بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

توسط محمد امین نعمتی
42 minutes read
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

گوشی وان پلاس 8 تی که با قیمت 599 دلار به بازار عرضه شد یک میان‌رده ممتاز عالی با تعدادی قابلیت‌های یک پرچم‌دار است از جمله یک نمایشگر فلوئید آمولد 120 هرتز، چیپست سریع اسنپ‌دراگون 865، مجموعه دوربین چهارگانه امیدبخش با عملکرد بهتر زمان عکاسی در شب، بلندگوهای استریو و شاید بهترین دستاورد وان پلاس تا به امروز یعنی یک باتری بزرگ‌تر با فناوری شارژ سریع 65 وات Warp Charge.

در رویداد پاییز سال گذشته وان پلاس، نبود یک مدل پرو مشخص بود. علت این است که شرکت چینی گوشی وان پلاس 8 پرو را به عنوان پرچم‌دار جدید خود می‌خواست حفظ کند و تا امسال و زمان معرفی گوشی وان پلاس 9 پرو این مدل به‌روزرسانی نشد.

گوشی وان پلاس 8 نیاز به به‌روزرسانی داشت، بنابراین ما با این تصمیم استراتژیک مخالف نیستیم. شک داریم بسیاری از مالکان گوشی وان پلاس 8 تصمیم به تعویض گوشی خود بگیرند، ولی دو پیشنهاد فعلی وان پلاس گزینه‌های به مراتب مطلوب‌تری برای افرادی هستند که در بازار دنبال یک گوشی جدید می‌گردند.

اگر گوشی وان پلاس 8 تی را با مدل استاندارد آن بخواهیم مقایسه کنیم یک نمایشگر اولد 120 هرتز در مقابل 90 هرتز دارد. از طرف دیگر، دوربین اصلی مجهز به یک لنز با دریچه دیافراگم روشن‌تر است، لنز دوربین فوق عریض عریض‌تر شده است و یک حسگر عمق‌سنج اضافه را شاهد هستیم.

در نهایت، باتری 4300 میلی‌آمپر ساعت با سرعت شارژ 30 وات مدل معمولی به 4500 میلی‌آمپر ساعت با سرعت شارژ 65 وات ارتقاء یافته است.

قبول داریم، این هیجان‌انگیزترین تغییراتی نیست که تا حالا دیدیم ولی به اندازه کافی هستند تا گوشی جدید گزینه خرید مطلوبی باشد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

بازار گوشی‌های هوشمند 600 یورویی در حال حاضر بیش از حد اشباع است و در این جا می‌توانیم قاتلان پرچم‌داری را ببینیم که یا برای برد بزرگ یا مردن در حین تلاش می‌آیند.

با توجه به این که وان پلاس اصطلاح «قاتل پرچم‌دار» را باب کرده است، مدل‌های غیر پرو ارزان‌تر آن وظیفه غیرممکنی برای دفاع از این عنوان دارند.

البته تا زمانی که پرچم‌دار خود این شرکت را به قتل نرسانند. گوشی وان پلاس 8 تی اولین گوشی این شرکت مجهز به لانچر OxygenOS 11 مبتنی بر اندروید 11 است. بسیاری از گوشی‌های اخیر وان پلاس نیز این به‌روزرسانی را دریافت می‌کنند ولی اولین بودن، افتخاری است که به مدل 8 تی داده شده است.

با این مقدمه اجازه دهید نگاهی به مشخصات گوشی OnePlus 8T بیاندازیم و سپس آن را نقد کنیم. پس مانند همیشه همراه روکیدا باشید. (برای دیدن تصاویر در اندازه بزرگ روی آن‌ها کلیک کنید.)

مشخصات گوشی وان پلاس 8 تی

  • بدنه: 160.7 در 74.1 در 8.4 میلی‌متر، وزن: 188 گرم، شیشه محافظ گوریلا گلس در پنل پشتی و جلو، فریم آلومینیومی، عرضه شده به دو رنگ سبز آکواریومی و نقره‌ای
  • نمایشگر: 6.55 اینچ، Fluid AMOLED، دقت 1800 در 2400 پیکسل، نسبت تصویر 20:9، تراکم پیکسلی 402 پیکسل در هر اینچ، قابلیت نمایشگر همیشه روشن، نرخ تازه‌سازی تصویر 120 هرتز، پشتیبانی از استاندارد +HDR10
  • چیپست: اسنپ‌دراگون 865 کوآلکام (7 نانومتری پلاس): پردازنده هشت هسته‌ای (2 هسته کریو 585 با سرعت کلاک 2.84 گیگاهرتز و 3 هسته کریو 585 با سرعت کلاک 2.42 گیگاهرتز و 4 هسته کریو 585 با سرعت کلاک 1.8 گیگاهرتز)؛ پردازنده گرافیکی آدرنو 650
  • حافظه: 8 یا 12 گیگابایت رم، 128یا 256 گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.1
  • سیستم عامل: اندروید 11، رام OxygenOS 11
  • دوربین عقب: لنز عریض (اصلی): 48 مگاپیکسل، دریچه دیافراگم F/1.7، 26 میلی‌متری، اندازه حسگر 1/2.0 اینج، اندازه پیکسل 0.8 میکرومتر، فوکوس خودکار تشخیص فازی (PDAF)، لرزشگیر اپتیکال تصویر (OIS)؛ دوربین فوق عریض: 16 مگاپیکسل، ضریب اف F/2.2، 14 میلی‌متری، میدان دید 123 درجه، اندازه پیکسل 1.0 میکرومتر، اندازه حسگر 1/3.6 اینچ؛ دوربین ماکرو: 5 مگاپیکسل، ضریب اف F/2.4؛ حسگر تشخیص عمق 2 مگاپیکسل، دریچه دیافراگم F/2.4، فلاش ال‌ای‌دی دوتایی، HDR، عکاسی سراسرنما
  • دوربین جلو: 16 مگاپیکسل، لنز F/2.4، (عریض)، اندازه حسگر 1/3.06 اینچ، اندازه پیکسل 1.0 میکرومتر، Auto HDR
  • دوربین فیلمبرداری: دوربین پشتی: 4K با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه، فول اچ‌دی با سرعت 30، 60 و 240 فریم بر ثانیه، Auto HDR، لرزشگیر الکترونیک تصویر مبتنی بر ژیروسکوپ؛ دوربین جلو: فول اچ‌دی با نرخ 30 فریم بر ثانیه، لرزشگیر الکترونیک تصویر مبتنی بر ژیروسکوپ
  • باتری: 4500 میلی‌آمپر ساعت، سرعت شارژ سریع 65 وات
  • سایر مشخصات: حسگر اثر انگشت (زیر نمایشگر، اپتیکال)، اسپیکرهای استریو، NFC

گوشی وان پلاس 8 تی ضدآب نیست، مگر این که در آمریکا زندگی کنید و مدل منحصر به اپراتور تی موبایل یعنی OnePlus 8T+ 5G را بخرید که گوشی مشابه ولی با استاندارد IP68 است.

البته افسوس نخورید، چون مدل معمولی نیز بسیاری از قابلیت‌های محافظتی و جلوگیری از ورود رطوبت مدل ویژه تی موبایل را دارد. به احتمال خیلی زیاد گوشی از افتادن در آب نیز جان سالم به در خواهد برد.

جعبه به رنگ قرمز روشن گوشی‌های وان پلاس مجددا جلوی تیم روکیدا است و هیجان زیادی برای باز کردن آن داریم. گوشی OnePlus 8T ممکن است جزو به‌روزرسانی‌های هیجان‌انگیزتر سال 2020 نباشد، ولی واقعا بسته‌بندی زیبایی دارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

اجازه دهید محتویات داخل آن را ببینیم.

جعبه گشایی گوشی وان پلاس 8 تی

این گوشی داخل جعبه قرمز بزرگ معروف وان پلاس به بازار آمده است. داخلآن به همراه خود گوشی یک قاب شفاف با شعار Never Settle معروف وان پلاس را که روی آن حک شده است، می‌بینید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

داخل جعبه شارژر 65 وات Warp Charge و کابل ضخیم و قرمز یواس‌بی سی به سی آن نیز قرار دارند. این شارژر از استاندارد USB-PD نیز پشتیبانی می‌کند تا از آن بتوانید برای شارژ سایر دستگاه‌ها مانند لپ تاپ‌ها، کنسول‌ها، تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند استفاده کنید.

در نهایت، یک بخش مقوایی داخل جعبه است که در آن چند دفترچه و استیکرهای وان پلاس را پیدا خواهید کرد.

