گوشی Oppo K5 در ۱۸ مهرماه به همراه Reno Ace معرفی خواهد شد

by محمد امین نعمتی

اوپو در ۱۰ اکتبر (۱۸ مهرماه) از گوشی Reno Ace با سرعت شارژ ۶۵ وات و چیپست اسنپ‌دراگون ۸۵۵ پلاس رونمایی خواهد کرد و حالا اعلام کرده است در کنار آن گوشی میان‌رده Oppo K5 نیز معرفی می‌شود.

براساس پستی که توسط حساب رسمی این شرکت در شبکه اجتماعی ویبو منتشر شده است، تاریخ بالا زمان معرفی گوشی Oppo K5 است که یک دوربین ۶۴ مگاپیکسل و چیپست اسنپ‌دراگون 730G دارد.

گوشی Oppo K5 در 18 مهرماه به همراه Reno Ace معرفی خواهد شد

این گوشی در حال حاضر در سایت فروشگاه‌های موبایل چین با تصاویر و مشخصاتش دیده می‌شود. با توجه به آن‌ها به سادگی می‌توانیم شباهت‌هایی را بین گوشی Realme X2 و Oppo K5 بینیم و البته جای تعجب ندارد چون این دو برند بخش زیادی از فرآیندهای تولید و توسعه و تحقیق خود را مشترک انجام می‌دهند.

این گوشی از فناوری شارژر سریع ۳۰ وات VOOC 4.0 استفاده می‌کند که یک باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت را در عرض ۶۷ دقیقه کاملا شارژ می‌کند.

گوشی Oppo K5 در 18 مهرماه به همراه Reno Ace معرفی خواهد شد گوشی Oppo K5 در 18 مهرماه به همراه Reno Ace معرفی خواهد شد

همچنین به لطف اطلاعات رسمی که وجود دارد می‌دانیم دوربین اولترا واید یک حسگر ۸ مگاپیکسل و میدان دید ۱۱۹ درجه دارد در حالی که دوربین سلفی یک ماژول ۳۲ مگاپیکسل با قابلیت‌های متعدد هوش مصنوعی است.

چیزی که مشخص نیست مقدار حافظه داخلی، رم و قیمت است، ولی تنها کمتر از دو هفته دیگر تمامی آن‌ها نیز معلوم می‌‎شود.

منبع: gsmarena.com

You may also like

Leave a Comment