مقایسه شیائومی می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2: جدال پرچمداران تاشو

توسط Avatar photoمحمد حسین
16 minutes read
می میکس فولد

با وجود این که فناوری صفحه نمایش‌های تاشو یکی از موارد نو ظهور در دنیای تکنولوژی به شمار می‌روند اما روز به روز شاهد گسترش و ارتقا آن هستیم. بسیاری از کارشانسان بر این عقید هستند که صفحه نمایش‌های انعطاف پذیر آینده تلفن‌های همراه امروزی خواهند بود. البته برای رسیدن به این مرحله هنوز زمان زیادی باقی مانده است و گوشی‌های تاشو راه زیادی را در پیش دارند. با این وجود تا به اینجای کار نیز پیشرفت زیادی را در این صنعت شاهد بوده‌ایم.

در حال حاضر تعداد محدودی از کمپانی‌های بزرگ وارد این بازار شده‌اند و شرکت سامسونگ با معرفی بیشترین تعداد گوشی‌ تاشو تا بدین لحظه یکه تاز این بازار به حساب می‌آید. این کمپانی در سال گذشته از پرچمدار تاشو گلکسی زد فولد 2 رونمایی کرد که می‌توانید نقد و بررسی جامع آن را در اینجا مطالعه کنید.

همچنین برای اطلاع از تاریخ معرفی پرچمداران تاشو 2021 سامسونگ می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

البته به تازگی کمپانی‌های دیگری نیز پای به این عرصه گذاشته‌اند و انتظار داریم به زودی رقابتی شدید میان گوشی‌های تاشو شکل بگیرد. یکی از این کمپانی‌های تازه وارد شیائومی است که در هفته‌های گذشته از اولین تلفن تاشو خود تحت عنوان می میکس فولد رونمایی کرد. مسئولان شیائومی در مراسم رونمایی موارد زیادی را در خصوص این گوشی عنوان کردند و مدعی شدند که می میکس فولد بهترین گوشی تاشویی است که تاکنون تولید شده.

برای آشنایی بیشتر با مشخصات و قابلیت‌‎های می میکس فولد شیائومی می‌توانید به اینجا مراجعه کنید.

با توجه به گفته‌های مسئولان شیائومی تصمیم گرفتیم مقایسه‌ای را میان می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2 انجام دهیم تا ببینیم کدام یک از این پرچمداران در نهایت عنوان بهترین گوشی تاشو جهان را از آن خود خواهد کرد. برای آگاهی از این رقابت جذاب در ادامه با روکیدا همراه باشید:

هر دو پرچمدار می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2 از زبان طراحی مشترکی استفاده می‌کنند. هر دو گوشی دارای صفحه نمایش خارجی کشیده هستند و لولای آن‌ها به سمت داخل باز می‌شود. همچنین هر دو این پرچمداران تاشو مجهز به صفحه نمایش‌های داخلی بسیار بزرگ هستند. به طور کلی، شیائومی می میکس فولد در بخش طراحی نوآوری خاصی را نشان نمی‌دهد و دنباله‌رو قدم‌های گلکسی زد فولد 2 هست. با این حال، این نکته را به هیچ وجه‌ نمی‌توان به عنوان نقطه ضعف می میکس فولد به حساب آورد.

Xiaomi Mix Fold vs Samsung Galaxy Z Fold 2 side by side

اگر بخواهیم مبنای مقایسه خود را سطح در دسترس بودن این پرچمداران قرار دهیم، برنده این رقابت بدون شک گلکسی زد فولد 2 خواهد بود. مسئولان کمپانی شیائومی در مراسم رونمایی از می میکس فولد، اعلام کردند که پرچمدار تاشو خود را تنها در بازارهای چین عرضه خواهند کرد. بنابراین کاربرانی که در خارج از چین زندگی می‌کنند نمی‌توانند این گوشی را از طریق کانال‌های رسمی خریداری کنند.