طراحی و کیفیت ساخت گوشی وان پلاس 8T

این گوشی مانند سایر گوشی‌های با کیفیت ساخت شیشه‌ای است و اصلا اشکالی ندارد. شک داریم به‌زودی وان پلاس بخواهد طراحی جدیدی را رو کند.

8 تی جدید با وان پلاس 8 فرق دارد و هنوز بین علما اختلاف است که این تغییر بهتر یا بدتر است. به عنوان مثال، نمایشگر این مدل مانند سری وان پلاس 7 و قبل‌تر از آن تخت است.

اشتباه نکنید، برخی از ما اصلا طرفدار نمایشگرهای خمیده نیستیم، فقط از نظر برخی طرفداران این تغییر ممکن است یک پسرفت باشد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

ما زمان استفاده با گوشی دیگر چندین مرتبه تصادفا نمایشگر را لمس کرده بودیم و آن را به اشتباه انداخته بودیم و مشکل دیگر نیز اعوجاج تصویر بود، پس از این تغییر استقبال می‌کنیم.

سپس به فریم آلومینیومی می‌رسیم که حالا عریض‌تر حس می‌شود حتی با آن که شعاع خمیدگی آن فقط کمی کمتر شده است. فریم گوشی در حد آیفون 12 تخت نیست، ولی در مقایسه با وان پلاس 8 مدل 8 تی به مراتب بهتر در دست محکم جا می‌گیرد و خوش‌دست‌تر است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

گوشی وان پلاس 8 تی به دو رنگ سبز آکواریومی و نقره‌ای قمری در بازار وجود دارد. شیشه خمیده عقب و فریم فلزی رنگ مشابهی دارند و وان پلاس فقط دو اسم جذاب برای رنگ این گوشی‌ها انتخاب نکرده است.

بلکه واقعا این دو اسم، رنگ گوشی و ظاهر شیشه‌‌ای آن را توصیف می‌کنند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

ما مدل سبز رنگ را داریم و واقعا این‌طور به نظر می‌رسد که وان پلاس مقداری از رنگ اقیانوس هند اطراف مالدیو را روی این گوشی پاشیده است یا دریای یونان (Ionian) اطراف جزایر یونان در کشور یونان یا شاید اقیانوس اطلس اطراف باهاما.

در هر صورت شما را سوار بر آب‌های زیبای این مناطق می‌کند. این رنگ آبی سبز زیبا یک ظاهر براق مانند سطح آب اقیانوس دارد.

رنگ بعدی «قرمز قمری» است که واقعا مانند رنگ نقره‌ای آرامش‌بخش روی سطح ماه به نظر می‌رسد. پنل شیشه‌ای این مدل ظاهر یخ‌زده دارد تا حس و حال سرما را در خود داشته باشد و دورافتادگی «فضا» را یادآوری کند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

ما واقعا خوشمان می‌آید که اسم جذاب رنگ‌ها با حسی که زمان در دست گرفتن گوشی دارید، هماهنگ هستند و باید وان پلاس را بابت ساخت گوشی وان پلاس 8 تی به همان شکل که رنگ آن را توصیف کرده است، تحسین کنیم.

نمای جلوی این گوشی را نمایشگر 6.55 اینچی با اندازه و دقت مشابه با نمایشگر وان پلاس 8 پوشانده است. این نمایشگر یک بریدگی گرد کوچک در گوشه بالا سمت چپ دارد که داخل آن دوربین سلفی است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تغییر جدید این نمایشگر افزایش نرخ تازه‌سازی تصویر از 90 به 120 هرتز است. نرخ نمونه‌گیری لمس نیز بهتر شده است تا از 180 هرتز به 240 هرتز برسد و پاسخ‌های تاخیری حتی کمتر باشند.

تغییر جدید دیگر در این گوشی اضافه شدن قابلیت نمایشگر همیشه روشن است. وان پلاس برای شروع طراحی‌های جذابی را برای آن در نظر گرفته است، ولی گزینه‌های سفارشی بسیار هستند.

بالای نمایشگر یک توری فوق‌العاده باریک است که پشت آن بلندگوی مکالماتی مخفی شده است که به عنوان یک اسپیکر استریو نیز عمل می‌کند.

از طرف دیگر وان پلاس ادعا کرده است ضخامت چانه زیر نمایشگر را در مقایسه با وان پلاس کمتر کرده است تا حس کار با یک نمایشگر لبه به لبه بیشتر شود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

زیر نمایشگر یک حسگر اپتیکال اثر انگشت قرار دارد که احتمالا با حسگر سری وان پلاس 8 فرقی ندارد. سرعت این حسگر بالا است و مشکلی از نظر دقت تشخیص با آن نداشتیم. گرچه اگر نمایشگر لک‌آلود باشد، از شما خواسته می‌شود پیش از اسکن اثر انگشت آن را تمیز کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

روی نمایشگر شیشه تخت گوریلا گلس مانند نمایشگر تخت جدید قرار گرفته است، گرچه به اصطلاح اطراف لبه‌ها ظاهر 2.5 بعدی دارد تغییر به سمت فریم فلزی حس تیز بودن به آن نمی‌دهد.

گوریلا گلس 5 روی پنل پشتی اطراف طرفین طویل‌تر گوشی مانند بسیاری از گوشی‌های متعدد اخیر، خمیده شده است. تنها نکته قابل توجه در این جا جدا از رنگ جذاب گوشی، آرایش دوربین است که کمی برآمدگی دارد، البته نه در حد بسیاری از رقبا. اگر گوشی را روی میز قرار دهید و یک ضربه آهسته به آن بزنید، خیلی کم تکان خواهد خورد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

روی شیشه دوربین 6 قطعه متقارن قرار دارد. اولین ستون 3 دوربین ماکرو، عریض و فوق عریض را در خود دارد. دومین ستون از ظاهرا یک حسگر دمای رنگ، یک فلاش ال‌ای‌دی دوتایی و یک دوربین عمق‌سنج تشکیل شده است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

حالا اجازه دهید نگاهی نیز اطراف فریم داشته باشیم. مهم نیست چه رنگی از گوشی وان پلاس 8 تی را تهیه کنید، چون فریم همیشه مات خواهد بود. این ویژگی محکم قرار گرفتن گوشی در دست را بهتر نخواهد کرد، بلکه شکل آن روی چنین موضوعی تاثیر دارد، ولی حداقل لک انگشت روی آن نمی‌ماند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

در سمت چپ یک دکمه تنظیم حجم صدای باریک با بازخورد لمسی خوب است. ای کاش اندازه آن کمی بزرگ‌تر یا شاید ضخیم‌تر بود، ولی ظاهرا همینی که است! دکمه پاور و اسلایدر هشدار در سمت راست هستند و از نظر شکل و بازخورد عیبی ندارند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

در بالای گوشی تک بلندگو است، در حالی که پایین با وجود درگاه سیم‌کارت، میکروفون انتهایی، پورت یواس‌بی سی و اسپیکر استریوی دیگر شلوغ است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

این گوشی رسما ضدآب نیست، مگر این که همان‌طور اشاره کردیم مدل ویژه اپراتور تی موبایل را بخرید. با این حال، این گوشی ظاهرا درپوش‌های لاستیکی مشابه را دارد و باید از سقوط تصادفی در آب جان سالم به در ببرد.

گرچه هیچ‌کدام از این دو مدل 8 تی برای گرفتن سلفی زیر آب طراحی نشدند و آسیب‌دیدگی به علت نفوذ آب شامل گارانتی نخواهد شد. هدف حفاظت از گوشی وان پلاس 8 تی در برابر آب تنها برای حفظ جان آن در صورت اتفاقات و نه چیز دیگر است.

به دست گرفتن گوشی OnePlus 8T یک تجربه خوشایند بوده، چون این گوشی اندازه بیش از حد بزرگی ندارد. وزن آن معقول بوده و سطح آن چنان لیزی ندارد. قاب پشتی مدل سبز رنگ ما براق است و با این حال حس کردیم حتی بدون استفاده از قاب در دست محکم است.

لک انگشت روی پنل پشتی به جا می‌ماند، ولی با این حال حتی پس از 3 روز پاک نکردن این بخش احساس نکردیم لک افتاده است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

سخن کوتاه کنیم، گوشی وان پلاس 8 تی یک ظاهر، شکل و تزئین سطحی دوست‌داشتنی دارد. ممکن است رسما ضدآب نباشد، ولی با این حال با توجه به مهر و موم کردن درگاه‌ها به شما آرامش ذهن می‌دهد که بهتر از هیچی است.

