برند پوکو، همان قانون چینی را ادامه میدهد: سخت افزار قدرتمند در کنار قیمت ارزان. تلفنی که در ادامه بررسی میکنیم، این قانون در قالب تصویر است.
یک پرچمدار ارزان قیمت یا آن طور که پوکو، F3 را صدا میکند: قاتلِ پرچمداران.
معرفی و بررسی این دستگاه را از نمایشگر آغاز میکنیم: 6.67 اینچ از نوع آمولد تا نرخ نوسازی 120 هرتز. در طرف دیگر، تراشه اسنپدراگون 870 5G، بلندگوهای استریو با استاندارد دالبی آتموس دیده میشود. باتری بزرگ و شارژ سریع را فراموش نمیکنیم.
پوکو F3 با سه دوربین به دنیا نگاه میکند. برای کاهش هزینهها، پوکو از دوربینهای پرچمدار استفاده نکرده است. دوربین اصلی 48 مگاپیکسل، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسل و دوربین ماکرو 5 مگاپیکسل است.
وقتی به تلفن همراه لبخند میزنید، دوربین 20 مگاپیکسلی از شما سلفی میگیرد. محصول پوکو اولین تلفن همراه با اسنپدراگون 870 به حساب میآید.
اسنپدراگون 870، نسخه پیشرفته اسنپدراگون 865 است. در حدود 10 درصد سریعتر خواهد بود. قرار گرفتن این تراشه در کنار نمایشگر 1080p یعنی هر کاری به سرعت انجام میشود.
شاید بپرسید چرا کیفیت تصویر پایین است؟ برای ایجاد تعادل بین قیمت و کارایی، باید بین نرخ نوسازی و کیفیت تصویر، یکی را انتخاب کنیم.
انتخاب پوکو برای تلفن F3، نرخ نوسازی بالا در کنار کیفیت 1080p بوده است. نسخه F3 یک ارتقای بزرگ به نسبت F2 پرو نیست.
در مواردی مانند دوربین، F2 پرو تصاویر را با کیفیت بالاتری ثبت میکند. دوربین اصلی و فوق عریض، مگاپیکسلهای بیشتری داشت. نکته بزرگ و برگ برنده، قیمت پایین پوکو F3 است.
معیار مقایسه: برای خرید تلفن همراه پوکو F3 تقریبا نصف پوکو F2 هزینه میکنید. وسوسه کننده نیست؟
مشخصات
- ابعاد: 163.7 در 76.4 در 7.8 میلی متر
- وزن: 196 گرم
- جنس بدنه: در هر دو قسمت جلو و پشت تلفن همراه از گوریلا گلس 5 استفاده شده، فریم دور تلفن از جنس آلومینیوم است
- نمایشگر: 6.66 اینچ از نوع آمولد با کیفیت 2400 در 1080 پیکسل و نرخ نوسازی 120 هرتز، روشنایی بیشتر از 700 نیت، سرعت واکنش به لمس 360 هرتز، استاندارد HDR 10 و 396 پیکسل در هر اینچ
- پردازنده: اسنپدراگون 870 با پشتیبانی از نسل پنجم ارتباطات، فناوری تولید 7 نانومتر، هشت هسته (1 هسته 3.2 گیگاهرتز، 3 هسته 2.42 گیگاهرتز، 4 هسته 1.8 گیگاهرتز)، گرافیک آدرنو 650
- رم و فضای ذخیره سازی: 128 گیگابایت در کنار 6 گیگابایت رم، 256 گیگابایت در کنار 8 گیگابایت رم، استاندارد انتقال اطلاعات سریع UFS 3.1
- سیستم عامل: اندروید 11 و رابط کاربری MIUI 12 مخصوص پوکو
- دوربین عقب: دوربین اصلی 48 مگاپیکسل، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسل، دوربین ماکرو 5 مگاپیکسل
- دوربین جلو: 20 مگاپیکسل
- ضبط ویدئو: دوربین عقب در کیفیت 4K تا 30 فریم، در کیفیت 1080 از 30 تا 960 فریم / دوربین جلو: در کیفیت 1080 تا 30 فریم، در کیفیت 720 تا 120 فریم
- باتری: 4520 میلی آمپر، شارژ سریع 33 وات، از صفر تا 100 درصد در 52 دقیقه، کوییک شارژ 3 پلاس، فناوری پاور دلیوری 3.0
- دیگر امکانات: حسگر اثر انگشت، بلندگو استریو، مادون قرمز
وجود شارژ سریع و بلندگو استریو خبر خوبی به حساب میآید اما جای خالی میکرو SD و جک 3.5 میلی متری به شدت احساس میشود.