اگر سطح دسترسی و طراحی مشابه را نادیده بگیریم، نقاط اشتراک چندانی میان شیائومی می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2 وجود نخواهد داشت. این گوشی‌های تاشو در بسیاری از بخش‌ها، روند متفاوتی را برای ارائه آن چه که کاربران به آن نیاز دارند پیش گرفته‌اند. برای آشنایی بیشتر با تفاوت‌های این دو پرچمدار تاشو، آن‌ها را در بخش‌های گوناگون با یکدیگر مقایسه می‌کنیم.

مقایسه می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2: صفحه نمایش خارجی

xiaomi mi mix fold vs galaxy z fold 2 161922151980191

با صفحه نمایش خارجی آغاز می‌کنیم. به طور کلی صفحه نمایش خارجی گوشی‌های تاشو به دلیل طراحی خود از پنل‌هایی با عرض کم و طول زیاد استفاده می‌کنند. پنل نمایشی خارجی گلکسی زد فولد 2 با اندازه 6.23 اینچی خود، نسبت تصویر 25:9 را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. بسیاری از کارشناسان معتقد هستند که صفحه نمایش خارجی گلکسی زد فولد 2 به دلیل نسبت ابعاد خود تا اندازه‌ای از تجربه کار کردن با یک تلفن هوشمند معمولی فاصله گرفته است.

با این حال شیائومی در می میکس فولد، پا را از این هم فراتر گذاشته و از صفحه نمایش خارجی امولد با اندازه 6.52 و نسبت تصویر 27:9 استفاده کرده است. این صفحه نمایش ممکن است در استفاده‌های روزمره کاربران را با مشکل روبرو کند؛ زیرا تجربه کار کردن با بسیاری از برنامه‌ها را محدود می‌کند و نمی‌توان با یک دست تمام طول صفحه نمایش را تحت پوشش قرار داد. بنابراین در زمینه ابعاد نمایشگر خارجی، شیائومی می میکس فولد در مقایسه با گلکسی زد فولد 2 عقب‌گرد داشته است.

از دیگر مشخصات صفحه نمایش خارجی می میکس فولد می‌توان به نرخ تازه سازی 90 هرتزی، پشتیبانی از فناوری‌های HDR 10 پلاس و Dolby Vision اشاره کرد که به افزایش کیفیت تصاویر و بهبود نمایش رنگ‌ها کمک می‌کند. همچنین صفحه نمایش خارجی این پرچمدار تاشو از بیشینه روشنایی 900 نیت بهره می‌برد که عدد قابل قبولی به شمار می‌رود.

مقایسه می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2: صفحه نمایش داخلی

xiaomi mi mix fold vs galaxy z fold 2 161922152155650

نکته اصلی در خصوص گوشی‌ها تاشو صفحه نمایش داخلی آن‌هاست که تمام اتفاقات هیجان انگیز در آن رخ می‌دهد. به طور کلی شیائومی می میکس فولد به دلیل ابعاد بزرگ‌تر خود از صفحه نمایش انعطاف پذیر بزرگ‌تری نیز برخوردار است. این پنل نمایشی امولد با اندازه 8.01 اینچی خود رزولوشن 1860 در 2480 و نسبت تصویر 4:3 را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. از دیگر مشخصات این پنل نمایشی می‌توان به پشتیبانی از نمایش 1 میلیارد رنگ، پشتیبانی از فناوری‌های HDR 10 پلاس و Dolby Vision اشاره کرد. صفحه نمایش داخلی شیائومی می میکس فولد از نرخ تازه سازی 60 هرتزی بهره می‌برد و بیشینه روشنایی آن به 900 نیت می‌رسد.