نمایشگر گوشی وان پلاس 8 تی

روی کاغذ نمایشگر این گوشی شبیه به وان پلاس است یعنی یک نمایشگر آمولد 6.55 اینچ با دقت 2400 در 1800 پیکسل که تحت حفاظت گوریلا گلس 5 قرار دارد. گرچه، یک تفاوت قابل توجه به چشم می‌خورد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

ابتدا این نمایشگر تخت است و یک چانه کوچک‌تر دارد، چون وان پلاس برای این مدل یک نمایشگر چیپ روی پنل را انتخاب کرده است. یعنی کنترلر‌های نمایشگر در انتهای نمایشگر قرار دارند و سپس زیر آن خم می‌شوند، شبیه به آن را در نمایشگرهای آیفون دیده‌ایم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

ثانیا و شاید مهم‌ترین تغییر، پشتیبانی نمایشگر از نرخ تازه‌سازی تصویر 120 هرتز است. این نمایشگر دو گزینه 60 و 120 هرتز دارد.

چیزی به اسم تنظیمات خودکار یا پویا وجود ندارد. ولی گوشی نرخ تازه‌سازی تصویر را حتی زمانی که حالت 120 هرتز انتخاب شده است، تحت شرایط خاصی به 60 هرتز بر می‌گرداند. در ادامه به آن می‌رسیم.

در پایان، واکنش‌پذیری لمس نمایشگر حالا با تاخیر به مراتب کمتر بهتر شده است، چون نرخ نمونه‌گیری لمس نمایشگر 240 هرتز است. حسگرهای لمس گوشی وان پلاس 8 در 180 هرتز کار می‌کردند، در حالی که نرخ تازه‌سازی تصویر آن محدود به 90 هرتز بود.

نمایشگر جدید که وان پلاس اسم Fluid AMOLED روی آن گذاشته است، همچنین از استانداردهای +HDR10، HDR10 و HGL پشتیبانی می‌کند.

از استاندارد Widevine L1 DRM نیز پشتیبانی می‌شود تا بتوانید از فیلم‌های روی نت فلیکس و پلتفرم‌های مشابه با بالاترین کیفیت ممکن لذت ببرید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

حالا نوبت صحبت در مورد نرخ تازه‌سازی تصویر رسیده است.

نمایشگر برای صرفه‌جویی در مصرف باتری در حال طبیعی زمانی که تعامل با صفحه لمسی را متوقف می‌کنید، به تنظیمات 60 هرتز تغییر می‌کند. مگر این که حالت تاریک را فعال کرده باشید یا روشنایی صفحه را زیر 50 درصد گذاشته باشید که در این صورت همیشه روی 120 هرتز باقی خواهد ماند.

با این حال، زمان اجرای بعضی از اپلیکیشن‌ها مانند گوگل مپ، یوتیوب یا بازپخش ویدئو به‌صورت تمام صفحه تنظیمات نمایشگر همیشه روی 60 هرتز خواهد بود.

پشتیبانی نکردن از اجرای بازی‌ها با نرخ تازه‌سازی تصویر بالا تجربه آزاردهنده دیگری است که با گوشی‌های اخیر وان پلاس داشته‌ایم. گرچه همیشه اینطور نیست، چون وان پلاس با پابجی موبایل و فورت نایت همکاری کرده است تا نرخ تازه‌سازی تصویر 90 هرتز برای این عناوین فعال شود.

جدا از این دو بازی، هیچ‌کدام دیگر از بازی‌های حاضر در گوگل پلی استور از نرخ تازه‌سازی تصویر بالا روی گوشی‌های وان پلاس پشتیبانی نمی‌کنند.

مشکل بازی‌ها نیست، چون از این حقیقت آگاه هستیم که چند بازی حتی از نرخ تازه‌سازی بالای 144 هرتز روی گوشی‌های ایسوس یا سایر برندها پشتیبانی می‌کنند.

مشکل این است که وان پلاس جلوی اجرای بازی‌ها بیشتر از 60 هرتز را می‌گیرد. تماشای محتوای HDR مشکل چهارم نمایشگر گوشی وان پلاس 8 تی را نشان می‌دهد.

این مشکل را زمان نقد گوشی وان پلاس نورد نیز دیده بودیم که در آن فضای نمایشگر خارج از فریم ویدئو آنطور که باید مشکی نبوده، بلکه خاکستری تیره است.

این مشکل به‌ویژه زمان مشاهده چنین محتوایی در یک اتاق تاریک قابل توجه است و می‌توانید ببینید مساحت نمایشگر به سمت راست و چپ فریم ویدئو به مراتب خاکستری به جای کاملا مشکی است.

این مشکل تنها زمان مشاهده محتوای HDR نه SDR دیده می‌شود. همچنین گوشی وان پلاس 8T مانند مدل نورد، گزینه DC dimming را ندارد.

ما تست روشنایی صفحه استاندارد خود را انجام دادیم که نمایشگر گوشی‌های مختلف را مقایسه می‌کنیم و نور صفحه نمایشگر وان پلاس 8 تی زمان تنظیم به صورت دستی به حداکثر 500 نیت رسید.

اما زمانی که در روز روشن آن را روی گزینه Automatic brightness قرار دادیم آمار بیشتر از 800 نیت شد.

این آمار اصلا نزدیک به 1100 نیت ادعا شده وان پلاس نیست، ولی حداکثر روشنایی پنل‌های آمولد بستگی به اندازه الگوی تست نمایشگر دارد.

الگوی تست ما 75 درصد از نمایشگر را حین اندازه‌گیری اشغال می‌کند و در تمام تست‌های ما به این شکل است. گرچه شرکت‌ها آزاد هستند تا روش‌شناسی تست ترجیح‌ داده شده خود را انتخاب کنند و وان پلاس یقینا از یک الگوی تست به مراتب کوچک‌تر استفاده کرده است.

نتیجه تست‌های این شرکت تطابق با زمان مشاهده یک ویدئوی HDR دارد و تنها قسمت اندکی از صفحه نمایش رنگ سفید را نشان می‌دهد.

از طرف دیگر حداقل میزان روشنایی که روی گوشی وان پلاس 8 تی اندازه گرفتیم تنها 2.6 نیت بود.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

شکایت پایانی ما تنظیم دستی آهسته نور صفحه است. زمانی که اسلایدر را روی موقعیت دلخواه خود قرار می‌دهید، کمی طول می‌کشد تا گوشی نور صفحه را کم یا زیاد کند.

تنظیم از کمترین مقدار نور صفحه به بیشترین آن بیش از 3 ثانیه طول می‌کشد که بیشترین مقداری است که تا حالا روی یک گوشی دیده‌ایم.

به عبارت دیگر تنظیم دستی نور صفحه آزاردهنده است، چون باید تغییرات را انجام دهید و منتظر بمانید تا نمایشگر با شما خود را هماهنگ کند و بعد تازه تصمیم بگیرید می‌خواهید نور را بیشتر کنید یا نه.

وان پلاس مانند سری وان پلاس 8، دقت بازتولید رنگ بالا را برای گوشی وان پلاس 8 تی تبلیغ کرده است. این شرکت از شاخص JNCD سایت DisplayMate برای ادعای یک عدد زیر 0.55 استفاده می‌کند.

ما در تست خود از این شاخص استفاده نمی‌کنید و شاخص استانداردتر dE2000 برای تعریف واریانس رنگ، مورد انتخاب ما است.

نمایشگر گوشی وان پلاس 8T در تنظیمات پیش‌فرض Vivid خود اندکی رنگ‌های سفید را خنک‌تر نشان می‌دهد و این حالت برای فضای رنگ DCI-P3 بهینه شده است.

با انتخاب این پروفایل متوسط deltaE برابر با 3.0 و حداکثر انحراف 6.2 به دست آمد. از نظر ما پروفایل Natural دقت رنگ بسیار زیادی داشت که برای فضای رنگ sRGB بهینه شده است و متوسط deltaE و حداکثر مقدار آن به ترتیب 2.3 و 3.9 بود. نتایج آخر برای پروفایل Advanced DCI-P3 نیز تکرار شدند.

عمر باتری گوشی وان پلاس 8T

این گوشی یک باتری 4500 میلی‌آمپر ساعت با تنها 5 درصد ظرفیت بیشتر در مقایسه با مدل وان پلاس 8 دارد. گرچه، بزرگ‌ترین تغییر شیوه شارژ است.

عملکرد گوشی وان پلاس 8 تی در تست باتری ما و تمام بخش‌های آن یعنی تماس صوتی اینترنتی، بازپخش ویدئو و گردش در وب با وای فای و حتی حالت انتظار عالی بود. نتیجه نهایی عدد عالی 104ساعت بود.