شاید توجه نکنید اما پوکو F3 رادیو FM ندارد! به هرحال خریداران تلفن همراه پوکو، به این ویژگیها علاقه دارند.
جعبه دستگاه به رنگ مشکی و لوگو زرد رنگ پوکو خودنمایی میکند. موارد موجود در جعبه پوکو، شبیه به جعبه شیائومی به نظر میرسد. آداپتور شارژ سریع 33 وات، کابل USB تایپ A به تایپ سی و کیس سیلیکونی در اختیار شما قرار میگیرد.
کیس سیلیکونی دستگاه، یک محافظ کوچک روی درگاه USB دارد. در زمان اتصال شارژر و هدفون، این محافظ به شدت آزار دهنده میشود.
جک 3.5 میلی متری روی تلفن همراه دیده نمیشود. به همین دلیل تبدیل USB تایپ سی به جک 3.5 میلی متری، درون جعبه وجود دارد.
پوکو چند برچسب برای طرفداران این شرکت قرار داده است. از بدنه لپ تاپ تا روی شیشه خودرو به خوبی میچسبد. چقدر پوکو را دوست دارید؟
طراحی
روی نمایشگر دستگاه، یک صفحه نازک پلاستیکی قرار دارد. پوکو F3 با این پوشش پلاستیکی از جعبه خارج میشود. پیشنهاد میکنیم که این برچسب را جدا کنید. جنس ارزان و بی کیفیت آن ظاهر مناسبی ندارد.
شباهت پوکو F3 و شیائومی می 11 غیر قابل انکار است. وظیفه نگهداری از شیشه جلو و عقب دستگاه، بر عهده بهترین سربازان گوریلا گلس قرار دارد.
قاب دور دستگاه از جنس آلومینیوم براق ساخته میشود. پوکو، با زبان طراحی شیائومی می 11 سخن میگوید. اطلاعاتی از استاندارد ضد آب بودن دستگاه وجود ندارد.
شاید شرکت سازنده زمان بیشتری برای بررسی شرایط ضد آب بودن دستگاه لازم دارد. تنها قضاوت ما میتواند از ظاهر باشد، در ظاهر، درگاههای کمتری روی دستگاه دیده میشود.
درگاههای کمتر یعنی فضای کمتری برای ورود آب وجود دارد. به هرحال میتوانید بگوییم که باران به تلفن همراه شما آسیب وارد نمیکند.
از طرفی دلایل مهمی وجود دارد که در تبلیغات پوکو، ضد آب بودن دستگاه دیده نمیشود. لطفا برای آزمایش آن، تلفن را درون سطل آب رها نکنید!
انتظار ضد آب بودن از یک تلفن همراه با قیمت 300 یورو، زیاده خواهی به حساب میآید.
پوکو F3 در سه رنگ به فروش میرسد: سفید قطب شمال، سیاه شب و آبی عمیق.
رنگ سیاه و سفید کاملا براق است. هیچ زاویه و انعکاس عجیبی وجود ندارد. متاسفانه بدنه دستگاه، چربی را مانند آهنربا به خود جذب میکند.
پیشنهاد میکنیم نسخه آبی را تهیه کنید. کثیفی را کمتر نشان میدهد. تقریبا تمام قسمت جلوی تلفن همراه توسط نمایشگر اشغال شده است.
نمایشگر، حاشیه بسیار کمی دارد. نکته جالب، کیفیت مونتاژ دستگاه است. دوربین سلفی به درستی و با دقت درون حفره میان نمایشگر قرار دارد.
متاسفانه دقت کافی در مونتاژ ردمی نوت 10 پرو وجود نداشت. حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر قرار ندارد. فناوری قرار دادن این حسگر زیر نمایشگر، همچنان گران قیمت است.
این حسگر را روی قاب دور دستگاه پیدا میکنید. به قدر کافی بلند است و در بالای یکی از بلندگوهای استریو قرار دارد. متاسفانه این تلفن همراه چراغ LED برای ناتفیکیشن ندارد.
پیشنهاد میکنیم نمایشگر همیشه روشن را فعال کنید. قاب پشت دستگاه، تا زمانی که تمیز است، با شکوه و زیبا به نظر میرسد. دوربینها، در پشت دستگاه خودنمایی میکنند. در کنار آنها یک میکروفون نیز قرار دارد.