در طرف مقابل گلکسی زد فولد با صفحه نمایش داخلی داینامیک امولد به اندازه 7.6 اینچ قرار دارد که رزولوشن 1768 در 2208 را برای کاربران به ارمغان می‌آورد. این صفحه نمایش از فناوری HDR 10 پلاس بهره‌مند است و نرخ تازه سازی آن 120 هرتز می‌باشد. در مجموع سیاست کمپانی‌های شیائومی و سامسونگ در خصوص نرخ تازه سازی صفحه نمایش‌ داخلی و خارجی برعکس یکدیگر بوده؛ به طوری که شیائومی نرخ تازه سازی بالاتری را برای صفحه نمایش خارجی اعمال کرده در حالی که سامسونگ پنل‌های 120 هرتزی خود را برای صفحه نمایش انعطاف پذیر به کار برده است.

در مجموع صفحه نمایش داخلی هر دو گوشی از کیفیت خوبی برخوردار هستند و احساس خوشایندی را به کاربران منتقل می‌کنند. با این حال نقطه ضعف مشترک پنل‌های نمایشی تاشو، مقاومت آن‌ها در برابر ضربه و خراش است. با وجود این که سامسونگ و شیائومی با استفاده از متریال‌های گوناگون سعی در بالا بردن نسبی مقاومت صفحه نمایش‌های انعطاف پذیر داشتند؛ کاربران همچنان باید در هنگام استفاده از صفحه نمایش داخلی مراقب باشند.

مقایسه می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2: سخت افزار و نرم افزار

3e1ff58ded

در بخش سخت افزار، تمایزها میان شیائومی می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2 بیشتر نمایان می‌شود. از آن جا که پرچمدار تاشو شیائومی با اختلاف زمانی شش ماهه نسبت به گلکسی زد فولد 2 معرفی شد، این گوشی به سخت افزار به‌روزتری مجهز شده است.

شیائومی می میکس فولد از جدیدترین تراشه کمپانی کوآلکام یعنی اسنپدراگون 888 به عنوان قلب تپنده خود استفاده می‌کند. این پردازنده مبتنی بر فناوری ساخت 5 نانومتری است و قدرت بسیار زیادی دارد. در مقام مقایسه، رقیب آن، گلکسی زد فولد 2 از پردازنده 7 نانومتری اسنپدارگون 865 پلاس بهره‌مند است که نسبت به می مکس فولد قدرت پردازشی کمتری دارد.

در کنار پردازنده، شیائومی می میکس فولد از گزینه‌های ذخیره سازی بیشتری در مقایسه با گلکسی زد فولد 2 برخوردار است. نسخه پایه پرچمدار تاشو شیائومی از 256 گیگابایت حافظه داخلی و 12 گیگابایت رم برخوردار است. در کنار آن گزینه‌ 512 گیگابایتی با رم 12 گیگابایتی نیز وجود دارد. همچنین بالاترین نسخه این گوشی با حافظه داخلی 512 گیگابایتی و رم 16 گیگابایتی در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. در سوی دیگر گلکسی زد فولد 2 تنها در دو نسخه 256 گیگابایتی با رم 12 گیگابابت و نسخه 512 گیگابایتی به همراه رم 12 گیگابایتی به بازار عرضه شد.

در کنار بخش سخت افزاری، قسمت نرم افزار نیز به تمایز بیشتر این پرچمداران تاشو کمک می‌کند. گلکسی زد فولد 2 در زمان رونمایی از سیستم عامل اندروید 10 استفاده می‌کرد و اکنون اندروید 11 نیز برای آن در دسترس است. همچنین این گوشی اندروید 11 را مبتنی بر رابط کاربری One UI 3.1 اجرا می‌کند که قابلیت‌های ویژه‌ای را برای کار با نمایشگر تاشو در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

از سوی دیگر شیائومی می میکس فولد برخلاف انتظارات همراه با سیستم عامل اندروید 10 وارد بازار خواهد شد که مبتنی بر پوسته اندرویدی MIUI 12 به دست کاربران خواهد رسید. مسئولان شیائومی در مراسم رونمایی عنوان کردند که پوسته اندرویدی MIUI 12 برای می میکس فولد شاهد بهینه‌سازی‌های زیادی بوده و تجربه کاربری بسیار متفاوتی را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهد.