زمانی که عمر باتری این گوشی را با وان پلاس 8 مقایسه می‌کنیم در تست تماس صوتی اینترنتی 2 ساعت بیشتر، گردش در وب 1 ساعت کمتر و بازپخش ویدئو 4 ساعت کمتر است. دوام شارژ در حالت انتظار در مقدار مشابهی باقی ماند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

سرعت شارژ باتری گوشی وان پلاس 8 تی

گوشی وان پلاس 8 تی اولین گوشی این شرکت با سرعت شارژ 65 وات است و داخل جعبه آن شارژر جدید Warp Charge 65 قرار دارد. بنابراین از همان ابتدا می‌توانید گوشی خود را با بالاترین سرعت شارژ کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

باتری این گوشی دو تکه است و خروجی شاررژر 10 وات در 6.5 آمپر است تا ولتاژ به دو جریان 5 ولت برای هر سلول تقسیم شود و هیچ‌کدام مشکل بیش از حد داغ شدن را تجربه نکند.

خود این شارژر همچنین مجهز به 12 حسگر حرارتی است تا دما را تحت کنترل داشته باشند. این شارژر همچنین با دستگاه‌های مجهز به استاندارد شارژ سریع USB-Power Delivery سازگار است. شارژر می‌تواند این دستگاه‌ها را با سرعت 45 وات شارژ کند که سرعتی کافی برای شارژ گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها و همچنین بعضی از لپ‌ تاپ‌های پشتیبانی‌کننده از استاندارد USB-PD مانند مک بوک‌ها است.

وان پلاس قول داده است شارژ کامل گوشی وان پلاس 8 تی 39 دقیقه طول بکشد. شارژ در تست ما پس از 30 دقیقه به 94 درصد رسید که واقعا امیدبخش است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

شارژ کامل در اولین تلاش ما 38 دقیقه طول کشید. این آمار در تلاش دوم به 36 دقیقه کاهش پیدا کرد و در تمام طول این مدت، گوشی و همچنین شارژر تنها اندکی گرم شدند. واقعا خوب است!

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

به علت این سرعت شارژ سریع و نبود شارژ بهینه باتری (یا قابلیت مشابه)، منطقی نیست گوشی را در شب شارژ کنید. اگر حتما باید گوشی خود را در طول شب شارژ کنید، ما استفاده از شارژر معمولی 5 وات را به جای شارژر داخل جعبه پیشنهاد می‌کنیم.

شارژر جدید دستگاه‌های قدیمی‌تر وان پلاس را با این سرعت شارژ نخواهد کرد. سرعت شارژ آن‌ها زمان استفاده از این شارژ سریع و نه فوق سریع، خواهد بود. وان پلاس می‌گوید این شارژر قادر به شارژ فوق سریع دستگاه‌های قدیمی‌تر زمانی که آپدیت OxygenOS 11 را دریافت کنند، خواهد بود.

گرچه همچنان محدود به حداکثر سرعت شارژ خود خواهند بود و از سرعت کامل 65 وات پشتیبانی نخواهند کرد.

کیفیت صدای بلندگوهای گوشی OnePlus 8T

گوشی وان پلاس 8 تی اسپیکرهای استریو دارد که یکی از آن‌ها در انتها است و در بالا بلندگوی مکالماتی نقش اسپیکر دوم را نیز ایفا می‌کند.

این نوع سیستم به اسم هیبریدی شناخته می‌شود چون بلندگوی مکالماتی یک بلندگوی با امکانات کامل نیست. بلندی حجم صدای هر دو اسپیکر برابر نیست، ولی واقعا صدای بلندی دارند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

8 تی امتیاز «بسیار خوب» را در تست بلندگو ما به دست آورد و در مقایسه با مدل قبلی کمی حجم صدا کمتر است. پخش موزیک روی 8 تی کیفیت بسیار عالی دارد، باس کافی است و هر دو صداهای با فرکانس متوسط و بالا به‌خوبی پخش می‌شوند. تعادل صدا نیز بین دو اسپیکر به اندازه کافی خوب است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

بخش نرم‌افزاری: لانچر OxygenOS 11 و اندروید 11

8T اولین گوشی وان پلاس با سیستم عامل اندروید 11 و لانچر OxygenOS 11 است. همچنین اولین گوشی غیر گوگل است که از ابتدا با این سیستم عامل وارد بازار شد.

OxygenOS 11 شاید در تاریخ این سیستم عامل بیشترین تغییرات را داشته است. نه تنها از نظر طراحی فرق با نسخه‌های قبلی فرق می‌کند، بلکه وان پلاس ما را مطمئن کرده است دیگر نتوانیم حتی به شوخی این بیلد اندروید را «خام» بدانیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

چون وان پلاس از سامسونگ الهام گرفته است و طراحی رابط کاربری آن روی دسترس‌پذیری تمرکز دارد تا آیتم‌های رابط کاربری به نیمه ابتدایی نمایشگر جابه‌جا شوند.

یعنی دیگر نیازی نیست برای دسترسی به محتوای بالای این نمایشگر کشیده، موقعیت گوشی در دست را تغییر دهید یا از دو دست خود استفاده کنید.

نیمه بالایی نمایشگر نیز با فضای خالی پر خواهد شد و عنوان اپلیکیشن درشت خواهد بود. از آن جایی که زبان طراحی جدید تنها در بعضی از اپلیکیشن‌ها لحاظ شده است، تفاوت قابل توجهی در کاربردپذیری روزانه کاربر انجام نشده است.

یک تغییر که همه جا مشاهد خواهید کرد فونت انتخابی جدید به اسم OnePlus Sans است که جایگزین OnePlus Slate قبلی شده است.

فونت Sans به مراتب روشن‌تر در مقایسه با Slate و Roboto است و برخی ممکن است آن را ترجیح ندهند چون اگر بینایی ضعیفی دارید، خوانا بودن آن کم خواهد شد.

اما اگر از یک تایپوگرافی روشن‌تر خوشتان می‌آید، از این تغییر لذت خواهید بود. OnePlus Sans فونتی با ظاهر تازه و از نظر زیبایی مدرن است که با تایپ فیس گردتری که معمولا روی اکثر گوشی‌ها پیدا خواهید کرد، فرق دارد. اما تمام این صحبت‌ها سلیقه‌ای است و نظر شما ممکن است فرق کند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی 48

یک مثال قابل توجه برای این طراحی جدید اپلیکیشن تنظیمات است. اولین چیزی که متوجه خواهید شد تایپ‌فیس بزرگ برای عنوان اپلیکیشن در گوشه بالا سمت چپ نمایشگر است.

پس از آن یک فضای خالی قابل توجهی قرار دارد، در حالی که آیتم ابتدایی این منو تقریبا دو سوم پایین نمایشگر را می‌پوشاند.

مزیت چنین طراحی باید مشخص باشد، آیتمی که در بالاترین قسمت است حالا درست زیر انگشت شست شما قرار می‌‌گیرد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

وان پلاس از این زبان طراحی در چندین اپلیکیشن خود از جمله گالری، ماشین حساب، ساعت، هواشناسی و رکوردر استفاده می‌کند.

گرچه، برای بعضی دیگر از اپلیکیشن‌ها اینطور نیست. اپلیکیشن فایل منیجر با گذشته فرقی ندارد و اپلیکیشن دوربین نیز تغییر زیادی نکرده است.

این تغییرات در اپلیکیشن فون، مخاطبان تماس و پیامک‌ها کمتر خواهد بود، چون طراحی مخصوص به خود را دارند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تغییر دیگر و مهم رابط کاربری OxygenOS 11 قابلیت نمایشگر همیشه روشن است که کاربران خیلی وقت است انتظار آن را می‌کشیدند.

این گزینه در تنظیمات Ambient Display قرار گرفته است و از آن جا حالا می‌توانید انتخاب کنید ambient display همیشه یا برای مدت زمان خاصی فعال باشد.

همچنین می‌توانید از بین چند طرح جدید ساعت انتخاب کنید که در نسخه اخیر OxygenOS 10 (از جمله Horizon Light) معرفی شده بودند و در کنار چند مورد جدید برای OxygenOS 11 قرار می‌گیرند. یکی از آن‌ها Insight نام دارد که نشان خواهد داد در طول روز چقدر گوشی خود را از قفل خارج کرده و استفاده کردید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

یکی دیگر Canvas نام دارد که یک طرح ساده از تصاویر پرتره در گالری شما درست می‌کند. چون تنها یک طرح ساده از صورت یا بدن فرد است، منابع زیادی مصرف می‌کند. زمانی که صفحه نمایش گوشی را روشن می‌کنید، این طرح به یک تصویر واقعی تبدیل خواهید شد.

آخرین طرح Bitmoji نام دارد که در همکاری با اسنپ چت ساخته شده است و آواتار بیتموجی شما را به عنوان AOD نشان می‌دهد و این آواتار در طول روز تغییر خواهد کرد.

