گوشی Xperia 8 سونی با دوربین دوگانه و چیپست اسنپ‌دراگون ۶۳۰ معرفی شد

by محمد امین نعمتی

درست هنوز در وسط هیجان اخبار عرضه اکسپریا ۵ به بازار قرار داریم که سونی یک دستگاه میان‌رده جدید در ژاپن به اسم Xperia 8 معرفی کرد. این گوشی نمایشگر شاخص با نسبت تصویر ۲۱:۹ سونی را به ابعاد ۶ اینچ دارد که به مراتب از اندازه اکسپریا ۱ کوچک است ولی این مرتبه در پنل عقب و جلو آن از شیشه محافظ گوریلا گلس ۶ استفاده شده است.

تغییر دیگر در عقب است که اکسپریا ۸ از دوربین اصلی ۱۲ مگاپیکسل با گشادی دریچه دیافراگم F/1.8 به همراه یک دوربین فوق عریض ۸ مگاپیکسل با ضریب اف F/2.4 بهره می‌برد.

گوشی Xperia 8 سونی با دوربین دوگانه و چیپست اسنپ‌دراگون 630 معرفی شد 1

نمایشگر این گوشی دقت فول اچ‌دی پلاس دارد و سونی از یک دوربین سلفی ۸ مگاپیکسل با گشادگی دریچه دیافراگم F/2.0 استفاده کرده است. Xperia 8 برخلاف مدل‌های پرچم‌دار سونی از یک پنل نمایش ال‌سی‌دی استفاده می‌کند.

در سمت راست این گوشی ترکیب دکمه پاور به همراه حسگر اثرانگشت دیده می‌شود و سونی همچنین حسگرهای Sense Touch دو گوشی اکسپریا ۱ و ۵ خود را به این محصول اضافه کرده است.

از نظر ابعاد این گوشی ۱۵۸ در ۶۹ در ۸.۱ میلی‌متر به وزن ۱۷۰ گرم است.

گوشی Xperia 8 سونی با دوربین دوگانه و چیپست اسنپ‌دراگون 630 معرفی شد 3

در بخش سخت‌افزاری از چیپست اسنپ‌دراگون ۶۳۰ به همراه ۴ گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی استفاده شده است که از طریق درگاه میکرو اس‌دی امکان ارتقاء آن وجود دارد.

باتری یک سلول ۲۷۶۰ میلی‌آمپر ساعت با پشتیبانی از شارژ سریع ۱۸ وات است. این گوشی با توجه به دریافت گواهینامه IP65/68 در برابر آب و گرد و غبار مقاوم است. قابلیت قابل توجه دیگر عضو جدید خانواده اکسپریا یک درگاه هدفون ۳.۵ میلی‌متری با استاندارد LDAC برای صدای با دقت بالا، NFC و یک چراغ ال‌ای‌دی نوتیفیکیشن است.

گوشی Xperia 8 سونی با دوربین دوگانه و چیپست اسنپ‌دراگون 630 معرفی شد 2

گوشی Xperia 8 مخصوص بازار ژاپن عرضه شده است و اواخر اکتبر به قیمت ۵۰۵ دلار به دست کاربران این کشور می‌رسد. این گوشی در چهار رنگ سفید، مشکی، نارنجی و آبی طراحی شده است.

منبع: gsmarena.com

You may also like

Leave a Comment