محیط رابط کاربری شیائومی تا حدودی به محیط دسکتاپ و تبلت‌ها نزدیک شده و از فضای موبایل فاصله گرفته که برای یک گوشی تاشو تجربه‌ای جدید و در عین حال کاربردی به شمار می‌رود. برای ورود به محیط PC Mode تنها کافیست سه انگشت خود را در صفحه تاشو به سمت چپ بکشید و از امکانات جالبی نظیر منو دسکتاپ بهره‌مند شوید.

در مجموع هر دو کمپانی شیائومی و سامسونگ در بخش نرم افزار امکانات گسترده‌ای را در اختیار کاربران قرار می‌دهند و تجربه کار کردن با صفحه نمایش‌های تاشو را بسیار جذاب می‌کنند.

مقایسه می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2: دوربین

Galaxy Z Fold 2 1 1

بخش دوربین جایی است که شاهد عرض اندام شیائومی می میکس فولد هستیم. پرچمدار تاشو شیائومی در مقایسه با گلکسی زد فولد 2 نه تنها از سنسورهای باکیفیت‌تری استفاده می‌کند بلکه فناوری جدید لنز مایع باعث شده تا بتوانیم برنده این بخش را حتی پیش از آغاز بررسی مشخص کنیم.

شیائومی می میکس فولد دارای ماژول دوربین سه گانه با ظاهری شبیه به دوربین می 10 اولترا می‌باشد. دوربین اصلی این گوشی دارای کیفیت 108 مگاپیکسل به همراه گشودگی دیافراگم f/1.8 می‌باشد. در کنار آن یک دوربین اولترا واید 13 مگاپیکسلی با زاویه دید 123 درجه و گشودگی دیافراگم f/2.4 قرار گرفته است.

دوربین سومی که ماژول دوربین می میکس فولد را کامل می‌کند یک دوربین ماکرو و تله فوتو با کیفیت 8 مگاپیکسل می‌باشد که از لنز مایع استفاده می‌کند. لنز مایع با تغییر تحدب باعث می‌شود تا این دوربین بتواند همزمان از قابلیت ماکرو و تله فوتو با زوم 3 برابری استفاده کند. کمپانی شیائومی در خصوص لنز مایع به کار رفته در می میکس فولد اعلام کرده که این لنز جدید می‌تواند تا دمای منفی 40 درجه سانتی‌گراد بدون هیچ مشکلی به عملکرد خود ادامه دهد. این فناوری در نوع خود بسیار هوشمندانه و جذاب است، ولی برای بررسی آن در واقعیت نیاز به زمان بیشتری داریم.

شیائومی می میکس فولد قادر به فیلم برداری 8K با سرعت 24 یا 30 فریم بر ثانیه است. این گوشی می‌تواند ویدیو‌هایی با رزولوشن 4K و سرعت 30 یا 60 فریم بر ثانیه را نیز به ثبت برساند. از ماژول دوربین پشت گوشی که بگذریم، نوبت به دوربین سلفی می‌رسد. پرچمدار تاشو شیائومی از یک دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی استفاده می‌کند که می‌تواند ویدیوهای فول HD را با سرعت 30 یا 60 فریم بر ثانیه به ثبت برساند.

در آن سوی میدان نبرد گلکسی زد فولد 2 قرار گرفته است. پرچمدار تاشو سامسونگ در مقایسه با رقیب خود دوربین‌های بیشتری دارد. در پنل پشتی این گوشی ماژول دوربین مستطیل شکل مشابه با طراحی گلکسی نوت 20 قرار گرفته است و در آن سه لنز به چشم می‌آید. دوربین اصلی گلکسی زد فولد 2 دارای کیفیت 12 مگاپیکسلی به همراه گشودگی دیافراگم f/1.8 بوده. در کنار آن دوربین تله فوتو 12 مگاپیکسلی به همراه گشودگی دیافراگم f/2.4، بزرگنمایی دو برابری و سیستم تثبیت کننده تصویر موسوم به OIS قرار دارد. همچنین یک لنز اولترا واید 12 مگاپیکسلی با زاویه دید 123 درجه و گشودگی دیافراگم f/2.2 ماژول دوربین پشت گوشی را تکمیل می‌کند.

galaxy z fold2 highlights camera s 1024x451 1

گلکسی زد فولد 2 سامسونگ در بخش فیلم برداری قادر به ضبط ویدیوهایی با کیفیت 4K و سرعت 60 فریم بر ثانیه است. این گوشی همچنین می‌تواند ویدیوهای فول HD را با سرعت 60 تا 240 فریم بر ثانیه ثبت کند. از دوربین پشت گوشی که بگذریم، گلکسی زد فولد 2 مجهز به دو دوربین سلفی است که یکی از آن‌ها در پانچ هول بالای صفحه نمایش خارجی قرار دارد و دیگری در بالای پنل نمایشی انعطاف پذیر. هر دو دوربین دارای رزولوشن 10 مگاپیکسل و گشودگی دیافراگم  f/2.2 هستند. دوربین‌های سلفی گلکسی زد فولد 2 می‌توانند ویدیوهای 4K را با سرعت 30 فریم بر ثانیه به ثبت برسانند.

نکته‌ای که در خصوص دوربین‌های گلکسی زد فولد 2 وجود دارد این است که کمپانی سامسونگ در ابتدا نیز از جدیدترین تکنولوژی خود استفاده نکرد. به طور مثال دوربین تله فوتو گلکسی زد فولد 2 از تکنولوژی مربوط به سال 2017 بهره‌ می‌برد. این مورد تا پیش از ورود می میکس فولد شیائومی به عرصه رقابت چندان حائز اهمیت نبود زیرا پرچمدار تاشو سامسونگ با همان مشخصات دوربین در صدر جدول گوشی‌های تاشو قرار داشت. اما حالا با ورود رقیبی جدید که ادعا می‌کند از پرچمداران تاشو سامسونگ بهتر است، مسئولان این شرکت باید ارتقاعات قابل توجهی را در گلکسی زد فولد 3 به وجود آورند تا از این عرصه خارج نشوند.

مقایسه می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2: باتری و شارژدهی

Galaxy Z Fold 2 hands on 23 720x405 1

با توجه به اینکه گوشی‌های تاشو از بدنه بزرگ‌تری برخوردار هستند ظرفیت باتری آن‌ها در مقایسه با تلفن‌های هوشمند عادی، معمولا بیشتر است. با گلکسی زد فولد 2 شروع می‌کنیم. پرچمدار تاشو سامسونگ از یک باتری لیتیوم پلیمری به ظرفیت 4500 میلی آمپر ساعت استفاده می‌کند. این گوشی از شارژ سریع 25 واتی پشتیبانی می‌کند. همچنین گلکسی زد فولد 2 قادر به پشتیبانی شارژ وایرلس تا سقف 11 وات می‌باشد. در ضمن پرچمدار تاشو سامسونگ قادر به ارائه شارژ معکوس با سرعت 4.5 وات نیز می‌باشد. شارژ معکوس فناوری است که کاربران می‌توانند به وسیله آن دیوایس خود را به یک پاور بانک وایرلس تبدیل کنند و از آن برای شارژ کردن ایرفون‌های بی‌سیم و ساعت هوشمند خود استفاده کنند.