Canvas و Bitmoji زمان عرضه این گوشی در دسترس نخواهد بود و بعدا با یک به‌روزرسانی اضافه می‌شوند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

وان پلاس در گوشی وان پلاس 8 تی همچنین نحوه عملکرد حالت تیره را تغییر داده است. این حالت به جای این که بخشی از منو تم‌ها زیر قسمت Customization باشد، حالا یک گزینه سرراست به اسم Dark mode است که در بخش تنظیمات نمایشگر قرار می‌گیرد.

این تغییر همچنین به این معنا است که حالا می‌توانید زمان فعال بودن آن را دائمی، از غروب تا طلوع یا طی یک محدوده زمانی مشخص، تعیین کنید.

همچنین می‌توانید اپلیکیشن‌هایی را که از حالت تاریک تبعیت نمی‌کنند مجبور کنید یک رابط کاربری تاریک داشته باشند.

این اجبار گاهی ظاهر آن‌ها را عجیب می‌کند، بنابراین ممکن است نخواهید آن را برای تمام اپلیکیشن‌ها فعال کنید.

همچنین، بعضی اپلیکیشن‌ها حالت تاریک خود را دارند که با گزینه داخلی سیستم عامل همگام نمی‌شود، بنابراین ممکن است بهتر باشد ابتدا آن را تست کنید.

چند ویژگی بارز دیگر نیز وجود دارد که بخشی از OxygenOS هستند و زیر منو «Utilities» در بخش تنظیمات قرار می‌گیرند.

اولین آن‌ها Quick Launch نام دارد و از طریق حسگر اثر انگشت می‌توانید به آن دسترسی داشته باشید. اگر گوشی را از قفل خارج کنید و انگشت خود را نگه دارید، یک چرخ‌وفلک ظاهر خواهد شد.

پس از آن می‌توانید انگشت خود را روی مجموعه‌ای از میانبرها قابل سفارشی یا اپلیکیشن‌ها بکشید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

لانچر گوشی وان پلاس 8 تی به کمک قابلیت Parallel Apps به شما اجازه می‌دهد دو نسخه از اپلیکیشن‌هایی که از این قابلیت پشتیبانی می‌کنند روی گوشی خود داشته باشید.

به عبارت دیگر می‌توانید یک اکانت دوم از فیسبوک، اسنپ چت، واتس اپ، وی چت یا هر اپلیکیشن دیگری داشته باشید که از قابلیت چند لاگین پشتیبانی نمی‌کنند

App Locker جلوی استفاده از اپلیکیشن‌های منتخب را تا زمانی که رمز عبور گوشی نکنید یا انگشت خود را روی حسگر مربوطه نگذارید، می‌گیرد.

این ویژگی را نباید با «Hidden Space» اشتباه گرفت که راهی جالب برای مخفی کردن اپلیکیشن‌ها در لانچر است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

اگر بازی زیاد می‌کنید، OxygenOS ابزار بهینه‌سازی بازی مخصوص خود را به اسم Game Space دارد. فرض کنیم می‌خواهید بازی‌های خود را با بهترین تنظیمات ممکن اجرا کنید.

تحت این شرایط، استفاده از حالت Fnatic تمام نوتیفیکیشن‌ها را محدود خواهد کرد، فعالیت در پس‌زمینه را محدود کرده و حتی سیم‌کارت دوم را غیرفعال می‌کند تا مطمئن شود تمام منابع گوشی در اختیار بازی هستند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

وان پلاس چندین تغییر کوچک را در سراسر رابط کاربری خود اعمال کرده است. کادرهای گفتگوی OS به جای وسط صفحه در انتهای آن نمایش داده می‌شوند تا دسترسی به آن‌ها ساده‌تر باشد.

در تنظیمات بلوتوث حالا لیستی از تمام کدک‌های در اختیار شما است که دستگاه‌های صوتی متصل به بلوتوث از آن پشتیبانی می‌کنند، به جای این که تنها یک تاگل ساده HD audio باشد.

بنابراین بدون این که مجبور به بررسی تنظیمات توسعه‌دهنده باشید، می‌توانید بین هرکدام از کدک‌های پشتیبانی شده جابه‌جا شوید.

یک ویژگی که در اندروید 11 مورد پسند ما واقع شد، این است که حالا می‌توانید سرانجام حالت پرواز را فعال کنید و بلوتوث شما را غیرفعال نخواهد کرد.

بنابراین اگر در طول پرواز هدفون یا ساعت هوشمندتان در اتصال به بلوتوث گوشی‌تان است، فعال کردن حالت پرواز تنها وای فای و داده‌های همراه را غیرفعال خواهد کرد و اتصال آن‌ها قطع نمی‌شود.

موارد بالا بیشترین تغییراتی بودند که در OxygenOS 11 کشف کردیم. همان‌طور که قبلا اشاره کردیم، این رابط کاربری براساس اندروید 11 است و بنابراین بخش زیادی از قابلیت‌های آن را دارد که در مطلب نقد و بررسی سیستم عامل اندروید 11 روکیدا می‌توانید بخوانید.

این تغییرات شامل ویژگی‌هایی مانند گفتگوها، حباب‌ها، کنترل‌های دستگاه، تاریخچه نوتیفیکیشن و مجوزدهی‌ جدید می‌شود.

در زمان نوشتن این نقد همچنان به اندازه کافی جدا از چند اپلیکیشن، از قابلیت حباب‌ها پشتیبانی نمی‌شود و حتی اپلیکیشن‌هایی که این قابلیت را برای آن فعال کردیم تنها گاهی حباب‌ها را نشان دادند.

به عنوان مثال، تلگرام تنها حباب‌ها را زمانی که گوشی در حالت ویدئوی تمام صفحه قرار دارد نشان خواهد داد. واتس اپ هرگز حباب‌ها را نشان نخواهد داد. تا به امروز این قابلیت آنطور که امیدوار بودیم، نبوده است.

در پایان، باید اشاره کنیم گوشی وان پلاس 8 تی از اپلیکیشن‌های گوگل فون، مخاطب و Messages به جای اپلیکیشن‌های خود وان پلاس استفاده می‌کند.

ما قبلا چنین تصمیمی را در ساخت گوشی وان پلاس نورد دیده بودیم و بنابراین تکرار آن منطقی است. به نظر ما این اپلیکیشن‌ها بدتر از نمونه‌های مشابه خود وان پلاس هستند.

با این حال، وان پلاس تصمیم به استفاده از آن‌ها به جای اپلیکیشن‌های برتر خود گفته است.

به عنوان جمع‌بندی این بخش، به نظر ما رابط کاربری OxygenOS 11 یک به‌روزرسانی خوب برای یک سیستم عامل عالی است.

یقینا دیگر نسخه خام اندروید نیست و به عقیده برخی افراد از خیلی وقت نبوده است، ولی با این حال عالی به نظر می‌رسد و حتی با آن که وان پلاس بیش از حد از رابط کاربری One UI سامسونگ الهام گرفته است، ولی تغییر برای بهتر بودن است، چون اپلیکیشن‌های جدید ظاهر بهتر دارند و ساده‌تر استفاده می‌شوند.

حتی ظاهر آن از رابط کاربری One UI بهتر است، بنابراین وان پلاس مراقب بوده است تنها از قسمت‌های خوب آن الهام بگیرد.

عملکرد بخش سخت‌افزاری و نتیجه بنچمارک‌های گوشی وان پلاس 8T

این گوشی مانند دو مدل 8 و 8 پرو مجهز به چیپست اسنپ‌دراگون 865 است و در دو مدل با 8 و 12 گیگابایت رم LPDDR4X عرضه شده است.

گرچه حافظه داخلی سریع‌تر، جدیدتر و از نوع UFS 3.1 به جای UFS 3.0 دو گوشی دیگر و با ظرفیت 128 یا 256 گیگابایت است.

عملکرد رابط کاربری گوشی وان پلاس 8 تی در تمام بخش‌ها عالی است. ترکیب چیپست قدرتمند، حافظه و رم سریع و نمایشگر با نرخ تازه‌سازی بالا پیوندی است که در بهشت بسته شده است و استفاده از این گوشی لذت خاصی دارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

گوشی وان پلاس 8T در مقایسه با سایر رقبای با چیپست اسنپ‌دراگون 865 خود در بنچمارک Geekbench کمی امتیاز کمتری می‌گیرد، ولی با وجود این یک دستگاه قدرتمند است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تنها چند بازی اجازه دارند بالاتر از 60 فریم بر ثانیه اجرا شوند و اپ بنچمارک GFX در بین آن‌ها نیست.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

در نهایت امتیاز گوشی وان پلاس 8 تی در بنچمارک ترکیبی انتوتو عالی بود و انتظار دیگری نیز نداشتیم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

وان پلاس همیشه در بهینه‌سازی بخش نرم‌افزاری عالی عمل کرده است، اما این شرکت همیشه راهی پیدا می‌کند تا در هر نسل از گوشی خود چند ثانیه سریع‌تر باشد.