به قاب دور دستگاه نگاه کنید. در سمت چپ آن موردی دیده نمیشود. سمت راست کلیدهای تنظیم صدا و روشن و خاموش کردن دستگاه قرار دارد.
حسگر اثر انگشت به سرعت و با دقت بالا عمل میکند. قسمت بالای دستگاه بلندگو استریو در کنار مادون قرمز قرار دارند. ابعاد دستگاه تقریبا برابر با ردمی نوت 10 پرو است.
پیچ و خم زیادی در طراحی دستگاه دیده میشود. با نهایت پیچ و خم، به خوبی در دست شما قرار میگیرد. همانطور که گفتیم، قاب دور دستگاه از فلز ساخته شده اما نمیتوانید نوارهای آنتن را ببینید.
باید بگوییم که پوکو F3، طراحی زیبا و خوش دستی دارد. وجود استاندارد ضد آب IP53 بد نبود اما کاهش قیمت چنین ویژگیهایی را حذف میکند.
نمایشگر
بزرگترین بهروزرسانی پوکو F3 به نسبت پوکو F2 پرو، نمایشگر آن است. ابعاد و کیفیت نمایش تصاویر تغییر نکرد اما نرخ نوسازی تصویر به 120 هرتز رسید.
باید گفت که نمایشگر F3 با سرعت 360 هرتز به لمس شما واکنش نشان میدهد. برای نمایش تصاویر، 2400 در 1080 پیکسل روشن و خاموش میشوند.
در هر اینچ از نمایشگر، 395 پیکسل وجود دارد. گوریلا گلس 5 مسافری از دیار پرچمداران حساب میشود. ردمی نوت 10 پرو، رقیب مستقیم پوکو F3 به حساب میآید. شرایط دوربین آن بهتر است.
برای محافظت از نمایشگر، از شرکتهای تولید کننده لوازم جانبی کمک بگیرید. برچسب پلاستیکی روی تلفن همراه، به شدت چربی انگشت را جذب میکند و کیفیت مناسبی ندارد.
درست مانند ردمی نوت 10 پرو، نرخ نوسازی قابل تنظیم است. بین دو حالت میتوانید انتخاب کنید: 60 و 120 هرتز.
با انتخاب گزینه 120 هرتز، پوکو به شکل خودکار بین 30، 60، 90 و 120 هرتز نرخ نوسازی را جا به جا میکند. در میان تنظیمات و مرور وب، نرخ نوسازی به 120 هرتز میرسد.
این نمایشگر در بازیهایی مانند دد تریگر 2 که از نرخ نوسازی 120 هرتز استفاده میکند، 120 فریم در ثانیه را به چشم شما هدیه میکند.
پرایم ویدئو، یوتوب یا نتفلیکس نرخ نوسازی تصویر را تا 60 فریم کاهش میدهند. در زمان جا به جا شدن بین برنامهها، نرخ نوسازی 90 هرتز را مشاهده کردیم.
در نهایت بررسی، نتوانستیم که نرخ نوسازی تصویر را تا 30 هرتز کاهش دهیم. شدت روشنایی نمایشگر در بررسی ما به 700 نیت رسید.
عدد 700 نیت در صورت تنظیم روشنایی دستگاه به صورت دستی ممکن میشود. در حالت خودکار، شدت روشنایی در حدود 511 نیت قرار میگیرد.
متاسفانه ابزار تنظیم شدت روشنایی به شکل نا مناسب و عجیب کار میکند. 200 نیت روشنایی در 85 درصد اول قرار دارد و شدت روشنایی در 15 درصد آخر بیشتر از 300 نیت بالا میرود.
زمانی که شما یک صفحه روشن نیاز داشته باشید، پوکو F3 خورشید سوزان به شما تحویل میدهد. این وضعیت تنظیم روشنایی خوب نیست.
تنظیم رنگ
تنظیمات رنگ در حالت خودکار قرار دارد. این تلفن همراه، حسگر تشخیص گرمی نور را به همراه دارد. به عبارتی پوکو F3 با تشخیص حالت نور اطراف، تنظیمات نور نمایشگر را تغییر میدهد.
این فناوری، ترو تون (True Tone) اپل را تکرار میکند. ما از عملکرد پوکو رضایت کامل داشتیم. رنگها آنطور که باید نمایش داده میشوند.
