آشنایی با وی پی ان CyberGhost راهکاری مفید برای استریم محتوا

توسط سمیرا گلکار
5 دقیقه

وی پی ان محبوب CyberGhost با یک آپدیت جدید برگشته و خوشبختانه کار این شرکت برای تکمیل اپلیکیشن موبایلی تکمیل شده است. نسخه هشتم CyberGhost مجهز به یک رابط کاربری پیشرفته، تعداد بیشتری سرور و قابلیت استفاده از WireGuard به عنوان پروتکل وی پی ان است در نتیجه نسبت به نسخه هفتم که دو سال پیش ارائه شد، تغییرات چشمگیری پیدا کرده است.

مرور کلی

  • امکان کار به صورت نظیر به نظیر: دارد
  • مستقر در: رومانی
  • تعداد سرورها: 7 هزار
  • تعداد کشورها: 90
  • هزینه: 47.88 دلار در سال
  • پروتکل وی‌پی‌ان: IKEv2 (پیش فرض)
  • رمزنگاری: AES-256
  • اعتبارسنجی داده‌ها: SHA-256
  • دست تکانی: RSA 4096 بیتی

 

امکانات و خدمات

نسخه هشتم CyberGhost با کانکشن فعال

نسخه هشتم CyberGhost با کانکشن فعال

اپلیکیشن CyberGhost کار خودش را با یک رابط کاربری موبایلی و تک پنلی شروع کرد اما این بار دکمه پاور در مرکز داشبورد قرار گرفته در حالیکه قبلاً پایین پنل لوکیشن قرار داشت. حالا این دکمه بسیار بزرگتر شده و گم کردن آن غیرممکن است.

پایین این دکمه قابلیت انتخاب لوکیشن قرار دارد که در آنجا می‌توانید محل سرور مورد نظرتان را انتخاب کنید و در واقع این قابلیت مهم ترین بخش این پنل محسوب می‌شود. اگر قصد شما از خرید وی پی ان اتصال به لوکیشن‌های راه دور هنگام کار با شبکه وای فای عمومی است، این رابط کاربری می‌تواند نیاز شما را رفع کند.

برای مشاهده امکانات بیشتر، روی فلشی که به سمت چپ اشاره دارد کلیک کنید تا نمای تمام صفحه باز شود. در این نما پنج گزینه مشاهده می‌کنید که شامل سرورهای محبوب، همه سرورها، سرورهای گیمینگ، سرورهای مخصوص تورنت و سرورهای مخصوص استریمینگ هستند.

خیلی از گزینه‌های این منو به عملکرد قبلی CyberGhost مربوط هستند که سرورهایی بر اساس کاربرد مورد نظر به کاربران ارائه می‌کنند نه بر اساس لوکیشن. عملکرد این گزینه‌ها بر اساس نامشان کاملاً مشخص است. بخش مخصوص استریمینگ این وی پی ان قابلیت باز کردن محتوای بیش از 35 سرور مختلف را دارد که در آمریکا شامل آمازون پرایم، فاکس، اچ بی او مکس، اچ بی او Now، هولو، ان بی سی، نتفلیکس و غیره است. این قابلیت برای کاربرانی که خارج از آمریکا هستند و سعی دارند به محتوای مخصوص این کشور دسترسی پیدا کنند مفید است.

در سمت چپ پایین صفحه دو گزینه دیگر وجود دارد: تنظیمات حریم خصوصی (Privacy settings) و قوانین هوشمند (Smart rules). تنظیمات حریم خصوصی مربوط به امکاناتی مثل پیشگیری از نشت DNS، یک سوئیچ کشتار خودکار و مسدود کننده برای دامنه‌هایی است که به انتشار بدافزار، تبلیغات و ابزارهای نظارت بر کاربران شناخته شده اند.

بخش قوانین هوشمند CyberGhost 8

بخش قوانین هوشمند CyberGhost 8

قسمت Smart rules برای کاربران حرفه‌ای مناسب است. در این قسمت می‌توانید قوانین خاصی تعریف کنید مثل فعال شدن خودکار کانکشن وی پی ان یا انتخاب اپلیکیشنی که پس از برقراری کانکشن وی پی ان توسط CyberGhost اجرا می‌شود. گزینه‌هایی هم برای فعال شدن وی پی ان در صورت شناسایی یک شبکه جدید وجود دارد. در نهایت می‌توانید لیست سفید سایت‌هایی را تهیه کنید که کانکشن وی پی ان برای آنها دور زده می‌شود و می‌توانید برای اپلیکیشن‌های کامپیوتری هم استثنائات مشابهی تعریف کنید.