نتیجه نهایی آن سیستم عاملی با انیمیشن‌ها و تغییر حالت‌های فوق‌العاده سریع است. هرگز این‌طور حس نمی‌شود که گوشی کارهای شما را کند انجام می‌دهد یا مانعی بر سر راه هر کاری است که بخواهید انجام دهید.

تنها چیزی که می‌تواند باعث این اتفاق شود یک اپلیکیشن شخص ثالث بد توسعه داده شده است.

با توجه به محدودیت 60fps برای اکثر بازی‌ها، به عقیده نمایشگر این گوشی فراتر از نیاز آن است. تجربه گیمینگ روی آن بدون وقفه است و علاوه بر این یکی از واکنش‌پذیرترین رابط‌های کاربری را دارد که تا به امروز تست کردیم.

کیفیت دوربین گوشی وان پلاس 8T

گوشی وان پلاس 8 تی روی پنل پشتی خود 4 دوربین با لنزهای منطقی و آشنایی به عنوان عریض، فوق عریض، ماکرو و عمق‌سنج دارد. دوربین 2 مگاپیکسل عمق‌سنج این گوشی جدید است، در حالی که دوربین‌های دیگر با دریچه دیافراگم روشن‌تر (دوربین اصلی)، لنز عریض‌تر (دوربین فوق عریض)و یک حسگر با دقت بالاتر (دوربین ماکرو) به‌روزرسانی شده‌اند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

بنابراین، گوشی OnePlus 8T یک دوربین اصلی 48 مگاپیکسل، یک دوربین فوق عریض 16 مگاپیکسل، یک دوربین ماکرو 5 مگاپیکسل و یک حسگر عمق‌سنج 2 مگاپیکسل دارد.

قابلیت‌های فوکوس خودکار تشخیص فازی و لرزشگیر اپتیکال تصویر در اختیار دوربین اصلی قرار دارند، در حالی که سایر دوربین‌ها مجهز به آن‌ها نیستند.

دوربین اصلی از حسگر 1/2.0 اینچی IMX586 سونی با فیلتر رنگ Quad Bayer، پیکسل‌های 0.8 میکرومتری و لنز 26 میلی‌متری با دریچه دیافراگم F/1.7 استفاده می‌کند.

دوربین فوق عریض از یک حسگر 1/3.09 اینچی IMX481 سونی با اندازه پیکسل 1.0 میکرومتر و لنز 13 میلی‌متری با دریچه دیافراگم F/2.2 استفاده می‌کند.

با آن که این دوربین با دوربین مشابه روی وان پلاس 8 فرق ندارد، ولی میدان دید آن از 116 به 123 درجه عریض‌تر شده است.

سومین دوربین ارتقاء یافته ماکرو است که حالا از یک حسگر 1/5 اینچی GC5035 با پیکسل‌های 1.2 میکرومتر و لنز با دریچه دیافراگم F/2.4 استفاده می‌کند. فوکوس آن در 3 سانتی‌متر ثابت شده است.

چهارمین دوربین روی پنل پشتی یک حسگر تک رنگ 1/5 اینچی GC02M1B با پیکسل‌های 1.75 میکرومتر و لنز با دریچه دیافراگم F/2.4 است.

گوشی وان پلاس 8 تی یک دوربین جلو 16 مگاپیکسل از نوع حسگر 1/3 اینچی IMX471 سونی با فوکوس ثابت و لنز F/2.4 دارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

اپلیکیشن دوربین چندین تغییر در لانچر OxygenOS 11 داشته است. حالا می‌توانید انگشت خود را روی آیکون گالری تصویر بگذارید و نگه دارید تا یک چرخ‌وفلک جدید با گزینه‌های به اشتراک‌ گذاشتن آخرین تصویر یا ویدئوی گرفته شده، نشان دهد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

در حالت فیلمبرداری گزینه‌ای برای ضبط فیلم‌های پرتره و فیلم‌هایی با حالت Nightscape در اختیار دارید. از طرف دیگر تنظیمات دقت تصویر دیگر در اعماق تنظیمات پیشرفته مخفی نشده است، بلکه به‌صورت پاپ‌آپ در کنار میانبر این گزینه‌های پیشرفته است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

جدا از این تغییرات، اپلیکیشن دوربین تا حد زیادی مانند قبل است.

کیفیت تصاویر دوربین گوشی وان پلاس 8 تی

دوربین اصلی به‌صورت پیش‌فرض تصاویر را با دقت 12 مگاپیکسل ثبت می‌کند، گرچه می‌توانید با حالت 48 مگاپیکسل نیز آن‌ها را با دقت کامل بگیرید.

تصاویر پیش‌فرض واقعا خوب هستند و ویژگی‌هایی مانند رنگ‌های تاثیرگذار، کنتراست عالی و دامنه دینامیک قابل ستایش دارند.

یقینا جزئیات نهایی خوب است، اما می‌توانست به‌ویژه در نواحی با پیچیدگی بالا مانند پوشش گیاهی و دیوارهای روی قلعه (که البته یک کودکستان است) در تصاویر زیر بهتر باشد.

شارپی تصاویر نیز ایده‌آل نیست. ظاهرا در حین پردازش تصویر به شیوه وان پلاس، مقداری از شارپی تصویر و جزئیات از دست می‌روند. ترجیح ما تصاویر طبیعی و ملایم‌تر است تا تصاویر بسیار شارپ رقبای این گوشی، گرچه وان پلاس یقنیا می‌توانست الگوریتم پردازش خود را بهتر تنظیم کند.

همان‌طور که اشاره کردیم رنگ‌ها تاثیرگذار هستند، یعنی اغلب بیش از حد اشباع می‌شوند، به سمت رنگ‌های گرم‌تر رندر یا به‌صورت غیرضروری روشن، رندر می‌شوند و آن‌قدر دقیق نیست. تعادل سفید نیز بگیر نگیر دارد.

البته منظور ما را بد برداشت نکنید چون تصاویر دوربین گوشی وان پلاس 8 تی واقعا دلپسند است. فقط عالی محسوب نمی‌شوند و عملکرد بهتر رقبا را دیده‌ایم.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

اما تعداد کمی از رقبای وان پلاس می‌توانند تصاویر با زوم دیجیتال 2 برابر بدون افت کیفیت بگیرند. نحوه ثبت این تصاویر دقیقا به همان شکلی است که در نقدهای قبلی خود توضیح دادیم یعنی برش از مرکز خروجی دوربین با دقت بالاتر.

در مورد گوشی 8 تی، این اتفاق با برش مرکز 12 مگاپیکسلی خروجی 48 مگاپیکسل حسگر اصلی انجام می‌شود.

در واقع، دوربین ظاهرا یک تصاویر چند انباشتی 48 مگاپیکسلی می‌گرد و سپس مرکز 12 مگاپیکسل را از آن برش می‌زند. تصاویر نهایی واقعا قانع‌کننده هستند یعنی جزئیات خوب دارند حتی با آن که پارازیت آن‌ها زیاد است و فورا نمی‌توانید حتی با بررسی دقیق تشخیص دهید با زوم دیجیتال ثبت شوند.

این تصاویر با زوم 2 برابر کنتراست و دامنه دینامیک عالی دارند و مانند تصاویر عادی شارپی یا دقت رنگ عالی را به نمایش نمی‌گذارند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تصاویر 48 مگاپیکسل کیفیت مشابه با تصاویر زوم 2 برابر دارند، فقط با این تفاوت که برش نخوردند. کاهش اندازه این تصویر به یک تصویر 12 مگاپیکسل باعث شارپی و جزئیات بیشتر در تصویر نهایی خواهد شد، بنابراین اگر به کوچک‌ترین جزئیات ریز داخل صحنه نیاز دارید به این شیوه باید عکس بگیرید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تصاویر 16 مگاپیکسل دوربین فوق عریض در مقایسه با تصاویر دوربین اصلی ملایم‌تر هستند و سطح پارازیت کمی بالاتر است. گرچه ما این تصاویر را دوست داشتیم، چون از نظر جزئیات قابل قبول هستند و در قاب تصویر بیشتر از گوشی وان پلاس 8 می‌توانید سوژه قرار دهید. کنتراست و دامنه دینامیک عالی هستند، در حالی که رنگ‌ها برخلاف آن چه در دوربین اصلی دیدیم، آن‌طور غیر دقیق نیستند.