عمر باتری
یک باتری با ظرفیت 4500 میلی آمپر، انرژی دستگاه را تامین میکند. تقریبا 200 میلی آمپر از پوکو F2 و 500 میلی آمپر از ردمی نوت 10 پرو کوچکتر است.
در نهایت، برای چنین تلفن هوشمندی کم نیست. عملکرد آن تقریبا عالی بود! برای 114 ساعت دوام آورد.
این آزمایش توسط اسمارت ویسر با برنامه ویسر دیوایس انجام شده است. درجه استقامت بالا در این آزمون، به معنی عمر باتری خوب و قابل قبول است.
سرعت شارژ
دقیقا مانند ردمی نوت 10 پرو و پوکو X3 پرو، با توان 33 وات شارژ میشود. کابل درون جعبه دستگاه، استاندارد 3A را به همراه دارد.
در مدت 30 دقیقه، شارژ دستگاه از صفر به 67 درصد میرسد.
شارژ کامل دستگاه به 56 دقیقه زمان نیاز دارد. این اعداد برای این قیمت، چشمگیر است.
بلندگو و صدا
بلندگو صدای استریو را ممکن میکند. متاسفانه به اندازه بلندگوهای استفاده شده در ردمی نوت 10 پرو و پوکو X3 پرو قدرتمند نیستند.
کار در قسمت بالای دستگاه، به دو قسمت تقسیم میشود. بلندگو روی نمایشگر، صداهای بالا را پخش میکند. صداهای پایین و باس به وسیله بلندگو بالای دستگاه پخش میشود.
بلندگوهای پایین تلفن همراه، صدای بلندتری دارد. باس و میانه صدا را به شکل عالی پخش میکند. صدا را تا انتها زیاد نکنید، کیفیت آن کاهش مییابد.
خلاصه بگوییم: کیفیت آن را دوست داشتیم.
سیستم عامل و نرم افزار
پوکو F3 با اندروید 11 از جعبه خارج میشود. رابط کاربری MIUI 12 با کمی تغییرات از طرف پوکو، در میان چشم شما و اندروید قرار میگیرد.
در اولین قدم، آیکونها را دوست ندارید؟ آنها را تغییر دهید. به لطف فناوری آمولد، پوکو F3 از نمایشگر همیشه روشن پشتیبانی میکند. بسیاری از موارد در این رابط کاربری شخصی سازی میشود.
قفل دستگاه به کمک حسگر اثر انگشت نصب شده در قسمت کنار آن باز میشود. پیشنهاد میکنیم برای باز کردن قفل دستگاه، مسیر پیشنهادی پوکو را طی کنید و حسگر اثر انگشت را در حالت همیشه فعال قرار دهید.
قابلیت باز کردن قفل با چهره نیز وجود دارد اما عملکرد آن کمی با شک و تردید همراه است.
رابط کاربری این دستگاه، تمام برنامههای شما را دسته بندی میکند. نتیجه کار بد نیست، اما نمیتوانید آن را غیر فعال کنید.
ویژگی جالب دیگر، تقسیم برگه ناتفیکیشن به ناتفیکیشن سنتر و کنترل سنتر است. این روش، تکرار راه اپل به حساب میآید. ناتفیکیشنهای شما در محلی جدا از تنظیمات قرار میگیرد.
از سمت چپ نمایشگر به پایین بکشید، ناتفیکیشنها نمایش داده میشود، از سمت راست این کار را انجام دهید، تنظیمات در دسترس شما قرار میگیرد.
این حالت را دوست ندارید؟ به راحتی آن را غیر فعال کنید. همه موارد به حالت عادی اندروید باز میگردد. ویژگی پنجره شناور در MIUI 12 اضافه شده است. میتوانید برخی از برنامهها را در حالت شناور قرار دهید.
یکی از نکات جالب در مورد رابط کاربری MIUI تمهای آن است. این روند در نسخه 12 این رابط کاربری ادامه پیدا میکند. دریایی از آنها از طریق فروشگاه رابط کاربری دانلود میشود.
هر تم، تصویر پس زمینه، آهنگ زنگ و پیام، آیکونها، فونتها و سبک نمایشگر همیشه روشن را تغییر میدهد. فکر میکنید این شرکت به حریم خصوصی شما فکر نمیکند؟
به کمک رابط کاربری جدید، در زمان به اشتراک گذاشتن فیلم و عکس میتوانید اطلاعات مکان یا دیگر اطلاعات را حذف کنید. ویژگی جدید رابط کاربری، برنامه امنیت است.