در سوی دیگر شیائومی میکس فولد قرار دارد. پرچمدار تاشو شیائومی در مقایسه با گلکسی زد فولد 2 از باتری حجیم‌تری بهره‌مند است. البته با توجه به صفحه نمایش‌های بزرگ‌تر می میکس فولد ممکن است در نهایت زمان شارژدهی در هر دو گوشی نزدیک به یکدیگر باشد. در هر حال، پرچمدار تاشو شیائومی مجهز به یک باتری 5020 میلی آمپر ساعتی از جنس لیتیوم پلیمر است. می میکس فولد همچنین از فناوری شارژ سریع 67 وات پشتیبانی می‌کند. طبق مواردی که مسئولان شیائومی در مراسم رونمایی اعلام کردند، پرچمدار تاشو آن‌ها با استفاده از این شارژر تنها در مدت 37 دقیقه به صورت کامل شارژ می‌شود.

مقایسه می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2: سایر موارد

fold

مهم‌ترین موردی که در این بخش می‌توان به آن اشاره کرد، تعداد بلندگوها در این دو گوشی است. سامسونگ گلکسی زد فولد 2 مجهز به دو اسپیکر است که کیفیت صدای استریو را برای آن به ارمغان می‌آورند. در سوی دیگر شیائومی می میکس فولد با بهره‌مندی از چهار بلندگو، از کیفیت صدای بهتری برخوردار است و خروجی صدای آن جزئیات بیشتری دارد. انتظار داریم سامسونگ با الگو گرفتن از این حرکت مهندسان شیائومی، در نسل آینده پرچمدار تاشو خود یعنی گلکسی زد فولد 3 از چهار بلندگو استفاده کند.

همانطور که در بخش دوربین نیز اشاره کردیم، شیائومی می میکس فولد در مقایسه با گلکسی زد فولد 2 از دوربین‌های کمتری برخوردار است. در واقع تفاوت آن‌ها در این است که گلکسی زد فولد 2 در بالای پنل نمایشی انعطاف پذیر دارای یک حفره (پانچ هول) برای قرارگیری دوربین سلفی است که در می میکس فولد این مورد مشاهده نمی‌شود.

هر دو پرچمدار تاشو مورد بحث فاقد جک 3.5 میلی‌متری صدا هستند و از اسکنر اثر انگشت در کناره بدنه استفاده می‌کنند. شیائومی می میکس فولد دارای نسخه ویژه‌ای است که در آن از سرامیک برای افزایش استحکام استفاده می‌شود. این ورژن در مقایسه با نسخه پایه می میکس فولد که از شیشه در بدنه استفاده می‌کند یا گلکسی زد فولد 2 سنگین‌تر بوده و حدود 330 گرم وزن دارد که برای یک گوشی وزن قابل توجهی به شمار می‌رود.

مواردی که سامسونگ می‌تواند از شیائومی می میکس فولد بیاموزد!

Huawei Mate X2 vs Samsung Galaxy Z Fold2 5G vs Xiaomi Mi Mix Fold ico

همانطور که در ابتدای متن نیز اشاره کردیم، شیائومی می میکس فولد با دلیل فاصله زمانی خود با گلکسی زد فولد 2 در بسیاری از موارد برتری دارد. این مورد باعث شده تا پرچمدار تاشو شیائومی هم‌اکنون در جایگاه بهترین گوشی تاشو جهان قرار گیرد. با این حال کارشناسان انتظار دارند تا سامسونگ با رونمایی از گلکسی زد فولد 3 بتواند باری دیگر به جایگاه اول در میان گوشی‌های تاشو بازگردد. اما برای رسیدن به این هدف، چندین مورد در شیائومی می میکس فولد وجود دارد که سامسونگ می‌تواند از آن‌ها برای پرچمدار تاشو بعدی خود الهام گیرد.

اولین موردی که می‌توان به آن اشاره کرد بخش دوربین است. همانطور که مشاهده کردید شیائومی می میکس فولد در بخش دوربین برتری کامل را در مقایسه با گلکسی زد فولد 2 داشت. از این رو کارشناسان انتظار دارند تا سامسونگ در زمان رونمایی از گلکسی زد فولد 3 بروز رسانی‌های چشمگیری را در ماژول دوربین این پرچمدار اعمال کرده باشد. همانطور که در گذشته نیز اشاره کرده بودیم، مهندسان سامسنگ قصد دارند بخشی از فناوری ماژول دوربین گلکسی اس 21 اولترا را به پرچمدار تاشو بعدی خود منتقل کنند.