قابلیت تصحیح اعوجاج به‌صورت خودکار و فوق‌العاده عالی عمل می‌کند، گرچه می‌توانید آن را خاموش کنید. تصویر آخر بدون فعال بودن این قابلیت گرفته شده است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری
بدون تصحیح اعوجاج تصویر
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

دوربین اصلی گوشی وان پلاس 8 تی به کمک حسگر جدید عمق‌سنج می‌تواند ظاهرا تصاویر پرتره بهتری بگیرد. تصاویری که ما گرفتیم واقعا خوشایند بودند و ویژگی‌ مانند جزئیات کافی و جداسازی عالی سوژه از پس‌زمینه دارند.

رنگ‌ها دقیق نیستند، ولی کنتراست بسیار خوب است. با دوربین این گوشی می‌توانید پرتره‌های معمولی و با زوم 2 برابر بگیرید که نوع دوم آن‌ها ظاهر ملایم‌تر، اغلب با پارازیت بیشتر دارند و حتی نمایش رنگ در آن‌ها بدتر است (آخرین تصویر).

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری
نمایش بدتر رنگ
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

گوشی وان پلاس 8T یک دوربین ماکرو با فوکوس ثابت در فاصله 3 سانتی‌متر دارد. این دوربین در وان پلاس 8 دقت 2 مگاپیکسل داشت.

تصاویر ماکرو قابل قبول هستند، ولی واقعا برای دستیابی به نقطه شیرین فوکوس به سوژه نزدیک شوید و حتی اگر در این فاصله قرار بگیرید، تنها از هر 3 تصویر یکی از آن‌ها قابل استفاده است.

جزئیات نهایی عالی است و تصاویر شفاف هستند، گرچه رنگ‌ها اغلب ظاهر غیر دقیق و شسته‌شده دارند. این دوربین برای عکاسی از حشرات و گل‌ها خوب است، اما همچنان پیشنهاد می‌کنیم با دوربین اصلی عکس بگیرید و شاید خروجی آن را برش بزنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تصاویر 16 مگاپیکسل سلفی عالی هستند. از نظر جزئیات بدون شک برتر نیستند، ولی کنتراست عالی است و این مرتبه رنگ‌ها واقعا شبیه به دنیای واقعی ثبت می‌شوند. حالت Auto HDR در صورت نیاز کمک شایانی به ثبت تصاویر با کیفیت می‌کند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تصاویر سلفی پرتره نیز به اندازه کافی خوب هستند. جداسازی سوژه از پس‌زمینه عالی نیست، ولی بهتر از بسیاری از سلفی‌های تک دوربینه است که در بین میان‌رده‌ها تست کردیم. سایر مشخصات یعنی جزئیات، کنتراست، دامنه دینامیک و رنگ‌ها در حد تصاویر معمولی پرتره هستند.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تصاویر 12 مگاپیکسل دوربین اصلی در شب بسیار دوست‌داشتنی هستند. آن‌ها همیشه چند انباشتی ثبت می‌شوند و چند ثانیه ثبت آن‌ها طول می‌کشد.

بخشی از جزئیات ریز در حین فرآیند انباشت لک‌آلود می‌شوند و شارپی عالی نیست، اما نوردهی و کنتراست را باید تحسین کنیم. از طرف دیگر رنگ‌ها همیشه اشباع حفظ می‌شوند، حتی با آن که گاهی شدت آن زیاد است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

یقینا امکان ثبت تصاویر با زوم 2 برابر در شب وجود دارد، ولی نتایج بگیر نگیر دارد. بسته به نور موجود، تصویر نهایی یک برش با زوم 2 برابر و اندکی با پارازیت بیشتر از تصویر 48 مگاپیکسلی است یا یک زوم دیجیتال از تصویر 12 مگاپیکسل معمولی (آخرین تصویر).

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

در تست ما مشخص شد گوشی وان پلاس 8 تی به دفعات به‌صورت خودکار از حالت Nightscape استفاده می‌کند و اگر عکاسی با این حالت را خودتان انتخاب کنید، نتیجه نهایی فرقی با عکاسی با حالت معمولی فوتو ندارد.

حالت Nightscape عملکردی شبیه به HDR دارد و بخشی از نواحی بسیار روشن بیش از حد نوردهی شده را به تصویر بر می‌گرداند، آسمان را کمی روشن می‌کند و جزئیات داخل سایه‌ها را افزایش می‌دهد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تصاویر 16 مگاپیکسل دوربین فوق عریض نیز چند انباشتی ثبت می‌شوند و کاهش بیش از حد پارازیت بخشی از جزئیات ریز را از بین می‌برد. این جزئیات ملایم و گاهی محو هستند. رنگ‌ها آن‌ها گرچه به‌خوبی حفظ شده و کنتراست عالی است.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

با دوربین فوق عریض گوشی وان پلاس 8 تی نیز می‌توانید از حالت Nightscape استفاده کنید، این حالت حتی زمانی که انتخاب نشده است خودکار فعال می‌شود. تصاویری که در این حالت می‌گیرید اکثر اوقات در حد تصاویر حالت معمولی فوتو هستند، گرچه احتمال ثبت تصاویر محو کمتر است و پیشنهاد می‌کنیم زمان استفاده از این دوربین در شب، این حالت را فعال کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوریبررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

اگر با سه‌پایه عکس می‌گیرید، می‌توانید از حالت Nightscape با نوردهی طولانی استفاده کنید که تا 30 ثانیه زمان ثبت عکس می‌تواند طول بکشد. هر دو دوربین اصلی و فوق عریض قادر به استفاده از آن هستند.

تصاویری که در این حالت می‌گیرید واقعا ارزش زحمت لازم را دارند چون ظاهر آن‌ها بسیار طبیعی و با جزئیات است و ویژگی‌هایی مانند رنگ‌های دقیق، نوردهی متعادل و کنتراست تاثیرگذار دارند. این تصاویر ممکن است کمی با پارازیت باشند، ولی چیزی کیفیتشان را تغییر نمی‌دهد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری
عکاسی با حالت Tripod Nightscape با دوربین اصلی
بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری
عکاسی با حالت Tripod Nightscape با دوربین فوق عریض

دوربین فیلمبرداری

گوشی وان پلاس 8 تی می‌تواند با دو دوربین اصلی و فوق عریض خود فیلم‌های فول اچ‌دی و 4K بگیرد. دوربین اصلی امکان ضبط آن‌ها را با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه دارد، در حالی که این دوربین دیگر محدود به 30fps است.

همچنین می‌توانید یک ویدئو برش‌خورده با دقت 4k در یک نسبت تصویر 21:9 بگیرد که ظاهر سینمایی‌تری داشته باشد.

گزینه‌ای برای انتخاب فیلمبرداری با سرعت 24 فریم بر ثانیه وجود ندارد که برای استفاده در حالت با نسبت تصویر 21:9 مناسب بود.

امکان ذخیره فیلم‌ها به دو کدک H.264 یا H.265 وجود دارد که گزینه دوم ویدئوها را با اندازه کوچک‌تر ولی با کیفیت مشابه ذخیره می‌کند.

توجه کنید تمام دستگاه‌ها قادر به بازپخش ویدئوهای با کدک H.265 به‌ویژه در دقت و فریم ریت‌های بالاتر نیستند، بنابراین اگر می‌خواهید فیلم‌هایتان در دستگاه‌های مختلف قابل پخش باشند باید از H.264 استفاده کنید.

صدا کیفیت استریو دارد، ولی بیت‌ریت آن جالب نبوده و تنها 96 کیلوبایت بر ثانیه است.

با ویدئوهای 4k 30fps دوربین اصلی شروع کنیم که جزئیات در سایه‌ها فشرده هستند و در سایر نواحی تصویر متوسط. رنگ‌ها به‌ویژه واقع‌گرایانه نیستند، درست همان‌طور که در تصاویر ثابت نبودند.

دامنه دینامیک نیزم توسط است ولی می‌توانیم کنتراست صحنه‌ها را تحسین کنیم.

حالت 4K 60fps دقت را فدای فریم ریت می‌کند. حتی با آن که خروجی 4K است، ولی دقت داخلی گرفته شده بیشتر شبیه به فول اچ‌دی به نظر می‌رسد.

مطمئن نیستیم علت این اتفاق بخشی از محدودیت‌های حسگر یا رفتار محافظ‌کارانه وان پلاس در گوشی وان پلاس 8 تی است.

دوربین فوق عریض ویدئوهای 4K با جزئیات متوسط می‌گیرد و دامنه دینامیک پایین‌تر نسبت به ویدئوهای دوربین اصلی دارند. نکته دیگری که مشاهدهد کردیم افت نرخ فریم در صحنه‌های شلوغ‌تر به 24 فریم بر ثانیه است.

