Google Discover چیست و با چه دیدی در تلفن خود به آن می‌نگرم؟

توسط فرشته داورپناه
3 minutes read

در دنیایی مملو از مقاله و داستان، یافتن مواردی که واقعاً به آن علاقمندید دشوار است. همانطور که از نام آن پیداست، Google Discover یکی از راه حل‌های این مشکل است و احتمالاً الان آن را دارید.

تاریخچه‌ی مختصری از Google Discover

ریشه‌های Google Discover به سال 2012 برمی‌گردد که نام آن “Google Now” بود. ایده‌ی “Google Now” این بود که در طول روز بدون ورود‌ی‌های شما به شما اطلاعات بدهد. به عبارت دیگر، گوگل جستجوهای گوگل را برای شما انجام می‌داد.
Google Now می‌توانست کارت‌های پرواز، رویدادهای ورزشی آینده، رویدادهای تقویم، ردیابی شماره‌ها و موارد دیگر را به شما نشان دهد. گوگل آهسته آهسته این محصول را حذف کرد و بسیاری از این ویژگی‌ها را به “Snapshot” دستیار گوگل منتقل کرد.
سرانجام، به مقالاتی از سراسر وب خلاصه شد و از آن به عنوان “Google Feed” نام برده شد. در سال 2018، گوگل رسماً نام جدیدی را اعلام کرد و نگران آن بود، و این همان Google Discover است که امروز داریم.

Google Discover برای چیست؟

Screenshot 20210402 122033

Google Discover در اندروید (سمت چپ) و در آیفون (سمت راست)


هدف Google Discover با نام آن مشخص شده است. این هدف به شما کمک می‌کند محتوایی را که مربوط به علایق شما است از سراسر وب پیدا کنید. محتوای Google Discover هرکسی براساس تنظیمات برگزیده‌ شخصی شده است.
نیازی نیست که از گردش وب سایت‌ها بازدید کنید یا خبرهای RSS خود را تنظیم کنید. Google این کار را برای شما انجام می‌دهد، مطالبی را که فکر می‌کند به آنها علاقه دارید از سراسر وب جمع می‌کند. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که برنامه‌ی گوگل را باز کنید، و یک محتوای متنوع دارید که می‌توانید از آن لذت ببرید.
از زمان نوشتن این مقاله، Google Discover فقط یک تجربه‌ی تلفن همراه است. می‌توانید از آن در گوشی یا تبلت آیفون، آی پد یا اندروید استفاده کنید. این برنامه‌ی گوگل‌ در سایت موبایل گوگل در دسترس نیست و فقط در گوگل پلی استور و اپل اپ استور موجود است.

Google Discover چگونه می‌داند به چه چیزی علاقمندم؟

Google Discover برای شما شخصی سازی شده است، اما دقیقاً چگونه کار می‌کند؟ اولین و مهمترین پاسخ این است، گوگل از اطلاعاتی استفاده می‌‌کند که قبلاً به آن داده اید‌. این اطلاعات می‌تواند شامل فعالیت وب، سابقه‌ی یوتیوب، سوالات جستجو شده و موارد دیگر باشد.
اما مهمتر از همه‌ی این‌ها نحوه‌ی شخصی سازی Discover است. به محتوای Discover به عنوان یک الگوریتم فکر کنید. این برنامه فقط به اندازه‌ی اطلاعاتی که دارد خوب است، بنابراین هرچه بیشتر به آن اطلاعات وارد کنید، بهتر نیز می‌شود.
شخصی سازی Google Discover فقط و فقط به معنای اقدام در مورد محتوایی است که محتوای آن را مشاهده می کنید. داستان‌ها در خبرمایه به عنوان کارت ارائه می‌شوند و این کارت‌ها شامل کنترل هایی برای تنظیم دقیق هستند.
به عنوان مثال، در اینجا کارتی در مورد نمایش جنگ ستارگان آورده شده است. با زدن دکمه منو چند گزینه نمایش داده می‌شود. در این مثال، موضوعی که گوگل فکر می‌کند من به آن علاقه دارم “دیزنی” است. یا می‌توانم به گوگل بگویم که علاقه ای به آن ندارم یا برای اطلاعات بیشتر در مورد آن “دنبال” کنم.
علاوه بر این، می توانم دکمه کنترل را بزنم و به گوگل بگویم که مایلم “بیشتر” یا “کمتر” این موضوع را در خبرمایه‌ی خود ببینم.
این اصول شخصی سازی خبرمایه‌ی Discover است، اما موارد بیشتری وجود دارد که می‌توانید با آن انجام دهید. ما راهنماهایی برای استفاده از Discover در آیفون یا آیپد و همچنین دستگاه‌های اندروید ایجاد کرده ایم.
به زبان ساده، Google Discover محتوای شخصی و سرپرستی شده شما از وب است. اگر همیشه به دنبال چیز جالبی برای خواندن یا تماشا هستید، می‌تواند ابزاری عالی برای استفاده باشد. و نکته اصلی کمک به بهتر شدن آن با گذشت زمان است.

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