این برنامه، تلفن شما را برای مقابله با هرگونه بد افزار بررسی میکند. میتوانید لیست سیاه مخاطبین خود را توسط آن مدیریت کنید.
مقدار مصرف اینترنت از طریق وایفای یا خط شما، در قسمت تنظیمات نمایش داده میشود. میتوانید دسترسی هر برنامه را مدیریت کنید. امکانات زیادی وجود دارد که باید آنها را امتحان کنید.
رابط کاربری MIUI 12 برای کار با نمایشگرهایی با نرخ نوسازی تطبیق پذیر، بهینه شده است. هر دستوری به دستگاه بدهید، روان و سریع انجام میشود.
تنها نکته آزار دهنده در این رابط کاربری، نمایش تبلیغات در برنامههای پیش فرض است. این گروه از تبلیغات در میان تلفنهای ساخت چین به وفور دیده میشود.
پیامهای نمایش داده شده به دو قسمت تقسیم میشوند: توصیهها و تبلیغات. توصیهها را میتوانید غیر فعال کنید. برای غیر فعال کردن توصیهها در برنامه اسکنر، تنظیمات را باز کنید و قسمت توصیهها (Recommendations) را غیر فعال کنید.
عملکرد و بنچمارک
تاج قدرت و سرعت روی سر اسنپدراگون 888 قرار دارد. برادر کوچکتر با نام اسنپدراگون 870 یک پله پایینتر ایستاده و از 5G پشتیبانی میکند.
این تراشه، نسل جدید اسنپدراگون 865 به حساب میآید. سرعت هسته اصلی تا 3.2 گیگاهرتز افزایش مییابد. آدرنو 650 یکی از قویترین گرافیکهای امروز است.
پوکو F3 در دو نسخه به فروش میرسد: 6 گیگابایت رم به همراه 128 گیگابایت حافظه داخلی و 8 گیگابایت رم به همراه 256 گیگابایت حافظه داخلی.
حافظه رم از نوع LPDDR5 با سرعت بسیار بالا است. نقل و انتقال اطلاعات حافظه با استاندارد فوق سریع UFS 3.1 انجام میشود.
متاسفانه این تلفن همراه در لیست سیاه بسیاری از برنامههای بنچمارک قرار دارد. تنها توانستیم بنچمارک آنتوتو 8 را نصب و اجرا کنیم. پوکو F3 از تلفن موتو G100 سریعتر است.
به سراغ آزمون قدیمی هر تلفن همراه میرویم: بازی! با این تلفن همراه بازیهای مختلفی را اجرا کردیم. هیچ مشکل یا تاخیر کوچکی وجود نداشت.
حتی زیر سنگینترین فعالیتهای گرافیکی، تلفن همراه داغ نمیشود. بعد از ادامه فعالیتهای گرافیکی، بدنه دستگاه کمی گرم شد.
دوربین
مجموعه دوربین پوکو F3 را سه دوربین تشکیل میدهد. دوربین اصلی 48 مگاپیکسل، دوربین فوق عریض 8 مگاپیکسل، دوربین ماکرو 5 مگاپیکسل و دوربین سلفی 20 مگاپیکسل است.
دوربین اصل و فوق عریض توسط سونی و دوربین ماکرو و سلفی توسط سامسونگ ساخته میشود. برای جا به جا شدن بین حالتهای مختلف انگشت خود را به سمت چپ و راست بکشید.
امکان خاموش و روشن کردن HDR و هوش مصنوعی گوگل لنز وجود دارد. با چوب جادوی رابط کاربری MIUI میتوانید از فیلترهای مختلف استفاده کنید.
برای عکس برداری در حالت ماکرو، باید گزینه سه خط افقی در بالا، سمت راست تصویر را لمس کنید و از فهرست باز شده، حالت عکس برداری ماکرو را فعال کنید.
در حالت پرو (Pro) تقریبا تمام تنظیمات دوربین در اختیار شما قرار میگیرد. اگر تنظیمات را به درستی انجام دهید، نتیجه کار قابل توجه خواهد بود.
کیفیت تصویر
در زمان عکسبرداری به صورت پیش فرض، تصاویر به صورت 12 مگاپیکسلی ذخیره میشوند. عکسهای این دوربین بد نیست اما نباید آن را با دوربین 108 مگاپیکسلی ردمی نوت 10 پرو مقایسه کنید. در حد و اندازه 300 یورو قابل قبول است.
