پتنت مایکروسافت برای مکانیسم تاشو دستگاه‌های تاشو این شرکت منتشر شد

توسط محمد امین نعمتی
1 دقیقه

اکتبر سال قبل، رویداد سرفیس مایکروسافت محصولات تاشوی جدید این شرکت را به حضار نشان داد. سرفیس نئو و Surface Duo هر دو نمایشگرهای دوگانه‌ای داشتند که بین آن‌ها یک لولا با قابلیت چرخیدن کامل قرار می‌گیرد و امکان تنظیم نمایشگر در هر زاویه‌ای وجود دارد.

توضیحات پتنت این مکانیسم ویژه لولا توسط سازمان جهانی مالکیت فکری منتشر شده است.

پتنت مایکروسافت طرح یک ارتباط در مکانیسم لولا را نشان می‌دهد که به تصور ما به دفعات در امتداد ستون اصلی این دستگاه‌ها استفاده می‌شود.

پتنت مایکروسافت برای مکانیسم تاشو دستگاه‌های تاشو این شرکت منتشر شد

سرفیس دو (Surface Duo) یک گوشی‌هوشمند سرفیس است که توسط مایکروسافت مجهز به نمایشگرهای دوگانه معرفی شده است و یک لولای 360 درجه دارد و از قلم Surface Pen نیز پشتیبانی می‌کند.

گرچه دستگاه‌های «Duo» و نئو از نظر طراحی شبیه به یکدیگر هستند ولی نئو دو نمایشگر اینچ دارد و از سیستم عامل ویندوز 10x استفاده می‌کند در حالی که مدل Duo دو نمایشگر 5.6 اینچ و سیستم عامل اندروید دارد.

Surface Duo انتظار می‌رود یک دوربین «در کلاس جهانی» داشته باشد و انتظار می‌رود سرفیس نئو و Duo در فصل تعطیلات سال جاری میلادی وارد بازار شوند.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