بین تنظیمات این اپلیکیشن مهم ترین آنها قابلیت انتخاب بین سه پروتکل OpenVPN، IKEv2 و WireGuard است. نسخه توسعه یافته CyberGhost برای ویندوز مجهز به ترکیبی از امکانات مفید و حرفه‌ای است. در این قسمت امکاناتی مثل وی پی ان دبل ندارید اما به یکسری گزینه برای پیکربندی دسترسی دارید همچنین به طیف وسیعی از سرویس‌های استریمینگ در سطح جهان.

حریم خصوصی، محرمانگی و اعتماد

بخش مخصوس استریمینگ CyberGhost 8

بخش مخصوس استریمینگ CyberGhost 8

CyberGhost در کشور رومانی مستقر است و فهرستی از پرسنل در سایت این کمپانی ثبت شده است. Robert Knapp مدیرعامل اجرایی و هم‌بنیانگذار این شرکت است، Timo Beyel مدیر ارشد فناوری این شرکت است و Patrick Arns مدیریت توسعه نرم‌افزار این کمپانی را برعهده دارد.

سیاست حریم خصوصی این شرکت کاملاً مشخص است. این شرکت اعلام کرده که ترافیک و تاریخچه وبگردی کاربران را تحت نظر ندارد. همچنین اعلام شده که گزارش (لاگ) اتصالات، آدرس آی‌پی، زمان اتصال و مدت زمان اتصال را ثبت نمی‌کند.

اما CyberGhost در رابطه با تلاش‌های صورت گرفته برای اتصال از جمله زمان انجام این فعالیت، کشوری که کاربر در آن قرار دارد و نسخه CyberGhost مورد استفاده اطلاعات ثبت می‌کند. بعلاوه CyberGhost گزارش کانکشن‌های موفقیت آمیز را هم ثبت می‌کند. به گفته CyberGhost این اطلاعات به یک شرکت شخص ثالث ارسال می‌شود که همه این اطلاعات را به صورت کلی جمع آوری می‌کند. از این اطلاعات برای حفظ و نگهداری سرویس‌های این شرکت استفاده می‌شود و هیچکدام از داده‌های جمع آوری شده شامل ویژگی‌های قابل شناسایی و هویتی نیستند.

CyberGhost برای اشتراک یک ساله حدود 50 دلار در سال هزینه دریافت می‌کند. امکان خرید طرح دو ساله به قیمت 83.76 دلار، سه ساله 87.75 دلار و ماه به ماه 13 دلار وجود دارد. این سرویس قابلیت‌های جانبی مثل آی‌پی‌های اختصاصی و یک پکیج امنیتی هم دارد. این پکیج امنیتی شامل یک آنتی ویروس داخلی است که از موتور اسکن ناشناس (Intego) استفاده می‌کند، همچنین یک حفاظ حریم خصوصی برای تنظیم داده‌هایی که از کامپیوتر شما به مایکروسافت ارسال می‌شوند و یک ابزار آپدیت خودکار برای اپلیکیشن‌های نصب شده. قیمت این پکیج برای طرح ماه به ماه 6 دلار و به ازای هر ماه در سطح 3 ساله  1.39 دلار است.

برای ثبت نام در CyberGhost نیاز به یک آدرس ایمیل و یک رمزعبور دارید و پرداخت هزینه آن از طریق کارت اعتباری، پی پال، بیت کوین و بیت پی قابل انجام است.

کارایی

قسمت سرورهای گیمینگ CyberGhost 8

قسمت سرورهای گیمینگ CyberGhost 8

در تست‌های صورت گرفته، سرعت CyberGhost بسیار خوب بود اما نه به اندازه بررسی‌های صورت گرفته بر روی نسخه‌های قبلی. پس از سه روز تست برای لوکیشن‌های مختلف و چند بار امتحان، این وی پی ان توانست 31 درصد از سرعت پایه را حفظ کند. سرعت کانکشن‌های این وی پی ان برای سرورهای اروپا، بریتانیا، انگلیس و استرالیا خوب بود اما سرعت ژاپن ضعیف بود.

نتیجه گیری

CyberGhost مثل همیشه یک وی پی ان فوق العاده محسوب می‌شود. سرعت این وی پی ان خوب، رابط کاربری آن برای افراد تازه کار و حرفه‌ای مناسب و وعده‌های آن برای حفاظت از حریم خصوصی درست هستند. این وی پی ان از انواع سرویس‌های استریمینگ در سطح جهان پشتیبانی می‌کند و افزونه‌های خاصی دارد که می‌توانند برای کاربران جذاب باشند.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