جزئیات تصویر به خوبی نمایش داده میشود. با بررسی دقیقتر، متوجه شدیم که تلفن همراه، تصاویر را به مقدار زیادی پردازش میکند.
توانایی پوکو F3 در پردازش تصاویر قابل قبول است اما زیاده روی آن آزار دهنده است. کنتراست تصاویر به خوبی رعایت میشود. رنگها به طور کلی طبیعی به نظر میرسد.
میتوانید برای عکس برداری هر چه بهتر از هوش مصنوعی کمک بگیرید. با فعال کردن این گزینه، دوربین مناظر خاص را تشخیص میدهد. مانند: آسمان آبی، ساختمانها، اتوموبیلها و غیره.
دوربین تله فوتو وجود ندارد اما بزرگنمایی تا دو برابر به صورت دیجیتال ممکن است. متاسفانه در این تلفن همراه، بزرگنمایی با افت کیفیت همراه میشود.
میتوانید از تمام 48 مگاپیکسل برای تصویر برداری استفاده کنید اما این ویژگی معجزه نمیکند. به طور کلی استفاده از این حالت را به شما پیشنهاد نمیکنیم.
عکس برداری با دوربین فوق عریض پوکو نتیجه مناسبی دارد. به هر حال نباید انتظار دوربین فوق العاده سامسونگ گلکسی اس 21 اولترا را داشته باشیم. در حد و اندازه 8 مگاپیکسل و قیمت 300 یورو، خوب است.
دوربین ماکرو هر موردی را بین 3 تا 7 سانتی متر بزرگ میکند. برای عکس برداری مناسب، به نور زیاد و دست ثابت نیاز دارید. با کوچکترین حرکت دست، تصاویر تار میشود.
اگر اصطلاحات سخت را کنار بگذاریم، برای داشتن یک عکس خوب، باید ده تا دوازده عکس بگیرید. پوکو F3 حسگر تشخیص عمق را به همراه ندارد.
به همین دلیل است که سوژه را به خوبی تشخیص نمیدهد. عکاسی پرتره را نیز قابل قبول میدانیم. روند استفاده شده توسط دوربین، ممکن است با مدل موی پیچیده شما، دچار مشکل شود.
نگران نباشید، ما با ذره بین به دنبال کوچکترین ایرادات میگردیم. قطعا شما متوجه مشکلاتی به این کوچکی، نمیشوید.
دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی عکسهایی مناسب برای شبکههای اجتماعی ثبت میکند. آنقدر با کیفیت نیست اما جزئیات به مقدار مناسب ثبت میشود.
پرچمداران تقریبا شب را به روز تبدیل میکنند. تصاویر ثبت شده با دوربین پوکو F3 در شب قابل قبول است. نویز به شکل قابل توجهی حذف میشود اما همچنان وجود دارد.
زمانی که از حالت شب برای عکسبرداری استفاده میکنید، ثبت هر عکس تقریبا دو ثانیه زمان نیاز دارد. نتیجه 2 ثانیه صبر و تحمل، لبخند رضایت را به صورت شما میآورد.
تصاویر ثبت شده در حالت شب، فوق عریض درخشان است. در ادامه میتوانید چندی از آن را ببینید.
تصویر زیر در حالت شب مخصوص ثبت شده است. کیفیت آن در صفحه تلفن همراه خوب به نظر میرسد اما اینطور نیست.
چند عکس با دوربین پوکو F3 به صورت ماکرو.
لرزش گیر الکترونیکی در دوربین اصلی و فوق عریض برای تمام کیفیتها فعال میشود. متاسفانه حالت “فوق العاده با ثبات” در پوکو F3 وجود ندارد.
در زمان فیلم برداری کیفیت فیلم و صدا خوب است. شاید در ظاهر اسم 4K را به همراه داشته باشد اما قابل مقایسه با 4K پرچمداران نیست.
نمونه فیلم 4K
نمونه فیلم 1080p
رقبا
پوکو F3 یکی از تلفنهای قدرتمند با طراحی عالی، تراشه قدرتمند و باتری بزرگ است. نمایشگر آن چشم شما را نوازش میکند. متاسفانه ضد آب نیست و دوربین چنگی به دل نمیزند.
