می‌آورد. این مورد با توجه به زمان کمی که برای شارژ باتری باید صرف کنید، می‌تواند برای گیمرهایی که دوست ندارند مدت زیادی از زمان گیمینگ خود را در کنار پریز برق بگذارنند نقطه عطف مهمی به حساب آید. طبق مواردی که مسئولان شیائومی در مراسم رونمایی اعلام کردند، بلک شارک 4 می‌تواند تنها در عرض 17 دقیقه شارژ، از صفر به صد برسد که عدد بسیار قابل توجهی است. در مجموع بلک شارک 4 در بخش شارژدهی حرفی برای گفتن باقی نمی‌گذارد و بی رقیب است.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: نرم افزار

یک گوشی گیمینگ خوب علاوه‌بر سخت افزار رده بالا باید در بخش نرم افزار نیز قوی باشد. نکته‌ای که برنامه نویسان شیائومی حداکثر توان خود را در آن به کار برده‌اند. بلک شارک 4 مانند تمام گوشی‌هایی که در سال 2021 معرفی شدند از سیستم عامل اندروید 11 استفاده می‌کند. در کنار سیستم عامل، پرچمدار گیمینگ شیائومی دارای پوسته اندرویدی Joy UI 12.5 است که امکانات گسترده‌ای را در اختیار گیمرها قرار می‌دهد. شما می‌توانید با شخصی سازی تنظیمات، از حداکثر توان بلک شارک 4 استفاده کنید.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: سایر امکانات

033554700 1567561215 IMG 20190903 174212

موارد اصلی که در مورد بلک شارک 4 قابل ذکر بودند را در بخش‌های پیشین عنوان کردیم. با این حال چند مورد دیگر است که اشاره به آن‌ها خالی از لطف نیست. همانطور که در بخش طراحی اشاره کردیم، بلک شارک 4 مجهز به جک 3.5 هدفون است که برای یک پرچمدار گیمینگ نکته مثبتی به شمار می‌رود. همچنین این گوشی دارای دو بلندگو با خروجی صدای استریو است که کیفیت قابل قبولی دارند. همچنین بلک شارک 4 مجهز به اسکنر اثر انگشت بر روی دکمه پاور است که سرعت خوانش خوبی دارد. این گوشی در رنگ‌های مشکی براق، خاکستری کمرنگ، مشکی ساده، آبی و نقره‌ای برای کاربران در دسترس است.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: قیمت

یکی دیگر از نکات مثبتی که بلک شارک 4 را به مدعی جدی برای عنوان قهرمانی تبدیل می‌کند قیمت آن است. این گوشی برخلاف سایر هم‌خانواده‌های خود قیمت پایین‌تری دارد که با توجه به امکاناتی که ارائه می‌دهد آن را به شدت مقرون به صرفه کرده است. نسخه پایه بلک شارک 4 با قیمت 520 دلار به بازار عرضه شد. همچنین برای گیمرهایی که قصد خرید نسخه پرو این پرچمدار را دارند باید گفت که قیمت نسخه پایه آن معادل 650 یورو می‌باشد که بسیار پایین‌تر از رقبای دیگر است.

بررسی شیائومی بلک شارک 4: جمع‌بندی

همانطور که در بخش‌های مختلف مشاهده کردید، پرچمدار گیمینگ شیائومی می‌تواند یک رقیب قدر برای سایر گوشی‌های گیمینگ به شمار رود. نکته مهم در مورد بلک شارک 4 قیمت مناسب آن در کنار امکانات گسترده‌ای است که در اختیار گیمرها قرار می‌دهد، از شارژر 120 واتی گرفته تا صفحه نمایش سریع و قابلیت‌های زیاد برای اعمال شخصی سازی.

با این حال پاشنه آشیل بلک شارک 4 پردازنده آن است که در مقایسه با سایر پرچمداران گیمینگ قدری ضعیف‌تر است. البته شاید از دید کاربران این اختلاف قدرت چندان مشهود نباشد، با این وجود نمی‌توان از آن چشم پوشی کرد. اگر از آن دسته از گیمرهایی هستید که می‌خواهید از حداکثر قدرت یک پرچمدار گیمینگ استفاده کنید، پیشنهاد می‌کنیم بلک شارک 4 پرو با پردازنده اسنپدراگون 888 را تهیه کنید. در مجموع شیائومی بلک شارک 4 یک گوشی گیمینگ اقتصادی به شمار می‌رود و می‌تواند انتخاب مناسبی برای تمام گیمرها باشد.

در آینده با نقد و بررسی جامع این گوشی با شما همراه خواهیم بود.

 

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