مورد بعدی که در خصوص گلکسی زد فولد 3 بارها مطرح شده است، پشتیبانی این گوشی از قلم هوشمند S Pen می‌باشد. همانطور که به خاطر دارید، کمپانی سامسونگ همزمان با معرفی گلکسی اس 21 اولترا اعلام کرد که در سال جدید پشتیبانی از قلم هوشمند S Pen به دیوایس‌های بیشتری راه پیدا خواهد کرد. از آن جایی که ممکن است مسئولان سامسونگ قصد داشته باشند خانواده گلکسی نوت خود را برای افزایش موقیت سری زد فولد در بازار حذف کند، این احتمال قوت می‌گیرد. البته امیدواریم برخلاف گلکسی اس 21 اولترا، قلم S Pen درون جعبه زد فولد 3 وجود داشته باشد.

از دیگر تغییرات خوبی که کمپانی سامسونگ می‌تواند برای برتری گلکسی زد فولد 3 در مقایسه با می میکس فولد از آن استفاده کند، استفاده از چهار اسپیکر است. این مورد علاوه‌بر افزایش صدای خروجی گوشی، به تفکیک بهتر صداها نیز کمک می‌کند.

تدبیر خلاقانه شیائومی در بخش نرم افزار، اضافه کردن حالت دسکتاپ به پوسته اندرویدی می میکس فولد بود. این مورد می‌تواند کارایی گوشی‌های تاشو را توسعه دهد و تجربه کاربری جذابی را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد. البته پوسته اندرویدی One UI نیز بهینه سازی خوبی را برای سازگاری بیشتر با صفحه نمایش‌ها تاشو ارائه می‌دهد که اضافه شدن حالت دسکتاپ می‌تواند آن را کامل‌تر کند.

همچنین نکته دیگری که سامسونگ می‌تواند هنگام عرضه گلکسی زد فولد 3 آن را مورد تغییر قرار دهد، قیمت این پرچمدار تاشو است. می میکس فولد شیائومی با وجود بهره‌مندی از مشخصات بالا‌تر در مقایسه با گلکسی زد فولد 2 حدود 500 دلار ارزان‌تر است. با وجود این که پرچمدار تاشو شیائومی تنها در بازار چین عرضه خواهد شد و گلکسی زد فولد همچنان در بازار جهانی بی‌رقیب است، قیمت پایین‌تر می‌تواند به افزایش فروش نسل بعدی پرچمداران تاشو سامسونگ کمک شایانی کند.

مقایسه می میکس فولد و گلکسی زد فولد 2: برنده نهایی!

نوبت به انتخاب برنده نهایی این رقابت رسیده است. همانطور که در بخش‌های مختلف مشاهده کردید، می میکس فولد شیائومی توانست در بسیاری از بخش‌ها برتری خود در مقایسه با گلکسی زد فولد 2 را نشان دهد. البته بخشی از این برتری به واسطه اختلاف زمانی در رونمایی از این دو پرچمدار رخ داده. همانطور که اشاره کردیم، شیائومی می میکس فولد تنها در بازار چین معرفی خواهد شد و نمی‌توان شاهد رقابت این دو گوشی در بازار جهانی باشیم. انتظار داریم در آینده با رونمایی از گلکسی زد فولد 3 شاهد بالا گرفتن آتش رقابت میان پرچمداران تاشو شیائومی و سامسونگ باشیم.

در آینده با خبرهای بیشتر در خصوص گوشی‌های تاشو با شما همراه خواهیم بود.

منبع خبر:  sammobile.com

مطالب مرتبط

دیدگاه شما چیست؟