سازمان رگولاتور آلمان چه دسترسی به فیسبوک داده است؟

توسط محمد امین نعمتی
2 دقیقه
سازمان رگولاتور آلمان چه دسترسی به فیسبوک داده است؟

اخبار در مورد تغییرات بحث‌برانگیز بخش سیاست‌های واتساپ در مورد جمع‌آوری داده‌ها و اولتیماتوم این شرکت تحت مالکیت فیسبوک به کاربران در این مورد، بسیار شدت یافته است.

در جدیدترین آن‌‌ها قبلا گفتیم که واتساپ به آهستگی از قابلیت‌های این اپلیکیشن کم خواهد کرد تا کاربران نسبت به شرایط جدید توافق خود را نشان دهند. خبر جدید در مورد بازرسی فیسبوک از سوی رگولاتورهای آلمان است.

در ریلیز جدیدی که توسط یوهان کاسپر (Johannes Casper)، سرپرست اداره حفاظت از داده‌ها و آزادی اطلاعات هامبورگ آلمان نوشته شده، مشکلاتی در سیاست حریم خصوصی به‌روزرسانی شده واتساپ مشاهده شده است.

کاسپر ادعا می‌کند این مشکلات از نظر حقوقی در توافق با قوانین GDPR نیستند که برای تمام شرکت‌هایی که داده‌های مربوط به مشتریان، کاربران و کارمندان را نگهداری می‌کنند، نوشته شدند. توضیحات زیر گزیده‌ای از اظهارت این فرد است که توسط نرم‌افزار به آلمانی ترجمه شده است:

«قوانین مربوط به انتقال داده‌ها در سطوح مختلفی از اظهارنامه حفاظت از داده‌ها قید شده است، آن‌ها واضح نیستند و تشخیص تفاوت بین نسخه‌های بین‌المللی و اروپاییشان سخت است.

علاوه بر این، محتوای آن‌ها گمراه‌کننده بوده و به شکل قابل توجهی ضد و نقیض هستند. حتی پس از یک تحلیل دقیق‌تر، نمی‌توان متوجه شد موافقت کاربران چه تبعاتی دارد. علاوه بر این، این موافقت داوطلبانه نیست، چون واتساپ آن را مشروط به محروم نشدن از ادامه استفاده از قابلیت‌های این سرویس کرده است.»

کاربر یک قانون منع فوری سه ماهه صادر کرده است که جلوی فیسبوک را از ادامه دادن به جمع‌آوری داده‌ها می‌گیرد و از هیئت رگولاتورهای داده‌های اتحادیه اروپا خواسته است در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا از تصمیم آلمان پیروی کنند.

فیسبوک ادعاهای کاسپر را در گفتگو با بلومبرگ رد می‌کند و می‌گوید تصمیم او جلوی اجرای سیاست جدید را نخواهد گرفت. این شرکت همچنین علت واکنش رگولاتورهای آلمانی را «براساس یک سوءتفاهم اساسی» در مورد اهداف تغییرات جدید می‌داند.

از زمان انتشار اولیه خبر مربوط به سیاست جدید، تقاضا برای سایر اپلیکیشن‌های پیام‌رسانی افزایش یافته است. هر دو اپلیکیشن تلگرام و سیگنال از آن زمان تعداد کاربران زیادی را به خود جلب کردند.

از فیسبوک بابت تغییرات جدید سیاست خود انتقادهای زیادی شده است و از زمانی که این شرکت، واتساپ را در سال 2014 خریداری کرد انتقال داده‌ها بین این دو پلتفرم اجتناب‌ناپذیر شد.

منبع: gsmarena.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