پوکو برگ برنده را روی برچسب قیمت خود به نمایش میگذارد. 300 یورو قیمت خوبی برای این دستگاه با این حجم از امکانات به حساب میآید.
پوکو F3 تقریبا 50 یورو ارزانتر از پوکو X3 پرو است. بسیاری از مشخصات این دو تلفن همراه یکسان است اما پوکو X3 پرو استاندارد ضد آب IP53 را به همراه دارد.
در طرف دیگر، تراشه پوکو X3 پرو ضعیفتر از پوکو F3 به حساب میآید. اسنپدراگون 860، پشتیبانی از نسل پنجم ارتباطات را به همراه ندارد و سرعت کمتر را به دست شما میآورد.
ردمی نوت 10 پرو با قیمت 280 یورو حتی ارزانتر از پوکو F3 است. طراحی شیشهای، نمایشگر با نرخ نوسازی 120 هرتز از نوع آمولد و دوربینها شبیه به هم هستند.
ردمی نوت 10 تنها در زمینه پردازنده عقب میماند. محصول ردمی از اسنپدراگون 732G استفاده میکند. در نهایت دوربین 108 مگاپیکسلی در تلفن ردمی، تفاوت واقعی را به نمایش میگذارد.
اگر 50 یورو بیشتر هزینه کنید، شیائومی می 11 لایت 5G در دست شما قرار میگیرد. این تلفن همراه از نمایشگر آمولد با نرخ نوسازی 90 هرتز استفاده میکند اما رنگهای 10 بیت را دست کم نگیرید.
می 11 برای نمایش هر تصویر، بیشتر از 1 میلیارد رنگ را به کار میگیرد. این عدد در محصول پوکو به 16 میلیون رنگ محدود میشود. در مورد پردازنده و دوربین هم، می 11 انتخاب بدی نیست.
در طرف دیگر میدان، ریلمی 8 پرو با قیمت 300 یورو قابل تهیه است. این تلفن همراه با دوربین اصلی 108 مگاپیکسل و بزرگنمایی 3 برابر بدون افت کیفیت، شما را تحت تاثیر قرار میدهد.
ریلمی از نمایشگر آمولد استفاده میکند اما نرخ نوسازی آن به 60 هرتز محدود میشود. تراشه دستگاه نیز، چشمگیر نیست. این تلفن همراه از اسنپدراگون 720G استفاده میکند که یک میان رده است.
با پرداخت 350 یورو، گلکسی A52 با استاندارد ضد آب IP67 و نمایشگر سوپر آمولد با نرخ نوسازی 90 هرتز در دست شما قرار میگیرد.
کیفیت دوربین A52 بهتر از تلفن همراه پوکو است. متاسفانه سامسونگ از تراشه میان رده اسنپدراگون 720G استفاده میکند که از پوکو عقب میماند.
وان پلاس نورد، پس از کاهش قیمت خود، با 370 یورو قابل تهیه است. نمایشگر آمولد آن با نرخ نوسازی 90 هرتز و رابط کاربری اکسیژن، حس خوبی را به شما هدیه میکند.
محصول وان پلاس سریع نیست اما دوربین اصلی و سلفی آن را نباید دست کم بگیرید. در نهایت به موتو G100 از موتورولا میرسیم. تراشه اسنپدراگون 870 را به همراه دارد و کمی گرانتر است.
نمایشگر آن از فناوری LCD با نرخ نوسازی 90 هرتز استفاده میکند. دوربین تلفن همراه موتورولا در هر دو طرف عملکرد بهتری دارد. برای مثال، برای عکس سلفی به جای یک دوربین، دو دوربین وجود دارد.
حکم نهایی
در چند کلمه بگوییم: قیمت ارزان، نمایشگر با کیفیت از نوع آمولد، نرخ نوسازی تطبیقی، طراحی زیبا و با کیفیت، بلندگو خوب و دوربین قابل قبول.
متاسفانه پوکو F3 درگاه میکرو SD، جک 3.5 میلی متری و استاندارد ضد آب را به همراه ندارد. شارژ سریع و باتری غول پیکر را نادیده نگیرید. با قیمت 300 یورو پیشنهاد میکنیم که آن را بررسی کنید.
پوکو F3 توجه شما را جلب نکرد؟ به فهرست 15 تلفن فوق العاده در سال 2021 نگاه کنید.
منبع: gsmarena.com
برای بازی و کار های روزمره عالیه ، پیشنهاد میکنم این گوشی رو