رنگ‌ها همچنان واقع‌گرایانه نیستند و کنتراست به خوبی خروجی دوربین اصلی نیست. ویدئوهای دوربین فوق عریض آن‌قدر بد نیستند، ولی عالی نیز محسوب نمی‌شوند. برای استفاده در رسانه‌های اجتماعی فقط قابل استفاده هستند.

لرزشگیر الکترونیک تصویر در اختیار تمام دوربین‌ها و دقت‌های فیلمبرداری قرار دارد. ما دو ویدئو در شب گرفتیم، یک ویدئوی معمولی (با دقت 4K) و دیگری با حالت Nightscape (تنها با دقت فول اچ‌دی کار می‌کند).

ویدئوهایی که در شب به حالت معمولی می‌گیرید قابل قبول هستند، پارازیت نسبتا کم نگه داشته شده و رنگ‌ها آن‌قدر شسته شده نیستند.

ویدئوهای Nightscape با دقت فول اچ‌دی ضبط می‌شوند و یک میدان دید عریض‌تر دارند، کمی روشن‌تر هستند و سطح اشباع رنگ‌ها نیز بالاتر است.

در نهایت، گوشی وان پلاس 8 تی یک قابلیت فیلمبرداری جدید به اسم Video Portrait دارد که دوربین اصلی می‌تواند از آن استفاده کند، ولی تنها با دقت فول اچ‌دی فیلم می‌گیرد.

این دوربین در حین فیلمبرداری پشت سوژه شما را به‌صورت دیجیتالی محو می‌کند. این قابلیت تنها قابل استفاده با سوژه‌های انسانی است و اگر شرایط نوردهی مناسب باشد، نتیجه معقولی دارد.

جمع‌بندی

گوشی وان پلاس 8T به اندازه کافی ویژگی‌های تازه‌ای دارد که ارزش نشان T را داشته باشد. ما تحت‌تاثیر فناوری شارژ جدید 65 وات Warp Charge قرار گرفتیم و عاشق نمایشگر جدید 120 هرتز شدیم.

نمایشگر فلوئید آمولد 100 درصد ارزش نام خود را حفظ می‌کند و لانچر OxygenOS 11 جدید واقعا شکوهی در برابر چشمان کاربر است. زمانی که سرعت و روانی آن را ببینید، هرگز نمی‌توانید با لانچرهای دیگر ارتباط برقرار کنید.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

اما تمام شد. این تمام چیزهایی بود که می‌توانستیم در مورد گوشی وان پلاس 8 تی بگوییم و این گوشی از نظر چیپست، اسپیکرها، حسگر اثر انگشت و دوربین فرقی با مدل‌های قبل ندارد. در واقع، حتی با اندکی به‌روزرسانی دوربین در سطح میان‌رده‌های ممتازی که اخیرا دیدیم نیست، چه برسد به دوستان پرچم‌دارمان.

قبول داریم 8 تی دستگاه خوبی است، ولی کیفیت از زمان سری 7 پیشرفت قابل توجهی نداشته است و قابلیت زوم بدون افت کیفیت یقینا تنها چیزی است که ارزش ستایش دارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

گوشی وان پلاس 8 تی با توجه به قیمت معقول 600 یورو آن ارزش خرید بالایی دارد و به احتمال خیلی زیاد بسیاری از افراد آن را در مقایسه با گوشی 780 یورویی وان پلاس 8 پرو انتخاب می‌کنند.

اما به نظر ما خیلی از کاربران وان پلاس 8 بعید است گوشی خود را با مدل تی عوض کنند و اشکالی ندارد. سری تی و به‌روزرسانی‌های میان‌ فصل وان پلاس معمولی خریداران سال گذشته را هدف قرار می‌دهد.

رقبا

گوشی Mi 10T Pro شیائومی بزرگ‌ترین تهدید برای گوشی وان پلاس 8T است و برعکس. هر دو دستگاه قیمت مشابه و نمایشگرهای با نرخ تازه‌سازی تصویر بالا، جدیدترین چیپست اسنپ‌دراگون 865، حافظه UFS 3.1، دوربین‌های ممتاز و باتری‌های بزرگ دارند.

می 10 تی پرو یک نمایشگر 144 هرتز ولی از نوع ال‌سی‌دی دارد. این گوشی همچنین یک دوربین اصلی با دقت بالاتر و قابلیت فیلمبرداری 8K دارد و کیفیت تصویر آن بهتر است.

در سمت دیگر ماجرا 8 تی با یک نمایشگر اولد 120 هرتز و سرعت شارژ سریع‌تر قرار می‌گیرد. رابط کاربری MIUI یا Oxygen؟ ال‌سی‌دی یا اولد؟ سرعت شارژ 33 یا 65 وات؟ همه چیز به شما بستگی دارد، ولی ما مطمئن هستیم از انتخاب نهایی خود راضی خواهید بود.

گوشی گلکسی اس 20 اف ای سامسونگ نیز یک جایگزین عالی با نمایشگر اولد 120 هرتز چشم‌گیر، عملکرد و عمر باتری مشابه است. گرچه، این گوشی ضد آب و گرد و غبار است و یک کیفیت دوربین بهتر به همراه یک دوربین تله‌فوتو با زوم اپتیکال 3 برابر دارد.

اف ای ممکن است سریع شارژ نشود، ولی دو برگ برنده در این بخش به اسامی قابلیت شارژ بی‌سیم و شارژ بی‌سیم معکوس دارد. مدل فور جی این گوشی قیمتی در حد گوشی وان پلاس 8 تی دارد، ولی برای خرید مدل فایو جی باید 100 یورو بیشتر پرداخت کنید.

رای نهایی

گوشی وان پلاس 8T یکی از پیشنهاداتی است که ما معمولا اسم آن را یک انتخاب هوشمند می‌گذاریم. یک میان‌رده ممتاز با قیمت جذاب که مجموعه‌ای از قابلیت‌های یک پرچم‌دار را مانند نمایشگر، چیپست و سرعت شارژ ممتاز دارد.

دوربین ممکن است یک برنده به نظر نرسد و شما را ناامید نکند، ولی کیفیت ایده‌آل را نیز ندارد. وان پلاس ساخت دستگاه‌های با استاندارد IP68 را شروع کرده است، ولی این ویژگی فعلا برای سری پرو این شرکت رزرو شده است.

گرچه مدل 8 تی مقداری قابلیت‌های محافظتی برای آرامش خیال کاربر دارد.

بررسی کامل و تخصصی گوشی وان پلاس 8 تی: حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری

تنها مشکل واقعی ما این است که وان پلاس اکثر بازی‌ها و تمام خدمات و ویدئو پلیرها را محدود به 60fps می‌کند. علت عملکرد یا محافظت از گرما یا صرفه‌جویی در باتری است، اهمیت ندارد بلکه کاربر باید کنترل بیشتری روی این قابلیت نرخ تازه‌سازی تصویر بالا داشته باشد نه شرکت سازنده.

جدا از آن، گوشی وان پلاس 8 تی با آن که کامل نیست ولی به سادگی به دل می‌نشیند. این گوشی حتی ممکن است اگر 10 دقیقه صرف کار با نمایشگر روان و رابط کاربری سریع آن کنید، دل شما را برباید. ما نمی‌توانیم این گوشی را به هر کدام از کاربران وان پلاس 8 پیشنهاد کنیم، ولی می‌توانیم تمام افراد دیگری را که دنبال یک گوشی 600 یورویی یا همین مقدار می‌گردند تشویق به خرید آن کنیم.

این گوشی یقینا در بین 3 انتخاب برتر ما به همراه گوشی می 10 تی پرو شیائومی و گلکسی اس 20 اف ای سامسونگ قرار دارد، حتی اگر فقط حرکت رو موج تکرار با کمی نوآوری به نظر برسد.

نقاط مثبت

  • نمایشگر آمولد عالی 120 هرتز
  • طراحی دوست‌داشتنی
  • سرعت شارژ فوق‌العاده سریع، شارژر سریع و همه کاربردی داخل جعبه است.
  • عمر باتری قابل قبول
  • عملکرد در سطح پرچم‌دار
  • بلندگوهای قدرتمند
  • دوربین با کیفیت خوب در روز و شب
  • عملکرد عالی رابط کاربری

نقاط منفی

  • ضدآب و گرد و غبار نبودن
  • نبود قابلیت شارژ بی‌سیم
  • اکثر بازی‌ها روی 60 هرتز قفل می‌شوند.
  • پردازش دوربین می‌تواند کمی بهتر شود.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