آیا زمان راهاندازی شبکههای 3G را به یاد میآورید؟ این شبکهها برای اولین مرتبه امکان استفاده از اینترنت پرسرعت در حین حرکت را فراهم کردند.
کاربران میتوانند بهراحتی در وب گردش کرده و حتی ویدئو استریم کنند (از جمله چت تصویری). خیلی هیجانانگیز بود. سپس 4G آمد و سرعت را بیشتر کرد، اما مهمتر از هر چیزی کاهش تاخیر بود.
حالا به عدد بعدی کنار G رسیدیم و چه قولی داده است؟ سرعت بیشتر، تاخیر کمتر. با خرید گوشی شبیه به ردمی نوت 10 فایوجی شیائومی میتوانید جزو اولین کاربرانی باشید که نسل بعدی شبکههای ارتباطی را بدون قیمت بالای دستگاههای دیگر تجربه کنید. چون قیمت آن فقط از 200 دلار شروع میشود.
قدرت فایوجی این گوشی مدیون استفاده از چیپست دایمنسیتی 700 مدیاتک است. یکی دیگر از گوشیهایی که از این چیپست استفاده میکنیم و نقد آن بهزودی منتشر میشود، گوشی ریلمی 8 فایوجی است، در این مطلب نگاه مختصری به آن انداختیم. نتیجه بنچمارکهای آن با توجه به قیمت گوشی قابل قبول بود و داغ شدن گوشی را تجربه نکردیم.
علاوه بر این، گوشی مورد نظر یک مودم فایوجی پشتیبانیکننده از شبکههای با فرکانس زیر 6 گیگاهرتز دارد که نتیجه آن سرعت دانلود حداکثر 2.77 گیگابیت بر ثانیه است.
چندین سال طول خواهد کشید تا شبکهها واقعا چنین ساعت دانلودی را فراهم کنند. از شبکههای موج میلیمتری پشتیبانی نمیشود، اما چنین قابلیتی در بازار خارج از آمریکا معنایی ندارد. بنابراین بود و نبود آن تفاوتی نمیکند.
بنابراین، بخش فایوجی ماجرا بسیار عالی به نظر میرسد. با این حال، دو گوشی ردمی نوت 10 فایوجی و ریلمی 8 فایوجی وجه اشتراک بیشتری جدا از چیپست دارند، هر دو اینطور حس میشوند که برای نگه داشتن قیمت در آن حد مجبور به گذشتن از خیلی چیزها بودند.
گوشی ردمی Note 10 5G شیائومی تنها عضو خانواده است که به جای نمایشگر آمولد از پنل نمایش LCD استفاده میکند، تنها مدلی که فاقد دوربین فوق عریض است و تنها مدلی که سرعت شارژ 33 وات ندارد (سرعت شارژ آن 18 وات است).
گوشی ردمی نوت 10 تمام آن مشخصات را با قیمت مشابه دارد، ولی بهایی که باید بپردازید فایوجی است. نوت 10 فایوجی همه چیز خود را مودم با سرعت بالا کرده است.
سپس به مزایا و معایب این گوشی میرسیم. مزایا: گوشیهای زیادی وجود ندارند که در این محدوده قیمتی فایوجی باشند.
از طرف دیگر این گوشی به شکل خوشایندی سبک حس میشود و در دست جا میگیرد. معایب: مسائلی که در بالا اشاره کردیم. همچنین اکثر وزن آن به علت کیفیت ساخت پلاستیکی است.
ردمی نوت 10 فایوجی مانند بسیاری از رقبای خود در این بخش از بازار یک دوربین 48 مگاپیکسلی دارد که نمیتواند فیلمهای 4K بگیرد. بهعنوان مثال دو گوشی ریلمی 8 فایوجی و Oppo A74 5G نیز چنین قابلیتی را ندارند. حداکثر کیفیت فیلمهای ضبط شده آنها فول اچدی است.
برخی از کاربران میدانیم یک نمایشگر IPS LCD با نرخ تازهسازی تصویر 90 هرتز را به آمولد 60 هرتز نوت 10 ترجیح میدهند.
گرچه، در نگاه اول نور صفحه کم به نظر میرسد و یک ته مایه رنگ آبی دیده میشود، در حالی که گوشی ردمی نوت 10 پرو زمانی که آن را نقد کردیم کیفیت بالای نمایشگرش را ثابت کرد و بهزودی با انتشار نقد و بررسی گوشی ردمی نوت 10 اس، آن را نیز مقایسه خواهیم کرد.
پردازنده گرافیکی نمیتواند بازیهای زیادی را با نرخ 90 فریم بر ثانیه اجرا کند، اما عملکرد رابط کاربری روان است و با استفاده از شبکههای فایوجی میتوانید از تاخیر کم در بازیهای با سرعت بالا لذت ببرید.
سرعت شارژ 18 وات باتری 5000 میلیآمپر ساعت این گوشی به شکل آزاردهندهای آهسته نیست، به ویژه زمانی که ردمی قول داده است شارژ باتری برای 16 ساعت گیمینگ کافی باشد.
آیا تمام این فداکاریهای ردمی برای کاهش هزینهها و پشتیبانی از 5G کافی بوده است؟ بدون شک بازار هدف خوبی برای گوشیهای فایوجی 200 دلاری وجود دارد و تعداد کمی از آنها به چشم میخورد (ولی همه از آنها استقبال نمیکنند).
ما در انتهای نقد و بررسی گوشی Redmi Note 10 5G به شما وضعیت آن را در برابر رقبایی که دارد، خواهیم گفت.
همچنین باید اشاره کنیم گوشی پوکو ام 3 پرو فایوجی چند روز پیش معرفی شد و همین Redmi Note 10 5G با یک نام و قاب پشتی با طراحی جدید است، بنابراین میتوانیم از این دو گوشی به عنوان یک بدن مشابه با دو روح متفاوت نام ببریم.
منبع: gsmarena.com