ماژول دوربین عقب گوشی Honor 30s قاب طلایی خواهد داشت!

توسط محمد امین نعمتی

آنر تایید کرده است سری Honor 30 را 30 مارس در چین رونمایی خواهد کرد. یکی از اعضای این خانواده Honor 30s است و امروز خبری در مورد طراحی دوربین آن منتشر شده است.

قبلا تصاویری از پنل پشتی و جلو این گوشی منتشر کرده بودیم. اما تصویر جدید نه تنها آرایش دوربین عقب را تایید می‌کند بلکه همچنین روی طراحی ماژول دوربین تاکید دارد.

براساس این طرح، دوربین‌های سه‌گانه گوشی آنر 30 اس با آرایش عمودی در گوشه بالا سمت چپ پنل پشتی قرار خواهند گرفت. دوربین‌ها در یک ماژول مستطیلی جا می‌گیرند و فلاش ال‌ای‌دی در کنار دوربین اول است.

ماژول دوربین عقب گوشی Honor 30s قاب طلایی خواهد داشت!

اما نکته قابل توجه این طراحی قاب طلایی است که در حواشی این ماژول مستطیلی دیده می‌شود. ظاهرا این قاب طلایی از حلقه زرد‌رنگ چشم پرنده‌ای به اسم سلیم طوقی کوچک و نام علمی Charadrius dubius الهام گرفته شده است.

سری دوربین‌های Nikon Reliability F1.4 نیز یک حلقه طلایی مشابه داشتند. جدا از این طراحی مورد نظر فقط لوگو آنر را در حاشیه پایینی نشان می‌دهد. همچنین مشخص است این دستگاه یک طراحی خمیده دارد. در اخبار قبلی همچنین گفتیم آنر 30 اس اولین گوشی خواهد بود که مجهز به چیپست کرین 820 به بازار خواهد آمد که دومین تراشه 5G هوآوی پس از کرین 990 است.

منبع: gizmochina.com

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید