اولین تریلر جدیدترین فیلم گرتا گرویگ یعنی زنان کوچک منتشر شد

توسط محمد امین نعمتی

رمان زنان کوچک لوییزا می الکات یکی از آن داستان‎های کلاسیک است که فیلمسازان نمی‏توانند برای انواع فیلم‎های سینمایی کوچک و بزرگ از آن اقتباس نکنند. اما تفکر کارگردان نسخه سینمایی جدید این فیلم یعنی گرتا گرویگ که او را با فیلم Lady Bird به یاد می‎آوریم به همراه سبک، حس و درک او و جمع‎آوری تیمی از بازیگران جوان یقینا فیلمی جذاب را در پی خواهد داشت.

اولین تریلر جدیدترین فیلم گرتا گرویگ یعنی زنان کوچک منتشر شدحالا اولین تریلر این فیلم در اینترنت منتشر شده است.

با توجه به حضور اسامی مانند اما واتسون، فلورنس پیو، سورشا رونان، تیموتی شالامی و الیزا اسکنلن در این نسخه از زنان کوچک در کنار بازیگران قدرتمندی مانند مریل استریپ، لورا درن و باب ادنکیرک باید شاهد اقتباس و کارگردانی متفاوتی از گرویگ باشیم.

در کتاب الکات به داستان زندگی 4 دختر جوان رسیدگی می‎شود که در دوران جنگ مدنی زدن پیانو را یاد می‎گیرند، روی یخ اسکی می‎روند، برف‎بازی می‎کنند، تب اسکارلت (مخملک) می‎گیرند و ازدواج می‎کنند.

جو لجباز (با بازی رونان) دوست ندارد زندگی سنتی کسل‎کننده‎ای مانند زنان قدیم داشته باشد، حتی با آن که عاشق می‎شود و از طرفی خواهر خارق‎العاده‎ای به اسم امی (با بازی پیو) دارد.

مگ با بازی امی واتسون به زندگی خود مانند یک وظیفه به ویژه در قبال خاله‎اش (با بازی استریپ) نگاه می‏کند ، در حالی که بث با بازی اسکنلن در بین این 4 شخصیتی خجالتی‎تر و درونگراتر است.

اما مانند کتاب اصلی، با این شخصیت‎ها ماجراهای بیشتری گره خورده است و امیدواریم گرویگ آن‎ها را با لایه‎های بیشتری وارد داستان فیلم کند.

فیلم زنان کوچک از 26 دسامبر (5 دی ماه) امسال روی پرده سینماهای بریتانیا خواهد رفت.

منبع: empireonline.com

همچنین ممکن است دوست داشته باشید

دیدگاهی بنویسید